GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι ακούγεται για τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών...

Από "συναίνεση" (το πιθανότερο)  μέχρι "διεύρυνση" της κυβέρνησης Από τον Γιάννη Δαίδαλο Εν μέσω έντονων φημολογ...

Από "συναίνεση" (το πιθανότερο)  μέχρι "διεύρυνση" της κυβέρνησης

Από τον Γιάννη Δαίδαλο

Εν μέσω έντονων φημολογιών γίνονται οι προετοιμασίες για το έκτακτο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών που  πραγματοποιείται αύριο στις 12.30 το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο. Άγνωστο τελικά πόσοι θα δεχτούν να συμμετάσχουν από τους αρχηγούς.
 Ηδη οργιάζουν τα σενάρια. Εκτός από το ενδεχόμενο (που είναι και το πιθανότερο) αναζήτησης των κοινών θέσεων για την οικονομική κρίση, ακούγεται ότι μπορεί να...
 αναληφθούν και συγκεκριμένες πρωτοβουλίες που θα δρομολογήσουν πολιτικές εξελίξεις. Αυτό σημαίνει εκλογές ή δημοψήφισμα; Ή ενδεχομένως και τη συγκρότηση ενός ευρύτερου κυβερνητικού σχήματος;

11 σχόλια

  1. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΟ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΑΠΌΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ,
    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΘΕΣΕ ΔΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!!! ΕΝΩ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΕΛΕΓΕ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΛΕΣ.
    Ο ΑΛΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΛΕΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΟΧΙ, ΟΤΙ ΛΑΧΕΙ.
    Η ΑΛΕΚΑ ΟΥΤΕ ΚΡΥΟ ΟΥΤΕ ΖΕΣΤΗ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ.
    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΣΕΒΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΛΑΛΟΥΜ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ.
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΟΥΜΑΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΝΙΚΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ, ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ, ΤΟΝ ΑΓΓΛΟΓΑΛΟ ΚΛΠ ΟΤΙ ΔΕ ΝΙΚΑΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΑΝ ΓΑΙΔΟΥΡΑΓΚΑΘΟ ΝΑ ΤΟ ΜΥΡΙΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βαλερι ζισκαρ ντε μαλακ26 Μαΐ 2011, 4:20:00 μ.μ.

    Αφηστε την ελλαδα να πτωχευσει !!!

    «Οι χώρες που διαχειρίστηκαν με τρόπο άσωτο τα δημοσιονομικά τους θα έπρεπε να κηρύξουν πτώχευση», δηλώνει ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Βαλερί Ζισκάρ ντ’ Εστέν σε...
    συνέντευξή του που δημοσιεύεται την Πέμπτη στη γαλλική εφημερίδα «Les Echos».


    Σύμφωνα με το γάλλο πολιτικό, ο οποίος θεωρείται ως ένας από τους θεμελιωτές της ευρωπαϊκής ενοποίησης αλλά και «φίλος» της Ελλάδας, «τα κράτη που αποτυγχάνουν στη διαχείριση των οικονομικών τους πρέπει να αναλαμβάνουν το κόστος, όπως ακριβώς και οι επιχειρήσεις».

    Απαντώντας σε ερώτημα για τις συνέπειες που θα είχε η πτώχευση ενός μέλους του ευρώ - και εν προκειμένω της Ελλάδας - ο Ζισκάρ ντ΄ Εστέν δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνείας: «Εφόσον δεν μπορεί μια χώρα να επαναφέρει σε ισορροπία τα οικονομικά της, τότε θα πρέπει να βγει από τη ζώνη του ευρώ και να προχωρήσει σε υποτίμηση του νομίσματός της». «Αυτό βέβαια θα ήταν καταστροφικό για αυτόν που θα το έκανε… όχι όμως και για την υπόλοιπη ευρωζώνη» προσθέτει ο βετεράνος πολιτικός.

    Στην ίδια συνέντευξη υπογραμμίζει ότι για τα σημερινά προβλήματα που παρουσιάζονται σε χώρες όπως η Ελλάδα «φέρουν βαριά ευθύνη η Γαλλία και η Γερμανία διότι εμπόδισαν την εφαρμογή του Συμφώνου Σταθερότητας τη δεκαετία του 2000». Ωστόσο επιμένει ότι «η αμαρτωλή δημοσιονομική διαχείριση» αφορά αποκλειστικά συγκεκριμένες κυβερνήσεις και όχι το σύνολο της ευρωζώνης.

    «Δεν υπάρχει κρίση του ευρώ! Το ενιαίο νόμισμα αποδίδει και για ορισμένους μάλιστα αποδίδει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό που δεν είχαμε προβλέψει ήταν οι κανόνες του παιχνιδιού σε περίπτωση που ένα μέλος, όπως η Ελλάδα, κηρύξει πτώχευση», σημειώνει χαρακτηριστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ ΕΧΟΥΝΕ, ΜΑΧΑΙΡΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝΕ, Η ΨΩΛΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ,
    ....
    ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ, ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ
    ....
    ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ, ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΞΙΝΟ.

    ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) !!!
    , ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΓΑΜΩΣΤΟΛΙΣΑΝ (ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ) ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΝΟΥ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΣΑ ΖΩΑ, ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΟΜΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ, ΩΣ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ....


    ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δημήτρης Κλ.26 Μαΐ 2011, 5:23:00 μ.μ.

    Εκλογές εδώ και τώρα, για να αναλάβει ο αμνήμων λαός τις ευθύνες του!
    Μπορεί να φταίει και ο Παπανδρέου;
    Ναι μπορεί!
    Περισσότερο ,όμως φταίει κατά τη γνώμη μου, η Ν.Δ ,με τα αλλεπάλληλα "μαξιλαράκια" δανεισμού.
    Εκλογές λοιπόν,αφού ΔΕΝ μπορούμε να συνεννοηθούμε ούτε ενώπιον του κινδύνου της καταστροφής.
    Δεν πειράζει, μετά που θα ξεσπάσει η "πυρκαγιά", θα ενωθούμε όλοι μαζί για να τη σβήσουμε.
    Δεν ξέρω,όμως , τι θα προλάβουμε να σώσουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ.ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΠΛΕΟΝΑΖΟΝΤΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.ΕΞΩ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ.ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ.ΓΕΛΑΕΙ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΞΩ ΚΟΠΡΙΤΕΣ.ΟΥΣΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΠ ΘΑΦΤΗΚΕ ,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΖΗΤΩ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ

    Επειδή η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν κωμωδία η σαν φάρσα,θα ήθελα να σας γράψω 2-3 πράγματα για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούργιοι.
    Ο Γ. Παπανδρέου, παππούς,όταν κάτι δεν του πήγαινε καλά,τα έκανε όλα μπάχαλο,με τους ΑΝΕΝΔΟΤΟΥΣ και τις άλλες παπαριές.
    Οι αριστεροί τον έλεγαν ΠΑΠΑΤΖΗ.Κἀτι θα ήξεραν παραπάνω.
    Ο Α. Παπανδρέου, ο μπαμπάς,αφού διέλυσε σε μια νύχτα την Ένωση κέντρου,με αδιαφανείς διαδικασίες,( ο πρόεδρός της ο ΜΑΥΡΟΣ είχε αφήσει πολλά υπονοούμενα),κατόρθωσε να αναρριχηθεί στην πρωθυπουργία και να μην παραδίδει την εξουσία εφευρίσκοντας μαζί με τον ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑ εκλογικό νόμο,που το πρώτο κόμμα ήθελε το 50 % για να κυβερνήσει.
    Ο Σημίτης αφού ΚΕΡΔΙΣΕ όπως κέρδισε τις εκλογές του 2000,δεν άφηνε την εξουσία το 2004 παρόλο,
    -που ήταν 8 % πίσω, 1 χρόνο πριν τις εκλογές.
    -ήμασταν σε ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΧΡΟΝΙΑ και θα έπρεπε να γίνουν νωρίτερα εκλογές,για να έχει το περιθώριο η νέα κυβέρνηση να οργανώσει καλύτερα τους αγώνες.
    -ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
    Φτάσαμε στον ΓΙΩΡΓΑΚΗ τον εγγονό.

    ΧΑΡΗΚΑΤΕ ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ. ΑΡΟΥΣΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ, ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΠΟΙ΄ που οι ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ δείχνουν ΙΣΟΠΑΛΙΑ η ΕΛΑΦΡΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ της Ν.Δ.
    Τώρα θα ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ.
    Τώρα είναι η ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ.
    Τώρα είναι η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΜΟΡΑ.
    Τώρα είναι η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ.
    Τώρα είναι η ΩΡΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΙΝΟΥΝ.

    Όσο για την ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που σας ζήτησα,είναι γιατί σας παρέσυρα και εγώ όπως και κάποιοι άλλοι φίλοι και σας έκανα να πιστέψετε ότι ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ είναι ένας ΧΑΖΟΥΛΗΣ,ένας ΑΦΕΛΗΣ,το ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ κ.λ.π.
    ΟΧΙ έκανα ένα εγκληματικό λάθος και ζητώ ταπεινά συγγνώμη. Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ είναι ΕΝΑΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΜΕ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ του ΦΑΣΙΣΤΑ,του ΣΤΥΓΝΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ,του ΛΙΓΟΥΡΗ της ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
    ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο αμνημων λαος δεν θυμαται το λεφτα υπαρχουν χα χα χα χα
    πασοκια ηρθε η ωρα σας α υ ρ ι ο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Όχι εκβιασμούς στη Νέα Δημοκρατία", διεμήνυσε προς κάθε κατεύθυνση, ενόψει της αυριανής σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας σε εκδήλωση του κόμματός του για την ένταξη της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Οικογένεια.

    Ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε στις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, λέγοντας: "Μέσα, βέβαια, σε δύο 24ωρα είχαμε απανωτές εκδηλώσεις πανικού: Τη μία προτάσεις για δημοψήφισμα. Την άλλη αναγγελίες ότι δεν υπάρχουν χρήματα μετά τον Ιούλιο. Την άλλη φήμες για έξοδο από το ευρώ, που διαψεύδονται στην συνέχεια. Κι όλα αυτά με διχαστικές λογικές. Που ανάβουν σπίρτο στον αχυρώνα… Τι νομίζουν κάποιοι; Ότι θα μας δέσουν στο άρμα του δικού τους αδιεξόδου;", προσθέτοντας ότι δεν θα δεχθεί εκβιασμούς.

    Ανέπτυξε ξανά τη θέση του κόμματός του στο ζήτημα της συναίνεσης βάζοντας τις κόκκινες γραμμές του κόμματός του: "Από την πλευρά μας, εμείς, η Νέα Δημοκρατία, βεβαιώνουμε ότι υιοθετούμε στο ακέραιο τους στόχους που αφορούν στη δημοσιονομική εξυγίανση. Δεν μπορούμε, όμως, να στηρίξουμε τους τρόπους που αποφασίστηκαν. Συναινούμε στο στόχο. Δεν στηρίζουμε, όμως, τον τρόπο. Συναινούμε στο σωστό. Δεν στηρίζουμε όμως το αποδεδειγμένα λάθος. Δεν έχουμε αυτό το δικαίωμα".

    Επανέλαβε την βασική του θέση ότι ζητά επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου: "Εμείς ξέρουμε τι θέλουμε και ξέρουμε που πατάμε και που πάμε: Ζητούμε επαναδιαπραγμάτευση των όρων ενός Μνημονίου, που αποδεδειγμένα, πλέον δεν βγαίνει και δεν βγάζει τη χώρα από την κρίση. Ζητάμε, κυρίως, ένα πράγμα: Την ευκαιρία να διορθώσουμε τα λάθη του παρελθόντος και να βγούμε από την κρίση. Αυτό δεν θα γίνει, αν επιβληθεί περισσότερη "ασφυξία" στην Ελλάδα".

    Η χώρα χρειάζεται σταθερότητα και ευκαιρία να σταθεί στα πόδια της, ανέφερε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε ότι η Νέα Δημοκρατία, ως το πρώτο ευρωπαϊκό κόμμα, αυτό ζητά και αυτό εγγυάται". Καταφέρθηκε εναντίον όσων "τέτοιες στιγμές επιχειρούν αποσταθεροποιήσεις" και σημείωσε: "Κάνουν λάθος όσοι, τέτοιες στιγμές, προσπαθούν να επιβάλουν στον τόπο, πράγματα που δεν τα αντέχει. Και που δεν οδηγούν πουθενά…Κάνουν λάθος κι όσοι ενδίδουν σε τέτοιες πιέσεις. Κάνουν λάθος κι όσοι καλλιεργούν το φόβο ή επιβάλλουν εκβιαστικά διλήμματα για να ενδώσει η χώρα σε τέτοιες πιέσεις".

    Ο πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι μπορούμε να βγούμε από την κρίση αν μείνουμε προσκολλημένοι σε ιδανικά ευρωπαϊκά και ελληνικά.

    Ο κ. Σαμαράς μίλησε και για την αρχή της αλληλεγγύης που πρέπει να διέπει την συμπεριφορά της ΕΕ. "Ολόκληρη η Ευρώπη και όχι μόνον η Ελλάδα, βρίσκεται τώρα μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση. Να βγει από την κρίση, όσο πιο γρήγορα γίνεται. Να βρει το δρόμο της ανάπτυξης, το ταχύτερο δυνατό. Να κοιτάξει μπροστά, χωρίς καμία καθυστέρηση. Για όλα αυτά, η Ευρώπη χρειάζεται ηγέτες εμπνευσμένους, που να πιστεύουν στο ευρωπαϊκό όραμα. Οι προκλήσεις του σήμερα καθιστούν πιο επίκαιρη από ποτέ την αρχή της αλληλεγγύης. Αυτή ήταν η ενοποιητική δύναμη της Ευρώπης. Και αυτή θα κρίνει το μέλλον της".

    Τέλος ανέφερε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη που οδήγησε την Ελλάδα στην ευρωπαϊκή οικογένεια, όταν άλλοι αναζητούσαν τρίτους δρόμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση