GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι βουλευτές στηρίζουν την κυνηγετική δραστηριότητα‏...

Από το ΔΙΚΤΥΟ των ΚΥΝΗΓΩΝ ΩΡΙΩΝ http://www.orion.net.gr/ orion@orion.net.gr Θέμα: Οι Βουλευτές στηρίζουν την Κυνηγετική δραστηριότητ...

Από το ΔΙΚΤΥΟ των ΚΥΝΗΓΩΝ
ΩΡΙΩΝ
http://www.orion.net.gr/ orion@orion.net.gr

Θέμα: Οι Βουλευτές στηρίζουν την Κυνηγετική δραστηριότητα
Αξιότιμοι Κύριοι και Κυρίες Βουλευτές,στις τρέχουσες πρωτόγνωρες για τη χώρα μας συγκυρίες, ένας Βουλευτής είναι ιδιαίτερα δύσκολο να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις σε ζητήματα εξειδικευμένα, τα οποία μάλιστα πολλοί θα θεωρούσαν ήσσονος σημασίας, όπως είναι η θήρα. Αυτή είναι και η αιτία που...
 αναδεικνύουμε και δημοσιεύουμε τα «κακώς κείμενα» σχετικά με τη διαχείριση της Θήρας και γενικότερα της Υπαίθρου, από πλευράς των αρμόδιων Υπουργείων.
Ολοι εσείς ανταποκριθήκατε κατά καιρούς στις επιστολές μας, καθώς και στις επιστολές των επίσημα αναγνωρισμένων Κυνηγετικών Οργανώσεων, και μεταφέρατε στη Βουλή και στους αρμόδιους Υπουργούς τις ανησυχίες και τις καταγγελίες μας για τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις που εξυφαίνονται ενάντια στην παραδοσιακή δραστηριότητα του Κυνηγίου και ενάντια στην πολύπαθη Ελληνική ύπαιθρο.Θεωρούμε ότι οι ενέργειές σας αυτές, αποτελούν πρότυπο εκπροσώπησης για τη χειμαζόμενη Δημοκρατία της χώρας μας. Πόσο μάλλον που η Θήρα θεωρείται από κάποιους ως ασύμβατη με το «μοντέρνο» και αποξενωμένο από τη φύση τρόπο ζωής στις μεγαλουπόλεις.
Με την επιστολή μας αυτή επιθυμούμε να εκφράσουμε δημοσίως τις ευχαριστίες μας για την υποστήριξή σας στο μείζον θέμα της αναμόρφωσης της θηρευτικής νομοθεσίας που επιχειρείται ερήμην των κυνηγών, αλλά και τα συγχαρητήριά μας για το μαχητικό τρόπο που έχετε επιλέξει να εκπροσωπείτε τους πολίτες στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Αν και δυστυχώς, στις περισσότερες περιπτώσεις, οι απαντήσεις των αρμόδιων υπηρεσιακών παραγόντων ελάχιστα βοηθούν στην άρση της ανησυχίας του κυνηγετικού κόσμου, θεωρούμε ότι η δική σας φωνή μπορεί να επηρεάσει ουσιαστικά τις εξελίξεις. Η υποστήριξή σας στα θέματα που απασχολούν τον κυνηγετικό κόσμο, έχει μεγάλη αξία για όλους εμάς, τους 230.000 κυνηγούς, τις οικογένειές μας και τους χιλιάδες επαγγελματίες και εργαζομένους που άμεσα ή έμμεσα εξαρτώνται από τη δική μας ύπαρξη και δραστηριότητα.
Ευελπιστούμε στη συνέχιση της καλής συνεργασίας σας και είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οτιδήποτε σχετίζεται με τη θήρα αλλά και το φυσικό περιβάλλον της χώρας μας γενικότερα.
Σχετικός σύνδεσμος:
Αναφορές και Ερωτήσεις Βουλευτών για το Κυνήγι
http://www.orion.net.gr/index.php?m=3&c=art/huntvouli.htm
Για τον Ωρίωνα,
Με εκτίμηση,
O Πρόεδρος
Δημήτρης Χριστοδουλάκης

Ο Γ.Γραμματέας
Νίκος Παπαϊωάννου

6 σχόλια

  1. Οι βουλευτές στηρίζουν το κυνήγι,και οι αγανακτισμένοι έχουν πάρει τους βουλευτές στο κυνήγι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΟΣΙΛΟΓΗΣ ΒΡΩΜΟΔΕΞΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΙΣΤΗ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥ ΦΥΓΟΜΑΧΟΥ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΜΕ ΤΑ 35 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΛΛΕΙΜΑ(!!!) (15,4%) ΤΟ 2009, ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΡΥΒΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΑ 300 ΔΙΣ ΧΡΕΟΣ (ΑΠΟ 180, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ 2004!!) ΝΑ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΝΕ!!!

    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ, ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΞΙΟΙ!!!
    ΓΑΜ.. ΤΗΝ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΑΣ – ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ!!!

    ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ, ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥΛΑ, ΤΟΥ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ...

    ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΥΠΟΥ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗ ΚΑΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗ...

    ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΜΑΛΛΙΟΥ, ΜΠΑΜΠΑΛΗ, ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΚΡΑΒΒΑΡΙΤΗ...

    ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΟΛΙΓΟΦΡΕΝΕΙΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ...

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ...

    ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι έχεις πάθει, 30 Ιουν 2011 12:09:00 π.μ. κουμουναρα μου, και πας σαν συγκαμμένη;
    σου 'κάναν Οθωμανικό η δημοκρατες η οργισμενη...
    Σου άρεσε;-Μου άρεσε. -Θα ξαναπάς; Δεν ξέρω.
    Καλό το πισωκολλητό, μα τώρα σαν κουμουνας υποφέρω.
    Δώσε καιρό στον κώλο σου να ηρεμήσει λίγο...
    Πόσο καιρό; Πονάω πολύ τα πόδια σαν ανοίγω.
    Σε δύο μέρες αρχικά θα πάψεις να υποφέρεις,
    θέλει μετά κι άλλες εφτά, μέχρι να συνεφέρεις.
    Ό,τι σου λέω οι σοφοί Ελληνες Δημοκρατες πατέρες μας το βρήκαν,
    του κώλου τα εννιάμερα εσύ πώς λες εσύ κουμουνα μου να βγήκαν;….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πότε θα πάψει επί τέλους η σκλαβιά των εργαζομένων στην Ελλάδα από τους ίδιους και τους ίδιους συνδικαλιστές;
    Από πού βγαίνει ότι ένας που μπήκε στον συνδικαλισμό από τα είκοσι του μέχρι και να συνταξιοδοτηθεί θα είναι συνδικαλιστής και σε τέτοιο βαθμό που να μην δουλεύει αλλά να δουλεύει τους άλλους εργαζόμενους με μικροεκδουλεύσεις του τύπου, εγώ θα σε στείλω διακοπές τζάμπα όπως πχ. Συμβαίνει στη ΔΕΗ, εγώ θα μεριμνήσω για σένα στην μετάθεση, εγώ θα σε καλύψω τώρα που σε πιάσανε να κλέβεις δημόσιο χρήμα, εγώ θα φροντίσω για το διορισμό της κόρης σου, εγώ θα προβιβάσω διευθυντή, εγώ θα στριμώξω τον προϊστάμενο σου που σε στρίμωξε να δουλεύεις κλπ;
    Για να γλυτώσουμε από αυτούς τους αλήτες γιατί περί αλητών πρόκειται που βρήκαν τον συνδικαλισμό για βήμα που θα τους απαλλάξει για όσο θεωρούνται εργαζόμενοι από εργασία, που θα τους δώσει την δυνατότητα να ασκούν εξουσία, που θα δώσει την ευκαιρία σε κάποιους από αυτούς να πλουτίσουν, που θα τους δώσει την δυνατότητα να τακτοποιούν τα παιδιά τους εξαργυρώνοντας την θέση τους, θα πρέπει να γίνει νόμος που να μην επιτρέπει να είναι κάποιος εργαζόμενος σε συμβούλιο σωματείου εργαζομένων και κατ’ επέκταση σε διοικητικές θέσεις σωματείου πάνω από δυο θητείες.
    Μόνο έτσι οι τίμιοι εργαζόμενοι θα πάψουν να τους βλέπουν σαν αφέντες τους που μπροστά τους θα σκύβουν το κεφάλι υποτακτικά και πίσω τους σαν δειλοί θα τους βρίζουν.
    Μόνο αν πάψουν όλοι αυτοί να είναι μόνιμοι συνδικαλιστές θα πάψουν και οι εργαζόμενοι να ψηφίζουν στα σωματεία τους σαν πρόβατα επηρεασμένοι από τον φόβο γιατί με φόβο τους βλέπουν και τρομοκράτες, ναι σαν τρομοκράτες γιατί αν ρωτήσετε ένα εργαζόμενο που θέλει να πει την αλήθεια ποιον φοβάται περισσότερο τον διευθυντή του ή τον συνδικαλιστή του θα σας πει τον συνδικαλιστή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!!
    30 Ιουν 2011 12:09:00 π.μ.

    ΚΑΙ ΖΗΛΕΨΑΤΕ ΤΙΣ ΔΑΦΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ !??!?!?

    ΑΝΟΙΞΕ Η ΕΠΟΧΗ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΩΝ !!!!!

    ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΘΛΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΠΩΣ ΛΙΩΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ, ΜΟΛΙΣ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΓΟ !!!!

    ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση