GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγριεύει η κόντρα Αμερικής - Γερμανίας...

Αγωγή του αμερικανικού Δημοσίου κατά της Deutsche Bank για τα ενυπόθηκα δάνεια Αγωγή αποζημίωσης στην Deutsche Bank AG υπέβαλε το αμερ...

Αγωγή του αμερικανικού Δημοσίου κατά της Deutsche Bank για τα ενυπόθηκα δάνεια

Αγωγή αποζημίωσης στην Deutsche Bank AG υπέβαλε το αμερικανικό δημόσιο, κατηγορώντας τη γερμανική τράπεζα, όπως και τη μονάδα της MortgageIT Inc ότι «επανειλημμένως εψεύσθη, με σκοπό να συμπεριλαμβάνεται σε ένα ομοσπονδιακό πρόγραμμα επιλογής υποθηκών, που ασφαλίζει το αμερικανικό δημόσιο».
Στην αγωγή, που υποβλήθηκε ενώπιον δικαστηρίου της περιφέρειας του Μανχάταν, το αμερικανικό δημόσιο υποστηρίζει ότι οι εναγόμενοι -αδιαφορώντας παντελώς για τις συνέπειες- επέλεγαν υποθήκες, με τις οποίες...
 τα υφιστάμενα νομικά προγράμματα καταστρατηγούνταν, καθώς «παραβιάζονταν κατάφωρα από τους εναγόμενους, εάν οι δανειολήπτες μπορούσαν, πράγματι, να κάνουν τις καταβολές ποσών, για την άρση των υποθηκών εν καιρώ».
Σύμφωνα με την ίδια αγωγή, οι δύο εναγόμενοι κατηγορούνται ότι, με τη σειρά τους «πουλούσαν αυτές τις υποθήκες φυσικά με όφελός τους», ακόμα κι αν χιλιάδες «δανειολήπτες δεν μπορούσαν να καταβάλουν δόσεις για την άρση των υποθηκών, υποκείμενοι σε κατασχέσεις των ακινήτων τους από τον τελικό δικαιούχο της υποθήκης».
Κατόπιν αυτού, υπογραμμίζεται στην αγωγή, δεδομένου ότι τις υποθήκες είχε ασφαλίσει το αμερικανικό δημόσιο, αυτό βρισκόταν να ζημιώνεται με εκατομμύρια δολαρίων, την ώρα μάλιστα που αναμένεται να κληθεί να καταβάλει πολλές εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια επιπλέον σε αποζημιώσεις.
ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

3 σχόλια

  1. ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ
    ΦΑΓΩΘΕΙΤΕ ΣΚΥΛΙΑ, ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα παρει το μπουλο η αμερικη. μια του κλεφτη δυο του κλεφτη τρεις και το .. μπουλο ΛΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σοσιαλιστές και Σοσιαληστές

    Σοσιαλιστής ο ένας, σοσιαλιστής κι ο άλλος αλλά έχουν μεγάλες διαφορές. Ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας, αν και υπηρεσιακός μέχρι τις εκλογές του Ιουνίου, κατάφερε να διαπραγματευτεί και να κερδίσει παράταση και καλύτερους όρους μείωσης του ελλείμματος.

    Ο φετινός στόχος για το έλλειμμα είναι να μειωθεί στο 5,9%, για το 2012 να πέσει στο 4,5% και το 2013 να έχει φτάσει στο 3%. Οι αρχικός στόχος ήταν να μειώσει το έλλειμμά της στο 4,6% φέτος και να το φτάσει στο 2% το 2012. Εδώ, δεν μπορούμε να μειώσουμε το έλλειμμα σύμφωνα με τους στόχους και η κυβέρνηση παίρνει εντολή από την τρόικα να βάλει κι άλλα βάρη στον ελληνικό λαό.

    Για να μην πούμε για την Ιρλανδία που έχει σηκώσει κεφάλι κατά του Μνημονίου και πετυχαίνει νίκες.

    Ο εδώ σοσιαλιστής κ. Παπανδρέου μήπως θα μπορούσε να μας πει πότε θα διαπραγματευτεί κάτι καλό για τον ελληνικό λαό;



    Ο δικος μας ειναι ομως Προεδρος της Σοσιαλιστικης Διεθνους, και ειναι και λαρζ με τα λεφτα μας.
    Τι ειναι ο Σοκρατες ενας παραπαιων σοσιαλιστης , και που ο ατιμος δεν εχει επενδυσει στην χρεωκοπια της χωρας του.
    Και οταν λεμε επενδυσει , το εννοουμε , ενταξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση