GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη ζούγκλα του "Ολυμπιακού σταδίου"...

Από το http://syndesmos71.blogspot.com/ Διά μία ακόμη φορά , η Ελληνική πολιτεία δια των διαλελυμένων αρχών της, στάθηκε ανίκανη   να δια...

Από το http://syndesmos71.blogspot.com/
Διά μία ακόμη φορά, η Ελληνική πολιτεία δια των διαλελυμένων αρχών της, στάθηκε ανίκανη  να διαχειριστεί έναν ποδοσφαιρικό τελικό κυπέλλου, με αποτέλεσμα να προκύψουν τα όσα κωμικοτραγικά συνέβησαν χθές στο Ολυμπιακό στάδιο, μεταξύ των ομάδων της ΑΕΚ και του Ατρομήτου, των "φιλάθλων" και των κρατικών αρχών.
Για το οικτρό ποδοσφαιρικό θέαμα, που αναγκάστηκαν να παρακολουθήσουν οι απελπισμένοι πλέον φίλαθλοι, πλήν των χούλιγκανς, δεν θα...
μιλήσουμε διότι η κακοποίηση του ποδοσφαίρου και της ποδοσφαιρικής νοοτροπίας ήταν πασιφανής, χωρίς δυστυχώς σημάδια ανακάμψεως. Η γελοιότητα και γελοιοποίηση του ποδοσφαίρου στο απόγειό της.
Τα όσα επί χρόνια ελέχθησαν, για την αντιμετώπιση παρομοίων φαινομένων, από τους αρμοδίους και ανάξιους της Ελληνικής ανύπαρκτης διοικήσεως, ήταν μόνο λόγια πολιτικών απατεωνίσκων που ποτέ δεν μετουσιώθηκαν σε έργα.
Η ατιμωρησία, η ανοχή, η ψευδολογία, η αβελτηρία, τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, η διαπλοκή, το κράτος των νονών της νύκτας, οι άνθρωποι του υποκόσμου, ο χουλιγκανισμός, οι οπαδικές «αθλητικές» εφημερίδες των τίτλων του πεζοδρομίου, οι κομπιναδόροι, το κομματικό αλισβερίσι και η κατάπτωση της Ελληνικής κοινωνίας, ταιριάζουν απολύτως με το θέαμα που προέβαλε ο τηλεοπτικός φακός από το γήπεδο και το οποίο έκανε τον γύρο του κόσμου, αμαυρώνοντας για μία ακόμη φορά την ανυπόληπτη υπόληψη της Ελλάδος.
Και φυσικά το «στοργικό» χάδι της ακατανόητης πολιτείας θα πέσει, όπως πάντα ελαφρύ, προς κάθε κατεύθυνση, και φυσικά το μαχαίρι της θα φτάσει μόνο μέχρι το κόκκαλο της μπριζόλας, και φυσικά τα σπασμένα και χρωστούμενα θα τα πληρώσει ως συνήθως ο υπόλοιπος λαός πλήν των χουλιγκάνων.
Είναι ντροπή πλέον να μιλάμε για καλλίτερες ημέρες στην Ελλάδα.
Είναι ντροπή να μιλάμε πλέον για ποδόσφαιρο στην χώρα μας. Αυτό έχει πεθάνει πρό πολλού και δεν έχουμε αντιληφθεί ακόμη ότι διαπομπεύουμε και συντηρούμε το πτώμα του.
Προτείνουμε ο τελικός του κυπέλλου του χρόνου να γίνει στην Μποτσουάνα της Αφρικής. Ίσως εκεί, το κράτος, οι παίκτες, οι παράγοντες και οι φίλαθλοι να σέβονται κάτι…. Τουλάχιστον τον Εθνικό τους ύμνο…..

2 σχόλια

  1. Τόσα και τόσα λάθη κάνουν τα Νατοικά αεροπλάνα στη γειτονική Λιβύη. Ένα δα τόσο μικρό "λάθος" δεν μπορούσαν να κάνουν αδειάζοντας κάποιες βόμβες σ' αυτούς τους κάφρους, την ώρα που μετέτρεπαν μια ποδοσφαιρική γιορτή σε χάος,να ησυχάσουμε επιτέλους από αυτούς και να πάρουν και οι υπόλοιποι το μήνυμα!Πόσο πιο χαμηλά πρέπει να πέσουμε σαν χώρα για να διαπιστώσουμε ότι δεν πάει άλλο πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέλω κάποιον από τους αρμοδιοαρμόδιους να μου πει αν είδε ένα βεγγαλικό να πέφτει στο ποιο μισητό ντέρμπι του κόσμου στη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Ρεάλ ή της Ρεάλ επί της Μπαρτσελόνα. Της Μάντσεστερ επί της Τσέλση, ή και σε οποιοδήποτε μεγάλο ντέρμπι στην Ευρώπη ???? Τίποτα. Και οι φίλαθλοι κάθονται δίπλα δίπλα και δεν ανοίγει μύτη. Το φάρμακο είναι ένα. Ρίψη ενός και μόνο βεγγαλικού, από αποιονδήποτε φίλαθλο ???? ΄Αμεση διακοπή του αγώνα. ΑΜΕΣΗ. Μηδενισμός και των δύο ομάδων . Ναι και των δύο, διότι μπορεί να είναι προβοκάτσια και άντε να βγάλεις άκρια. Στην επόμενη ρίψη άμεση ΔΙΑΚΟΠΗ και υποβιβασμός κατηγορίας και για τις δύο ομάδες φταίνε δεν φταίνε. Θα μου πείτε ότι είμαι υπερβολικός. Ναι είμαι μα μόνο έτσι θα έχουμε εντός ενός μηνός παύση της βίας και θα δούμε τους προέδρους να κάθονται στις θύρες και να κάνουν έλεγχο οι ίδιοι . Θα μου πείτε ποιος πολιτικός θα κάνει κάτι τέτοιο. Αυτός που θα καθαρίσει το ποδόσφαιρο από τη βία και θα ξαναβγεί με τα τσαρούχια στις επόμενες εκλογές. ΄Οσο για τα επεισόδια εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου κάτι αντίστοιχο σε ποινές χωρίς αναστολή. Σε ένα χρόνο θα έχουμε καθαρίσει.
    Μιλάω για ΟΛΕΣ τις ομάδες μικρές και ΜΕΓΑΛΕΣ. ΄Αντε και καλή κάθαρση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση