GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγχαίρουν τον Ομπάμα οι Ρεπουμπλικανοί...

Η αποστολή που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του Οσάμα Μπιν Λάντεν επηρέασε τόσο πολύ την Αμερική, ώστε ακόμα και οι Ρεπουμπλικανοί να σ...

Η αποστολή που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του Οσάμα Μπιν Λάντεν επηρέασε τόσο πολύ την Αμερική, ώστε ακόμα και οι Ρεπουμπλικανοί να σταμάτησαν να ασκούν κριτική.
Συγκεκριμένα, ο πρώην πρόεδρος Ντικ Τσένευ δήλωσε πως η σημερινή ηγεσία της χώρας αξίζει συγχαρητήρια για την επιτυχημένη αυτή επιχείρηση. Ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης είπε πως θαυμάζει τον Αμερικανό πρόεδρο για το θάρρος του. Αλλά και ο Ντόναλντ Τράμπ, που είναι μία σημαντική προσωπικότητα των Ρεπουμπλικανών δήλωσε πως συγχαίρει τον Ομπάμα.
Η εξέλιξη αυτή ήρθε την στιγμή που...
η πλειοψηφία των αμερικανών πολιτών, σύμφωνα με δημοσκόπηση των New York Times/CBS News, ήταν απογοητευμένη από την εξωτερική πολιτική.

3 σχόλια

  1. Ενα ακομα θυμα της πολιτικης ΠαΣοΚ:
    ---------------------------

    Εικόνες φρίκης αντίκρισε ένα ανήλικο αγόρι

    Σοκ στην κοινωνία του Ηρακλείου από την είδηση μίας ακόμη αυτοκτονίας. Ένας άνδρας 50-55 ετών βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι του πριν από λίγο, σύμφωνα με πληροφορίες κατοίκων στην περιοχή των Καμινίων.

    Ο άνδρας κρεμάστηκε από το πατάρι του σπιτιού του με καλώδιο, ενώ τον αυτόχειρα βρήκε το ίδιο του το παιδί, ένα ανήλικο αγοράκι το οποίο βγήκε στο δρόμο ουρλιάζοντας. Οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία, άνδρες της οποίας βρήκαν τον άνδρα ήδη νεκρό.

    Αυτή την ώρα ο άνδρας διακομίζεται στο νοσοκομείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
    ΓΕΩΡΓΙΕ Α ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΣΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΝ ΕΑΝ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΡΩΣΟΦΑΣΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 12,47 ..πάλι ληγμένα ναρκωτικά
    με χυσαμόλη σε δώσανε στην Πιποκράτους ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση