GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι "επιλογές" lifestyle της Άννας Διαμαντοπούλου...

Από τον ΓΙΩΡΓΟ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΟ "ΚΟΚΚΙΝΟ". Θεός φυλάξοι τους Ελληνόπαιδες από την ψεύτικη, παραπλανητική και επικίνδυνη(πο...

Από τον ΓΙΩΡΓΟ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ

Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΟ "ΚΟΚΚΙΝΟ". Θεός φυλάξοι τους Ελληνόπαιδες από την ψεύτικη, παραπλανητική και επικίνδυνη(πολιτική) Διαμαντοπούλου.
Δεν έχει το (πολιτικό) ανάστημα να δώσει στα παιδιά μας, ως πολιτικός προϊστάμενος της παιδείας, πίστη στα ιδανικά του έθνους, ελπίδα και προοπτική για το μέλλον και...
αγάπη για τα Ελληνικά Γράμματα.
Ενδιαφέρεται μόνον για την πολιτική της προβολή(το υποκείμενο) και προσαρμόζει το αντικείμενο(παιδεία-θρησκεία) στις επιταγές σκοτεινών κύκλων της παγκοσμιοποίησης, διασφαλίζοντας-κατά την ματαιόδοξη άποψή της-διεθνή πολιτική αναγνώριση και καριέρα.
Αλήθεια πιστεύετε πραγματικά, ότι θα σας ανεχθούν για πολύ ακόμη, οι διδάσκοντες, οι διδασκόμενοι και οι γονείς;
ΑΥΤΑΠΑΤΑΣΘΑΙ !...

10 σχόλια

  1. Λυπάμαι , αλλά αυτός που γράφει για τη σωτηρία των ιδανικών του έθνους και την αγάπη για τα Ελληνικά Γράμματα, ΔΕΝ ΓΝΩΡΊΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ!!!
    Τι άλλο μαρτυρά εκείνο το "ΑΥΤΑΠΑΤΑΣΘΑΙ"!!!!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί θα μπορούσα να σχολιάσω για ένα άτομο σαν αυτό της Κυρίας Διαμαντοπούλου;; Ανέβηκε τα σκαλιά της εξουσίας και τώρα πού είναι στήν κορυφή κάνει το πάν για να καταστρέψει την Ελληνική παιδεία!!Τι πρόβλημα είχε η Ελληνική παιδεία όταν εμείς πρίν 50 χρονια πηγαίναμε σχολείο;;; Σχολεία δεν είχαμε αλλά γράμματα σίγουρα μάθαίναμε!!! Εκεί στήν λέσχη Bilderberg όπου πηγαίνει και συνομωτεί κάθε χρόνο, δεν της μάθανε πώς, στήν λατρεμένη της γλώσσα (If it is not broken, do not try to fix it!!!!!) ότι δηλαδή, κάθε τι πού δεν είναι χαλασμένο μήν το επιδιορθώνεις;;;; Φυσικά τα λόγια μου πάνε χαμένα, διότι η εν λόγω κυρία, αφού εξασφάλισε ιδιωτική εκπαίδευση για το σπλάγχνο της, προσπαθεί να μετατρέψει τα δικά μας παιδιά σε άθεους και ανιστόρητους γενιτσάρους!!! Χ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσοχή επείγον για όλους τους Έλληνες
    Στις 28/4/2011 , μαζί με την απολογία του Τσοχατζόπουλου , στημένο το παιχνίδι στη βουλή , ψηφίστηκε η τροπολογία για το νέο ενιαίο μισθολόγιο του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα .
    Έτσι τον Ιούλιο θα ψηφιστεί στη βουλή και χωρίς κανένα πρόβλημα κανονικά ο νομός για 50% μειωμένους μισθούς σε πρώτη φάση .
    Όπως καταλαβαίνουν οι νοήμονες πολίτες όλο το παιχνίδι με την παραπομπή του Τσοχατζόπουλου παίχτηκε για να ψηφιστεί η τροπολογία για το νέο ενιαίο μισθολόγιο δημοσίου και ιδιωτικού τομέα , σύμφωνα με τις εντολές που έδωσε το Δ.Ν.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γυφτογκόμενα, χαμηλοκώλα, με γάμπες το ίδιο σχεδόν χοντρές όσο και της καμηλοπάρδαληςτου μητσοτακέικου.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑυταπατάσθΕ φίλτατε! Έλεος πια...Είδατε τι κάνουν τα greeklish;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τα γουρούνια «εξελίχτηκαν να αγαπούν τη λάσπη»
    Ads by Google
    Βραχεία Ψυχοθεραπεία
    Ινστιτούτο Γνωσιακής Αναλυτικής Ψυχοθεραπείας,2106981289
    www.cognitiveanalytic.gr

    Ρότερνταμ, Ολλανδία
    Η αρκετά γνώριμη εικόνα ενός γουρουνιού μέσα σε λάσπες ίσως έχει εξελικτικό υπόβαθρο, υποστηρίζει Ολλανδός επιστήμονας, αποδίδοντας την στη συγγένεια των τετράποδων με άλλα θηλαστικά όπως οι ρινόκεροι και οι φάλαινες.

    Τα γουρούνια κυλιούνται μέσα στη λάσπη για να δροσιστούν αφού δεν έχουν ιδρωτοποιούς αδένες, όπως για παράδειγμα ο άνθρωπος, κάτι που θα τους βοηθούσε να κρατήσουν τη θερμοκρασία τους σταθερή.

    Ο Μάρκ Μπράκε ερεύνησε την συμπεριφορά και άλλων ζώων που παρουσιάζουν ανάλογη συμπεριφορά, όπως οι ρινόκεροι που ζουν κατά κύριο λόγο μέσα στο νερό ή τα ελάφια που κυλιούνται στο έδαφος για να αφήσουν το αποτύπωμα της οσμής τους.

    Εκτιμά ότι σχετίζεται με την αναπαραγωγική διαδικασία και προσθέτει ότι τα γουρούνια έχουν αυτή τη τάση γιατί την ανέπτυξαν και άλλα συγγενικά τους είδη όπως οι ιπποπόταμοι και οι φάλαινες (που προέρχονται από ζώα της ξηράς).

    Αυτή η αγάπη για το νερό και τη λάσπη ήταν ο λόγος που δεν ανέπτυξαν ιδρωτοποιούς αδένες, προσθέτει για να καταλήξει ότι ίσως πρόκειται για μία διαδικασία που προκαλεί ευχαρίστηση στα γουρούνια.

    ΚΑΘΕ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΜΕ ΠΑΣΟΚΟΥΣ
    γουρουνίτσες της Λέσχης..
    Πάγκαλους και λοιπούς...

    ΚΑΙ ΣΥΝ/ΕΡΓΑΤΕΣ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ
    ΚαρατSSαφέρηδες ΛΑγΟυς,
    ΔΕΝ είναι συμπτωματική.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μπραβο αννουλα
    ΑΠΟ ΤΟ ..ΠΑΣΕΣΛΕ
    ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ.
    ΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥΛΑΓΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ

    ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ..ΠΑΙΞΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟΥΣ
    ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ...?

    ΦΥΣΙΚΑ
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΝΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ελλάς. Η Διαμαντοπούλου ότι και να κάνει η Εθνική Παιδεία θα αναγενηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση