GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι λέει ο Σόιμπλε για τη σύλληψη του Στρος Καν...

Η σύλληψη του Ντομινίκ Στρος Καν δεν επιβαρύνει τις προσπάθειες διάσωσης υπερχρεωμένων χωρών της Ευρωζώνης, ξεκαθάρισε σήμερα ο υπουργός...

Η σύλληψη του Ντομινίκ Στρος Καν δεν επιβαρύνει τις προσπάθειες διάσωσης υπερχρεωμένων χωρών της Ευρωζώνης, ξεκαθάρισε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Σε δηλώσεις του στα κανάλια ARD και ZDF, ο κ. Σόιμπλε τόνισε ότι η λειτουργία του ΔΝΤ είναι απολύτως δεδομένη, και ότι στις αυριανές διαβουλεύσεις των υπουργών Οικονομικών του Eurogroup θα πάρει μέρος εκπρόσωπος του Οργανισμού.
Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών δεν απέκλεισε πρόσθετη βοήθεια στην Ελλάδα, παραπέμποντας ωστόσο...
 στην έκθεση που καταρτίζει κάθε τρίμηνο η τρόικα και από την οποία θα κριθεί η λήψη επιπρόσθετων μέτρων.
«Πρόκειται για φήμες, αλλά εάν επιβεβαιωθούν από τους αριθμούς που θα έχουμε τον Ιούνιο, τότε πρέπει να συζητήσουμε τι πρέπει να κάνουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά, θέτοντας ως προϋπόθεση και τη συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα. «Για αυτό και χρειαζόμαστε εδώ μία σαφή ρύθμιση, εάν υπάρξει επιμήκυνση τότε επιμήκυνση για όλους», διευκρίνισε.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

2 σχόλια

  1. Οι δηλώσεις του γερουσιαστή Ron Paul, τα λένε όλα.

    Όπως είπε: «Αυτό είναι το είδος των ανθρώπων που διοικούν το ΔΝΤ, και που όλοι μας θέλουμε να τους παραδώσουμε τη παγκόσμια οικονομία και τον έλεγχο του χρήματός μας… Όλοι τώρα θα πρέπει να αφυπνιστούν και να ψάξουν καλά το ΔΝΤ, και να αποφασίσουν πως δεν πρέπει να παραδώσουμε κι άλλη εθνική μας κυριαρχία σε έναν τέτοιο οργανισμό, και σε έναν τέτοιο άνθρωπο».

    Ας τα ακούσουν GAP και ΠΑΠ και ΣΙΑ και τα εντολοδόχα ΜΜΕ και οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ.
    Μπράβο Ron…μας δικαιώνεις πλήρως…τόσο καιρό αυτά λέγαμε…

    - Φαντασου τρομο που θα εχουν και αλλοι του συναφιου του να μην παρουν θαρρος και αλλες καμαριερες και μη , και βγαλουν και αλλωνων απλυτα στη φορα.!!!!!!!!

    Να δω ποιος /α θα μιλησει και για τις ληψεις διαφορων φαρμακων που κανουν, για να ανταπεξερχονται. (και δεν μιλω για viagra).

    Θυμάστε το υφάκι του όταν είχε έρθει στην Βουλή των Ελλήνων ( ; )

    Ταλαίπωρε Στρός !
    Αν και Εβραίος μάλλον δεν διαβάζεις την Τορά και τους Προφήτες αλλοιώς θα ήξερες ότι «προ συντριβής υψούται καρδία ανδρός..»
    και δεν θα μας τόπαιζες τόσο αφ’ υψηλού και νταβάς και ο μαμάω τους πάντες και τα πάντα και κάνω και …μάθημα στους Έλληνες.

    Τώρα επήλθε η συντριβή… και η παγκόσμια ξεφτίλα.

    Στερνή μου γνώση να σ’ είχα πρώτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξαμολήθηκαν πρωί-πρωί οι κάθε λογής "προοδευτικοί-σοσιαλίζοντες"
    στα διάφορα ......αμερόληπτα
    MEGAλοκάναλα.
    Και ιδρώνουν-ξεϊδρώνουν και πασχίζουν να μας πείσουν με κάθε τρόπο που βάζει ανθρώπινος νους,ότι να,ξέρετε,η ανθρώπινη σεξουαλικότητα είναι διαχρονικό ανθρώπινο χαρακτηριστικό,και το φέρνουν από δω,το πάνε από κει,το γυρίζουν από αλλού ότι έλα μωρέ τώρα,δεν έκανε και κανα έγκλημα ο Στρος Καν,τα διεθνή κέντρα συνομωσίας του την στήσανε !!!!!!!!!!!!!

    ΤΟΝ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΝ ΚΑΨΑΝΕ ΑΝΕΤΑ ΖΩΝΤΑΝΟ,ΠΟΥ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ "ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ".

    Ο Στρος Καν βέβαια,βάσει των άγραφων νομικών νόμων είναι αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου,οι "προοδευτικοί" συνδαιτημόνες όμως τον ανακήρυξαν ήδη αθώο.

    Σύντροφοι η αναγνώριση και η παραδοχή είναι ανωτερότητα ψυχής,εσείς όμως γιά μία ακόμη φορά διαλέξατε τον τρόπο με τον οποίον προκαλείται ξεπεσμός αλλά και άφθονο γέλιο.

    Δικαίωμα και πρόβλημα σας.

    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση