GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το όργιο του παραεμπορίου πρέπει να σταματήσει...

Από τον Γιώργο Δρακούλη Αναμφίβολα το παραεμπόριο έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις στη Πάτρα και αποτελεί «πληγή» για των εμπορικό κόσμο. ...

Από τον Γιώργο Δρακούλη
Αναμφίβολα το παραεμπόριο έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις στη Πάτρα και αποτελεί «πληγή» για των εμπορικό κόσμο.
Σε κεντρικότατα σημεία της πόλης όπως στην Αγ. Νικολάου, στην πλ. Γεωργίου καθημερινά βλέπουμε..
..αλλοδαπούς μικροπωλητές ανενόχλητοι με προκλητική συμπεριφορά να απλώνουν τα σεντόνια με τα λαθραία εισαγόμενα εμπορεύματα ( cd, γυναικείες τσάντες, πορτοφόλια, οπτικά, παπούτσια κ.τ.λ) έξω από επιχειρήσεις οι οποίες πληρώνουν ενοίκιο, μισθούς, ΔΕΚΟ, φόρους, εισφορές, δημοτικά τέλη, προκαλώντας έτσι αθέμιτο ανταγωνισμό στα καταστήματα. Η κατάσταση αυτή προκαλεί την δυσαρέσκεια του εμπορικού κόσμου, καθώς δεν φτάνει που βλέπουν τον τζίρο τους ολοένα να μειώνεται λόγω της οικονομικής κρίσης, υφίστανται και τον ανταγωνισμό από τους παράνομους μικροπωλητές που δεν πληρώνουν απολύτως τίποτα.
Είναι επιτακτική η ανάγκη ουσιαστικής παρέμβασης των αρμόδιων ελεγκτικών μηχανισμών προκείμενου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα, επιτέλους πρέπει να μπει ένα STOP στους παράνομους μικροπωλητές και να στηριχθούν οι τοπικές επιχειρήσεις της Πάτρας που αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα εν καιρώ μνημονίου και οικονομικής ύφεσης..
Η Αγορά της Πάτρας μας έχει ανάγκη! Στηρίζουμε όλοι την τοπική αγορά!
*Ο Γιώργος Δρακούλης είναι Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ΑΧΑΪΑΣ

2 σχόλια

  1. Εδώ που έφτασαν τα πράγματα με την εγκληματικότητα , η μόνη λύση είναι να αναπτυχθεί στρατός γύρω από την πλατεία Ομόνοιας και στις περιοχές από την Πατησίων και κάτω.
    Προτιμώ Έλληνες φαντάρους παρά μελανοχιτώνες της Χρυσής Αυγής.
    όσοι υπηρετούν στην Αθήνα, για οποιοδήποτε λόγο, δεν υπηρετούν τον Ελληνικό Λαό. Κάνουν υπηρεσία στους καραβανάδες, φιλάν στρατόπεδα στα οποία δεν πρόκειται να επιτεθεί κανένας και ορισμένοι γαμάνε μεγαλοπουτάνες.Δεν πιστεύω ότι αυτό που λέω είναι ακραίο ή αντίθετο στο σύνταγμα.Στο Ισραήλ βλέπεις στρατιώτες στους δρόμους, λόγω του κινδύνου της τρομοκρατίας. Εδώ δεν υπάρχει κίνδυνος ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τι θέλεις ρε φίλε, να τους τα κατασχέσουν και να πάνε να κλέψουν???????
    Συγχίζομαι να τ' ακούω αυτά, αφήστε τους να βγάλουν κανα δεκάευρο να φάνε μια τυρόπιτα, στα σπίτια σας μέσα θέλετε να τους βρείτε???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση