GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λυμπερόπουλος: Θέμα χρόνου να έχουμε νεκρό στο γήπεδο...

Με δάκρυα στα μάτια ο Νίκος Λυμπερόπουλος θέλησε να αφιερώσει τον πρώτο τίτλο της πολύχρονης καριέρας του σε δυο μικρούς οπαδούς της ΑΕΚ με...

Με δάκρυα στα μάτια ο Νίκος Λυμπερόπουλος θέλησε να αφιερώσει τον πρώτο τίτλο της πολύχρονης καριέρας του σε δυο μικρούς οπαδούς της ΑΕΚ με προβλήματα υγείας.
Παράλληλα εμφανίστηκε απογοητευμένος από τα επεισόδια που αμαύρωσαν το Κύπελλο της ομάδας του.
«Να πω ότι είμαι πολύ ευτυχισμένος για την κατάκτηση του τροπαίου. Ηταν πολύ σημαντικό σε μια δύσκολη χρονιά. Εύχομαι...
αυτός ο τίτλος να είναι η αρχή για να δημιουργήσουμε μια ομάδα όπως τη φανταζόμαστε. Εύχομαι να μην είναι μόνο μια ασπιρίνη, ήταν οι πρώτες του κουβέντες.
«Θέλω να αφιερώσω αυτόν τον τίτλο στον κόσμο που ήταν στο γήπεδο και σε όλη την Ελλάδα, στους συμπαίκτες μου, στο προπονητικό και ιατρικό τιμ, στους φροντιστές, αλλά πάνω από όλα σε δυο μικρούς φίλους που εύχομαι να πήραν πολύ μεγάλη χαρά, τον Αλέξανδρο και τον Γιάννη, δύο ψυχούλες ΑΕΚτζήδικες, που δυστυχώς είναι στο κρεββάτι του πόνου. Εύχομαι να γυρίσουν γρήγορα υγιείς και να ξέρουν ότι έχουν έναν άνθρωπο δικό τους όποτε τον χρειαστούν», πρόσθεσε.
Αναφορικά με τα επεισόδια, δεν δίστασε να προβλέψει, πως σύντομα η χώρα θα θρηνήσει νεκρό στα γήπεδα, αν δεν αλλάξουν πολλά πράγματα.
«Περισσότερο θα το ευχαριστιόμασταν αν όλοι ήμασταν στις θέσεις μας. Είμαστε όλοι υπεύθυνοι για αυτήν την κατάντια. Μέχρι και εσείς οι δημοσιογράφοι έχετε ένα σημαντικό μερίδιο. Μπορείτε να επηρεάσετε καταστάσεις και μπορείτε να κάνετε αγώνα ενάντια σε αυτό. Μπορείτε να πιέζετε αρμοδίους για να πάρουν αποφάσεις. Είναι θέμα χρόνου να έχουμε νεκρό ποδοσφαιριστή. Εύχομαι να βγω ψεύτης, αλλά δεν βλέπω να γίνετε κάτι για να αποτραπεί αυτό».

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση