GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκθεση CIA για την Ελλάδα...

Σύμφωνα με την World Factbook , ετήσια έκθεση της CIA για όλες της χώρες του κόσμου, για την Ελλάδα τα χειρότερα έρχονται. Συνιστά προ...

Σύμφωνα με την World Factbook, ετήσια έκθεση της CIA για όλες της χώρες του κόσμου, για την Ελλάδα τα χειρότερα έρχονται. Συνιστά προσοχή στους ξένους επενδυτές που θέλουν να έρθουν στη χώρα μας, την αδυναμία της Κυβέρνησης να ξελασπώσει το τόπο, ζοφερό το  μέλλον των ελλήνων, τα αντιλαϊκά μέτρα, απεργίες αλλά προς το παρόν τη παθητικότητα των πολιτών να υψώσουν φωνή διαμαρτυρίας για την οικονομική τους φτώχια. (Είναι γνωστό σε όλο τον πλανήτη ότι η ελληνική κυβέρνηση ταΐζει τους έλληνες κουτόχορτο με το ζόρι). Τέλος η CIA δεν...
 αποκλείει αύξηση των κρουσμάτων βίας στην Ελλάδα. Να χαιρόμαστε όλοι τον πρωθυπουργό μας!!
Διονύσης Στ.

5 σχόλια

  1. Ξυπνήστε όλοι επιτέλους!!! Ακούγονται φήμες για δυσάρεστες εξελίξεις ακόμα και μέσα στον Ιούνιο! Δεν μπορώ να πω περισσότερα γιατί το να καταστροφολογούμε χωρίς απτές αποδείξεις είναι μάταιο. Αλλά επιτέλους ας πάρουμε εμείς τις τύχες μας στα δικά μας χέρια! Δεν βλέπετε τι γίνεται στην Ισπανία; Ξυπνήστε απ' τον ύπνο του δικαίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H CIA σωστά προβλέπει και συμβουλευει όμως,

    αντί χρησμούς και μνημόσυνα, μηπως θα ηταν προτιμότερο,

    "να βάλει λιγάκι το χεράκι της"

    εντάξει δεν είπαμε τίποτα τριτοκοσμικά πραξικοπήματα και επεμβάσεις,

    "πολιτισμένοι άνθρωποι είμαστε"

    Αλλά να βρε αδερφέ,

    στην Ελλάδα διακυβεύονται οχι μονον Αμερικανικά και Ευρωπαικά συμφέροντα,

    ολοκληροι οι συσχετισμοί των Βαλκανίων και της ευρύτερης Μεσογείου κινδυνεύουν εάν χρεωκοπήσει το παρόν πολιτικό σύστημα.

    Τί παράδειγμα θα δώσουμε στους "αμετανοητους" Αλβανούς, Βούλγαρους, Γιουγκοσλάβους κομμουνιστές;

    Επομένως,

    θα ηταν προτιμότερο αντί όψιμων συμβουλών και παρατηρήσεων, καλά θα εκαναν οι φίλοι μας Αμερικάνοι, να είχαν βγάλει εκτός πολιτικής σκηνής ολους τους ανίκανους και επικίνδυνους πολιτικούς μας.

    Αυτοί τους γνωρίζουν πολύ καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πω πω. Φοβηθηκα τωρα. Γιατι νομιζα οτι ολα ειναι καλα και μονο εγω ανησυχουσα. Αμα και η ΣΙ ΑΙ ΕΙ τα λεει, ε τοτε να την ακουσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή εβδομάδα,
    καναπε/νόβιοι...και καμπινε/νόβιοι
    ΠASSOK- PRESS αναλώσιμοι.

    Και μέτρα για την κάσα σας
    και μόνο μέχρι 15-Ιουλίου χρήμα.

    Μετά απο το Καστρί....
    η Μάγκυ θα σας μοιράζει ομόλογα...
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Oi farmakopoioi synexizoyn san kyrioi... -meta to fakelaki... poy eskasan... ston alhtara ton Loverdo- na poylane paranoma kai antisyntagmatika tis kratikes adeies twn paliwn farmakeiwn toys se times poy 3ekinoyn apo 200.000 euro kai panw -mayra... fysika- kai oi aploi polites 8a prepei na plhrwsoyn gia basika eidh diatrofhs 23% FPA! Sygxarhthria blaka Giorgaki gia to dh8en anoigma... twn 8eokleistwn... epaggelmatwn (farmakopoioi, forthgatzhdes, tarifes k.a.). Mia merida Ellhnwn (giatroi-fakelakhdes, farmakopoioi me to kleisto toys epaggelma kai thn klhronomikothta twn adeiwn sta paidia toys, forthgatzhdes kai tarifes, megalodhmosioypallhloi kai karabanades me pronomia k.a.) kanei thn zwara... ths kai oi alloi na pane na koyreyotai..? Bravo George!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση