GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη "Δημοκρατική Συμμαχία" πήγε ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου...

Στη "Δημοκρατική Συμμαχία" της Ντόρας Μπακογιάννη προσχώρησε, αποχωρώντας από τη ΝΔ, ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζη...

Στη "Δημοκρατική Συμμαχία" της Ντόρας Μπακογιάννη προσχώρησε, αποχωρώντας από τη ΝΔ, ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης, ο οποίος ήταν μέλος της Γραμματείας Αυτοδιοίκησης της ΝΔ.
Ο κ. Χατζηδάκης, ο οποίος μίλησε στο ιδρυτικό συνέδριο του κόμματος, είπε από το βήμα του συνεδρίου ότι...
 "η Δημοκρατική Συμμαχία τον εμπνέει γιατί ζητά συνεννόηση".

24 σχόλια

  1. Τωρα ταπιασες τα λεφτα σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένας άνθρωπος με την ποιότητα και το επίπεδο του κ.Χατζηδάκη συντάχτηκε με την "οικογένεια".

    Κρίμα,πραγματικά λυπάμαι.

    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μόνο που του μένει να κάνει ο ΒΛΑΚΑΣ Αμερικανο-Εβραίος ειναι αιφνιαδιαστικά να σηκωθεί να φύγει
    ώστε να μην τον πάρουμε χαμπάρι.

    Η μόνη αιφνιδιαστική κινηση που του μένει να κάνει του ΒΛΑΚΑ του Αμερικανο-Εβραίου μεσα στο Σαββατοκύριακο είναι να πάρει το πουλο και να φυγει μαζί και με την παρέα του...

    ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΑΛΛΟ!
    ΡΕ ΟΥΥΥΥΥΥΥΣΣΣΣΣΣΣΤ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΝΤΟΡΙΚΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΛΛΑ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ !!!!

    Η ΝΤΟΡΑ,Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ , ΟΙ ΣΤΕΝΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΞ’ΑΓΧΙΣΤΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΝΟΣ ΤOΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΥΡΟΣ ΕΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΜΕ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΗΔΕΠΟΤΕ ΕΡΕΥΝΗΘΕΝΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑΣ.
    [ΤΗΝ ΖΙΜΕΝΣ, ΤΗΝ ΑΕGEAN, ΤΗΝ ΑΓΕΤ,ΤΟ ΞΥΣΤΟ ,ΤΟΝ ΟΤΕ ,ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ,ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΤΗΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ,
    ΚΤΛ, ΚΤΛ, ΚΤΛ.]

    ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ Ο ΝΤΟΡΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ, ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΝ, ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΩΝΕΨΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ , ΑΥΤΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΥΝ ΜE ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ .
    (ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ.

    Η ΝΤΟΡΑ, HΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟΡΡΑΦΙΩΝ, ΠΡΩΘIΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ , ΜΕ ΑΧΑΛΙΝΩΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΑΖΟΝIΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΕΠΟΦΘΑΛΜΙΟΥΣΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ.ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΟΜΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

    ΟΙ ΔΙΟΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΗΣ, ΑΝΑΞΙΑ, ΚΕΝΟΚΡΑΝΑ ,ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΣΑΤΑ ΝΤΟΡΟΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ , ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΙΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ.

    ΝΤΟΡΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΑ ΝΤΟΡΑΚΙΑ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΤΡΙΑ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ , ΜΑΖΙ ΔΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΟΥ-ΣΙΟΥΦΑ-ΚΙΑ ΣΟΥ ΑΠΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΑ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΡΗΤΟ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟ ΔΕΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΚΟ.

    TO AΥΡΙΟ ΔΕ ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΦΘΑΡΜΕΝΑ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΥΠΟΛΟΓΑ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΑ ΣΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ.

    ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΝΤΟΡΑ , Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ, ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΥΝΤΗΡΗΤΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΣΟΥ, ΑΡΚΕΤΑ ΕΙΣΠΡΑΞΑΤΕ,
    ΑΡΚΕΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ,ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΑΤΕ.

    OΥΣΤ ΑΧΡΕΙΑ …ΟΥΣΤ ΑΠΟΜΑΧΗ…ΟΥΣΤ ΚΩΛΟΓΡΙΑ …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΚΥΡΑΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΕΛΙΣΣΑ, ΠΟΥ ΓΥΡΩ ΤΗΣ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ, ΟΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ MIZAΡΙΣΜΕΝΟΙ...

    ΝΤΟΡΑ ΤΩΡΑ ΣΥΜΜΑΧΙΚΑ … ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ… ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ…
    ΠΑΡΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ,ΑΡΜΕΞΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΙΛΑ …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε αναζήτηση πολίτικου ρόλου είναι κάποιοι αδιόρθωτοι νοσταλγοί, αεριτζήδες υποτακτικοί της κλίκας, της συμφοράς και της Ντόρο-φαύλο-κρατίας στο Μητσοτακιστάν ...

    Τα γνωστά υπόλογα ΝΤΟΡΑΚΙΑ σπεύδουν να στρατεύθουν στην νεα συμμαχία των αρπαχτικών που δημιούργησε τώρα στα γεράματα η απόστρατη Ντόρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ανάμιξη του κάθε Μητσοτακικού υποτακτικού στην πολιτική δεν είχε σχεδόν ποτέ σαν κινητήρια δύναμη την παρουσία των ιδεών και την εφαρμογή της ιδεολογίας.

    Η εμπλοκή του στα πολιτικά δρώμενα ήταν σχεδόν πάντοτε αποτέλεσμα της προσδοκίας για κάποιας μορφής οικονομικής αφαίμαξης και την κοινωνικό - κρατική πατρωνία.

    Έλεος …
    Έχουν γνώση οι φύλακες και μνήμη οι Έλληνες.

    Δεν είναι ούτε ηλίθιοι ,ούτε μακακες , ούτε αγελάδες για διαχρονικό άρμεγμα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Ντόρα αποτελεί το πλέον φθαρμένο πολιτικό υλικό και γύρω της έχουν ΣΥΜΜΑΧΗΣΕΙ-ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΕΙ όλα τα φθαρμένα παλαιοκομματικά υλικά, που όχι απλώς αφαίμαξαν την χωρά , αλλά και την οδήγησαν στην ξενοδουλία και στον εξωφρενικό δανεισμό.

    Είναι ιστορικά εξακριβωμένο ,πως οποίος κάνει κολεγιά ,η συμμαχία η συμμορία ,με την αθλία οικογένεια την έχει βάψει…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε …
    (Διανύοντας τη μεγάλη κρίση… θα δούμε αν η χωρά θα εισέρθει σε φάση αυτογνωσίας και αν ο λαός θα ζητήσει τον λογαριασμό, για τριάντα χρόνια λανθασμένων επίλογων.)

    ΜΙΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ,ΑΧΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΔΗΦΑΓΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΟΡΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΡΑΚΗΔΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΑΡΧΟΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.

    Η ΝΤΟΡΑ , ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ, ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑΣ (ΜΙΖΕΝΣ,ΑEGEAN,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ, ΑΓΕΤ,ΚΤΛ,)

    ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΗΣ ΟΣΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ , ΤΑ ΟΜΟΡΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ,ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ,ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ, ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΤΑΧΤΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΙΚΑ,ΤΕΒΕ,ΕΦΟΡΙΑ,(ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ) ...ΚΤΛ…

    ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ Η ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΣΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΟΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ…(ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΣΟΥ !!!)

    Κ Α Τ Α Ρ Α Μ Μ Ε Ν Η ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΤΟΡΑ-ΡΟΜΠΑ ΝΤΟΡΑΚΟΥΛΑ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτός πάντα ήταν Μητσοτακικός.
    |Δεν μας λέτε κάτι νέο.
    αλλά και δεν μας λέει τίποτα αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τί λέτε ρε παιδιά, προσχώρησε ο Δήμαρχος παλαιού Φαλήρου στη Ντόρα. Εθνική καταστροφή για την Ν.Δ. και την Ελλάδα γενικότερα.
    Και τώρα τί θα κάνουμε χωρίς αυτόν ρε παιδιά???
    Προτείνω να πάμε ν' αυτοκτονήσουμε όλοι μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΟΓΑ ΗΤΑΝΕ.ΔΟΥΛΕΥΕ ΩΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ "ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ" ΔΗΜΑΡΧΟ.ΑΣ ΠΑΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΣΚΟΡΔΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΓΑΖΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΣΥ. ΑΝΤΩΝΗ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τα πολιτικά κόμματα δεν εκπροσωπούν ελληνικά συμφέροντα, εκπροσωπούν και αντιπροσωπεύουν επιχειρηματικά συμφέροντα ενώ οι πολιτικοί εκπροσωπούν την τσέπη τους.

    Ανεπάγγελτα παράσιτα έχουν καταλάβει όλα τα πόστα του συστήματος και τώρα δεν μπορούν ν’ ανταποκριθούν στις ανάγκες του.

    H κόρη, ο γιος, ο ανιψιός ,ο υποτακτικός ή ο φίλος των ίδιων και των ίδιων ανθρώπων αποδεικνύεται ανεπαρκής να φέρει το “φορτίο” πολιτικής αποστολής.

    Αυτές οι επιλογές οδήγησαν στη σημερινή κατάντια και “λειψανδρία”.

    Η λαϊκή οργή,η κατακραυγή και η κοινωνική επανάσταση που σύντομα θα ξεσπάσει θα είναι ενάντια σε όλους τους υπόλογους πολιτικούς που άσκησαν κάθε μορφή εξουσίας, που καταχραστήκαν , που δανειστήκαν ασύδοτα , καταχρεώνοντας υπέρμετρα ένα λαό που τους εμπιστεύτηκε την εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. H Ντόρα είναι μια πολιτικός «εκκωφαντικής μετριότητας» και εσύ Ντοράκη ένα φερέφωνο ξευτιλισμένο.

    Όλα τα άλλα κύριε ΧΑΤΖΗΝΤΟΡΑΚΗ είναι λόγια-λόγια για να μας τα αρπάζουν τα λαμόγια...

    Ουστ !!! άπληστοι και αχόρταγοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οι μέθοδοι διοίκησης ,οργάνωσης και εκτέλεσης της ΝΤΟΡΑΣ είναι γνωστές εδώ και περισσότερα από 20χρόνια.

    Δολοπλοκίες, υπόγειες διαβολές, υπόλογες φιλικές συναναστροφές , με μόνο στόχο την προσωπική ανέλιξη ,την οικογενειακή επικράτηση και την μακιαβελική απόλαυση της εξουσίας.

    Για να αποκτήσει η χώρα προοπτική και να πιάσουν τόπο οι θυσίες των πολιτών, είναι ανάγκη το πολιτικό σύστημα που εκπροσωπείς (κύριε σφουγοκωλάριε της ντοροφαυλοκρατίας) να βρει το θάρρος να επιστρέψει τα αρπαγμένα και να ξεπληρώσει τα δανεισμένα…
    (ειδικά του του δήμου Αθηναίων τα κατασπαταλημένα και του Φλέσσα μεσω του Σεριάτου, τα φαγωμένα …)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. TA ΔΑΝΕΙΚΑ …ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ …ΤΑ ΦΑΓΩΜΕΝΑ ΝΤΟΡΙΚΑ …
    ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΜΙΖΑΡΙΣΜΕΝΑ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ….

    ΝΤΟΡΟΜΑΖΩΜΑΤΑ … ΔΡΑΚΟΥΛΟΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ… ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χατζηντοράκη "Κρείττον το σιγάν"!

    Η Ντόρα Μπακογιάννη: Δήλωσε από βουλευτική αποζημίωση 98.347,99 ευρώ και από άλλη πηγή 29.240 ευρώ.
    Στην κατοχή της εμφανίζει 10 ακίνητα η ίδια 15 ο συζυγός της ο οποίος το 2008 κάνει δύο νέες αγορές ένα διαμέρισμα στο Παλιό Φάληρο 125 τετραγωνικών και αγροτεμάχιο παραθαλάσσιο στην Παλαιά Φώκαια 7.250 τμ.

    Η κ. Μπακογιάννη έχει καταθέσεις περίπου 1.250.000 ευρώ και ομόλογα 123.000 ευρώ.

    Ο σύζυγόςενώ της Ισίδωρος Κούβελας δήλωσε εισοδήματα 1.051. 297,55 ευρώ καταθέσεις 650.000 ευρώ και 2.800.000 δολάρια... (παραγωγίκος ο επιβήτωρ... )

    ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΗΛΩΜΕΝΑ !!!.
    ΠΟΣΑ ΤΑ ΑΔΗΛΩΤΑ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Όποιος συμμαχεί η υποστηρίζει η υπηρετεί τα ύπουλα σχέδια της Όσιας Οικογένειας του ΜΗΤΣΟ-ΝΤΟΡΑ-ΚΟΥΛΑ πρέπει να είναι πολύ μαζοχιστής… η υπόλογος … η οικονομισάριος …πάντως σίγουρα γραικύλος…

    Ντόρα μου, άραξε στα αναρίθμητα αρχοντικά σου να λες στα εγγονάκια σου κανένα παραμύθι για τον εφιάλτη δράκουλα των Χανίων και την δρακουλίνα κοράκλα του και τους χρυσό- πληρωμένους υπηρέτες –υποτακτικούς του εσμού της Ντόρο- φαύλο- κρατίας.

    Ντόρα τώρα πέρασαν τα χρόνια, γέρασες και εσύ,
    σταμάτα επιτέλους να εισπράττεις του λαού την αποστροφή !!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η κόρη του Μητσοτάκη δεν μπορεί να διαφέρει από τον ίδιο της τον πατέρα της( οικογενειακό DNA ) τον εφιάλτη δράκουλα των Χανίων …

    Η οικογένεια αυτή ποτέ δεν έδωσε κάτι στην Ελλάδα και στο γενικό της συμφέρον.

    Μονό πήρε απ’ αυτήν !

    Αναρίθμητα τα κινητά και ακίνητα της οσίας οικογένειας.

    Οι Μητσοτακικοί και οι υποτακτικοί τους μας ήπιαν το αίμα , τώρα θέλουν να μας ρουφήξουν και το μεδούλι…

    Ουστ αχορτάγοι,ουστ βδέλες,ουστ ντοροκοπρόσκυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Βαφτιστήρι του Μητσοτάκη δεν είναι (και) αυτός?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση