GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιστολή της Σ. Σακοράφα προς τον πρόεδρο της Βουλής‏...

Από το http://www.sakorafa.gr/ Εν όψει της συζήτησης του Μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής 212215 η ανεξάρτητη Βουλευτή...

Από το http://www.sakorafa.gr/
Εν όψει της συζήτησης του Μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής 212215 η ανεξάρτητη Βουλευτής Σοφία Σακοράφα απέστειλε στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων την συνημμένη επιστολή.
Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε
της Βουλής των Ελλήνων ,
Με βαθιά συναίσθηση του πολιτικού μου καθήκοντος ως βουλευτής του ελληνικού λαού, αναγκάζομαι να μην συμμετάσχω στη συζήτηση του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος και του Εφαρμοστικού νόμου, καθώς θεωρώ ότι δυστυχώς η Βουλή έχει...
 μετατραπεί από σώμα κυρίαρχο, σε σώμα επικυρωτικό.
Τα βουλευόμενα δεν αποτελούν πλέον αντικείμενο δημοκρατικής ζύμωσης, αλλά είναι αποτέλεσμα εκβιαστικών πρακτικών και εκφοβιστικών μεθόδων, με συνέπεια να πλήττεται βαρύτατα και ανεπανόρθωτα η δημοκρατική λειτουργία του κοινοβουλίου, αλλά και να υπονομεύεται η εντολή του λαού μας.
Η αποχώρησή μου από τη διαδικασία δεν την καταγγέλλει απλώς ως προσχηματική, αλλά υπογραμμίζει ευθέως ότι το ίδιο το περιεχόμενο του Μεσοπρόθεσμου είναι εγκληματικό για τον ελληνικό λαό και την πατρίδα μας. Είναι ώρα βαριάς ευθύνης κι ελπίζω η πολιτική συνείδηση ενός εκάστου βουλευτή να υπερβεί εκβιαστικά διλήμματα και κινδυνολογίες.
Με την παράκληση η παρούσα να αναγνωσθεί στο Σώμα,
με ιδιαίτερη εκτίμηση,
Σοφία Σακοράφα

39 σχόλια

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΠΩΡΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΧΑΙΡΕΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΦΩΝΗ ΣΟΥ ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙ. ΓΙΝΕΣΑΙ ΗΦΩΝΗ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΟΥ .ΠΡΟΧΩΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ, ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΜΦΩΝΏ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΠΣΤΏΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ, ΔΙΑΦΩΝΏ ΌΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΊΑ. ΣΥΝΕΧΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΉ, ΑΓΏΝΑΣ ΌΠΩΣ ΣΥΝΙΘΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΊΝΑΙ Η ΣΩΣΤΆ ΤΑΚΤΙΚΉ. Η ΑΠΟΥΣΊΑ ΕΝΟΣ ΑΠΌ ΤΑ ΕΛΆΧΙΣΤΑ ΕΜΤΙΜΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΊΝΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΉ ΘΑ ΜΕΙΏΣΕΙ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΌΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΛΑΟΎ ΝΑ ΑΠΑΛΛΆΓΕΊ ΑΜΕΣΑ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΟΚΆΠΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΆΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΎΦΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα χρήματα που μας έδιναν για την συντήρηση των μεταναστών και λαθρομεταναστών έλαβαν τέλος .
    Τώρα και στο μέλλον πρέπει να τους συντηρεί ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του , με μνημόνια με μεσοπρόθεσμα προγράμματα , με τους κεφαλικούς φόρους με το κόψιμο των ακριβών φαρμάκων από τους ασφαλισμένους του Ι.Κ.Α και άλλων ταμείων και επακολουθούν πολλά ακόμα σκληρά μέτρα με χαράτσια έκτακτα , που θα μειώσει δραματικά το εισόδημα του Έλληνα φορολογούμενου .
    Στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο κοστίζει 1.000 (χίλια ευρώ ) τον μήνα , για τον κάθε έναν μετανάστη – λαθρομετανάστη
    Αναλυτικά : νοσοκομειακά έξοδα , παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης , συντάξεις (ήδη παίρνουν οι βούλγαροι και Ρουμάνοι ) συντήρηση κέντρων φιλοξενίας μεταναστών παροχή πλήρες διατροφής από κέτερινγκ παροχή ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , τηλεφωνικών καρτών ,κινητά τηλέφωνα , έξοδα που κάνει για αυτούς το λιμενικό και η αστυνομίας , έξοδα δικαστικά – δικαστές-φυλακές – δικηγόρους-μεταφραστές , χρηματοδότηση από την κυβέρνηση στις Μ .Κ . Ο. , επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ τον μήνα κ.λπ.
    Κάντε μόνοι σας λοιπόν τον λογαριασμό και θα καταλάβετε τι τεράστια ποσά χρειάζονται για να συντηρηθούν όλοι αυτοί που σύμφωνα με υπολογισμούς , διότι μπαίνουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας , είναι 6.000.000 και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βάση σχεδίου και εντολών που έχει πάρει είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες , και φυσικά με δικαίωμα ψήφου που θα τους το δώσει το ΠΑΣΟΚ , και που θα τους συντήρηση και θα τους φροντίζει ώστε να μην τους λείπει τίποτα όπως πάντα . . . . . . . . . .
    Ο Έλληνας φορολογούμενος . . . . . . . . . . . . . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάλεσμα προς τον ΚΩΝ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει
    με ένα νέο κόμμα , για να ξαναφέρει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της χώρας μας που χάθηκε .
    Και να επανέλθει η οικονομία μας όπως ήταν μέχρι τον Οκτώβριο του 2009 .
    ΕΠΙ ΚΩΝ . ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ :
    Spreads : κάτω από 150 μονάδες , τώρα με τον Γ.Παπανδρέου είναι : 1400 μονάδες .
    Δανεισμός : επιτόκιο 1.56 % , τώρα με τον Γ. Παπανδρέου είναι : Από 5% -15% .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΛΟΙΖΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ''ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΉΛΙΕ'' ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΥΣ!!!
    ΑΠΟ: Μυρσίνη Λοΐζου
    ΠΡΟΣ: Τον Πρωθυπουργό, και την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ
    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: Το σύνολο των ΜΜΕ

    Ανοιχτή Επιστολή στον Πρωθυπουργό, και την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ
    Κυρίες και Κύριοι της Κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ.
    Γνωρίζω εκ των προτέρων, ότι αυτή η κίνησή μου είναι συμβολική, εν τούτοις η συνείδησή μου, και η αξιοπρέπειά μου ως ενεργού πολίτη μου επιβάλλει να σας γνωστοποιήσω τα εξής:
    Ο πατέρας μου Μάνος Λοΐζος αγωνίστηκε με τον δικό του τρόπο, για αξίες όπως η Ελευθερία, η Δημοκρατία, και η Κοινωνική Δικαιοσύνη. Προσπάθησε να υπηρετήσει μέσω της τέχνης του, τα οράματα και τις αξίες ενός καταπιεζόμενου Λαού, ο οποίος με πολύ κόπο, αίμα και δάκρυα αγωνίστηκε για την Δημοκρατία, την οποία τόσο βάναυσα του την στερούσαν.

    Αφού αυτός ο Λαός κατοχύρωσε με πολλούς αγώνες τα στοιχειώδη Δημοκρατικά δικαιώματα τα οποία στην Ευρώπη είχαν κατακτηθεί χρόνια πριν, έρχεστε σήμερα και όπου Δικαιώματα βάζετε ευκαιρίες. Τα Δικαιώματα στην εργασία, την υγεία, την Παιδεία, την ποιότητα ζωής, τον πολιτισμό, τα έχετε κάνει ένα απέραντο fast track έξυπνων επενδύσεων, ξεπουλώντας όχι μόνο τον Δημόσιο πλούτο αυτή της χώρας, αλλά και την ίδια την ανθρώπινη ύπαρξη.

    Τόσα χρόνια σας ακούω να χρησιμοποιείτε το "Καλημέρα Ήλιε" στις Κομματικές σας συγκεντρώσεις. Παλιότερα, απλά με ενοχλούσε αισθητικά καθώς και με πλήγωνε, εξαιτίας αφενός της υποκρισίας σας, -διότι οι δικές σας αξίες επέβαλαν και έναν βαθιά εξουσιαστικό τρόπο ζωής, και δημιούργησαν σκλάβους αντί για ελεύθερους ανθρώπους, και ενεργούς πολίτες- και αφετέρου διότι οι δικές σας αξίες δεν έχουν καμία μα καμία σχέση με αυτό που προσπαθεί να πει το συγκεκριμένο τραγούδι.
    Τώρα όμως πλέον εξοργίζομαι, γιατί δείχνει ότι δεν έχετε καταλάβει τίποτα από τους αγώνες του Λαού και των εργαζομένων, πράγματα τα οποία ενέπνευσαν τον πατέρα μου, και του έδωσαν και μια αντίστοιχη στάση ζωής στην καθημερινότητά του ως πολίτη, και στις σχέσεις του με τους συνανθρώπους του.
    Το τραγούδι αυτό καλημερίζει τον Ήλιο, την ελπίδα, την αλληλεγγύη, και την προσμονή ενός ολόκληρου Λαού, για Δημοκρατία και Ελευθερία.
    Εσείς όμως, είστε υπεύθυνοι για την πιο βαθιά, πνευματική, αξιακή, ηθική, και πολιτισμική καταχνιά που θα μπορούσε να έχει ποτέ αυτός ο τόπος.

    Ως εκ τούτου, σας απαγορεύω ρητά και κατηγορηματικά, να χρησιμοποιείτε έργο ή μέρος του έργου του Μάνου Λοΐζου, σε οποιαδήποτε κομματική σας εκδήλωση ή δραστηριότητα.
    Βέβαια ίσως να απαντήσετε ότι το έργο του Μάνου Λοΐζου ανήκει στον Λαό. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο όμως και η συγκεκριμένη πράξη εκ μέρους μου.
    Επειδή όπως αποδείχτηκε δεν είστε, και ούτε ήσασταν ποτέ μέρος αυτού του Λαού, και δεν έχετε πλέον κανένα δικαίωμα και καμία νομιμοποίηση να συνεχίζετε να τον εξαπατάτε.

    Ο Ήλιος άλλωστε, είναι δικός μας, και όχι δικός σας.
    Δεν μπορεί κανείς να μας τον πάρει. Και δεν θα μας τον πάρει.

    Μυρσίνη Λοΐζου



    ΠΡΕΖΑ TV

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και ποιος σε ρωτησε μωρη Μυρσινη;
    Αντε χασου νουμερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΝΤΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ.
    Η ΣΑΚΟΡΑΦΑ ΚΑΙ Ο Κουκουλόπουλος ο …κωλοτούμπας!

    Γιούχα για Κουκουλόπουλο στην Πτολεμαΐδα…
    Καταχωρήθηκε στις 26 Ιουνίου 2011 από laikoyra.gr

    Με αποδοκιμασίες υποδέχθηκαν στην Πτολεμαΐδα τον υφυπουργό Εσωτερικών, Πάρι Κουκουλόπουλο, ο οποίος βρέθηκε χθες στην εκδήλωση για το … 4ο Αντάμωμα Συλλόγων Θρακιωτών.

    Μόλις ο υφυπουργός Εσωτερικών προσφωνήθηκε από τους διοργανωτές, ακούστηκαν αποδοκιμασίες από μερίδα θεατών, οι οποίες επαναλήφθηκαν όταν ο Π.Κουκουλόπουλος ανέβηκε στο βήμα για να απευθύνει χαιρετισμό.
    Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και οι βουλευτές Αλέκος Αθανασιάδης και Μιχάλης Παπαδόπουλος, οι οποίοι όμως δεν είχαν την ίδια «τύχη» με το συναδελφό τους.
    Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, η πρόθεση όσων αποδοκίμασαν τον Πάρι Κουκουλόπουλο ήταν να εκφραστεί η δυσαρέσκεια προς τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης και όχι συνολικά προς τους βουλευτές.
    newsbeast.gr

    Κουκουλόπουλος ο …κωλοτούμπας λένε οι Κοζανίτες
    Καταχωρήθηκε στις 25 Ιουνίου 2011 από laikoyra.gr

    Ακούνε Κουκουλόπουλο και τρέχουνε οι Κοζανίτες μετά την ανάληψη των υπουργικών καθηκόντων από τον συντοπίτη τους.

    Τον αποκαλούν ευθέως … κωλο-τούμπα τονίζοντας ότι ως απλός βουλευτής εναντιωνόταν στα κυβερνητικά μέτρα και τώρα σπεύδει να τα υποστηρίξει.
    Ιδιαίτερα εκνευρισμένοι μαζί του είναι οι ΠΑΣΚίτες συνδικαλιστές της ΔΕΗ που ψάχνουν να τον βρουν για να του τα πουν ένα χεράκι αλλά εκείνος έχει εξαφανιστεί σε διάφορες … υπουργικές συσκέψεις.
    Κοντός ψαλμός στις … κάλπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής το 1975 εξαγόρασε από τους Άγγλους κα Γάλλους τις μεγάλες εταιρείες ΟΤΕ , ΔΕΗ ,ΟΣΕ , ΕΥΔΑΠ , ΗΣΑΠ , ΟΑ και τις έκανε ελληνικές .
    Το 1979 τις παρέδωσε όχι μόνο χωρίς χρέος αλλά και με μεγάλα αποθεματικά κεφάλαια, στη συνέχεια το ΠΑΣΟΚ τα βρήκε έτοιμα , ρήμαξε αυτές τις Ελληνικές εταιρείες και τώρα τις πουλά κοψοχρονιά στα αφεντικά του ,Εβραϊκά , Αμερικανικά και Γερμανικά κεφάλαια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ελληνική γλώσσα
    Από εδώ και πέρα όταν κοιτάμε το λεξικό τις λέξεις απατεώνας και πατριδοκάπηλος , θα βλέπουμε ότι είναι ταυτόσημες με τις λέξεις ΠΑΣΟΚ και οικογένεια Παπανδρέου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγανακτισμένοι κοπρίτες του Πάγκαλου , που αποτελούν την ασπίδα προστασίας για το κοινοβούλιο της αμαρτίας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΦΟΥΛΑ, ΜΠΡΑΒΟ ΜΥΡΣΙΝΗ.ΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑΙ ΓΕΓΟΝΑΣΙ ΑΝΤΡΕΣ.ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΤΙ ΓΕΓΟΝΑΣΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ονομάζομαι Elena Sesinova από Sofia και μένω στα κάτω πατησιά
    Επαγγέλλομαι καρδιολόγος και προσπαθώ να μπω και εγώ στο δημόσιο μόνιμη αλλά είμαι λίγο άσχημη και χοντρούλα και δεν μπορώ να μπω .
    Καταγγέλλω λοιπόν :
    το δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ –ΣΙΝΙΚΟΦ ,
    Ξέρετε πόσες Ντάλεβες και Σινίκοβοι έχουν διοριστεί μόνιμοι στο δημόσιο χωρίς να είναι Έλληνες .Ακλουθώντας τον δρόμο της ΠΟΡΝΕΙΑΣ και του ΣΕΞ για τον διορισμό και νομιμοποίηση τους .
    ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΣΙΝΙΚΟΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΓΙΑΤΡΟΣ. Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ , βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    Αυτοί οι δυο από την Βουλγαρία έπιασαν ΜΟΝΙΜΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΓΜΑ ΒΓΗΚΑΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΥΡΙΑ ΣΑΚΟΡΑΦΑ? ΜΕ ΤΟ ΑΚΟΝΤΙΟ? ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΑΤΕ ΤΗΝ "ΕΘΝΙΚΗ ΦΑΝΕΛΑ" ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΜΙΣΘΟ.... ΕΙΣΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο γκαιλές του "μεγάλου πατριώτη" είναι η ηλεκτρονική διακυβέρνηση, το ηλεκτρονικό φακέλλωμα δηλαδή,κατάλαβες;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οι γυναίκες σας έβαλαν τα γιαλιά "πειραματόζωα" της βουλής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΜΑΘΕΤΕ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΙΘΑΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς Ανώνυμο 10:37
    Τη "επίσημη" χρεωκοπία -αν δεν το έχετε καταλάβει- δεν θα τη γλυτώσουμε!
    Το θέμα είναι αν θα διαλέξουμε εμείς το τρόπο ή οι δανειστές μας!
    Τι πιστεύετε (απο τα 2) ότι είναι καλύτερο για την Ελλάδα και τους Έλληνες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. "Κατά συνείδηση" [NAI], δήλωσε ότι θα ψηφίσει για το Μεσοπρόθεσμο ο Σήφης Βαλυράκης....

    "Κατά συνείδηση" [η οποία θα του επιβάλλει να ψηφίσει ΝΑΙ δαγκωτό]....
    θα ψηφίσει ο βουλευτής Χανίων του ΠΑΣΟΚ Σήφης Βαλυράκης κατά τις ψηφοφορίες στη Βουλή για την έγκριση του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου και του εφαρμοστικού νόμου, όπως δήλωσε σήμερα κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στα Χανιά.

    Καθώς σκέφτηκε ότι δεν μπορούν να μονοπωλούν την επικαιρότητα τα νούμερα
    όπως ο Αθανασιάδης ο Ρομπόπουλος και ο Κουρουπλής, και να σιωπά αυτός, που είναι απ' τα παλιότερα νούμερα
    της Βουλής και έλυσε και το γρίφο της Siemens σαν Πρόεδρος της εξεταστικής..

    [αλήθεια τι έγινε μ΄αυτή την ιστορία;]....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Να πάει και να πεί " Ο Χ Ι " ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ..
    ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ
    ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΕΧΝΗΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ......χαχαχαχα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. η σακοραφα υπηρξε μεγαλη αθλητρια και συνεχιζει να ειναι μεγαλος ανθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κρίμα! Σε μια τόσο δύσκολη, για τη χώρα, στιγμή, όταν πρέπει να δοθούν, περισσότερο τώρα, μάχες,η Σοφία που ξέραμε και θαυμάζαμε, να δειλιάζει! :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Σημεία των καιρών! Η αγαπημένη κόρη του Μάνου Λοϊζου, να μη βρίσκει μια λέξη να ψελίσσει για τη Δεξιά που εκτροχίασε την οικονομία! Και την ώρα που έχουμε μια δεξιόστροφη "ΕΕ οπερέτα" , που εκβιάζει και κερδοσκοπεί και μια εγχώρια Δεξιά, που τόχει ρίξει στην... τρελλή και συνεχίζει να ασελγεί(!) πάνω στο λαό, να επιλέγουμε να επιτεθούμε στους μόνους που δίνουν μια δύσκολη μάχη, με πολλές θυσίες για όλους μας, για να βγούμε από την κρίση. Αυτό προέχει αυτή τη στιγμή! Για να μπορούμε μετά να μιλάμε και να απαιτούμε από την ΕΕ, την αυτονόητη αλληλεγγύη που δικαιούμαστε,χωρίς τη μεσολάβηση κερδοσκόπων(!, ακόμα και απο την... "ηγετική" Γερμανία, να πληρώσει στην Ελλάδα, τα δικά της παλιά χρέη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΕΚΑΝΕ ΚΙ ΜΥΓΑ ΚΩΛΟ ΚΙ ΕΧΕΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. πολυ σωστη κινηση.το πασοκ να παει στο διαολο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο Έλληνας φορολογούμενος . . . . . . . . . . . . . . .

    27 Ιουν 2011 10:03:00 μ.μ.

    Ο Έλληνας Kαραγκιόζης ο κουτοπόνηρος.
    Οι μετανάστες σε βάλανε στο μνημόνιο και σου τα φάγανε, σούργελο ε σούργελο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ρε συ Μυρσίνη:
    Τι δουλειά έχει αυτός ο συρφετός με τον αγαπημένο μας Μάνο Λοίζο;;
    Μήπως είχε και τότε;;
    Έπρεπε να το είχες κάνει πιο πριν, αυτό που έκανες τώρα... και πιο "επίσημα."

    Μπράβο και στη Σοφία!!!

    Χρήστος Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ώ ρε θράσος, να συνεχίζουν να μιλάνε οι δεξιοί νεκροθάφτες της χώρας, οι εγγονοί και γιοί των δοσίλογων, των ταγματα(σφα)λητών, των συνεργατών των ναζί, των Χουντικών Υπανθρώπων, των προδοτών του έθνους και του ελληνικού λαού ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ για την οικονομική πολιτική??
    Αυτά τα τρισκατάρατα δεξιά καθάρματα, που μέσα στα 5 χρόνια της καταστροφικής τους διακυβέρνησης, ανέβασαν το δημόσιο χρέος της χώρας από 180 δις (που ήταν το Μάρτιο του 2004- ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΕΘΝΟΥΣ!!!!) σε 300 δις ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2009!!!
    120 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ!!!!
    ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΟΙ ΑΧΡΕΙΟΙ, ΟΙ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΟΙ, που μόλις έχασαν τον έλεγχο – ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ 54 ΔΙΣ(!!! ), ΕΛΛΕΙΜΜΑ 15,4% ΓΙΑ ΤΟ 2009 ?!?!?!?! (και μαζί τα αβγά και τα πασχάλια!!!), άρχισαν οι αχρείοι να λένε και ψέματα στην Ευρώπη, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΝ ΩΣ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΩΣ ΛΑΟ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!!!!

    ΟΥΣΤ, ΑΠΟ ΔΩ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!

    ΕΚΕΙ, ΕΚΕΙ, ΕΚΕΙ ΣΤΟ 20% ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ…
    ΚΑΙ ΘΑ ΞΥΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΓΙΑΤΡΕΥΤΕΣ ΠΛΗΓΕΣ ΣΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Παρατηρώ ότι ακόμα και στο χείλος του γκρεμού, οι πρασινορουφιάνοι δεν αλλάζουν.
    Κατηγορούν την Σοφία, την Μυρσίνη, τον Καραμανλή. Μήπως σας φταίει ρε αλήτες και ο Θεός;
    Για το ΠΑΣΟΚ που εσείς καταστρέψατε, εξοβελίζοντας όλα τα αξιόλογα στελέχη, κουβέντα.
    Καμία μεταμέλεια, καμία αποδοχή ευθύνης. Μιλάμε δηλδή για παρθενογέννεση.
    Αλλά έχετε δίκιο να φωνάζετε, γιατί φοβάστε. Ο απλός ψηφοφόρος το πολύ να πήρε μια θεσούλα. Εσείς με την κάλυψη του κόμματος είστε χωμένοι στις μεγάλες μπάζες, και δεν μπορείτε πλέον να κρυφτείτε, τα ονόματά σας υπάρχουν.
    Έχετε δίκιο που φοβάστε, η ώρα της κρίσης πλησιάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μπράβο στην Σακοράφα. Εχει @@, πράγμα που δεν έχει κανείς από τους κοπρίτες της βουλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 28 Ιουνίου 8:08 πμ
    Άντε στο διάολο βρωμύλε μαρξιστόμουτρο!!! Να τους πάρεις στο σπίτι σου και να τους τρέφεις από την δική σου τσέπη! Έχω μάλιστα και μια καταπληκτική ιδέα: Να κρατήσουμε τους λαθρομετανάστες και να διώξουμε όλους ΕΣΑΣ που τους υποστηρίζετε!!! Για να δεις ότι δεν είμαστε ρατσιστές. Άλλωστε θεωρούμε ότι όλοι εσείς οι αριστεροί είστε οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου μετά τον σκύλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση