GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μάζεψαν τους λαθρομετανάστες από το κέντρο...

Από το http://logia-starata.blogspot.com/ Επιχείρηση σκούπα έγινε την Παρασκευή το πρωί στο κέντρο της Αθήνας , από την αστυνομία που...

Από το http://logia-starata.blogspot.com/
Επιχείρηση σκούπα έγινε την Παρασκευή το πρωί στο κέντρο της Αθήνας , από την αστυνομία που μάζεψε μεγάλο αριθμό λαθρομεταναστών. Συνεργάτες του blog μας είδαν πάνω από 30 κλούβες τις αστυνομίας κ πούλμαν , να μεταφέρουν στην οδό Πειραιώς αμέτρητους λαθρομετανάστες , στιβαγμένους κυριολεκτικά σαν σαρδέλες.
Αυτό δίνει την εξήγηση και στα ερωτήματα των κατοίκων πέριξ της πλατείας Βικτωρίας , που απορούσαν που πήγαν όλοι αυτοί και είναι άδεια η πλατεία από την... οποία δεν μπορείς να περάσεις το βράδυ από το συνωστισμό Πακιστανών και άλλων λαθρομεταναστών.

34 σχόλια

  1. ΑΠΟ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ
    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ
    ΜΑΖΙΣΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΑΠΤΑΡΧΙΔΙΑ
    ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ
    ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ
    ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ
    ΠΡΟΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. <>
    ΡΕ ΣΥ 2:58
    ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ;

    ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΆΣΕΙΣ
    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΡΕ!

    ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ . .

    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΜςΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ!!!

    ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΑΔΕΡΦΑΡΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλήθεια, την επικίνδυνη αληταρία του κέντρου ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗ ΜΑΖΕΨΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ

    ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ
    ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ
    ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ
    ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΡΟΣ
    ΠΡΟΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ορμάτε Έλληνες έφοδος ΑΕΡΑ ούτε ένας ζωντανός από δαύτα τα καθάρματα.
    Ένα νέο Αλβανικό έπος αρχίζει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ορμάτε Έλληνες έφοδος ΑΕΡΑ ούτε ένας ζωντανός από δαύτα τα καθάρματα.
    Ένα νέο Αλβανικό έπος αρχίζει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν τον Μανώλη τον έλεγαν Αλέξη...

    ……..και δεν τον είχαν σφάξει σαν τραγί κάτι λαθρομετανάστες... αλλά τον είχε σκοτώσει ένας αστυνομικός θα είχε καεί όλη η Ελλάδα.

    - Θα είχαν βγάλει πύρινους λόγους όλοι οι κουλτουριάρηδες για την αξία της ανθρώπινης ζωής.

    -Θα είχε κάνει δακρύβρεχτες εκπομπές ο τιμητής των αδικημένων Λαζόπουλος.
    -Θα είχαμε πάθει πλύση εγκεφάλου από τις χιλιάδες ώρες τηλεοπτικών, ραδιοφωνικών εκπομπών σε ειδήσεις, talkshow και αφιερώματα για το δυνάστη αστικό σύστημα.

    -Θα είχε "αγιοποιηθεί" ο νεκρός και θα είχε "δαιμονοποιηθεί" ο δολοφόνος.
    -Θα είχε αλλάξει όνομα ο δρόμος που έγινε το......γεγονός.
    -Θα είχαν κλείσει σχολεία.
    -Θα είχαν πετροβοληθεί αστυνομικά τμήματα.

    Τώρα, τα σκεπάζει όλα η σιωπή και όποιος τολμήσει να πει κάτι κηλιδώνεται ως ακροδεξιός και ρατσιστής. Θύματα όπως ο Μανώλης, η Αγγελική, η Παρασκευή, ο Επαμεινώνδας, αλλά και το αγέννητο παιδί της Αγγελικής, έχουν την "ατυχία" να μην είχαν πεθάνει κάτω από τη σημαία του Προδευτισμού. Αλλιώς Μανώλη, Αγγελική, Παρασκευή και Νώντα θα ήσασταν ήρωες, δρόμοι, πλατείες, τραγούδια, σύμβολα, συνθήματα.
    Τώρα είστε απλώς ένα κεράκι στη μνήμη των ταλαίπωρων Ελλήνων που σας αγαπούσαν και που θα τους λείπετε για πάντα, τόσο πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ...

    ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΓΙΑΤΡΟΣ. Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    Αυτοί οι δυο από την Βουλγαρία έπιασαν θέση στο δημόσιο μόνιμη
    Και ο Έλληνας γιατρός είναι άνεργος
    Ποιος ήταν ο υπουργός υγείας που το όνομα του αρχίζει από Α ..
    Που τους διόρισε;;;;;;;; ποιος ήταν τότε διοικητής του ΙΚΑ που το όνομα του αρχίζει από Β …;;;;;;
    Σε λίγο όλοι οι απομαγνητοφωνημένοι ερωτικοί διάλογοι και τα σεξουαλικά όργια που έγιναν μέσα στο γραφείο πριν την νομιμοποίηση αυτών στον αέρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη για την πρόταση που θα κάνω, αλλά συνεκτιμώντας αφενός το δικαίωμα των κατοίκων του κέντρου της Αθήνας να αισθάνονται και να είναι ελεύθεροι και αφετέρου την ανάγκη να ζουν ανθρώπινα οι λαθρομετανάστες, μήπως θα έπρεπε να μεταφερθούν στη Μακρόνησο μέχρι να επιλυθεί το πρόβλημα;
    Μέχρι την επίλυση, θα μπορούν να ασχολούνται στη Μακρόνησο με αγροτικές καλλιέργειες ώστε να προσφέρουν στον εαυτό τους και στη Χώρα που τους φιλοξενεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι παράξενο........ !

    Σκοτώθηκε εν ψυχρώ ένα παιδί από αστυνομικό, κάηκε το κέντρο της Αθήνας για τέσσερις μέρες υπό τους πολεμικούς αλαλαγμούς του Σύριζα.
    Των ΜΚΟ-ΠΑΣΟΚ, των στρατιών Λάθρο κλπ.

    Σφάχτηκε σαν το κουνέλι ένας άνθρωπος από λαθρομετανάστες, μιλιά δε βγάζουν οι αριστεροί. Κανένα σοκ δεν τους προκάλεσε το φρικαλέο γεγονός. Κανένα δέος.
    Η μόνη βία που μπορούσε να εμφανιστεί στο ραντάρ του Έθνους και των άλλων υπερ-ανθρωπιστών είναι η βία κατά των λαθρομεταναστών.
    Η συνεχιζόμενη εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών στην Ελλάδα και οι εκατοντάδες επιθέσεις τους κατά των Ελλήνων δε σοκάρουν. Ούτε καν προβληματίζουν. Την ίδια μάλιστα στιγμή που απολαμβάνουν δημόσιας περίθαλψης και δημόσιων συγκοινωνιών ενώ σε άλλα κράτη θα τους είχαν πετάξει έξω.

    Αλλά είπαμε, δεν έχει δικαίωμα ο κάθε λαός να διαχειρίζεται ποιος μπαίνει και ποιος μένει μέσα στη χώρα του. Αυτό θα το αποφασίζουν μόνο οι παντογνώστες αριστεροί.

    Άλλωστε δεν είναι για να διαμαρτυρόμαστε η τεράστια αύξηση της εγκληματικότητας, το γεγονός ότι οι καταστηματάρχες στο κέντρο κλειδώνουν τα μαγαζιά τους στη διάρκεια της μέρας, ότι ο κόσμος ζει μέσα στο φόβο ή ότι εμφανίστηκαν εγκλήματα που ποτέ δε συνέβαιναν στην Ελλάδα. Ότι υπάρχουν περιοχές, όπως οι δρόμοι γύρω από την Ομόνοια, όπου πληρώνεις διόδια σε πολυμελείς συμμορίες αλλοδαπών για να περάσεις (πεζός ή με αμάξι), σε λυώνουν στο ξύλο ή σε σφάζουν επειδή έτσι διασκεδάζουν (δε μαχαιρώνεις κάποιον για να τον κλέψεις, τον μαχαιρώνεις για να τον σκοτώσεις), μπουκάρουν μέσα σε σπίτια και κακοποιούν τους ενοίκους, επιτίθενται σε γυναίκες στις εισόδους των πολυκατοικιών τους, χτυπάνε γέρους μόλις έχουν πάρει τη σύνταξή τους, ματώνουν τους λαιμούς γιαγιάδων για να τους αφαιρέσουν τις αλυσίδες τους.
    Δεν ενοχλούν το Έθνος και τους σοσιαλιστές των βορείων προαστίων όλα αυτά. Όλες αυτές οι ‘πολυ-πολιτισμικές επαφές’ είναι απλά η αναγκαία διαδικασία μέσα από την οποία η ελληνική κοινωνία θα περάσει στην πολυπόθητη πολυ-πολιτισμικότητα.
    Θα γίνει μια ζούγκλα όπου, επιτέλους, αυτό το ενοχλητικό ελληνικό έθνος θα έχει ψοφήσει.

    Θα έχει πραγματοποιηθεί, έστω και τοπικά, το όραμα του Μαρξ για έναν κόσμο όπου δεν υπάρχουν διαφορετικές κοινωνίες, έθνη, θρησκείες, πολιτισμοί. Θα έχουν ισοπεδωθεί όλα αυτά και οι άνθρωποι θα είναι μονοιασμένοι.

    Ποια εμπειρικά δεδομένα στηρίζουν αυτή την πρόβλεψη περί έλευσης του παραδείσου όταν θα έχουν διαλυθεί όλες οι δομές που συνενώνουν τους ανθρώπους ;
    Πότε επαληθεύτηκε στην ανθρώπινη ιστορία ;
    Ποτέ.
    Αλλά αυτό δεν τους νοιάζει καθόλου.
    Ξέρουν ότι μόνο ο παράδεισος δεν πρόκειται να έρθει όσο οι εθνικές κοινωνίες διαλύονται.
    Αλλά η παγκόσμια τάξη, οι κεφαλαιούχοι, τους οποίους δήθεν πολεμάνε, πληρώνουν καλά.

    Μπενίτο, Ιωσήφ, έχετε άξιους διαδόχους. Σπούδασαν κι αυτοί στις ίδιες σχολές με εσάς. Δεν μπορούν να σας φτάσουν αλλά σίγουρα το προσπαθούν.
    Ο εξισωτικός ολοκληρωτισμός της αριστεράς έχει ήδη αρχίσει.
    Θαυμάστε τον.

    Υ.Γ. υπάρχει και πατριωτική αριστερά στην Ελλάδα αλλά, για ευνόητους λόγους, διώκεται από τη ‘γνήσια’ αριστερά ως ‘προδοτική’.

    Υ.Γ. 2. Για την ΑΛΗΤΟ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΑΣΟΚ δεν γράφω τίποτε.
    ΑΦΟΥ ΠΙΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ,
    ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΠΡΑΚΑΛΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΑΛΛΟΔΑΠΙΑ

    ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ..
    ΣΑΝ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΖΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΑΛΛΟΔΑΠΙΑ

    ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ..
    ΣΑΝ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΖΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μπας και επιτέλους βάλαμε μυαλό?

    Προτροπή προς το κράτος:
    "Αφουγκραστείτε επιτέλους τι πρεσβεύει η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας των πολιτών,αγνοήστε την μικρή μειοψηφία των "αντιρατσιστών",των κατ' επάγγελμα "ευαίσθητων"και των γενικά "αντί" και αποκαταστήστε το παντελώς ευνόητο σε μία ευνομούμενη πολιτεία:
    ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ,ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ,ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ,ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΕΓΓΟΝΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μπας και επιτέλους βάλαμε μυαλό?

    Προτροπή προς το κράτος:
    "Αφουγκραστείτε επιτέλους τι πρεσβεύει η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας των πολιτών,αγνοήστε την μικρή μειοψηφία των "αντιρατσιστών",των κατ' επάγγελμα "ευαίσθητων"και των γενικά "αντί" και αποκαταστήστε το παντελώς ευνόητο σε μία ευνομούμενη πολιτεία:
    ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ,ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ,ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ,ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΕΓΓΟΝΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. μα τοσο φαισιστες ειμαστε!!!!! γιατι δεν εφηνουμε τους...."ανθρωπους" να κανουν τη δουλιτσα τους????? μια μια τις βγαζουν σε περας τις...."δουλιτσες" τους....τη πρωτη δουλιτσα την τελειωσαν κιολας...απαξιωσαν το κεντρο της πολης για να αναγκαστουν να το ξεπουλησουν οι ιδιοκτητες του και να το αγορασουν ολοι ξερουμε πλεον ποιοι....τη δευτερη δουλιτσα το να διαλυσουν οτιδηποτε ελληνικο σχεδον το εχουν καταφερει!!!! πολιπολιτσμικη κοινωνια σου λεει....η τριτη δουλιτσα ειναι να διαλυσουν την αγορα και το εμποριο!!! πρωτα το πασοκ ανεβασε το ΦΠΑ στα υψη ετσι ωστε να μην μπορει να κουνηθει τιποτα, αφησε αυτους τους αγριανθρωπους να πουλαν τη πραματεια τους μπροστα απο τα μαγαζια του κοσμακη!!!! και τελος η τελευταια τους δουλιτσα να τρομοκρατουν το κοσμο ωστε να μην μπορει να κατεβει να διαμαρυρηθει, δηλαδη να κανει το αυτονοητο!!!! πρωτα με τους παρακρατικους που σκοτωσαν τους ανθρωπους στη μαρφιν, στη ΠΡΒΤΗ ΚΙΟΛΑΣ ΠΟΡΕΙΑ-ΑΠΕΡΓΕΙΑ ωστε να σπασουν το..τσαμπουκα του απλου κοσμακη!!! και υστερα με το μην μπορεις να κυκλοφορησεις μετα τη δυση του ηλιου!!!! πρακτικες και τακτικες απαρχαιωμενες απο ενα κρατος που του πασοκ που ξερει οσο κανεις τα προκτοριλικα αμερικανικης προελευσης, φθηνες τακτικες που και ενα μωρο παιδι μπορει να καταλαβει πολυ ευκολα πλεον!!!! απαξιωσαν το κεντρο της πολης για να το αγορασουν σε τιμες εξευτελιστικες, οπως εκαναν καποτε με το γκαζι, με το ψυρρη, με τον κεραμικο ετσι και τωρα κανουν με το υπολοιπο κεντρο!!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ!!!!
    ΤΕΛΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιατι οταν ελεγε ο Ανδρεας Παπανδρεου το "η ελλαδα ανηκει στους ελληνες" ηταμ λαικος ηρωας και οταν το λενε απλοι πολιτες ειναι....φασιστας?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ολοι διπλα στη χρηση αυγη, οπως σταθηκαν τα παιδια αυτα με κινδυνο τη ζωη τους διπλα μας, διπλα στους κατοικους της αθηνας αλλα και αλλων περιοχων, ετσι και εμεις οφειλουμε να σταθουμε διπλα στη τελευταια ελπιδα της χωρας μας, στη χρυση αυγη!!
    Ολοι ξερουμε οτι θα εξαπολυσουν επιθεση λασπης και προβοκατσιας το κρατος και το παρακρατος στη προεκλογικη περιοδο, ξερυμε οτι εχουν το μεγαλο οπλο, τα καναλια, τα μεσα διαπλοκης, που εφεραν τη χωρα σε αυτο το σημειο, ξερουμεοτι η χρυση αυγη χωρις κανενα μα κανενα οπλο, χωρις καμια δυναμη στα καναλια, καταφερε να μπει στη δημο αθηναιων, οπως εχει ηδη καταφαρει να μπει στη βουλη των.....ελλληνων!! μονο και μονο που δεν βγαζουν ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ κανεναν εκπροσωπο της χρυσης αυγης στα καναλια αυτο και μονο μας κανει να καταλαβουμε το ποσο βρωμικοι και...."δημοκρατικοι? ειναι....
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!!
    οταν θα μπει η χρυση αυγη στη βουλη τιποτα πια δεν θα ειναι το ιδιο....ετσι κι αλλως χειροτερα δεν γινετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σε μια χωρα οπου ενα εκλεγμένο, με βαση το συνταγμα, κομμα δεν αναγνωριζει το συνταγμα με το οποιο εκλέχθηκε ( Συριζα) οπου για καλύτερο παικτη ενος αγωνα βγάζουν τον παίκτη που εβαλε γκόλ οφσάιντ ( Λυμπερόπουλος ) οπου το 4% (Συριζα )αποφασίζει ποιος ειναι δημοκρατης και ποιος φασίστας έχοντας τη δημοκρατία και προοδευτική ιδεολογία αυτόκλητο προνόμιο , δεν νομιζω να υπαρχει αλλο μελλον απο το ξεκαθαρισμα λογαριασμων με οτι αυτο συνεπαγεται. Ολα τα δικαιωματα αποκτηθηκαν με αγωνα και οι αγωνες εχουν και απωλειες. Ηρθε η ωρα να λογαριαστουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ναι ναι τους μαζεψαν από το κέντρο και την βικτώρια και τους εφεραν στζ Κ. Πατήσια
    Ασ έρθει κάποιος να δει μετά τις 8 το απόγευμα ε΄΄ιναι αδύνατον να κυκλοφορήσει κανείς. Λεφούσια μαυροι και πακιστανοί.
    Δηλ. τι έκαναν απλώς τους στείλανε λίγο παραπάνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. καλυτερα πακιστανος τουρκος αφγανος, παρα πουστης φασιστας χρυσαυγιτης. αυτοι οι θρασυδειλοι, που εξευτελιζουν την εννοια του πατριωτισμου πρεπει να παλουλωθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ;

    ΑΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ;

    ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΤΗΣ
    ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!
    ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΑΦΡΟΑΣΙΑΤΙΚΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ.
    ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τι να πώ μ' αυτά τα σχόλια...
    Μόνο παρακαλώ τα καθίκια της Χρυσης Αυγής να μη χρησιμοποιούν τη ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ για σύμβολό τους.
    Γιατί δεν είναι δική τους.

    14 Μαϊ 2011 10:45:00 π.μ.
    ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Βρε μαλακά χρυσαυγιτη,

    Όλες αυτές οι πολυεθνικές, οι τράπεζες , το ΔΝΤ, που έχουν κατακλείσει την Ελλάδα δεν είναι αλλοδαποί;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Σε αυτούς γιατί στήνεις κώλο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;


    Αλλά ο εξαθλιωμένος , πεινασμένος άστεγος μετανάστης είναι εύκολος στόχος, σε κάνει μάγκα.

    Γιατί τον πραγματικό εγκληματία είτε έλληνα , είτε μετανάστη,
    μέχρι να τον πλησιάσεις στα 50 μέτρα θα έχεις γεμίσει κουμπότρυπες.
    ΜΑΛΑΚΑ.
    Βαλτά ρε με τσετσενους άμα είσαι μάγκας, ή με αλβανούς,
    Αλλά τι λέω, αφού τους αλβανούς τους στρατολογείται και τους χρησιμοποιείται εναντίων ανθρώπων με σκούρο δέρμα.

    ΨΥΧΑΚΙΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Βρε μαλακά χρυσαυγιτη,

    Όλες αυτές οι πολυεθνικές, οι τράπεζες , το ΔΝΤ, που έχουν κατακλείσει την Ελλάδα δεν είναι αλλοδαποί;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Σε αυτούς γιατί στήνεις κώλο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;


    Αλλά ο εξαθλιωμένος , πεινασμένος άστεγος μετανάστης είναι εύκολος στόχος, σε κάνει μάγκα.

    Γιατί τον πραγματικό εγκληματία είτε έλληνα , είτε μετανάστη,
    μέχρι να τον πλησιάσεις στα 50 μέτρα θα έχεις γεμίσει κουμπότρυπες.
    ΜΑΛΑΚΑ.
    Βαλτά ρε με τσετσενους άμα είσαι μάγκας, ή με αλβανούς,
    Αλλά τι λέω, αφού τους αλβανούς τους στρατολογείται και τους χρησιμοποιείτε εναντίων ανθρώπων με σκούρο δέρμα.

    ΨΥΧΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Το έθνος είναι όπως ένα ανθρώπινο σώμα.
    Αποτελείται από διάφορα μέρη,
    Κεφάλι, χέρια , πόδια , κλπ
    Οι χρυσαυγιτες στο σώμα αυτό αποτελούν τις τρίχες από τα αρχίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Η "εργασία" απελευθερώνει καργιόληδες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑ ΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ, ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ, ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΞΕΚΩΛΙΑΡΙΚΑ, ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ΤΣΟΥΛΑΚΙΑ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ, ΟΠΩΣ ΓΑΜΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ, ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΤΕ.
    ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Βρε μαλακά χρυσαυγιτη,

    Όλες αυτές οι πολυεθνικές, οι τράπεζες , το ΔΝΤ, που έχουν κατακλείσει την Ελλάδα δεν είναι αλλοδαποί;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Σε αυτούς γιατί στήνεις κώλο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;


    15 Μαϊ 2011 1:06:00 π.μ.


    ΜΝΗΜΕΙΟ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗΣ !!!!!!
    ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ, ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟΥΣ ?!?!?!
    ΞΕΡΕΙΣ ΤΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ?!?!?
    ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ?!?!?!
    ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ?!?!?
    ..... ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ .....
    ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΙΔΡΥΣΑΝ !!!!
    ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ, ΦΕΛΕ !!!!!, ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση