GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Του πέταξαν αυγά...

Από τον Γιώργο Ουντράκη http://www.flashnews.gr/ Την αγανάκτηση τους για τα όσα ειπώθηκαν στη σύσκεψη που είχε ο υπουργός Αγροτικής Ανά...

Από τον Γιώργο Ουντράκη
http://www.flashnews.gr/
Την αγανάκτηση τους για τα όσα ειπώθηκαν στη σύσκεψη που είχε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης με τα μέλη του συλλόγου κτηνοτρόφων Κρήτης εξέφρασαν κτηνοτρόφοι πετώντας αυγά εναντίον του κ. Σκανδαλίδη την ώρα που ο υπουργός έμπαινε στα γραφεία της ΕΑΣΗ.
Αν και ο ίδιος ο κ. Σκανδαλίδης στη σύσκεψη επεσήμανε ότι θα βοηθήσει ώστε να δοθεί λύση στο θέμα της εξισωτικής οι κτηνοτρόφοι δεν πείστηκαν από τις προθέσεις του.
Παράλληλα ο υπουργός δεσμεύτηκε ότι...
 θα μεσολαβήσει για τη μείωση της τιμής πώλησης των ζωοτροφών ακούγοντας τους κτηνοτρόφους να παραπονιούνται ότι τα ζώα τους πεθαίνουν καθημερινά, ενώ ο υπουργός παραδέχτηκε εμμέσως πλην αλλά σαφώς ότι υπαρχει πρόβλημα με τις αποζημιώσεις από τον ΕΛΓΑ.
Αυτή την ώρα ο υπουργός συναντάται με τις διοικήσεις των 4 ενώσεων του Ηρακλείου στις οποίες και εξηγεί τους λόγους που το υπουργείο πρέπει να προβεί άμεσα στην εφαρμογή του αγροτικού Καλλικράτη.
Παράλληλα ο υπουργός "έτριξε" τα δόντια στους αγροτικούς συλλόγους καθώς όπως χαρακτηριστικά τόνισε βλέπουν τους αγρότες ως πελάτες με οτι συνεπάγεται. Ο κ. Σκανδαλίδης κατά τη διάρκεια της σύσκεψης τόνισε οτι όλοι και κυρίως η πολιτεία θα πρέπει να ενισχύσουν την αγροτική παραγωγή η οποία με τη σειρά της θα βοηθήσει τη χώρα να βγεί απο το οικονομικό αδιέξοδο.
Νωρίτερα ο κ. Σκανδαλίδης είχε συνάντηση με τους εκπροσώπους των ενώσεων Λασιθίου στους οποίους τόνισε χαρακτηριστικά οτι "οσοι συνεταιρισμοί δεν παρουσιάζουν κινηση θα κλείσουν". Αύριο ο υπουργος Αγροτικής Ανάπτυξης θα βρίσκεται αύριο σε Χανιά και Ρέθυμνο.

7 σχόλια

  1. ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ!!
    ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΥΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΤΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΑΥΓΑ.
    ΤΙ ΑΠΡΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΑ ΑΓΡΟΤΕΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ ;

    ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Xαμένα πήγαν τα αυγά στο Σκανδαλίδη. ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλό φρούτο και αυτό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πέταξαν αυγά στον Σκανδαλίδη!

    Τα απέκρουσε -τα φαγε - ο αστυνομικός που τον συνόδευε


    Αν συνεχίσουν έτσι θα τους πετάνε πέτρες και όχι αυγά.

    Ελπίζω μόνο να ξέρουν καλύτερη σκοποβολή !

    Και ελπίζω τουλάχιστον να ήταν κλουβια τα αυγά για να βρωμάνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απίστευτο !

    Το Υπ.Παιδείας υποχρεώνει 166 μαθητές ΑΜΕΑ απο την Κρήτη να δώσουν Πανελλαδικές στην Αθήνα με δικά τους έξοδα !


    Το υπουργείο Παιδείας υποχρεώνει τους μαθητές να φύγον από την Κρήτη και να δώσουν Πανελλαδικές εξετάσεις στην Αθήνα γιατί καταργεί τα εξεταστικά κέντρα.

    Σε απόγνωση βρίσκονται 166 υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων και οι οικογένειές τους από την Κρήτη, καθώς αν και πρόκειται για παιδιά με αναπηρίες ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες το υπουργείο Παιδείας αποφάσισε να μην λειτουργήσουν φέτος εξεταστικά κέντρα στο Ηράκλειο και στα Χανιάς για τα παιδιά αυτά στο νησί, αλλά να ταξιδέψουν στην Αθήνα για να δώσουν τις εξετάσεις.

    Όπως δήλωσε στο Νewsit η πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ηρακλείου Μαρία Παναγιωτάκη " η αντικοινωνική πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση έχει θύματα τα 166 παιδιά της περιφέρειας Κρήτης που έχουν αναπηρίες και καλούνται να ταξιδέψουν μέχρι την Αθήνα για να δώσουν Πανελλαδικές Εξετάσεις. Εγείρεται θέμα άνισης μεταχείρισης των υποψηφίων οι οποίοι, εκτός των προβλημάτων αναπηρίας, θα επιβαρυνθούν ψυχικά και σωματικά και αφετέρου και ένα τεράστιο οικονομικό πρόβλημα για τις οικογένειές τους, πολλές από τις οποίες δεν έχουν την δυνατότητα να επιβαρυνθούν τα έξοδα ταξιδιού και διαμονής στην Αθήνα, με αποτέλεσμα να μην πάνε καν να δώσουν εξετάσεις. Εμείς προτείνουμε να λειτουργήσουν τα εξεταστικά κέντρα και προσφέρομαστε να μην πάρουμε την αμοιβή του επιτηρητή".

    Ακούστε τι δήλωσε στο Νewsit η πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ηρακλείου:

    Το Νewsit επικοινώνησε με τον αρμόδιο υφυπουργό Παιδείας Γιάννη Πανάρετο και περιμένουμε την απάντησή του.


    * θα επρεπε να ντρεπονται αυτοι που κ μονο σκεφτηκαν να παρουν μια τετοια αποφαση, ποσο μαλλον κ αν την πραγματοποιησουν.

    - ΤΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ....ΘΕΕ ΜΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τήν επόμενη φορά,νά χρησιμοποιούν οί διαμαρτυρόμενοι πολίτες (τού ΣΥΡΙΖΑ κ αυτοί????),προφυλακτικά γεμάτα μέ ούρα!!
    Ετσι θά λειτουργούν ώς μολότωφ στίς μάπες αυτών,καθώς καί διά τούς παρατρεχάμενους φρουρούς-συνοδούς τους!!!!!!

    ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΓΕΜΑΤΑ ΜΕ ΟΥΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΔΗ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΣΚΥΛΑΣ,ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση