GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μελωδίες υπό το... φως της Ακρόπολης

Bραδιά γεμάτη μελωδία  ήταν η αποψινή στον προαύλιο χώρο του Μουσείου της Ακρόπολης, όπου η συμφωνική ορχήστρα και η μικτή χορωδία του δήμ...


Bραδιά γεμάτη μελωδία ήταν η αποψινή στον προαύλιο χώρο του Μουσείου της Ακρόπολης, όπου η συμφωνική ορχήστρα και η μικτή χορωδία του δήμου Αθηναίων, γιόρτασαν τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων παρουσία πλήθους κόσμου.
Η ορχήστρα παρουσίασε έργα Μπετόβεν, Μποροντίν και Μουζόρσκι με σολίστ στο πιάνο τον Δ. Βεζύρογλου. Η εκδήλωση εντάσσεται στη σειρά εκδηλώσεων, που έγιναν σε 46 αρχαιολογικά μουσεία και χώρους της Ελλάδας με στόχο...
 την  ανάδειξη του ρόλου των μουσείων, την προβολή της πολιτιστικής κληρονομιάς των λαών και την προώθηση στη μεταξύ τους συνεργασία.
Οι μουσικοί της ορχήστρας, σε ανακοίνωσή τους, σημείωσαν πως ενώ το σωματείο τους είχε κηρύξει για τις 18 Μαϊου 24ωρη απεργία και  είχαν επιλέξει να συμμετάσχουν, αποφάσισαν τελικά να πραγματοποιήσουν την εκδήλωση, σεβόμενοι τη μέρα και τους ακροατές.

1 σχόλιο

  1. Μια βραδιά που πραγματικά αξίζει να θυμάσαι.
    Για όλα τα παραπάνω ,και επίσης για την νεολαία που τίμησε με την παρουσία τους την βραδιά χαράς και ύμνου προς τα μουσεία και ειδικά το μοναδικό μουσείο της Ακρόπολης.

    Την βραδιά αυτή διάλεξαν να μαυρίσουν οι γνωστοί Υπάλληλοι της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ που έγραψαν όλα τα παπάκια σκουτεράκια που ο κάθε φουκαράς άφησε για να χαρεί την βραδιά. Το δικό μου ήταν παρκαρισμένο 100 και πλέον μέτρα μακριά αλλά φευ δεν γλύτωσα. Μοιάζει σαν παγίδα που ευχαριστιούνται κάποιοι φωστήρες να στήνουν την κατάλληλη ευκαιρία.
    Οι περισσότεροι που πήγαν απόψε τους ενδιέφερε σαφώς ΚΑΙ το ΔΩΡΕΑΝ της εισόδου
    Το οποίο κατέληξαν να πρέπει να πληρώσουν 40 Ευρώ. Δηλ θα τους ήταν φθηνότερο να έρθουν κάποια άλλη μέρα με κανονικό εισιτήριο.
    Τουλάχιστον για την αποψινή γιορτή κάνω έκκληση προς τους αρμόδιους καθώς και τον Κ.Δήμαρχο να δείξουν κατανόηση και επιείκεια.
    Επίσης σε τέτοιες περιπτώσεις οι ΔΗΜ.Αστυνομικοι θα πρέπει να είναι εκεί και να μην επιτρέπουν το σταμάτημα και όχι να κάνουν γιουρούσι σε μια κατά βάσει άγρια δοκιμαζόμενη οικονομικά κοινωνική ομάδα.
    Άραγε θα ακούσει κανείς αναρωτιέμαι;;;;;;……..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση