GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Πανεθνική συστράτευση" ζήτησε και ο Κάρολος Παπούλιας...

Ο πρωθυπουργός έγινε δεκτός το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια και στη διάρκεια της συζήτησ...


Ο πρωθυπουργός έγινε δεκτός το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια και στη διάρκεια της συζήτησης που είχαν τόνισε ότι "χρειάζεται ευρύτερη συναίσθηση ενότητας και συμπαράστασης για να μπορέσει να ορθοποδήσει ο τόπος". Και επανέλαβε ότι η Ελλάδα κάνει ένα δύσκολο αγώνα σε συνθήκες, όπως είπε, πολλές φορές απρόοπτες και σε διεθνές και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ενώ υπογράμμισε την ανάγκη να στηριχθεί ο εθνικός αγώνας για τις απαραίτητες αλλαγές με αποφάσεις.
Σε "πανεθνική συστράτευση" κάλεσε από την πλευρά του ο Κ. Παπούλιας, αφού, όπως είπε, δεν γίνεται διαφορετικά. Επικαλέστηκε επίσης σημερινό δημοσίευμα...
 της γερμανικής εφημερίδας Süddeutsche Zeitung, το οποίο κάνει λόγο για "διαρροές με στόχο την κερδοσκοπία σε βάρος της Ελλάδας".
"Η κακοφωνία δεν συμβάλλει", συμφώνησε ο πρωθυπουργός, ο οποίος αναφερόμενος στις διαρροές τόνισε ότι "ακούγονται πολλά σενάρια κι αυτό δικαιολογημένα δημιουργεί ανησυχίες", αλλά όπως είπε, "η απάντηση της κυβέρνησης είναι η επιμονή, η αποφασιστικότητα και η ψυχραιμία".

14 σχόλια

  1. Αντε με τη γλάστρα, το ανοίγει μια φορά το χρόνο και κάτι έγινε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ
    ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ
    ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ.
    ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΡΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΤΡΩΓΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΑΙ ΟΜΟΨΥΧΙΑ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΘΥΜΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΕΤΣΙ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ηθελα να ξερω...σε τι κοσμο πιστευουν οτι απευθυνονται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. άρθρο του Στάθη με τίτλο «Τα ντόπερμαν της ενημέρωσης»

    Η «πόλις» έχει αρχίσει να κόβεται στα δύο. Μας μιλούν πλέον σαν να είμαστε δούλοι -θέλουν «συμβάσεις μιας ημέρας», «απολύσεις χωρίς αποζημιώσεις», θέλουν τις κόρες μας στο χαρέμι τους, τους γιους μας στη δούλεψή τους, γιουσουφάκια.

    Αυτοί που λήστεψαν τη χώρα, αυτοί που έβγαλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό, θέλουν τώρα με εργαλείο την ακροδεξιά κατοχική κυβέρνηση Παπανδρέου να έχουν να διαθέτουν και να κατέχουν ανθρώπους των 500 ευρώ.

    Μας μιλούν με φερέφωνα (όπως άλλοτε με τα κατοχικά μεγάφωνα) τους καθεστωτικούς δημοσιογράφους.

    Η «πόλις» κόβεται στα δύο, το παρακάτω κείμενο δεν είναι επί προσωπικού. Είναι περί του επερχόμενου εκφασισμού...

    Τι Τρόμος είναι αυτός;!

    Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μέγκα!

    Τι οργουελικός εφιάλτης!

    Σαν τα κοράκια παραμονεύουν οι δύο απ' τους παρουσιαστές, η κυρία Τρέμη και ο κ. Πρετεντέρης
    να αρπάξουν απ' το στόμα του καλεσμένου τους, όταν δεν είναι φιλοκυβερνητικός, την κουβέντα του, να τη δαγκώσουν, να τη διαστρέψουν, να την ανασκολοπίσουν και να του τη δώσουν πίσω να τη φάει, να τού κάτσει στον λαιμό, να πνιγεί, να σκάσει - και αυτό το λένε διάλογο, ενημέρωση, ειδήσεις.

    Τι οργουελικός τρόμος είναι αυτός! Αυτό το φρικτό δίδυμο δεν επιτίθεται με μένος Ταλιμπάν εναντίον των στόχων του μόνον με το (απύλωτο, ιταμό και υπερφίαλο) στόμα του, αλλά
    με όλη τη γλώσσα του σώματός του να κορυβαντιά, να ωρύεται, να σκούζει, να προσβάλλει, να ειρωνεύεται - είναι αυτό ειδήσεις; έστω σχόλιο μέσα στις ειδήσεις; είναι άποψη;
    Όχι, είναι τρομοκρατία! Είναι προπαγάνδα! Είναι κουστουμάτος ταλιμπανισμός, είναι φασισμός,
    είναι, ακόμα χειρότερα, εθισμός των θεατών στον φασισμό.

    Τίποτα απ' όσα γίνονται σε αυτό το δελτίο δεν έχει σχέση με τη δημοσιογραφική δεοντολογία, ρωτάνε και απαντάνε οι ίδιοι, διακόπτουν όποιον γουστάρουν και το στόμα τους στάζει μέλι μόνον μπροστά στους κυβερνητικούς και τους φίλους τους. Αλλά, το πιο θλιβερό είναι όταν για «ξεκάρφωμα» οι δύο αυτοί παρουσιαστές (των οποίων, τουλάχιστον η ταπεινότης μου δεν είναι συνάδελφος) κάνουν τάχα ζόρικες ερωτήσεις στους υπουργούς, ανάλογες με εκείνες που θα έκαναν δουλικά στους αφεντάδες τους σε άλλες εποχές.

    Δεν ξέρω αν λέει αλήθεια η AGB ή η Πωστηλέν τώρα, για τη θεαματικότητα αυτού του δελτίου, ούτε με νοιάζει αν είναι πρώτο ή έσχατο. Με νοιάζει ότι είναι όνειδος για τη δημοσιογραφία, πληγή για τη δημοκρατία, ντροπή για την πολιτική.

    Ούτε απορώ με τους πολιτικούς που πάνε και προσκυνάνε τα ξόανα της τηλεοπτικής τυραννίδας στην πιο απεχθή τους μορφή, αμφισβητώ όμως ότι οι πολίτες δεν αισθάνονται έστω κι απ' τον καναπέ τους τον κίνδυνο που πηγάζει απ' αυτήν την τηλεοπτική χούντα -αυτό το διαρκές εξουσιαστικό ξεσάλωμα του πρασινοφρουρισμού. Αυτής της ανωφελούς γλίτσας που σπαράζει τη χώρα παραπάνω από δυο δεκαετίες τώρα.

    Αυτός ο συνδυασμός γκαιμπελισμού και σταλινισμού παντός καιρού, όστις υποστήριξε υπό τη δορά του εκσυγχρονισμού με τον πιο καθωσπρεπίστικο τρόπο ό,τι πιο αισχρό μάς έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια, απ' το άγος του Χρηματιστηρίου έως την αποκοπή των μισθών και τις επιχειρησιακές ή ατομικές συμβάσεις, αυτός ο συνδυασμός, καλά οχυρωμένος από αφεντικά, χορηγούς, διαφημιστές, τραπεζίτες και συν-ένοχους δημοσιογράφους, έχει βλάψει τον λαό και το πολίτευμα περισσότερο απ' όσον έβλαψε η μαύρη πανώλη το Λονδίνο και τις τρεις φορές που το επισκέφθηκε.

    Η ενημέρωση είναι δικαίωμα του λαού.

    Το δελτίο του Μέγκα και τα άλλα δελτία όπως αυτό δεν ενημερώνουν τον λαό, τον στραβώνουν, τον αιχμαλωτίζουν, τον χειραγωγούν.

    Βγαίνουν στον αέρα, που είναι περιουσία του λαού, μόνο και μόνο για να τον τρομοκρατήσουν, για να τον κάνουν να κάθεται σούζα, οι σταθμοί αυτοί είναι η μαύρη χειρ και η σιδερένια φτέρνα των διαπλεκόμενων - είναι εχθροί του λαού με περικεφαλαία.

    Την περικεφαλαία της οίησης, του (ραγιάδικου) θράσους, του κυνισμού, του αμοραλισμού, της αναισχυντίας, της αγένειας - με έναν λόγο: μιλάνε στον λαό σαν να μιλούν σε κατσαρίδες...
    Ντροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ,ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ,ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ,ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ,
    ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ,

    ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ..ΔΥΟ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ.

    Μήπως κάποιος πρέπει να τους πεί ότι πρέπει να παραιτηθούν ;

    Σαν δυο τρελλοί στον καναπέ
    Τσιγάρο πρέφα και καφέ
    Μα δεν βαριέσαι,
    Δεν βαριέσαι αδερφέεεε

    Φιόγγοι δίφθογοι φιογγάτοι
    Αντε και.....καναπεδάτοι
    Δινει βάση στο σακάτη με τη γυρισμένη πλάτη
    Δεν βαριέσαι αδερφέεεε

    Τσαλιμια Τσαλιμάκια
    Κανουνε σα χανουμάκια
    Δινει παιρνει ο χαφιές
    Δεν βαριεσαι αδερφέεεε

    Παρε ναχεις όσο θαχεις
    Αγγελος θανάτου σεχει δει στο περασμα του
    Δεν αντεχεις αλλο ορθός
    Δεν βαριέσαι αδερφέεεε

    - ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ.

    ΓΙΑΤΙ.. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΕΧΕΙ ΨΩΜΙ ΑΚΟΜΑ Η ΚΑΡΕΚΛΑ..
    Εχουν αγκιστρωθει τοσο σφικτα στις καρεκλες που θα πρεπει να τους κοψουμε τ'ακρα για να ξεκολησουν οι χαραμοφαηδες.


    Άβουλοι
    Ανάξιοι
    Ανίκανοι
    ΣΟΣΙΑ ΛΗΣΤΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλάααα!!! Αν το εννοούν, θα έπρεπε ήδη να υπήρχαν οι υπογραφές τους ΕΔΩ!!

    http://www.gopetition.com/petition/44615.html

    με λίγα λόγια θα έπρεπε ήδη να είχαν πάρει θέσει ΚΑΤΑ ΕΝΟΣ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΑΓΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ την ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

    τώρα δεν μπορούν να μου πουν ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ!!

    και δη ο πρόεδρος που προύστατε της ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ κατά της διαφθορας, κι όχι μόνον αυτό ΑΛΛΑ έχει και επίγνωση ΟΤΙ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ κι ως εκ τούτου η ΑΔΙΚΙΑ ΕΝΑΙ μία των ΑΙΤΙΩΝ της ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, τουτέστιν όσο δεν αντιδρούν, έμμεσα συνταυτίζονται με την υπόθαλψη της τρομοκρατίας.

    Εκτός κι αν, ως συνήθως συμβαίνει, επικαλείται κανείς τον εξωτερικό εχθρό για να αποφύγει ευθύνες κριτικού ελέγχου, για να μη ασχολούνται οι άλλοι με τα ερίφια του βοσκότοπού τους και τα κοψίδια των σφαχτών τους όταν τα πουλάν στην αγορά, ΔΝΤ ΕΚΤ κτλ.

    Προσωπικά, παρ΄όλα αυτά παραμένων ΠΙΣΤΟΣ στον αγώνα ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΚΑΤ΄ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ------ ΜΙΑΣ και Ζούμε δημιουργώντας! ΚΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΠΙΟΤΕΡΟ λόγο ΤΙΜΗΣ!, παρά αίσχους και αηδίας.

    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/

    Πάντως όποιος έχει τα κουράγιο πορεί να τοποθετηθεί κι ο ίδιος εδώ!!

    http://www.gopetition.com/petition/44615.html

    ώστε να ξεπεραστούν οι χίλιες είκοσι υπογραφές, που λέει κι ο ποιητής, είμαστε δυο είμαστε΄είμαστε κτλ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ..ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
    ΕΡΓΟ ΣΑΣ.


    Ηθική αυτουργοί σε όλες τις αυτοκτονίες και δολοφονίες...
    Share
    Γυρίζοντας πριν από λίγο από τη δουλειά και ανοίγοντας το χαζοκούτι έπεσα πάνω στην εκπομπή της ΛαθροΤατιάνας και έμαθα για την άγρια δολοφονία του παιδιού που έγινε σήμερα τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας την ώρα που πήγαινε τη γυναίκα του στο Μαιευτήριο για να γεννήσει το δεύτερο παιδάκι τους.
    Έτυχε να έχω ζήσει επί 4 χρόνια όταν σπούδαζα στην Αχαρνών και....
    συγκεκριμένα κοντά στον σταθμό του Αγ. Νικολάου, μικρή απόσταση από τον Αγ. Παντελεήμονα για όσους δεν ξέρουν. Τα χρόνια εκείνα (1987 - 1991) η περιοχή ήταν ακόμα στα καλά της. Είχε βέβαια πολλούς ξένους αλλά όχι το σημερινό χάλι. Αυτοί οι ξένοι που ζούσαν τότε εκεί είχαν τις δουλειές τους και τις οικογένειές τους και συμβίωναν αρμονικά με τους Έλληνες κατοίκους της περιοχής.

    Δεν μπορώ να κατηγορήσω τους αλλοδαπούς της περιοχής για τη δολοφονία του άτυχου πατέρα γιατί δεν ξέρει κανείς ακόμα ποιοι είναι. Είμαι όμως τόσο εξοργισμένος για άλλη μια φορά από την αναλγησία της πολιτείας η οποία είναι αποκλειστικά υπεύθυνη γι’ αυτό το χάλι και την τεράστια έξαρση της εγκληματικότητας που έχουμε τον τελευταίο καιρό στη χώρα μας.

    Όλοι αυτοί οι Πολυπολιτισμικοί ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ Πολιτικοί αυτού του τόπου πρέπει να λογοδοτήσουν για όλα τα εγκλήματα που συντελούνται στη χώρα ως Ηθικοί Αυτουργοί όλων αυτών.

    Πρέπει να δικαστούν και να τιμωρηθούν ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ δίπλα στους εγκληματίες που εκτελούν αυτά τα εγκλήματα ως οι άμεσοι υπεύθυνοι για τη διευκόλυνση αυτών των εγκλημάτων με τους νόμους τους οποίους ψήφισαν και ψηφίζουν με αποτέλεσμα να αυξάνετε ραγδαία η εγκληματικότητα στη χώρα μας.

    Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση ρε άχρηστοι Πολιτικοί της Ελλάδος…

    Δεν αντέχει άλλο ο Έλληνας κάθε μέρα να θρηνεί και μια ζωή για ψήλου πήδημα…

    Δεν μπορούμε να ανεχτούμε άλλο ούτε τη ντόπια ούτε την εισαγόμενη εγκληματικότητα…

    Δεν αντέχουμε άλλο να βλέπουμε τις φάτσες σας στην τηλεόραση και να λυπάστε σφόδρα για κάθε συνάνθρωπό μας που δολοφονείτε κάθε μέρα…

    Δεν αντέχουμε άλλο το μαχαίρι να φτάνει στο κόκαλο και τα μόνα μαχαίρια που βρίσκουν στόχο να είναι των φονιάδων...

    Δεν θέλουμε να σας βλέπουμε άλλο να πέφτετε από τα σύννεφα αλλά να πάτε να μείνετε εκεί πάνω και να μας αφήσετε ήσυχους...

    Δεν σας θέλουμε πλέων στο τιμόνι αυτής της χώρας την οποία οδηγείτε ολοταχώς προς το απόλυτο χάος και την απόλυτη καταστροφή…

    Δεν… Δεν… Δεν…

    Είναι πάρα πολλά τα ΔΕΝ που εκφράζουν οι Έλληνες για όλα αυτά που συμβαίνουν που δεν μπορούν να καταγραφούν μέσα σε λίγες γραμμές αγανάκτησης...

    Φτάνει πια ρε Προδότες Πολιτικοί με τα κροκοδείλια δάκρυά σας...

    Πρέπει τώρα να πάτε εκεί όπου δεν έχει επιστροφή και να αφήσετε αυτό το λαό και αυτή τη χώρα που δεν έσκυψε ποτέ το κεφάλι σε κανένα να ανασάνει και να ορθοποδήσει...

    Αφήστε την Αστυνομία να κάνει την δουλειά της και μην της δένετε τα χέρια με τους απαράδεκτους (για να μην πω τίποτα άλλο) νόμους που βγάζετε συνέχεια...

    Αφήστε τους Δικαστές και τους Εισαγγελείς να τελέσουν το λειτούργημά τους χωρίς να τρέμουν ότι θα μετατεθούν στου διόλου τη μάνα...

    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

    http://eleytheroi-ellines.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αλιτήριοι πολιτικατζήδες, πάρτε το χαμπάρι υπηρέτες του λαού είστε και όχι των δικών σας ιδιοτελών συμφερόντων.......

    Aris

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ, ΟΣΟΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΙΣΟΙ ΠΡΟΣ ΙΣΟΥΣ.ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΜΙΛΑΤΕ κ.ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ.ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΟΘΗΚΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ? ΜΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕ ΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ.ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.ΧΑΣΑΜΕ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΠΕΜΕΙΝΕ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΟΥΝ.ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥΣ.ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ κ.ΠΡΟΕΔΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. TA XΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΑΝΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν είναι μαλάκες, αλλά τους παριστάνουν για να κερδίσουν χρόνο.

    Είναι απίστευτη η σημερινή Ελληνική πραγματικότητα.
    Έχουμε μία καθεστωτική κυβέρνηση που δρα ανεξέλεγκτα και αυταρχικά.
    Λαμβάνονται αποφάσεις ενάντια στο εθνικό μας συμφέρον, ενάντια σε συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα των πολιτών.

    Οι δημοσιογράφοι αποκρύπτουν τα πάντα και.....
    συνεργάζονται στο παιχνίδι της παραπληροφόρησης του λαού.

    Ο λαός είναι στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού, τους βρίζει όλους καθημερινά και αυτοί δεν καταλαβαίνουν τίποτα ή κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν.

    Ξυπνάτε επιτέλους φίλοι μου.
    Κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Δεν είναι στον κόσμο τους. Αυτό θέλουν να νομίζουμε.
    Στην πραγματικότητα κάνουν όλοι τους μαλάκες για να κερδίσουν χρόνο και να κάνουν αυτά που θέλουν.
    Σε λίγο χρόνο θα είναι πολύ αργά.
    Οι αποφάσεις που λαμβάνονται αυτή τη στιγμή θα επηρεάσουν τις ζωές όλων μας, τις ζωές των παιδιών μας, και τις ζωές των παιδιών των παιδιών μας.

    Αυτοί θα φύγουν σε λίγο χρόνο, αλλά οι επιπτώσεις από τις πράξεις τους θα βαραίνουν τη χώρα μας για πολλές δεκαετίες.

    Το ξαναλέω δεν είναι μαλάκες, τους παριστάνουν για να κερδίσουν χρόνο.
    Τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά.
    Σταματήστε να τους βρίζετε.
    Σπάστες τους ..στο ΞΥΛΟ:

    Σαπίστε τους Δωσίλογους
    ΠΑΣΟΚ- ΚΟΡΗΣ -ΚΑΡΑΤSSΑΦΕΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πασοκ

    Παιδεια

    Καμια εξεταση για την εισαγωγη στα πειραματικα!!

    Την πατησε το Πασοκ σχετικα με το Νομοσχεδιο με τα Προτυπα

    Η ΝΔ που εκανε τον ανηξερο ωσπου να κατατεθει το νομοσχεδιο στην Βουλη τωρα θελει με τροπολογια να γινουν πιο πολλα ΠΡΟΤΥΠΑ με εξετασεις και στο Γυμνασιο και στο Λυκειο!!

    Η Διαμαντοπουλου Αννα είχε βαλει εξετασεις εισαγωγης στα Προτυπα μονο στο Λυκειο!

    Πaρολα αυτα και αυτο ηταν λαθος πολιτικο!

    Με το νέο νομοσχέδιο για τα «Πρότυπα Πειραματικά», όχι μόνο, επανέρχονται, τα Πρότυπα τα σχολεία της συντήρησης της «ψευτο-ελίτ» και της Χούντας,

    αλλά ουσιαστικά καταργούνται τα υπάρχοντα Πειραματικά, αλλά και τα λίγα «Πειραματικά των ΑΕΙ», αφού θα έχουν μπροστά τον όρο Πρότυπα αλλά και γιατί και εκεί οι μαθητές θα εισάγονται με εξετάσεις (άρθρο 44 παράγραφος 5).

    Θα πρέπει να γίνει τροπολογία στο νομοσχέδιο, για το καλό της επιστήμης και να προστεθεί στο άρθρο 44 παράγραφος 5,
    ότι «τουλάχιστον για τα υπάρχοντα Πειραματικά των ΑΕΙ, και τα «συνεργαζόμενα με τα ΑΕΙ», οι μαθητές εισάγονται μόνο με κλήρωση».


    Αυτα ελεγε ο Δρ Κουτσουκος στην Μηλιωνη σημερα και εστειλε ενα αθρο στο πρεσσσ...

    Μανος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δημοσκόπηση με το ΠΑΣΟΚ στο 21%!

    Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να φτάσει δημοσκοπικά ένα κόμμα εξουσίας. Κάθε άλλο παρά ρητορικό το ερώτημα, καθώς σε συνέχεια πρόσφατων δημοσκοπήσεων που είδαν το φως της δημοσιότητας, και εμφάνιζαν το ΠΑΣΟΚ να κινείται κάτω από το 25%, το «Ποντίκι» δημοσιεύει σήμερα μέτρηση της εταιρείας «Pulse», που δείχνει το κυβερνών κόμμα να βρίσκεται στο 21%....!

    ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ
    Α Π Ο Λ Υ Τ Η... ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ !!!

    ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΡΕ.ΛΆΜΟΓΙΑ
    ΕΞΟΥΣΙΑ............ ΦΤΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση