GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έξι μήνες χωρίς αντιπεριφερειάρχες!...

Από το http://volospress.blogspot.com/ Θεωρεί ανίκανους όλους τους συμβούλους ο Κώστας Αγοραστός; Είμαστε η μοναδική περιφέρεια σ...

Από το http://volospress.blogspot.com/

Θεωρεί ανίκανους όλους τους συμβούλους ο Κώστας Αγοραστός;Είμαστε η μοναδική περιφέρεια στην Ελλάδα που ακόμα ο Περιφερειαρχης δεν έχει ορίσει θεματικούς αντιπεριφερειάρχες, έξι ολόκληρους μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του. Πληροφορίες από το στενό του περιβάλλον θέλουν τον Κώστα Αγοραστό να έχει πάρει πάνω του όλο το παιχνίδι της περιφέρειας καθώς δεν θεωρεί κανέναν περιφερειακό σύμβουλο ικανό να... ανταπεξέλθει στα καθήκοντα που είναι ιδιαίτερα αυξημένα. Πονοκέφαλος βέβαια αποτελεί για τον περιφερειάρχη και ο αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δημήτρης Αλεξόπουλος, ο οποίος δημιουργεί μόνο προβλήματα και η δράση του είναι σχεδόν μηδαμινή!

5 σχόλια

  1. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ........
    ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ $$$$$$$$$$$$...ΠΑΣΟΚ.

    ΦΡΙΞΤΕ....
    ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΟΒΟΛΕΜΕΝΗ ΚΑΡΙΟΛΑ....ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΩΛΟΥ.
    A. Ποδηματά: Θέλετε δεν θέλετε ρε κερατάδες θα επιδοτήσετε τα φωτοβολταϊκά ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Η ανάπτυξη των ΑΠΕ και ειδικά των φωτοβολταϊκών είναι σημείο-κλειδί για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και την έξοδο από την κρίση» τόνισε [στη λογική λέμ και καμιά παπαριά προκειμένου να βγάλουν οι φίλοι μας χρήμα] η ευρωβουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ κ. Άννυ Ποδηματά σε ομιλία της σε εκδήλωση με θέμα την προσαρμογή του δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας στις ανάγκες των φωτοβολταϊκών που πραγματοποιήθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο την Τρίτη 21 Ιουνίου 2011. Την εκδήλωση διοργάνωσε η Ευρωπαϊκή Ένωση Βιομηχανίας Φωτοβολταικών (European Photovoltaic Industry Association- ΕΡΙΑ) υπό την αιγίδα της κ. Ποδηματά.
    ____________________________________
    Δηλ. η κ. Ποδηματά ανέλαβε να διαφημίσει την βιομηχανία φωτοβολταϊκών... αφιλοκερδώς εννοείται και μην πάει το μυαλό σας στο κακό.
    ____________________________________
    Απείλεισε μάλιστα, σαν καλός εκπρόσωπος της βιοηχανίας φωτοβολταϊκών, τα Κράτη που περικόπτουν την επιδότηση για εγκατάσταση φοτοβολταϊκών, γιατί ξέρει ότι αν το σύστημα δεν τροφοδοτηθεί θα καταρρεύσει μιας και η εγκατάσταση είναι πανάκριβη και αυτός είναι και ο λόγος που γίνεται όλος ο ντόρος: Να βγάλουν κάποιοι γρήγορα χρήμα με κρατικές επιδοτήσεις.

    Ειδικότερα, στην ομιλία της η κ. Ποδηματά τόνισε ότι η διατήρηση της ισχυρής ανάπτυξης των ΑΠΕ που παρατηρείται τα τελευταία δύο χρόνια προϋποθέτει την διασφάλιση ισχυρών και σταθερών κινήτρων, όπως οι εγγυημένες τιμές αγοράς (feed-in tariffs). Οι αποφάσεις ορισμένων Κρατών Μελών να αναθεωρήσουν δραστικά τα καθεστώτα στήριξης - ακόμα και με αναδρομική ισχύ σε κάποιες περιπτώσεις - θέτουν σε κίνδυνο την μελλοντική ανάπτυξη των ΑΠΕ.
    Η κ. Ποδηματά προσέθεσε ότι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις αυτές και εξέφρασε την ανησυχία της για τις πιέσεις που δέχεται η Πορτογαλία για την αναθεώρηση των κινήτρων ανάπτυξης ΑΠΕ στο πλαίσιο του πρόσφατου πακέτου στήριξης και του σχετικού μνημονίου. Η κ. Ποδηματά ανακοίνωσε ότι θα φέρει το θέμα αυτό προς συζήτηση στην επόμενη ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τον Ιούλιο...
    ____________________________________
    Πωπω ένα σοσιαλΗστικό ζόρι που τραβάει η κυρία για να εξυπηρετήσει τη βιομηχανία !!!
    Ούτε υπάλληλός τους να ήτανε... λέω εγώ τώρα..

    ΓΑΜΩ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΣ
    ΞΕΚΟΛΙΑΡΕΣ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΛΗΤΕΙΑΣ..ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πασοκ

    Το πραγμα αρχιζει και γινεται "φαιδρο" ειπε ο δρ Κουτσουκος γιατι αναμεσα στους "Σπαρτιατες" ηταν συμβουλοι κι απεσπασμενοι σε δεξια πολιτικα γραφεια!!
    Η δεξιοβασιλοχουντική συνωμωσια σε εξελιξη...

    Ο πλατειοτοιυρισμος συνεχιζεται για τους δεξιους αγανακτισμενους που νομιζουν οτι ο Σαμαρας και Γλυξμπουργκ θα τους σωσει ....ματαια..

    Βεβαια στην πλατεια υπαρχουν και κεντρωαριστεροι διαδηλωτες...

    Τα κομματα ολα εκλεβαν με ποσοστα επι της κλεψιας και ολοι ηταν στο κολπο και υπηρχαν και αρκετες εξαιρεσεις...

    Η ανατροπη θα ερθει απο εντιμους αγωνιστες που αγωνιζονται για την Δημοκρατια και την Ελλαδα οπως ο δρ Κουτσουκος

    που μιλησε σημερα στηην Γερμανικη ZDF και τα ειπε εξω απο τα δοντια στην Κορεατικη στην Φλαμανδικη Ιταλικη και Ισπανικη τηλεοραστη ....

    Ετσι αγωνιζονται οι αγωνιστες ενω οι αλλοι κρυβονται και θελουν να εχουν ποστα με τους αγωνες των αλλων!

    Γιωργος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι και οι άλλοι που βάλαν αντιπεριφερειάρχες πρόκοψαν!! Λύσαν όλα τα προβλήματα. Καλύτερα να μην βάλει καθόλου...δεν χρειαζόμαστε άλλους κρατικοδίαιτους να πληρώνονται απο το υστέρημα μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο αδερφός του πρωθυπουργού δηλώνει ως διεύθυνση το …Πανεπιστήμιο Αθηνών!

    Και εκεί που νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα, το είδαμε και αυτό. Προσπαθώντας να βοηθήσουμε τον αναγνώστη μας που έψαχνε την διεύθυνση της ΜΚΟ του Ανδρέα Α. Παπανδρέου, αδελφού του πρωθυπουργού, πέσαμε σε μία απίστευτη αποκάλυψη…

    Στην καταχώρηση του διαδικτυακού τόπου όπου φιλοξενεί την ιστοσελίδα της ΜΚΟ, έχει δηλώσει ως διεύθυνση το …πανεπιστήμιο Αθηνών!!

    Δεν είναι φάρσα, δείτε την εικόνα (κλικ)…

    Μιλάμε ότι το Ελλάντα είναι παράδεισος! Ο ένας κάνει βόλτες με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, ο άλλος κλείνει το domain της ΜΚΟ με διεύθυνση κρατικού ιδρύματος, εμ γι’ αυτούς είναι η ζωή!

    Εξακολουθούμε βεβαίως να ψάχνουμε την πραγματική διεύθυνση της ΜΚΟ για να εξυπηρετήσουμε τον αναγνώστη μας ώστε να κάνει την δωρεά του…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο ρε αγοραστές είσαι παλληκάρι το αποδεικνύεις καθημερινά και ενοχλούνται ,συνέχισε σε εμπιστευόμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση