GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σταθερός εκφραστής της αυτόνομης αριστερής διανόησης ο Ν. Κοτζιάς...

Μεγάλη η απήχηση της τελευταίας συνέντευξής του. "Ετερόκλητες" προβοκάτσιες για να τον αποδυναμώσουν Από τον Κώστα Ζωγράφο ...

Μεγάλη η απήχηση της τελευταίας συνέντευξής του. "Ετερόκλητες" προβοκάτσιες για να τον αποδυναμώσουν

Από τον Κώστα Ζωγράφο

Έσπασε ρεκόρ τηλεθέασης (έως και πάνω από 40%) η πρόσφατη συνέντευξη του Νίκου Κοτζιά στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη στον Antenna, όπου μίλησε με σκληρή γλώσσα αλλά και με απόλυτη τεκμηρίωση κατά του Μνημονίου και της επιχειρούμενης «συναίνεσης» γύρω από αυτό.
Φαίνεται ότι οι απόψεις Κοτζιά (είτε συμφωνεί είτε διαφωνεί κανείς μαζί τους) κερδίζουν έδαφος. Κι αυτό προφανώς ενοχλεί με αποτέλεσμα άλλοι να προσπαθούν να τον εμφανίσουν συνοδοιπόρο των «κουκουλοφόρων» κι άλλοι -στο εντελώς αντίθετο άκρο- ως δήθεν...μετεγγραφέντα στον Αντ. Σαμαρά.
Η πραγματικότητα όμως είναι ότι μπορεί ο Ν. Κοτζιάς να συνδέεται, από παλιά, με φιλία με τον κ. Σαμαρά αλλά όπως του είπε και πρόσφατα «ανήκουμε σε διαφορετικά στρατόπεδα». Άλλωστε με πρόσφατο άρθρο του (μπορείτε να το διαβάσετε εδώ) άσκησε δριμεία κριτική και στο «Ζάππειο ΙΙ» της ΝΔ.
Είναι προφανές ότι διάφοροι ετερόκλητοι παράγοντες προσπαθούν, με...
 ύπουλες μεθόδους και προβοκάτσιες, να αποδυναμώσουν την αξιοπιστία και τη βαρύτητα των λόγων του Ν. Κοτζιά ο οποίος ωστόσο, σε πείσμα όλων αυτών, παραμένει σταθερός εκφραστής της αυτόνομης αριστερής διανόησης στον τόπο μας.

9 σχόλια

  1. Εμπρός όλοι ΕΙΡΗΝΙΚΑ στις Πλατείες των πόλεών μας.
    Να απαιτήσουμε να παραιτηθούν όλοι οι πολιτικοί, και να μην ξαναασχοληθούν με τα κοινά όσοι σημμετείχαν από οποιοδήποτε κοματικό πόστο στη διακυβέρνηση του κράτους είτε ως Υπουργοί, Βουλευτές, Γραμματείς, Δήμαρχοι, Περιφερειάρχες και σε οποιαδήποτε θέση που προϋπέθετε ότι ήσουνα υπηρέτης οποιουδήποτε κόματος και άσκησες εξουσία.
    Να προκυρηχθούν εκλογές, να δηλώσουν ποιοί επιθυμούν να γίνουν βουλευτές και η επιλογή τους να γίνει με ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΚΛΗΡΩΣΗ.
    Ετσι μόνο θα εδραιώσουμε πραγματική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην οποία θα έχουν θέση όλοι οι έντιμοι Ελληνες.
    Εξω τα κόματα οι παρατρεχάμενοί τους και τα κοματόσκυλά τους!!!!!
    Ελληνες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ άλλος δρόμος, οδηγούμαστε στον ΓΚΡΕΜΟ απ'όλους αυτούς του βολεμένους. ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΆΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ?????
    ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δημοσιος υπαλληλος ειναι ο καθηγητης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΚΚΛΗΣΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΛΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ .
    ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ ,λίγα μέτρα από το ΣΚΑΙ είναι το ξενοδοχείο ΚΗΦΙΣΟΣ δίπλα στο ποτάμι θα γίνει ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ , θα έρθουν να μείνουν μόνιμα 500 καθάρματα και θα αρχίσουν το εθνικό τους σπορ
    Ληστείες ,δολοφονίες ,βιασμούς , θα γίνουμε ο ΝΕΟΣ ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ .ΖΗΤΟΥΜΕ από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , και γενικά τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΕΣ ΝΑ ΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΟΥΝ .
    ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ , σε ένα ξενοδοχείο κοντά στο ηλεκτρικό σταθμό του Μοσχάτου ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ με άλλα 500 καθάρματα που θα αρχίσουν και αυτά τα καθάρματα ληστείες δολοφονίες βιασμούς .
    ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
    Επίσης να βρουν τους ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων και να τους πλακώσουν στο ξύλο το λιγότερο που μπορούν να κάνουν σε προδότες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ κ ΣΑΜΑΡΑ ΘΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ:

    "ΑΦΟΥ κ. ΣΑΜΑΡΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ, ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΦΟΥΝΤΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ- ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΛΛΩΣΤΕ, ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΠΝΙΓΕΙ??

    ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΑΡΜΑΚΟ, ΟΠΟΤΕ ΛΕΣ ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΙΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΙΣΧΥΡΟ ΑΛΛΟΘΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΧΑΛΙ.

    ΕΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΚΑΚΟ, ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ- ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΛΑΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙΣ!!

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ- ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ. ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ- ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ- ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΟΝΤΑΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΩΡΙΜΟΥ ΦΡΟΥΤΟΥ...

    ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΘΑ ΤΑ ΣΑΠΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΟΣ25 Μαΐ 2011, 9:07:00 μ.μ.

    Σοβαρευτείτε κύριοι. Λαϊκός ηγέτης ο κ.Κοτζιάς ? Έλεος. Θα μου πείτε η παρακμή σε τούτο τον τόπο δεν έχει όρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΙΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ ΟΛΟΙ,ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΠΛΩΜΑ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΦΑΤΕ ,ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΒΑΡΒΑΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ .Η ΔΙΑΝΟΗΣΗ ΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ,ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΜΑΠΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο κ. Κοτζιάς δεν είναι στον κύκλο του κ. Πρωθυπουργού ;Δεν είναι συνεργάτης του ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ο κοτζιας ηταν διπλα στον παπανδρεου χρονια και στο πανεπιστημιο τον εβαλαν πασοκολομογια. ξερει αυτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κοτζιας, Δαμανακη, ο αλλος ο Συγγραφεας βουλευτης και τοσοι αλλοι αριστεροι που τους μαζεψαν στο Πασοκ καλα να παθουν αφου μυαλο δεν βαζουν εκει στο Πασοκ.

    Διαβαζω οτι ο Τραγκας συζητα λεει με το Εχτρα3, παναγια μου ευτυχως και σταματησα να τους βλεπω εδω και 1.5 χρονο, κολαση για να μην πω τιποτα αλλο. Κακομοιρα Ελλαδα αν δεις ποτε σου ασπρη μερα να μου τηλεγραφησεις με τοσους λαικιστες και πιονια των αφεντικων τους που διαθετεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση