GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέθανε ο Θανάσης Βέγγος...

Πέθανε σήμερα, σε ηλικία 84 ετών, ο Θανάσης Βέγγος, ο «καλός μας άνθρωπος», ο οποίος το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ε...

Πέθανε σήμερα, σε ηλικία 84 ετών, ο Θανάσης Βέγγος, ο «καλός μας άνθρωπος», ο οποίος το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

4 σχόλια

  1. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ..ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ.



    ΑΛΛΑ..να μην ξεχνάμε............

    Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΖΑΠΛΟΥΤΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΤΩΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΩΝ ΜΜΕ
    Από το : Κουρδιστό Πορτοκάλι

    Σε μια ταπεινή μονοκατοικία στα Άνω Πατήσια, ζούσε ο Θανάσης Βέγγος που μας χάρισε τόσες αξέχαστες στιγμές γέλιου ομορφαίνοντας τις ζωές μας.

    Σε επαύλεις με θαλαμηγούς και βίλες στο εξωτερικό ζουν την σάπια και διάτρητη ζωή τους, οι Νονοί των ΜΜΕ, όλος...
    αυτός ο υπόκοσμος των διεφθαρμένων καναλαρχών και εκδοτών, οι οποίοι επιβιώνουν μέσα από τους εκβιασμούς τους σε ξιπασμένους τραπεζίτες και πουλώντας υπηρεσίες σε αδίστακτους επιχειρηματίες -μεγαλονταβατζήδες.

    Κάποιοι από δαύτους, λεηλάτησαν επί κυβερνήσεων Σημίτη, τα κορόιδα τους «επενδυτές» του Χρηματιστηρίου, μια και οι εκσυγχρονιστές του Σημιτάκου και ομοτράπεζοι -στις «Ράτκες»-, όλου αυτού του εκδοτικού μίασματος, φρόντισαν να μπάσουν τις (από τότε χρεοκοπημένες) εταιρείες τους στο Χρηματιστήριο. Ήταν αυτοί που έσπευσαν από τους πρώτους να βγάλουν στο εξωτερικό τις καταθέσεις τους, Μαιάμι κυρίως, και ν αγοράσουν ακριβά διαμερίσματα σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη.

    Μέσα σ αυτό τον εμετικό υπόκοσμο κάποιοι καλολαδωμένοι δημοσιογράφοι, σε χρόνο dt μετέτρεψαν την πείνα και την στέρησή τους σε χυδαίο νεοπλουτισμό, επιχειρώντας να ξεπλύνουν την ταπεινή τους καταγωγή με βίλες και θηριώδη αυτοκίνητα.

    Ευτυχώς η κόλαση που πλησιάζει θα μας προσφέρει τουλάχιστο ένα υπέροχο (φλεγόμενο) θέαμα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό γιατί ο Θανάσης Βέγγος ήταν ο κάλος μας άνθρωπος ο μεγάλος αυτός κωμικός ηθοποιός ήταν ο δίκοσμος θβ της διπλανής πόρτας . Μέσα σε όλη αυτήν την εκμετάλλευση κ την διαφθορά τον ΜΜΕ ο Θανάσης Βέγγος αντιστάθηκε κ νίκησε γιατί μπορεί να μην πλούτισε οικονομικά αλλά κέρδισε τις καρδιές μας κ την αγάπη του κόσμου, που τόσο χαρά κ γέλιο προσέφερε σε όλους μας με το υπέροχο έργο του κ την αληθινή κάρδια του.
    Ο Θανάσης Βέγγος ανήκει πλέον σε αυτους που κέρδισαν την αιωνιότητα, με το έργο του κ την στάση ζωής του…..και ίσιος σήμερα αυτή η στάση ζωής να είναι πιο επίκαιρη κ να συμβολίζει τις δύσκολες στιγμές που περνάμε………………… καλό ταξίδι.
    Τάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενα ακομα θυμα της πολιτικης ΠαΣοΚ:
    ---------------------------

    Εικόνες φρίκης αντίκρισε ένα ανήλικο αγόρι

    Σοκ στην κοινωνία του Ηρακλείου από την είδηση μίας ακόμη αυτοκτονίας. Ένας άνδρας 50-55 ετών βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι του πριν από λίγο, σύμφωνα με πληροφορίες κατοίκων στην περιοχή των Καμινίων.

    Ο άνδρας κρεμάστηκε από το πατάρι του σπιτιού του με καλώδιο, ενώ τον αυτόχειρα βρήκε το ίδιο του το παιδί, ένα ανήλικο αγοράκι το οποίο βγήκε στο δρόμο ουρλιάζοντας. Οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία, άνδρες της οποίας βρήκαν τον άνδρα ήδη νεκρό.

    Αυτή την ώρα ο άνδρας διακομίζεται στο νοσοκομείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΑΣ ΘΑΝΑΣΗ,ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ ΕΦΥΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ...

    ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση