GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Paul Walker: "Η κόρη μου έχει ελληνικές ρίζες"...

Από το  yourstar.gr Τον έχετε δει σίγουρα να πρωταγωνιστεί σε extreme σκηνές σε ταινίες δράσης.Τον έχετε θαυμάσει για τους καλογυμνασμ...

Από το yourstar.gr
Τον έχετε δει σίγουρα να πρωταγωνιστεί σε extreme σκηνές σε ταινίες δράσης.Τον έχετε θαυμάσει για τους καλογυμνασμένους του κοιλιακούς, την άψογη φόρμα του ,τα τέλεια χαρακτηριστικά του και την επιβλητική του παρουσία. Ο λόγος για τον Paul Walker, τον οποίο η μεγάλη οθόνη έμαθε μέσα από το «Fast and Furious».
Όσο ριψοκίνδυνος είναι στις ταινίες δράσης, άλλο τόσο είναι και στην καθημερινότητα του: «είναι στο αίμα μου. Το ότι κατέληξα να πρωταγωνιστώ σε ταινίες δράσης ήταν σχεδόν προδιαγεγραμμένο για μένα. Δεν ήταν κάτι που συνέβη τυχαία».
Στα 37 του, είναι τόσο ικανοποιημένος από τη ζωή του, «όσο μπορεί να είναι κάποιος που κάνει αυτό που αγαπάει και το κάνει με επιτυχία. Δεν νομίζω να μπορούσα να παίξω τίποτα άλλο εκτός από ταινίες δράσης, που ανταποκρίνονται στο ύφος της ζωής μου».
Ο γοητευτικός ηθοποιός, έχει μια κόρη 12 ετών που είναι…
Ελληνίδα κατά το ήμισυ!«έχει ελληνικό αίμα και έχουμε πολλούς συγγενείς στην Ελλάδα. Σιντηρόπουλος ή κάτι τέτοιο», αποκαλύπτει στο περιοδικό «Down Town».
Ωστόσο φαίνεται πως η κόρη του δεν έχει κληρονομήσει και το μεσογειακό ταμπεραμέντο, αφού σύμφωνα με τον Paul Walker, αποτελεί την εξαίρεση του κανόνα: «είναι πολύ βολική και ήσυχη».
Τόσα χρόνια τον έχουμε συνηθίσει σε ταινίες δράσης. Θα έπαιζε ποτέ σε κάτι εντελώς αντίθετο όπως για παράδειγμα μια ρομαντική ταινία; την απάντηση την έχει έτοιμη: «Στις ρομαντικές σκηνές,είμαι καταστροφή. Όσο άνετα είμαι στις σκηνές δράσης, τόσο έξω από τα νερά μου είμαι σε οτιδήποτε άλλο».
Μερικά πράγματα που δεν ξέρετε για τον Paul:
Η θάλασσα είναι το φυσικό του στοιχείο
Είναι πτυχιούχος με degree στη θαλάσσια βιολογία με ειδικότητα στους λευκούς καρχαρίες
Ίνδαλμα του είναι ο Cousteau
Είναι το κεντρικό πρόσωπο του «Davidoff» στο νέο λανσάρισμα του αρώματος «Cool Water»
Στον ελεύθερο χρόνο του γυρίζει όλο τον κόσμο και επιδίδεται σε φιλανθρωπίες
Έχει ύψος 1,86 μ.
Γεννήθηκε το 1973 στην Καλιφόρνια
‘Εχει μεγαλώσει ως μορμόνος

2 σχόλια

  1. Ο Πελεγκρίνο τού Πεπίτο Γκονζάλες,
    ώς γάϊδαρος τήν έχει 40cm.
    Oί Μορμόνες ψάχνωνται.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. I have been exploring for a little for any high quality articles or
    blog posts on this sort of area . Exploring in Yahoo I ultimately stumbled upon this site.
    Reading this info So i am satisfied to exhibit that I've a very good uncanny feeling I came upon exactly what I needed. I so much definitely will make sure to do not forget this website and provides it a look regularly.

    Also visit my webpage - bed bugs

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση