GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι τρεις μέρες που συγκλόνισαν ...κανέναν!

Ήταν λίγο πριν την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου μνημονίου. Ο λαός βράζει. Βενιζελικοί: Δεν παλεύεται η κατάσταση. Και μας έχει στην απ'...

Ήταν λίγο πριν την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου μνημονίου. Ο λαός βράζει.
Βενιζελικοί: Δεν παλεύεται η κατάσταση. Και μας έχει στην απ' όξω ο Παπανδρέας και τρώμε το βρήσιμο από τους ψηφοφόρους. Πρέπει κάτι να κάνουμε!
Λιάνης: Έχετε δίκιο παίδες θα βάλω πλάτη εγώ. Θα παραιτηθώ για να σφίξουν οι κώλοι! Έτσι κι αλλιώς δεν το χώνεψα ποτέ το αμερικανάκι. Μου έβρισε και την ξαδέρφη, την τσαχπίνα την Μιμή την αεροσυνοδό.
Γραφείο Παπανδρεου.
-Πρόεδρε τα έμαθες τα νέα. Πάει ο Λιάνης!
Παπανδρέου: Ααμ, τους φάκερς, πάνε να με ρίξουνε!... Ξέρω τι θα κάνω, θα πάρω τηλέφωνο αύριο τον Αντώνη και τους υπολοίπους. Δεν είμαστε για...
εκλογές τώρα, και το ΠΑΣΟΚ κλατάρει! Πρέπει να κάνουμε οικουμενική. Παίζαμε μαζί φούτμπολ παλιά στο κολετζ στο αμέρικα με τον Αντώνη. Θα δείξει κατανόηση ιν δις ταφ σιτσουέσιον. Πάω για ύπνο τώρα.
Δε νεξτ ντέι.
Γραφείο Σαμαρά.
Γιακουμάτος: Και που λες Αντωνάκη, χθες είδα ένα τρελό όνειρο. Ήσουνα λέει πρωθυπουργός και με κάλεσες να μου δώσεις υπουργείο. Εγώ έκανα στην αρχή οτί δεν ήθελα, γιατί και καλά είναι δύσκολα τα πράγματα στην Ελλάδα, αλλά μετά δέχτηκα. Αχ, τι ωραία που ήτανε!
-Έρχεται η ώρα Γιακουμάτε, θα γίνω πρωθυπουργός!
-Κ. Σαμαρά σας θέλει ο Παπανδρέου στο τηλέφωνο. Ιμιντιατλι είπε.
-Ιμιντιατλι; Τι θέλει ο παπάρας. Δεν βλέπει τα γκάλοπ; Τον πάμε βεντούζα. Ναι, εμπρός;
-Έλα Αντώνη, δεν την παλεύουμε στο ΠΑΣΟΚ. Πρέπει να τα βρούμε για οικουμενικη.
-Μισό λεπτό Γιώργο, σε κλείνω για λίγο. Παιδιά ανοίχτε σαμπάνιες. Κλάταρε ο Γιώργος, θέλει συγκυβέρνηση, τον έχουμε στο χέρι.
-Γιακουμάτος: Αχ, Παναγιά μου βγήκε το όνειρο, θα γίνω υπουργός!
-Κάτσε θα του κάνω πλάκα. Σουτ, ηρεμήστε. Έλα Γιώργο. Ναι, οκ συμφωνούμε κατ' αρχήν. Θέλουμε όμως, να φύγεις από πρωθυπουργός, να γίνει ο Γιακουμάτος υπουργός και να μου φέρνεις κάθε βράδυ τις παντόφλες πριν πέσω για ύπνο. Η οικουμενική θα διαρκέσει 3 μήνες, ώστε να υπογράψει όλα τα δύσκολα, και μετά όταν βγώ πρωθυπουργός να λέω ότι παρέλαβα καμένη γη.
-Ααμ, βλέπω Αντώνη ότι είσαι ταφ ναγκοσιέτορ. Σκληρό καρύδι. Μην ξεχνάς όμως και τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στην Ελλάδα. Νέος εκλογικός νόμος, αλλαγές στο δημόσιο, απαγόρευση καπνίσματος και στα πάρκα. Πρέπει να γίνουμε Δανία του νότου. Δεν προλαβαίνουμε σε 3 μήνες, θέλουμε 2 χρόνια.
-Τι είπες Γιώργο δεν σε άκουσα, φωνάζουν εδώ τα παιδιά, ησυχία ρε!
-Καλά κατάλαβα, μπορεί να σε πάρω μετά να δούμε τι θα γίνει.
-Γιακουμάτος: Τι είπε;
-Τι να πει. Τον ξέσκισα. Έχω φοβερή πειθώ ο πούστης, γεννημένος πολιτικός. Εσύ ετοίμασε υπουργικό κουστούμι. Εγώ θα πάρω όλα τα μπλογκς τηλέφωνο να μάθουν όλοι τι γαμάτος είμαι. Τον έλιωσα τον Γιωργάκη.
Μόλις βλέπουν τις ειδήσεις στα μπλογκς Τσίπρας, Παπαρήγα φωνάζουν ότι δεν τους παίζει κανείς. Όταν τους παίρνει τηλέφωνο ο Παπανδρέου του απαντούν "για ποιους μας πέρασες, εμείς δεν παίζουμε αυτό το παιχνίδι". Ο Καρατζαφέρης προτείνει για οικουμενικό πρωθυπουργό τον Τέως Κωνσταντίνο.
Σπίτι της Μάργκαρετ Παπανδρέου. Μόλις έμαθε τις ειδήσεις.
-Ο, μαι γκοντ. Δις κιντ γουιλ μπι δε ντεθ οφ μι. Θα ειδοποιήσω τον Νίκο. Αυτό το παιντί έπρεπε να γκίνει πρωθυπουργός τελικά.
- Έλα, Νίκο, έμαθες τι παπαριές έκανε ο Τζόρτζ; Πήγαινε σε παρακαλώ να τον μαζέψεις. Καλό παιντί, αλλα λίγκο χοντροκέφαλο.
-Πάω, πάω θα του τα ψάλω.
Γραφείο Παπανδρέου.
-Ρε, Γιώργο, τι κάνεις σήμερα. Τους έχεις τρελάνεις όλους. Ο Σαμαράς λέει ότι έγινες το πουτανάκι του. Ξεφτίλισες το όνομα Παπανδρέου.
-Μαι μπραδερ, αι εμ τάιρντ οφ δις μπούλσιτ. Πάω να φύγω καλύτερα. Ιτς μπετερ φορ ολ οβ ας.
Τότε ο Νίκος είπε με βροντερή φωνή.
-Αδερφέ Γιώργο, οι Παπανδρέου δεν παραιτούνται ποτέ!
Και μετά πιο χαμηλόφωνα:
-Συχνά όμως συμβιβάζονται...
Γραφείο Σαμαρά, μετά την ανακοίνωση περί ανασχηματισμού και όχι παραίτησης της κυβέρνησης.
-Ω, ρε πούστη. Η πολύ χαρά μας βγήκε ξινή, τώρα τι κάνουμε;
-Μπορούμε και τίποτα αλλό. Αφού φάνηκε ότι ξεψαρώσαμε πρέπει να συνεχίσουμε να φαινόμαστε ψαρωτικοί. Θα αρχίσουμε να ζητάμε εκλογές. Βάζουμε τα υπουργικά κουστούμια στην ντουλάπα για το καλοκαίρι. Τώρα είναι τα μπάνια του λαού. Από το χειμώνα βλέπουμε. Θα μας χτυπήσει και εμάς την πόρτα το πολιτικό σύστημα κάποτε, είμαστε η μόνη εναλλακτική...
Γραφείο Βενιζέλου
-Ε, ρε γαμώτη. Πάνω που είπαμε ότι τον στείλαμε τον Γιωργάκη...Πλάκα έχει στον ανασχηματισμό να βάλει πάλι τίποτα μιγιάγκιχτους και ακτιβίστριες με διδακτορικά φίλους του από το γυμναστήριο. Και εμείς πάλι απόξω. Κάτσε να πάρω τους φίλους μου στο μεγκα. Θα γίνει χαμός αύριο το πρωί.
Δε νεξτ ντέι.
Γραφείο Παπανδρέου.
-Πρόεδρε οι βενιζελικοί βουλευτές φεύγουν ένας ένας. Νέα αποστασία! Τα ΜΜΕ μας ξεφτιλίζουν. Την πατήσαμε. Είναι και ο Βενιζέλος απ'όξω, θέλει να σου μιλήσει μόλις τελειώσει το σάντουιτς με το γιαούρτι που τρώει. Να τον μπάσω μέσα;
-Λετ χιμ ιν.
Βενιζέλος: Γιώργο βαρέθηκα να είμαι το γιουσουφάκι σου. Είμαι νέο παιδί, έχω όνειρα. Όπως βλέπεις σε ρίχνω για πλάκα. Γιορ τερν νάου, που λες κι εσύ.
-Οκει Βενιζέλε, πες τι θες.
-Θα πάρω υπουργείο οικονομικών, να σε βγάλω από την δύσκολη θέση. Εμένα θα με προστατεύσουν τα ΜΜΕ, είμαι καλό παιδί, θα φτιάξω και όνομα στο εξωτερικό, εκεί που χωλαίνει το βιογραφικό μου. Κάνε με και αντιπρόεδρο και μέλλοντα διάδοχο και θα σου μαζέψω το κόμμα μια χαρά. Α, θέλω και τον Κουκουλόπουλο υφυπουργό, είναι το πιστό μου σκυλί.
-Ιτς ε ντιλ!
Το απόγευμα ο Παπανδρέου καταχειροκροτείται ακόμα και από βουλευτές που ήταν κατά του μνημονίου (μερικοί από αυτούς έχουν οριστεί ήδη υφυπουργοί). Το βράδυ στα ΜΜΕ όλοι αναφωνούν "ο Παπανδρέου είναι πιο ισχυρός από ποτέ"...(συνεχίζεται).
tsa

3 σχόλια

  1. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ19 Ιουν 2011, 4:18:00 μ.μ.

    ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ:
    Με τραγικό τρόπο επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή του ένας 49χρονος Λαμιώτης.

    Λίγο πριν τις 20:00 οι συγγενείς του τον βρήκαν κρεμασμένο μέσα στο πατρικό του στη Ν. Άμπλιανη.
    Ο 49χρονος, ο οποίος δεν άφησε κανένα σημείωμα, κρεμάστηκε με σύρμα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του LamiaReport, η αυτοκτονία οφείλεται σε προσωπικά του προβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MAGOS EISE? ETSI EGINE. BRAVO RE MAGKA NA GIASI H PENA SOU. GIA SKEPSOU TON GIAKOUMATO YPOURGO PALI POPO MALAKIES!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση