GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελσα Παπαδημητρίου: «Θα ψηφίσω κατά συνείδηση»...

Αποφασισμένη «να βάλει την Ελλάδα πάνω από όλα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται» δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ Ελσα Παπαδημητρίου. «Δεν έχω διαβάσε...

Αποφασισμένη «να βάλει την Ελλάδα πάνω από όλα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται» δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ Ελσα Παπαδημητρίου. «Δεν έχω διαβάσει τους όρους του Μεσοπρόθεσμου ακόμα. Αντί να είναι όλα αυτά έξω και να τα κουβεντιάζουμε, παίζουμε την πινακωτή, με το αν ή όχι. Δεν το καταλαβαίνω πια, ντρέπομαι το παιδί μου» πρόσθεσε μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.
Η δήλωσή της ερμηνεύτηκε ως ενδεχόμενο να υπερψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, αν και...
 η ίδια επιφυλάχθηκε να μελετήσει τα μέτρα: «Περιμένω να το διαβάσω κι αυτό και όλα τ' άλλα. Είναι νωρίς να βάζουμε κόκκινες και κίτρινες και πράσινες γραμμές. Θα πράξω κατά συνείδηση» σημείωσε.

23 σχόλια

  1. Εδώ και τώρα! Στην Ελλάδα που ουσιαστικά έχει χρεοκοπήσει με τις άφρονες επιλογές των πολιτικών μας ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ και αυτών που κυβέρνησαν και αυτών που δεν κυβέρνησαν να μειωθούν οι μισθοί τους ΣΤΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ, και οι συντάξεις τους στα ΧΙΛΙΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ και να καταργηθούν παντός είδους διευκολύνσεις τους που έχουν οικονομικό βάρος, γιατί και αυτοί που δεν κυβέρνησαν ξέρανε πως το καράβι που λέγετε Ελληνική Οικονομία έμπαζε από παντού αλλά όλοι τους σφύριζαν αδιάφορα.
    Έτσι όλοι τους θέλανε με δανεικά να στηρίξουν την εκλογική τους πελατεία, να εκμαυλίσουν συνειδήσεις, να εξαγοράσουν ανθρώπους, να χρηματοδοτηθούν άχρηστα έργα και υπηρεσίες αλλά που θα τους επέφεραν ψήφους για να μπορούν από το έδρανο της Βουλής να κοκορεύονται το βουλευτιλίκι τους ή το υπουργιλίκι τους, και το εκλογικό τους ποσοστό!
    Και αυτοί που έδιωξαν στο όνομα της επαναστατικής γυμναστικής από την Ελλάδα την GENERAL MOTORS όταν έστησε ένα εργοστάσιο συναρμολόγησης αυτοκινήτων στην χώρα μας, και αυτοί που στο όνομα της ΕΛΛΑΔΑΣ, με νύχια και με δόντια δεν το κράτησαν, και τόσα άλλα.
    Και ακόμη αυτοί που τάχατες αντιτίθενται σε περικοπές μισθών παντός είδους εργατοϋπαλλήλων, γιατί καθημερινά σε κάθε τους εμφάνιση μέσα και έξω από την Βουλή κυβερνητικοί και αντιπολιτευόμενοι δεν υποστηρίζουν να μειωθούν δραστικά οι μισθοί και οι συντάξεις τους;
    ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ τους;
    Πολύ καλά το είπε ο γκομενιάρης του ΔΝΤ ότι είμαστε βουτηγμένοι στα σκατά αλλά δεν το είπε μέχρι τέλους, δηλαδή ότι στα σκατά μας ρίξανε ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ!
    Εδώ και τώρα, ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΜΗΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ!
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΠΑΡΑΤΑΧΘΟΥΜΕ ΣΕ ΡΩΜΑΙΚΕΣ ΦΑΛΑΓΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΙΡΗΝΙΚΑ .
    Θα παραταχθούμε όπως οι ρωμαϊκές φάλαγγες και θα μπούμε μέσα στη βουλή ειρηνικά δεν θα μας τολμήσει να μας εμποδίσει κανείς , (εμείς είμαστε χιλιάδες )
    και όταν μπούμε μέσα στη βουλή θα κάνουμε καθιστική ειρηνική διαμαρτυρία , μέχρι και την ΝΙΚΗ
    ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ .
    ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΤΥΧΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΣ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕΣ ΕΥΘΕΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ,ΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ . ΜΟΝΟ ΜΠΟΥΚΩΝΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΗΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΥΠΙΕΣ ΣΟΛΕΣ .ΤΙ ΣΟΙ ΟΡΚΟ ΔΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.ΒΛΕΠΕΤΕ ΧΘΕΣΙΝΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΥΣ ΝΑ ΖΟΥΝΕ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ.ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τρανο παραδειγμα ανικανοτητας και δουλοπρεπειας στο Μητσοτακεικο η κυρια,να μου πεις εμεις ....οσοι την ψηφιζαμε,αυτη φταιει που οι ελληνες ψηφιζουν επι δεκαετιες ανικανους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΡΚΕΖΙΝΗΣ ,ΠΟΙΟΣ ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΚΡΥΒΕΤΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΗΡΘΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ .ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ.ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ .ΜΗΝ ΑΠΛΩΝΕΤΕ ΤΑ ΚΟΥΛΑ ΣΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ.ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το κατάλαβα οτι θα ψήφιζε κατα συνείδηδη, γιατί είχα ... φαγούρα.
    Δεν νομίζει η κυρία οτι καλά θα ήταν, και για τη Ν.Δ. καί για την Ελλάδα γενικόπτερα, να αποχωρίσει και να πάει να συνταχθεί με τους ξεπουλημένους θιασώτες του ΜΝΗΜΟΝΊΟΥ, τη Ντόρα που είναι το νέο αίμα στην πολιτική και τον "Χέρι-Χέρι εξαπτέρι", τους θιασώτες του σχεδίου Α(β)νάν???

    Η χώρα μας διέρχεται την δυσκολότερη κρίση στην οποία βρέθηκε ποτέ, από συστάσεως Ελληνικού κράτους.
    Τη κρίση αυτή, επεδίωξαν και το πέτυχαν να τη διαχειριστούν, οι πλέον ακατάλληλοι και επικίνδυνοι άνθρωποι που γέννησε ποτέ αυτός ο τόπος. Πρόκειται για μια καλά σχεδιασμένη και προμελετημένη επιλογή με γνωστές τις συνέπειες και γνωστά τα αποτελέσματά της.
    Σήμερα πλέον πωλείται η πατρίδα μας, το παρόν και το μέλλον των παιδιών μας, με μεσάζοντα την κυβέρνηση και με συμβούλους πωλήσεων τους ....... αγοραστές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Είναι πρωτοφανές, ακόμη και να το συλλάβει ανθρώπινος νους.
    Το επίθετο "ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ", από μόνο του, δυστυχώς, είναι ισχυρό, καθώς απευθύνεται στα πολιτικά ένστικτα της βάσης του ΠΑΣΟΚ. Αν ο σημερινός πρωθυπουργός δεν λεγόταν Παπανδρέου αυτή η πολιτική δεν θα άντεχε ούτε δύο μήνες.
    Να εγκαταλείψουν το σχέδιο, και να αποδράσουν ταχέως, πριν είναι πολύ αργά. Πρόκειται για έγκλημα εσχάτης προδοσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΧΙ ΡΕ, ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ...
    ΕΧΕΙ Η ΕΓΚΑΘΕΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ?!?!?!
    ΑΦΗΝΕΙ ΧΩΡΟ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ?!?!?!
    ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΚΟΥΓΑ ΤΟ ΕΛΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΧΙΑΣΑ!
    ΡΕ ΑΝΤΩΝΗ ΤΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΣ ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ..ΠΕΤΑΞΕ ΤΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑΚΑΝΕΙ ΚΑΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΑΡΒΑΝΙΤΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟΞΕΝΟΔΟΧΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΝΑΥΠΛΙΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άμα το λαμόγιο αυτό ψηφίσει κατά συνείδηση θα υπερψηφίσει το Μνημόνιο και θα πάει στη Ντόρα. Το τσόλι της πολιτικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. nai re Elsa...psifise oti sou poun oi zwgrafies sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δηλαδή τόσα χρόνια πως ψήφιζε; Κατ εντολήν συμφερόντων; Άρα τηρούσε αντισυνταγματική συμπεριφορά τόσα χρόνια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΛΟΥΚΩΘΕΙΣ
    ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗ ΘΕΑ

    ΔΙΠΛΑ-ΔΙΠΛΑ ΜΕ ΤΟ ΖΩΟ ΠΑΓΚΑΛΟ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΘΗΚΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.

    ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ..ΜΕΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΚΟΥΓΑ ΤΟ ΕΛΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΧΙΑΣΑ!
    ΡΕ ΑΝΤΩΝΗ ΤΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΣ ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ..ΠΕΤΑΞΕ ΤΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑΚΑΝΕΙ ΚΑΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΑΡΒΑΝΙΤΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟΞΕΝΟΔΟΧΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΝΑΥΠΛΙΑΣ!!



    ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ,ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ ,ΤΟΝ ΚΟ ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΑ !!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εχει δικιο η Ελσα ,απο πανω η Ελλαδα,γιατι απο κατω θα σκασει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΣΑ ΤΑΤΟΥΛΗΣ-ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Από τη στιγμή που μέρος του λαού εκλέγει κατά πλειοψηφία ένα τέτοιο κτήνος σαν την Έλσα....καθίστε να απορείτε τί σας φταίει και φτάσατε ως εδώ, μαλάκες έλληνες!

    Άντε γειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αν έχεις λίγη τσίπα Έλσα επάνω σου,να παραιτηθείς αμέσως από βουλευτής,να θέσεις υποψηφιότητα με το κόμμα της Ντόρας και αν εκλεγείς,τότε θα δικαιούσαι να μας κάνεις κηρύγματα περί συνειδήσεως........

    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Θα κανετε ολοι σας και ολες σας διεθνη καριερα,θελοντας κα μη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΦΑΚΛΑΝΑ , ΖΩΟ, ΓΕΛΑΔΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ "ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ". ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΣ ΡΕ ; ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝ ΑΛΗ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κύρα μου, θα σου κάνω μια σοβαρή ερώτηξη :
    Στους κιοφτέδες, βάζεις ή όχι φρυγανιά ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΒΡΕ ΠΑΧΥΔΕΡΜΗ ΓΟΥΡΟΥΝΑ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΟΝΑ ΣΟΥ Η ΝΤΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πως θα το καταφέρεις αυτό;;; Εχεις συνείδηση μετά από τόσα χρόνια στη καρέκλα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση