GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ THΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ...

Από το http://real-democracy.gr/ Εδώ και πολύ καιρό παίρνονται αποφάσεις για εμάς χωρίς εμάς. Είμαστε εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιο...

Από το http://real-democracy.gr/
Εδώ και πολύ καιρό παίρνονται αποφάσεις για εμάς χωρίς εμάς.
Είμαστε εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, νεολαίοι, που έχουμε έρθει στο σύνταγμα για να παλέψουμε και να αγωνιστούμε για τις ζωές μας και το μέλλον μας.
Είμαστε εδώ γιατί γνωρίζουμε ότι οι λύσεις στα προβλήματά μας μπορούν να προέλθουν μόνο από εμάς.
Καλούμε όλους τους Αθηναίους, εργαζόμενους, ανέργους και νεολαία στο Σύνταγμα, και...
 όλη την κοινωνία να γεμίσει τις πλατείες και να πάρει τη ζωή στα χέρια της.
Εκεί στις πλατείες θα συνδιαμορφώσουμε όλα μας τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις μας.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους που θα απεργήσουν την επόμενη περίοδο να καταλήγουν και να παραμένουν στο Σύνταγμα.
Δεν θα φύγουμε από τις πλατείες, μέχρι να φύγουνε αυτοί που μας οδήγησαν εδώ: Κυβερνήσεις, Τρόικα, Τράπεζες, Μνημόνια και όλοι όσοι μας εκμεταλλεύονται. Τους διαμηνύουμε ότι το χρέος δεν είναι δικό μας.
ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ!
 ΙΣΟΤΗΤΑ - ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ – ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!
 Ο μόνος αγώνας που χάνεται είναι αυτός που δεν δόθηκε ποτέ!

5 σχόλια

  1. Πριν από λίγα χρόνια μια παρόμοια 'αυθόρμητη'διαμαρτυρία για τις πυρκαιες του καλοκαιριού του 2007,καπελλώθηκε κανονικά και καπηλεύθηκε ανέντιμα από τον και καλά 'αυθόρμητο'διοργανωτή της και το ΠΑΣΟΚ εκ των υστέρων.Ο΄'αυθόρμητος'που διοργάνωσε διαδικτυακά την συγκέντρωση Λιβανός ήταν υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2007.Σήμερα για ρωτήστε πια κυβερνητική θέση κατέχει.Ενοιωσα ηλίθια που συμμετείχα στη στημένη διαμαρτυρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε πουστηδες οικολογοι του σκαι απολυετε κοσμο που αντιστεκετε,καθαρματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να πτωχευσουμε ρε τορναδόροι

    Και μετα θα στησω παρτυ εξω απο τη ΔΕΗ να δω απο που θα τα βγαζουνε τα 80k + το χρόνο
    Οι καθυστερημένοι της ΕΥΔΑΠ πλεον δεν πατανε στην δουλεια (απο το Φλεβάρη κλειστα στην Αργυρούπολη)και τσεπώνουνε το μισθο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαθήματα Δημοκρατίας παραδίδονται στο ελληνικό κοινοβούλιο, κάθε βράδυ στην πλατεία Συντάγματος, από χιλιάδες Αθηναίους!!

    Το μεγάλο μήνυμα δίνεται στην πάνω στην πλατεία Συντάγματος από χιλιάδες αθηναίους που ΔΙΨΟΥΝ για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, άμεση δημοκρατία ζητούν γιατί οι λέξεις έχουν χάσει το όνομά τους και το ξέρουν (το ελληνικό κοινοβούλιο και οι συν αυτώ δε δείχνει να το ξέρoυν και κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους!).

    Ονομάστηκε 'Λαϊκή Συνέλευση της Πλατείας Συντάγματος' γίνεται κάθε βράδυ 9.00 και από την Τετάρτη, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ πως αρκεί καλή διάθεση, και όχι 300, αλλά χιλιάδες ετερόκλητοι πολίτες μπορούν να συντονιστούν, να μιλήσουν, να πάρουν αποφάσεις, εφ' όσων το επιθυμούν. Τηρούν διαδικασίες, δείχνουν περισσότερο ΗΘΟΣ, ΣΕΒΑΣΜΟ και δημοκρατικότητα απ ότι μας έχει συνηθίσει Βουλή, συνδικάτα, συνέδρια κομμάτων κλπ θεσμοθετημένα επίσημα όργανα. Έτσι από το πουθενά! Μπράβο, εύγε!
    Μακάρι να περάσει όλοι η Αθήνα από εκεί να δει, να μάθει, να θαυμάσει, να μοιραστεί, να συγκινηθεί, να ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ. Μόνο κάλο μπορεί να βγει από αυτή τη διαδικασία.

    Για πόσο θα διαρκέσει; Όσο της δίνουν δικαίωμα η συμμετοχή κάθε αθηναίου ή φευ! μέχρι να τη 'ζηλέψουν ή τη ματιάσουν' τα επίσημα όργανα του κράτους.
    Ας είμαστε εκεί, αφορά όλους μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση