GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα είμαι εκεί...

Από τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Την Τετάρτη 18 Μαΐου 2011 διεξάγονται οι φοιτητικές και σπουδαστικές εκλογές. Μέσα στη γενικότερα δύσκολη οικονομική σ...

Από τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ
Την Τετάρτη 18 Μαΐου 2011 διεξάγονται οι φοιτητικές και σπουδαστικές εκλογές. Μέσα στη γενικότερα δύσκολη οικονομική συγκυρία και την απαισιοδοξία για το μέλλον που έρχεται, οι νέοι άνθρωποι έχουμε την υποχρέωση να βγούμε μπροστά και να διεκδικήσουμε ξανά την ελπίδα.
Εμείς στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ τη φετινή χρονιά θέσαμε ως βασικό μας στόχο την..
..οριστική επιστροφή στην ουσία του ρόλου των φοιτητικών παρατάξεων, τη ρήξη με νοσηρές νοοτροπίες του παρελθόντος αλλά κυρίως την ενίσχυση της εκπαιδευτικής λειτουργίας των ακαδημαϊκών ιδρυμάτων. Με βασικό μας όπλο τις προτάσεις που συνθέτουν την Πρόταση Παιδείας 2011 που κατατέθηκε στις 21 Φεβρουαρίου και διαμορφώθηκε μέσω του ανοιχτού διαδικτυακού διαλόγου paideia2020, αλλά κυρίως τη διάθεση για απρόσκοπτη προσφορά στην ανώτατη εκπαίδευση, επιλέξαμε ως βασικό μας σύνθημα το "Θα είμαι εκεί. ". Ένα σύνθημα άμεσο και απλό που όμως περιέχει ένα ισχυρό πολιτικό μήνυμα. Αυτό της ανάδειξης της συμμετοχής ως το μοναδικό αντίδοτο έναντι της παρακμής και της μιζέριας, προκειμένου η δική μας γενιά να αλλάξει αυτά που σήμερα απαξιώνει.
Στα πλαίσια λοιπόν της καμπάνιας για την προώθηση της προσπάθειας μας αυτής και η οποία θα ξεδιπλωθεί στο σύνολο της τις επόμενες ημέρες, έχουμε επιλέξει να χρησιμοποιήσουμε όλα τα σύγχρονα, δημοφιλή μέσα προκειμένου να δώσουμε ιδιαίτερο βάρος στις προτάσεις μας, στην παρουσία μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και συνδέοντας παράλληλα συναισθηματικά τους φοιτητές με το πολιτικό μήνυμα.
Για το λόγο αυτό δημιουργήσαμε και σας παραθέτουμε ενδεικτικά το παρακάτω υλικό:
Επιτομή Πρότασης Παιδείας 2011
Αφίσα με το κεντρικό σύνθημα «Θα είμαι εκεί.»
Τραγούδι με τίτλο «Θα είμαι εκεί»
Το υλικό της καμπάνιας καθώς και εφαρμογές για τις δημοφιλείς σελίδες κοινωνικής δικτύωσης είναι διαθέσιμες στη σελίδα ekloges.dap.gr. Ειδικότερα η ιστοσελίδα περιέχει εκτός από έντυπο υλικό και οπτικοακουστικά μέσα, facebook applications, badges, profile banners κ.α.

7 σχόλια

  1. Αντε,πηγαινε.
    Κατσε και φαε και κατι,εμεις θα μεινουμε σπιτι,δεν βαρεθηκατε τα ιδια συνθηματα που μενουν μονο....συνθηματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Πειραγμένες» αντλίες σε πρατήριο στην Πειραιώς


    «Πειραγμένες» αντλίες σε πρατήριο υγρών καυσίμων επί της οδού :


    Πειραιώς στον αριθμό 24, στην περιοχή του Μοσχάτου,


    εντόπισε κλιμάκιο της Διεύθυνσης Μετρολογίας του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κατά τη διάρκεια ελέγχου.

    Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί στο πρατήριο τέσσερις παρεμβατικοί μηχανισμοί, οι οποίοι αλλοίωναν τις ενδείξεις αντλιών ως προς την παρεχομένη ποσότητα, εξαπατώντας τους καταναλωτές, και οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου, σε συνεργασία και με τη βοήθεια της Ελληνικής Αστυνομίας, συνεχίζουν την έρευνα σε βάθος.

    Υπενθυμίζεται ότι, βάσει του νέου νομοθετικού πλαισίου, που πρόσφατα ψηφίστηκε, προβλέπεται εις βάρος του πρατηριούχου οριστική αφαίρεση της άδειας λειτουργίας, βαρύτατο πρόστιμο και ποινικές κυρώσεις.

    Το υπουργείο σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι ο σημερινός εντοπισμός του παρανομούντος πρατηρίου έρχεται ως αποτέλεσμα συνεχών και συντονισμένων ενεργειών και ελέγχων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    Είμαι πολύ συγκινημένος για το 6ο που κατακτήσατε! Θα προσπαθήσουμε να σας φτάσουμε. Να φτάσουμε κι εμείς δηλαδή στο Μνημόνιο 6.

    Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
    Εδώ στο Λουξεμβούργο που είμαι βγήκαν όλοι στους δρόμους. Διαψεύδω επίσης δύο φήμες που κυκλοφόρησαν. Πρώτον: συνεχίστε να παίρνετε Κύπελλα, δεν θα τα φορολογήσουμε. Δεν θα σας πάρουμε τα τρία από τα έξι αστέρια.
    Και δεύτερον δεν ισχύουν οι πληροφορίες του Σπίγκελ, ότι το πριμ του κυβέρνησης στους παίκτες είναι 10.000.000 δραχμές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ρήξη ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ με τις νοσηρές νοοτροπίες του παρελθόντος περνάει από εδώ ... μέσα από ένα ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ..
    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2007/08/blogger-gr.html

    "πέρα από το χρώμα που διαλέγει κανείς και δίνει νόημα στην ψήφο του" διαφορετικά ισχύει το πες μου το δάσκαλό σου (αν όχι το γονιό σου) να σου πω ποιος είσαι.

    Για μια πρώτη ρήξη "..στη γενικότερα δύσκολη οικονομική συγκυρία και την απαισιοδοξία για το μέλλον που έρχεται.." αναμετρήστε το μπόι σας εδώ!!!

    http://www.gopetition.com/petition/44615.html

    για την αυτοπεποίθηση του ΕΓΩ΄!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Oι δεξιοί αποδεικνύεται ότι έχουν πολύ μεγάλο θράσος.
    Αφού λεηλάτησαν τη χώρα σε μία 5ετία και την παράδοσαν ξεβράκωτη στα ξένα όρνεα, τώρα μας λένε ότι θα μας σώσουν.
    Ουστ προδότες συκοφάντες κλέφτες και απατεώνες.
    Θα μας σώσετε έτσι όπως μας σώσατε με τη μικρασιατική καταστροφή!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εμπρός γαλάζια κωλόπαιδα , πάτε να δυκτιοθείτε στι κόμμα. Αν κάνετε μια κατάσταση των υπουργών της διεφθαρμένης Νέας Δημοκρατίας θα διαπιστώσετε ότι όλοι ήταν πρόεδροι της ΔΑΠ.εκμεταλεύτικαν τον αγώνα των άλλων , κολήσανε αφήσες και έγιναν υπουργοί. ΜΕΪΜΑΡΆΚΗΣ, ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ , ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΗΣ , ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑΣ , ΜΑΡΙΕΤΑ,όλα παιδιά του ίδιου διεφθαρμένου μηχανισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΑΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΟΥ ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΟΟΝ
    ΠΑΣΟΚ.

    ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
    ΜΟΥΝΑΡΑ ΞΕΧΥΛΩΜΕΝΗ.

    Διαβάστε τι γράφει ο Φινλανδός, σε μια όχι τυχαία εφημερίδα !

    Η άλλη πλευρά του ...'χρεωμένου φεγγαριού' της Ευρώπης:
    Τimo Soini: Όταν η αναπόφευκτη αποτυχία των υπερχρεωμένων χωρών της ευρωζώνης ήρθε στο φως, έγινε ένα μυστικό σύμφωνο..
    Διαβάστε απόσπασμα άρθρου του Τimo Soini στη Wall Street Journal

    Όταν είχα την τιμή να ηγηθώ της του κόμματος των Αληθινών Φιλανδών στην εκλογική νίκη τον Απρίλιο, κάναμε μια επίσημη υπόσχεση να αντιταχθούμε στα λεγόμενα bailouts της ευρωζώνης.
    Οι διασώσεις είναι προδήλως κακό για την Ευρώπη, κακό για τη Φινλανδία και κακό για τις χώρες που έχουν αναγκαστεί να τις αποδεχθούν. Η Ευρώπη υποφέρει από την οικονομική γάγγραινα της αφερεγγυότητας, τόσο των δημόσιων όσο και ιδιωτικών. Και αν δεν ακρωτηριάσουμε αυτό που δεν μπορεί να σωθεί, υπάρχει ο κίνδυνος δηλητηρίασης σε ολόκληρο το σώμα.

    Η επίσημη εκδοχή είναι ότι η Ελλάδα, η Ιρλανδία και η Πορτογαλία έχουν πληγεί από μια κρίση ρευστότητας, με αποτέλεσμα να χρειάζεται μια στιγμιαία έγχυση κεφαλαίου, μετά την οποία τα πάντα θα επιστρέψουν στο φυσιολογικό.
    Αλλά αυτή η επίσημη εκδοχή είναι ένα ψέμα, τέτοιο που περνάει τους απλούς ανθρώπους της Ευρώπης για ηλίθιους. Αξίζουν πολύ καλύτερα από την πολιτική και τους ηγέτες τους
    Οι πολιτικοί ηγέτες μας δανείζονται όλο και περισσότερα χρήματα για να αποπληρώσουν τις τράπεζες, οι οποίες επιστρέφουν την χάρη δανείζοντας ολοένα και περισσότερα χρήματα, στις κυβερνήσεις μας, διατηρώντας έτσι το καθεστώς να επιπλέει.
    Σε μια πραγματική οικονομία της αγοράς, οι κακές επιλογές τιμωρούνται. Αυτό δεν συμβαίνει εδώ .Όταν η αναπόφευκτη αποτυχία των υπερχρεωμένων χωρών της ευρωζώνης ήρθε στο φως, έγινε ένα μυστικό σύμφωνο.
    Ήδη στο πλαίσιο αυτού του καθεστώτος, η Ελλάδα, η Ιρλανδία και η Πορτογαλία είναι ερειπωμένες. Ποτέ δεν θα είναι σε θέση να αποθηκεύσoυν και να αναπτυχθούν αρκετά γρήγορα, ώστε να εξοφλήσουν τα χρέη με τα οποία οι Βρυξέλλες τους έχει φορτωθεί στο όνομα της σωτηρίας τους.
    Και έτσι, η γάγγραινα εξαπλώνεται..

    http://exomatiakaivlepo.blogspot

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση