GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίντεο με τις αποδοκιμασίες στην Α. Νταλάρα...

7 σχόλια

  1. ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, κα ΝΤΑΛΑΡΑ, ΝΑ ΣΟΥ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΤΡΥΠΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα αυγά πλέον κοστίζουν με τις περικοπές που μας έκαναν οι κλέφτες!

    τυχερή η κυρία ΚΑΡΙΟΛΑ ΛΑΜΟΓΙΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο στους αντιστασιακούς... θα μείνουν στην ιστορία για την δημοκρατική τους πρακτική του χαβαλέ και της φίμωσης...

    Τι έγινε ρε παιδιά με το "Διαφωνώ με ότι λες, άλλα θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμα σου να το λες!" που είχε πει ο Βολτέρος;


    δεν κολλάει στην αριστερά;

    γιατί εάν δεν είναι η αριστερά πίσω από τα γιαούρτια και το χαβαλέ είναι η φασίζουσα δεξιά...

    για κοίτα ρε που η κρίση λειτουργεί και σαν προβολέας της πολιτικής σύγκλισης των άκρων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στα Σούρμενα...ΤΟ ΣΟΎΡΓΕΛΟ του πασοκ και πάσης Ελλάδας..αμα λάχει να ούμε..κονόμα £££££$$$

    ξάδελφε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ
    ΠΑΣΟΚΟΙ.
    ΣΚΙΖΕΙ ΡΑΓΚΟΥΣΗ...ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ

    Η ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΞΑΔΕΛΦΗΣ ΣΟΥ ΑΝΝΑΣ ΝΤΑΛΑΡΑ ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΡΟΚΛΟΠΗ (του στενού της συνεργάτη Καραχαλιου) ...ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ … !!!!

    O Καραχάλιος "άνθρωπος του Γ.Νταλάρα και της Αννούλα σου τσέπωσε τα αφορολόγητα χρήματα των συναυλιών που έγιναν για φιλανθρωπικούς σκοπούς υποτίθεται ...

    Κλα κανανε και την γιουχαρανε την σκυλα.

    ΑΝΤΕ ΦΑΕ ΣΚΑΤΑ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΟΣΚΡΟΦΑ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΙΔΕΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΦΥΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Άκυρο" από την Θεοδώρα Τζάκρη σε μία ολόκληρη πόλη
    Οι φήμες επαληθεύτηκαν.

    Η υφυπουργός Θ. Τζάκρη δεν παρέστη στις εορταστικές εκδηλώσεις για το Ολοκαύτωμα στη Νάουσα φοβούμενη τις αντιδράσεις των εργαζομένων-ομήρων της ΕΝ.ΚΛΩ. και άλλων οργισμένων πολιτών.

    Η υφυπουργός που είχε οριστεί και ανακοινωθεί ότι θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις προτίμησε να το σκάσει αντί να έρθει αντιμέτωπη με την δίκαιη αγανάκτηση των πολιτών και των εργαζομένων που πλήττονται από την Κυβέρνηση στην οποία η ίδια είναι μέλος.

    Η συμπεριφορά της Θ. Τζάκρη είναι ένδειξη τόσο της απουσίας σεβασμού στη Νάουσα όσο... και στους πολίτες. Δείγμα δειλίας αφού προτίμησε να στείλει στη Νάουσα τον Θ. Σώκο, τον διορισμένο Περιφερειάρχη, να ακούσει αυτός τις όποιες διαμαρτυρίες..

    Στην επέτειο, πληροφορούμαστε από το ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ ότι πήγαν ο Περιφερειάρχης Κ. Μ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας Αγγ. Τόλκας, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Άγγελος Κολοκοτρώνης κ.α.

    Πηγή: Εφημ. "Χρονικά"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. VIDEO.ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η Κ. ΤΖΑΚΡΗ,ΟΕΟ; ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΤΟΣΟ Ο Κ. ΣΙΩΚΟΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ Ο Κ. ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΟΣ!!! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΔΗΜΑΡΧΕ!!!,

    Πλήρη και παντελή άγνοια για την απουσία της Υφυπουργού Εσωτερικών κ. Θεοδώρας Τζάκρη δήλωσε σε ερώτησή μας ο γ.γ της Περιφέρειας Μακεδονίας- Θράκης κ. Σώκος. Ο άνθρωπος, ευγενικός και χαμηλών τόνων από τη φύση του, ήταν σε φανερή αμηχανία και μας δήλωσε ότι αυτός ...εκπροσωπούσε την κυβέρνηση!!!

    Την ίδια....άγνοια δήλωσε και ο δήμαρχος κ. Καραμπατζός ( προφανώς ο Τάσος μάλλον δεν γνωρίζει ότι υπάρχουν ακόμη κινητά τηλέφωνα με τα οποία επικοινωνείς με τη Θοδώρα. Αν δεν το είχε βέβαια μπορούσε να το ζητήσει από τον τέως βουλευτή μας κ. Ηλία Φωτιάδη!!)

    Το...σημαντικότερο όλων όμως είναι το τι θα γίνει το
    υπόμνημα που θα έδινε ο κ. Καραμπατζός στην Θεοδώρα της Πέλλας.

    Υπήρχε μια λύση να δοθεί ( αφού κοπεί σε κομματάκια) ως αντίδωρο στους...ελάχιστους που ήταν στη χθεσινή δεξίωση που παρέθεσε ο δήμος, μετά το πέρας των εκδηλώσεων.

    Επίσης υπάρχει και μια άλλη λύση, πιο ...φρέσκια!!! Να τυλίξει με αυτό το καλάθι με τα αυγά που ετοίμασαν για την υφυπουργό μας οι εργαζόμενοι της ΕΝΚΛΩ. Και στο κάτω μέρος ας της έβαζε και κανά γιαουρτάκι πεσκέσι!!

    Δείτε το video. ( το παραπάνω κείμενο εκτός από χιουμοριστικό είναι και εξόχως πραγματικό!!)


    Αναρτήθηκε από ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ στις 10:03 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση