GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΤΥΠΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ»....

Από τον Νάσο Τσαγκανέλη http://www.nasostsaganelis.gr/ Ένας μεταμελημένος εκτελεστής ανυπάκουων κυβερνήσεων στις θελήσεις της «εταιρ...

Από τον Νάσο Τσαγκανέλη

Ένας μεταμελημένος εκτελεστής ανυπάκουων κυβερνήσεων στις θελήσεις της «εταιρειοκρατίας», ο Τζον Πέρκινς, αποκαλύπτει στη συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» (05/06/2011).

Η ιστοσελίδα παρουσιάζει την, εξαιρετικής σημασίας, συνέντευξη του Τζον Πέρκινς που επιβεβαιώνει το άρθρο-αποκάλυψη για το μαύρο 7μηνο που σκότωσε την Ελλάδα.
Υπήρξε οικονομικός δολοφόνος. Προσέγγιζε αρχηγούς κρατών που ήθελαν να εφαρμόσουν κοινωνικές πολιτικές, χρησιμοποιώντας τον πλούτο των χωρών τους προς όφελος των πολιτών. Θέλοντας να ακυρώσει τις προθέσεις τους προς όφελος των αμερικανικών τραπεζικών οργάνων και των πολυεθνικών εταιρειών, της «εταιρειοκρατίας», όπως τη χαρακτηρίζει, είτε τους δωροδοκούσε, είτε τους προειδοποιούσε για συνέπειες.
Σε περίπτωση που οι ηγέτες αρνούνταν να ενδώσουν αντιμετώπιζαν απόπειρες δολοφονίας ή πραξικοπήματα, ένα σχέδιο που...
είδαμε να επαναλαμβάνεται εδώ και δεκαετίες στη λατινική Αμερική από τη δεκαετία του’50 και έπειτα.
Μεταμελημένος και αναστατωμένος από την εχθρότητα μεγάλου μέρους της παγκόσμιας κοινότητας κατά των ΗΠΑ, όπως δηλώνει, κατά τα τελευταία χρόνια αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για το μηχανισμό τον οποίο υπηρέτησε.
Ο Τζον Πέρκινς, στη συνέντευξη που ακολουθεί δηλώνει πως «δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Ελλάδα έχει πέσει θύμα των οικονομικών δολοφόνων με απώτερο στόχο τη θέσπιση ενός παγκόσμιου κεντρικού τραπεζικού συστήματος και ενός παγκόσμιου νομίσματος".
Κατά τον Πέρκινς, η επίθεση στη Λιβύη έχει τους ίδιος στόχους μιας και "τα άτομα που υποστηρίζουμε στη Λιβύη υποσχέθηκαν να δημιουργήσουν μία Κεντρική Τράπεζα που θα συνεργαστεί με τις κεντρικές τράπεζες των ΗΠΑ και της ΕΕ διατηρώντας το δολάριο ως νόμισμα συναλλαγής του πετρελαίου".
Η Ελλάδα χτυπήθηκε από οικονομικούς δολοφόνους , δεν υπάρχει αμφιβολία. Ξεκίνησε από την Ισλανδία πριν από δύο χρόνια και έφθασε σε εσάς, στην Ιρλανδία, και άλλες χώρες. Εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση στην Ελλάδα, τέθηκε σε μία κατάσταση με υπέρογκο χρέος και η οικονομία της βρίσκεται σε τέλμα. Η όλη συζήτηση γίνεται για την επαναχρηματοδότηση του χρέους. Η πρόθεση για επιμήκυνση της αποπληρωμής του χρέους θα συνοδευτεί από παραίτηση της Ελλάδας σε πολλούς τομείς. Είναι μία συνηθισμένη τεχνική των οικονομικών δολοφόνων ώστε να φέρουν μία χώρα στα χέρια της «εταιρειοκρατίας».
Δεν έχω αμφιβολία ότι θα υπήρξαν παρασκηνιακές προσπάθειες να επιτευχθούν συμφωνίες μεταξύ Ελλήνων πολιτικών, επιχειρηματιών και της τραπεζικής κοινότητας, δοσοληψίες ή και απειλές. Και όπως είδαμε με την υπόθεση Στρος-Καν στείλανε ένα πολύ ισχυρό μήνυμα στην Ελλάδα, την Ισλανδία, την Ιρλανδία και σε όσους ηγέτες σκέφτονται να σταθούν απέναντι από την «εταιρειοκρατία».

37 σχόλια

  1. Υπάρχουν κι άλλοι δολοφόνοι στην Ελλάδα. ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΤΤΙΚΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ
    ΚΑΨΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ .
    ΕΚΚΛΗΣΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΔΩ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ .
    ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ ,λίγα μέτρα από το ΣΚΑΙ είναι το ξενοδοχείο ΚΗΦΙΣΟΣ δίπλα στο ποτάμι θα γίνει ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ , ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΜΟΝΙΜΑ 500 καθάρματα και αρχίσαν το εθνικό τους σπορ
    Ληστείες ,δολοφονίες ,βιασμούς , γίναμε ο ΝΕΟΣ ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ .ΖΗΤΟΥΜΕ από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , απο τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝΚΑΙ ΤΩΝ ΕΔΩ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΟΥΝ .
    ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ , στο ξενοδοχείο ΦΟΙΒΟΣ κοντά στο ηλεκτρικό σταθμό του Μοσχάτου ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ με άλλα 500 καθάρματα ,αποβράσματα που αρχίσαν και αυτά τα καθάρματα ,αποβράσματα , ληστείες δολοφονίες βιασμούς .
    ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΨΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΕΝΤΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ .
    Επίσης να βρουν το γρηγορότερο δυνατόν, τους ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων και να τους πλακώσουν στο ξύλο το λιγότερο που μπορούν να κάνουν σε προδότες .
    Αντίσταση και αντίδραση τώρα να καταλάβουν ότι είναι ανεπιθύμητοι οι μετανάστες – λαθρομετανάστες ,
    Διαφορετικά όλη η Αττική θα γίνει Άγιος Παντελεήμονας .
    Επιτάχτηκαν όλα τα ξενοδοχεία της Αττικής με της συμφωνία ιδιοκτητών και των φορέων του κράτους , και των δήμων.
    Τώρα κατά έγκυρες πληροφορίες
    Στα Ολυμπιακά ακίνητα που είναι στην παραλιακή δηλαδή στις περιοχές Νέου Φαλήρου Μοσχάτου Καλλιθέας Παλαιού Φαλήρου Άγιου Κοσμά και Γλυφάδας θα εγκαταστήσουν μετανάστες μέσα Σε κοντέινερς δηλαδή γίνουν παραγκούπολεις όπως βλέπουμε σε ντοκιμαντέρ στις λατινοαμερικάνικες χώρες και θα έχουμε επίσης πολύ μεγάλη εγκληματικότητα, δεν θα μπορούμε να κυκλοφορήσουμε .
    Δεν υπάρχει πολύς χρόνος τα περιθώρια λιγοστεύουν .
    ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ . Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΡΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΡΑΠΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ .
    ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Η ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ;
    ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΧΑΜΟΣ ,ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΑΝ "ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ".
    ΕΤΣΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ,ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑΧΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΙΑ,ΤΑ "ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ" ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΦΕΥΡΕΘΟΥΝ.
    ΑΓΑΝΑΚΤΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ"
    ΤΟ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗΣ ΤΩΝ 28 ΔΙΣ.ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
    31 Οκτωβρίου 2008
    Απο την συνέντευξη – ποταμό – του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό City 99,5 και στους δημοσιογράφους Μανώλη Κοττάκη και Γιάννη Προβή.

    "Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: «Αυτό που χρειάζεται σήμερα, είναι να καταλάβει ο ελληνικός λαός, ότι ζούμε μια δύσκολη εποχή. Και ότι δεν μπορούμε να κάνουμε ό,τι μας αρέσει. Ότι επειδή θέλουμε, έχουμε κεκτημένα δικαιώματα, όπως λέμε, και μαχόμαστε, δεν σημαίνει ότι τα κεκτημένα δικαιώματα είναι ιερά και απαραβίαστα. Όταν δεν έχεις χρήματα, όταν χάνεται ο κόσμος ολόκληρος, όταν η Ελλάδα φτάνει σε μια δύσκολη καμπή, οι πάντες πρέπει να προετοιμαστούνε.»"

    http://www.aera.gr/sections/crete-news/kirikas/-n-k-mainmenu-10312/3005--------.html
    Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ
    Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΗΣ Ή ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ;
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν έχουν όριο οι ψευτιές του ΓΑΠ. Παρουσίασε την επιτήρηση από την τρόικα στα υπουργεία ως δική του επιθυμία...

    Έλεος πια με τα ΨΕΜΑΤΑ.

    Κάθε υπουργείο θα επιτηρείται από ανθρώπους της τρόικα και αυτόν τον εξευτελισμό της Ελλάδας ο Παπανδρέου τον παρουσιάζει ως επιτυχία και δικιά του επιδίωξη!!!!
    Μα , ακόμα κι αν είναι αλήθεια και πράγματι ο ίδιος το ζήτησε, δεν καταλαβαίνει ότι έτσι παραδέχεται την ανικανότητα της κυβέρνησής του;

    Διαβάστε τι δήλωσε:

    «Είπα στον Ζαν Κλοντ ότι ένα από τα μεγάλα προβλήματα που είχαμε στην εφαρμογή του προγράμματος ήταν η ικανότητα του δημόσιου τομέα μας να προχωρήσει σε τόσο βαθιές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις».

    «Ζήτησα γι’ αυτό να υπάρξουν διμερείς συμφωνίες με κράτη και με την Επιτροπή για την ενίσχυση του δημόσιου τομέα, είτε σε σχέση με τις ιδιωτικοποιήσεις είτε τις αλλαγές στην Υγεία, την εκπαίδευση, την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, την επιχειρηματικότητα, τον περιορισμό της γραφειοκρατίας, την αναζωογόνηση του τουριστικού κλάδου».

    «Είμαι ευτυχής που είναι έτοιμοι να παράσχουν βοήθεια, τεχνογνωσία και κόσμο για όλα αυτά και νομίζω ότι αυτό θα λειτουργήσει ως εγγύηση για την εφαρμογή του προγράμματος»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Πέρκινς τα εχει μπερδεψει. Εδώ είναι Ελλάδα. Η φοροδιαφυγή είναι ~20-25% του ΑΕΠ περίπου 60 δισ. Ο ΓΑΠ δεν θέλει και δεν μπορεί να σπάσει αυγά. Μόνο τη φοροδιαφυγή να ελέγξει σε πέντε χρόνια έχουμε ξεχρεώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΤΩΝ Ο ΤΙΜΗΤΗΣ4 Ιουν 2011, 11:19:00 μ.μ.

    ΚΥΡΙΕ ΤΕΝΤΕ, Κ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΠΕΡΚΙΝΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΤΕΛΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΕΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΚΥΡΙΕ ΣΥΝΗΓΟΡΕ 7.05

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ Κ ΣΥΝΗΓΟΡΕ ΤΟΥ ΠΕΡΚΙΝΣ.ΜΑΛΑΚΑΙ ΕΙΜΕΘΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΡΓΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΜΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΤΩΝ Ο ΤΙΜΗΤΗΣ5 Ιουν 2011, 1:25:00 π.μ.

    ΚΥΡΙΕ ΤΕΝΤΕ, ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΚΑΛΕΣΤΕ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΘΟΥΝ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, Ο
    ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΕΡΚΙΝΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΣΘΕΙ Η ΑΞΙΟΠΟΙΝΗ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΑΞΙΟΠΟΙΝΗ ΠΡΑΞΗ ,ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΑΝ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΖΟΥΓΚΛΑ, ΣΕ ΒΙΟΤΟΠΟ Η ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε δεν πας 7.05 που ταχει μπερδεψει ο πρακτορας και του τα ξεμπερδευεις εσυ.Ρε που ειναι ο εισαγγελεας να σας γραπωσει και τους δυο που ειμαστε ξεφραγο αμπελι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΩΡΑΙΑ ΚΑΤΕΒΗΚΑΜΕ ΠΑΛΥ ΚΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΩΡΑΙΑ ΜΑΣ ΕΙΔΑΝΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΩΡΑΙΑ ΜΟΥΤΖΟΣΑΜΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΩΡΑΙΑ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΩΡΑΙΑ ΚΑΜΑΡΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΧΟΡΕΨΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΙΝΑ ΜΕ ΤΗ ΧΑΜΗΛΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΜΕΛΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟ ΚΙΘΑΡΕΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΝΑΥΜΑΧΙΕΣ ΚΑΙ ΔΑΚΤΥΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΙΟ ΤΙΠΟΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΙΝΑ ΜΕ ΤΗ ΧΑΜΗΛΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΜΕΛΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟ ΚΙΘΑΡΕΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΝΑΥΜΑΧΙΕΣ ΚΑΙ ΔΑΚΡΙΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΙΠΟΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΙΝΑ ΜΕ ΤΗ ΧΑΜΗΛΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΜΕΛΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟ ΚΙΘΑΡΕΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΝΑΥΜΑΧΙΕΣ ΚΑΙ ΔΑΚΡΙΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΙΠΟΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΧΟΡΕΨΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΚΑΤΩΝ Ο ΤΙΜΗΤΗΣ6 Ιουν 2011, 11:35:00 π.μ.

    ΑΠΟ 9.03 ΕΩΣ 17.00 ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΣΥΝΑΡΤΗΤΑ, ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ. ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΕΔΩ ΑΝΑ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΕΡΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΕΡΙ ΠΙΘΑΝΩΝ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΕΣ ΑΣΧΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΚΑΛΩ ΤΟΝ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΑΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟ ΕΓΚΥΡΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΑΠΑΛΕΙΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 10% Η ΜΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ !!!!!!!!!!!

    ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Joseph Stiglitz ΤΕΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ( ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ).

    "ΒΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
    ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ 10% ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ
    ( ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ) ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .
    ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΑΠΛΗ "
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ" ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ "ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ" ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ;

    http://iamthewitness.com/books/Andrew.Carrington.Hitchcock/
    The.History.of.the.Money.Changers.htm

    Professor Joseph Stiglitz, former Chief Economist of the World Bank, and former Chairman of President Clinton's Council of Economic Advisers, goes public over the World Bank's, "Four Step Strategy," which is designed to enslave nations to the bankers. I summarize this below,

    Step One: Privatization.
    This is actually where national leaders are offered 10% commissions to their secret Swiss bank accounts in exchange for them trimming a few billion dollars off the sale price of national assets. Bribery and corruption, pure and simple.

    ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!!
    ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΟΧΙ ΣΤΗΝ 5 ΔΟΣΗ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΕΖΟΝΙΑ.
    DEFAULT ΚΑΙ ΔΡΑΧΜΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΗ ΔΟΣΗ...
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ !!!
    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΚΑΛΗ ΔΡΑΧMΗ ΜΑΣ !!!
    ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΩΛΟΕΥΡΩ ΣΑΣ ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ .
    ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΥΠΩΜΕΝΟ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΑΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΩΣΗ (Ε.Ο.Κ.),ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ (Ε.Ε.) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΚΑΓΚΣΤΕΡΟΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ (EUROPEAN BANKSTERS UNION)
    ΛΑΒΕΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΤΡΕΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΡΑΓΕΙ Η ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ,
    ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΑΜΥΘΗΤΑ ΠΟΣΑ..
    ΕΜΕΙΣ , ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΜΑΣ , ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΝΤΟΜΙΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ LEHMAN BROTHERS,ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΟΖΩΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩ.
    ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΧΤΕΙ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ...
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ROTHSCHILD ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ...
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΩΝ " ΑΓΟΡΩΝ "...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ = ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΚΑΚΟΗΘΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. http://www.guardian.co.uk/commentisfree/2011/may/17/greece-debt-crisis-lehman-brothers

    Could Greece be the next Lehman Brothers? Yes – and potentially even worse

    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ LEHMAN BROTHERS ; ΝΑΙ-ΚΑΙ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
    ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΠΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΙΛΑΜΕ:
    ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ ;
    Ή ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ ;
    ΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ,
    ΑΝ ΠΑΛΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΤΕ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. TA ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ "MNHMONIΑ" ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ,ΟΥΤΕ ΜΕ ΗΥΞHΜΕΝΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ 3/5 , ΟΥΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΤ' ΟΥΔΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΩΣ "ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ" Η ΔIΑΣΩΣΗ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΤΩΝ ΜΑΣ .ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ .
    ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ,ΣΑΝ ΒΑΣΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ.
    ΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΙ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ο αλτερ ο πρωινασ ειναι πανηλιθιοσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ο ΑΛΤΕΡ Ο ΠΡΩΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση