GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Η πολιτική της ΝΔ απειλεί το μέλλον της χώρας..."

Του ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ * Η χώρα μας, όπως όλοι άλλωστε διαπιστώνουμε σε αυτή την αίθουσα, βρίσκεται σε μια κρίσιμη περίοδο. Σε μια περίο...

Του ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ*

Η χώρα μας, όπως όλοι άλλωστε διαπιστώνουμε σε αυτή την αίθουσα, βρίσκεται σε μια κρίσιμη περίοδο. Σε μια περίοδο, που απαιτεί τα κριτήρια της πολιτικής ποιότητας να προτάξουν το συλλογικό συμφέρον έναντι του ατομικού. Να προτάξουν το εθνικό συμφέρον έναντι του κομματικού.
Βρισκόμαστε σε μια περίοδο, που απαιτεί να ξεπεράσουμε λαϊκισμούς και φοβίες, ανασυντάσσοντας τις συλλογικές μας πολιτικές δυνάμεις και οδηγώντας τη χώρα στην έξοδο από την κρίση. Και πιστεύω ότι η δύναμη αυτή είναι στα χέρια του Ελληνικού λαού και του πολιτικού μας συστήματος. Είναι στα χέρια όλων μας.
Η ψήφος εμπιστοσύνης είναι η δύναμη που κρατάμε και που καταθέτουμε στην Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και στον Πρωθυπουργό, τον Γιώργο Παπανδρέου, ως τη μοναδική αξιόπιστη λύση για...
την υλοποίηση των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων και την άμεση ανασυγκρότηση της χώρας.
Η ψήφος εμπιστοσύνης μας, ενισχύεται από το γεγονός ότι ο Γιώργος Παπανδρέου και η Κυβέρνηση έχουν και την ικανότητα, και την πολιτική ωριμότητα να αντιπαρέλθουν τα προβλήματα, με στόχο να τα λύσουν και όχι να τα αγνοούν.
Και έχουν την αταλάντευτη βούληση να αψηφήσουν από την πρώτη στιγμή το πολιτικό κόστος, προκειμένου να δώσουν ελπίδα στη χώρα μας και προκειμένου αυτός ο τόπος και αυτός ο λαός να μην γυρίσουν πίσω, να μην γυρίσουν στα χρόνια του δεξιόστροφου λαϊκισμού και της κενής ρητορείας.
Να μην γυρίσουν στα χρόνια της φαυλότητας, της συγκάλυψης και της λιποταξίας. Να μην γυρίσουν στα Βατοπέδια και στην κλειστή Βουλή. Να μη γυρίσουν στην εξαγορά συνειδήσεων, στην ομηρία των πολιτών, στις πελατειακές σχέσεις με λάφυρο το κράτος. Να μην γυρίσουν στην καμένη Ελλάδα που, μέσα σε 5,5 χρόνια, οδηγήσατε στη χρεοκοπία.
Πορευτήκατε με τη σημαία της επανίδρυσης και φέρατε τη διάλυση. Πορευτήκατε με τη σημαία κατά της διαφθοράς και βουτήξατε τη χώρα στα σκάνδαλα. Γι’ αυτό κλείσατε τη Βουλή.  Και τώρα, πορεύεστε με την αντιμνημονιακή σημαία, προσδοκώντας η χώρα να γυρίσει στο παρελθόν. Αυτά τα χρόνια, τα νοσταλγεί μόνο η Νέα Δημοκρατία, ο κ. Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και οι αριστερό-δεξιοί συνεργάτες του.
Είναι τα χρόνια όπου ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης διατυμπάνιζε ότι «ο Καραμανλής είναι αρχηγός μεγάλου ορίζοντα». Τότε που το έλλειμμα, το 2009, σε ατελείωτες συνεντεύξεις και δημόσιες δηλώσεις, σύμφωνα με τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ήταν 4% έως 4,5%. Τότε που η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είχε θωρακίσει τη χώρα απέναντι σε μια κρίση, που ο κ. Σαμαράς χαρακτήριζε ως «παροδική».
Και μου δίνεται η ευκαιρία να δώσω μια απάντηση και στον κ. Παυλόπουλο, ο οποίος μας έλεγε ότι γνωρίζαμε ότι δεν υπάρχουν λεφτά. Όχι κύριοι, δεν το γνωρίζαμε. Εσείς δηλώνατε 4% έλλειμμα, δηλαδή περίπου 10 δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ ήταν 36 δισεκατομμύρια ευρώ. Και βεβαίως, αν το έλλειμμα ήταν 4%, τότε λεφτά θα υπήρχαν - θα υπήρχαν 26 δις, από αυτά τα οποία αποκρύψατε, εξαπατώντας τον Ελληνικό λαό.
Είστε αμετανόητοι, λαϊκιστές και επικίνδυνοι. Πολιτεύεστε σαν να ζείτε σε άλλη διάσταση, με την ψευδαίσθηση ότι ξοφλήσατε τους λογαριασμούς σας με την κοινωνία. Έτσι εξοφλείτε εσείς τα 170 δις που χρεώσατε το ελληνικό κράτος, σε 5,5 χρόνια; Έτσι εξοφλείτε τα 340 δις χρέος και τα 36 δις έλλειμμα, με τα οποία εγκαταλείψατε την Ελλάδα;
Πολιτεύεστε σαν εξωγήινοι, υπνοβατείτε από την ψυχολογική σας αδυναμία να παραδεχτείτε ότι όλοι μας πληρώνουμε τα δικά σας σπασμένα. Γι’ αυτό και επιχειρηματολογείτε χωρίς ευθύνη απέναντι στο λαό. Χωρίς συναίσθηση απέναντι στους Ευρωπαίους, χωρίς κομματικό αυτοσεβασμό.
Ισχυρίζεστε την αποτυχία του μηχανισμού στήριξης, γιατί μειώσαμε το έλλειμμα 14 δις ευρώ, μέσα στα άθλια οικονομικά δεδομένα που εσείς μας κληροδοτήσατε. Και ξεχνάτε ότι οι προϋπολογισμοί σας, το 2007, το 2008 και το 2009, έπεσαν έξω κατά 9, 19 και 31 δισεκατομμύρια αντίστοιχα. Και συνεχίζετε, χαμένοι στη μετάφραση, να εφευρίσκετε πλασματικά διλήμματα, να υιοθετείτε παιδαριώδη επιχειρήματα και, με κομματικές «πριμαντόνες» στην πρώτη γραμμή, να καλλιεργείτε το φόβο σε μια κοινωνία που αγωνιά, αλλά αναμετριέται με τις απαραίτητες αλλαγές και τις δυσκολίες που αυτές φέρνουν.
Αυτή η κοινωνία, σας έχει προσπεράσει. Γιατί στα δικά της μάτια, η χώρα μπορεί να παλεύει να σωθεί, όμως, εσείς έχετε χρεοκοπήσει προ πολλού. Και πειθαναγκάζεστε πολιτικά, επιμένοντας και συγκρίνοντας ξανά και ξανά την Ελλάδα με την Πορτογαλία, όταν όλοι λένε πως οι δύο οικονομίες δεν έχουν καμία σχέση, ούτε στο χρέος του ΑΕΠ, ούτε στο έλλειμμα, ούτε στις δαπάνες, ούτε στα έσοδα, ούτε στα μισθολογικά, ούτε πουθενά - δεν μπορούν να γίνουν συγκρίσεις. Ούτε βέβαια στο γεγονός ότι εμείς, όχι μόνο κληθήκαμε να βρούμε χρήματα, αλλά και στήσαμε το μηχανισμό στήριξης από το μηδέν.
Άραγε, κύριοι της Νέας Δημοκρατίας, με αυτή την άλλοτε επιφανειακή και άλλοτε συμπλεγματική πολιτική, νομίζατε πως θα εκπροσωπήσετε τη χώρα; Και αντί να παραδειγματιστείτε από τη στάση της πορτογαλικής Αντιπολίτευσης, εσείς επιλέγετε ατελέσφορα επικοινωνιακά παιχνίδια, τα ίδια με αυτά που σας οδήγησαν στην Αντιπολίτευση πριν από λίγο καιρό;
Γι’ αυτό και τη συνταγή που προτείνετε, δεν την υπερασπίζονται δημόσια ούτε τα κορυφαία σας κομματικά στελέχη. Γιατί έχει γεύση από το πρόσφατο φαύλο παρελθόν σας. Γι’ αυτό, ακόμα και τα αδέλφια σας, τα αδελφά σας ευρωπαϊκά κόμματα, σας έχουν γυρίσει την πλάτη και δηλώνουν ευθαρσώς και δημόσια, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο συντηρητικός πρώην Πρωθυπουργός της Βαυαρίας κ. Στόιμπερ, ότι «έχετε αποτύχει σε όλα τα επίπεδα», ότι «φέρετε μεγάλη ευθύνη για τη μιζέρια του χρέους» και ότι «είναι παρανοϊκό να βγάζετε εσείς τον κόσμο στους δρόμους, για να διαδηλώνει ενάντια στα μέτρα».
Αρνείστε την πραγματικότητα, αποποιείστε τις ευθύνες σας και αντιμετωπίζετε την εθνική συναίνεση ως μια ευκαιρία για μικροκομματικά οφέλη. Η πολιτική σας είναι επικίνδυνη. Η πολιτική σας απειλεί το μέλλον της χώρας. Μιας χώρας που, τελικά, προχωράει χωρίς εσάς.
Αγαπητοί συνάδελφοι, η ψήφος μας είναι η δύναμή μας. Και με αυτή τη δύναμη, στηρίζουμε την Κυβέρνηση για να προχωρήσει στις απαραίτητες αλλαγές. Ουσιαστικά, όμως, στηρίζουμε τις επόμενες γενιές, που δικαιούνται να ζήσουν σε μια καλύτερη Ελλάδα.
Γιατί ένας πολιτικάντης, σκέφτεται μόνο τις επόμενες εκλογές. Αλλά ένας πολιτικός, πράττει με γνώμονα τις γενιές που ακολουθούν.
-------------------------------
*ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΨΗΦΟΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

30 σχόλια

  1. Μα κουζουλαθηκες μπιτ για μπιτ ρε πεζεβεγκη Καρχιματση;
    Ηντανε αυτες οι μαλακιες που λες;Μηπως εχεις μπερδεψει τα κομματα που κυβερνανε αυτο τον δυσμοιρο τοπο;
    Θ α την παθεις και συ σαν τα ποντικια στο παραμυθι του Αντερσεν!!Οιοιοιοιιμανουλαμμμμμ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ κ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΛΙΓΑ, ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mιλάνε όλοι μιλάει και ο μεγάλος αρχιλασπολόγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδή εσύ κύριε Καρχιμάκη θεωρείς υψηλού επιπέδου την αντιπολίτευση που έκανες επί Καραμανλή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ααααα...για αυτό !!!!!!!!!
    ρε πούσταρε κΑΡΧΙΔΑΚΙ τζούφιε.....

    ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΡΚΑΔΕΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ...

    ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ

    Όπου φύγουν, φύγουν οι συνεργάτες του βουλευτή ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου. Ο Αρκάς βουλευτής που βγήκε στο αντάρτικο, ξαφνικά έκανε την κωλοτούμπα και άρχισε να σπεκουλάρει τον Πρωθυπουργό. Το τηλεφωνικό κέντρο στο....
    πολιτικό του γραφείο στην Τρίπολη έχει πάρει φωτιά από αγανακτισμένους ψηφοφόρους του που τηλεφωνούν και λένε πως θα πάνε εκεί και θα τα κάνουν λίμπα...
    Πριν λίγο οι συνεργάτες του τον ενημέρωσαν και αμέσως τους έδωσε εντολή να κλείσουν το γραφείο και να εξαφανιστούν. Εδώ που τα λέμε έκανε μεγάλη κωλοτούμπα ο Οδυσσέας. Εμείς το περιμέναμε άλλωστε μιας που μας είναι πολύ γνωστός από το πέρασμα του στην Ν.ΠΑΣΟΚ. Τις ίδιες κωλοτούμπες έκανε και τότε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τώρα κατηγορείς τους άλλους για τη δική σας ανικανότητα; Και οι άλλοι καλοί μ@λ@κες είναι, απλά εσείς την πατώσατε κανονικά τη χώρα επειδή είσαστε ανίκανοι! Θα ρθει σύντομα η λαϊκή δικαιοσύνη να τα ξεκαθαρίσει όλα. Και δεν μιλάμε για εκλογές, αλλά μάλλον για κάτι άλλο. Κάτσε και θα δεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παράσιτα που συνεχίζουμε και τα πληρωνουμε

    ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΓΙΝΑΤΕ ΠΡΑΣΙΝΟΦΕΡΕΤΖΕΔΕΣ.

    ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΒΡΩΜΟΞΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΦΕΡΕ ΣΑΝ ΜΟΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ.
    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ !!!!

    Θα έχει πολύ πλάκα όταν θα τρέχετε στα νοσοκομεία και τις εντατικές.

    ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΡΟΕΡΧΕΣΤΕ...

    ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !
    ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΘΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ
    ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΠΑΝΤΟΥ
    ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!

    Λαμόγια έρχεται το τελο σας

    ΚΑΙ ΛΙΓΑ.. ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ. ΠΡΟΔΟΤΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν περίμενα διαφορετικό σκεπτικό από ένα γνήσιο εκπρόσωπο του Ελληνικού Κόμματος Μπααθ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΘΑΥΜΑ!!!!!!!!!! ΘΑΥΜΑ!!!!!!!!!!!!!
    ΟΙ ΑΡΕΙΑΝΟΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΑΝ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΟΥΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ένας πολιτικάντης δέν είπε πως,

    η πολιτική των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΟΥΒΕΛΟ/ΝΤΟΡΑ

    είναι απειλή για το μέλλον της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιατί ο Γιώργος φεύγει απ΄το Μαξίμου..
    __________________________________________
    Μια μετακόμιση με ξεχωριστή πολιτική σημειολογία βρίσκεται στα σκαριά, καθώς μέχρι τις 15 Ιουλίου ο Γιώργος Παπανδρέου αναμένεται να έχει αφήσει πίσω του το Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να εγκατασταθεί, μαζί με το προσωπικό επιτελείο του, στα… ψηλά του....
    υπουργείου Εσωτερικών, στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας.

    Η συγκεκριμένη μετακόμιση είχε σχεδιαστεί εδώ και αρκετούς μήνες, και αποτελούσε πρόταση του Γιάννη Ραγκούση, τότε πολιτικού ενοίκου του υπουργείου Εσωτερικών, προκειμένου να υπάρχει καλύτερος συντονισμός των κεντρικών πόλων εξουσίας της Κυβέρνησης.

    ..ΚΑΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΥΝΤΣΑΡΟΥΝ
    ΣΤΟ Υπ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΓΕΙΩΣΗΣ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ.

    ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ...ΚΛΑΣΜΕΝΤΕΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΝΤΟΥ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΣΕΙ Η ΠΟΡΝΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    χαχαχαχα......
    στην ταράτσα έτοιμο το ελικόπτερο...πούστη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πρίν τις εκλογές : Λεφτά υπάρχουν
    Μετά τις εκλογές : Nα σώσουμε την πατρίδα
    Να χαρώ τον μεγάλο σωτήρα με δείκτη νοημοσύνης κατσαρίδας που μας τον έφεραν κατα παραγγελία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κύριε Καρχιμάκη,
    την αλήθεια για τα οικονομικά την ξερατε πολύ καλά,σας ξεμπρόστιασε ο διοικητής της Τραπεζας της Ελλάδος, όταν είπε πως προεκλογικά ενημέρωσε τον αρχηγό σας ΓΑΠ που συνοδευοτανε από τον Παπακωνσταντίνου για το ύψος του ελλείματος. Επομένως, όταν λέγατε ότι "λεφτά υπάρχουν" ψευδόσασταν συνειδητά για να υφαρπάξετε την ψήφο του κόσμου. Αφήστε τα αυτα λοιπόν. Οι ίδιοι οι αποχορήσαντες βουλευτές σας Φλωρίδης και Κωτσακάς σας καταμαρτυρούν τα μύρια όσα σχετικά με το μηνμόνι και την επικαλουθήσασα δανειακή σύμβαση. Αλλά γι'αυτά δεν λέτε τίποτε. Δεν ντρέπεστε καθόλου λοιπόν??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το μουνί της μάνας σου το ξέρεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κύριε Καρχιμάκη την κατάσταση που υπάρχει αυτή την στιγμή στην Ελλάδα εσείς δεν την φέρατε;
    Τι άλλο μπορεί να κάνετε; Να καταστρέψετε την Ελλάδα. Αυτός είναι ο στόχος σας. Δεν ξέρετε τι κάνετε. Σας έχουν κάνει ρομποτάκια. Δεν έχετε προσωπικότητα. Μην εκτίθεστε άλλο. Καθίστε να απολαύσετε την χλιδή σας αλλά μακρυά από εμάς.
    Δεν σας θέλουμε. Είστε οι μεγαλυτεροι ΨΕΥΤΕΣ.
    Πάρτε τις οικογένειές σας και φύγετε από την Ελλάδα. Οσο πιο γρήγορα το κάνετε τόσο καλύτερα.
    ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
    Η1-Ν1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κομματικη καμαριλα...ΠΟΥ ΒΡΟΜΟΚΟΠΑΕΙ ΣΑΝ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΒΟΘΡΟΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΛΗΣ 5.000.000 ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

    Τα άπειρα ...$$$$$$$$$$$$$$$ των κλεμμένων του Ελληνικού λαού, δεν μπορούν να καλύψουν την πλήρη και αηδιαστική Μπόχαααααααααααα σας.

    Εμεις που υφισταμεθα την οικονομικη βαρβαροτητα λεμε να του δινουν ολοι κι οσοι παρασιτουν κοντα σας....

    Ενας αδύναμος πρωθυπουργός σε μια ιστορική για την Έλλαδα στιγμή...ΟΛΕΘΡΟΣ..

    Ακόμα ο χοντρός δεν πείθει καθώς το μονο που τον ενδιαφέρει είναι οι προσωπικές του φιλοδοξίες, ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ και αυτός.

    Λυπάμε πασόκια αλλά μόνο ο Σαμαράς μπορει να δώσει μια ανάσα στο δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαό, αν και δεν μου αρέσει ιδιαίτερα ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΩ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΧΟΛΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΝΕ ΔΟΥΚΕΙΑ ΣΟΥ ΜΩΡΑ Ο ΜΕΝΙΟΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΤΡΑΒΑ ΜΑΝΕ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕ ΤΟ "ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ", ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΚΤΩΒΡΗ 18!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το ΠΑΣΟΚ ιδιαίτερα με τον μαλακογιώργη άν τύχει να κατέβει σε εκλογές πρέπει να πάρει οπωσδήποτε κάτω απο 3%, να μήν μπεί ούτε βουλή. Άν ψηφίστε Σαμαρά ή οτιδήποτε άλλο είναι αδιάφορο αλλά αυτό το κόμμα πρέπει να εξαφανιστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. χαχαχα...Γιωργάκη του ΔΝΤ και της Προδοσίας.
    ούτε να το σκέφτεσαι αυτό - μόνο - για σένα βραβευμένε Στοκατζή, αγορίνα μου, με το μαύρο κολάν !

    ΚΑΘΕΙΡΞΗ 35 ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΝ ΑΛΙ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ___________________________________________

    Σε κάθειρξη 35 ετών καταδίκασε δικαστήριο της Τυνησίας τον έκπτωτο πρόεδρο, Ζιν Ελ Αμπιντίν Μπεν Άλι και τη σύζυγό του για κλοπή και παράνομη κατοχή χρημάτων και...κοσμημάτων.

    Ύστερα από μία ημέρα διαβουλεύσεων, ο δικαστής τους επέβαλε πρόστιμο 91 εκατομμυρίων δηναρίων Τυνησίας (65,6 εκατομμύρια δολάρια)........

    Όσον αφορά στην ετυμηγορία για τις υπόλοιπες κατηγορίες όπως η παράνομη κατοχή ναρκωτικών και όπλων, αυτή θα γίνει γνωστή στις 30 Ιουνίου, οπως μεταδίδει το Reuters.

    ΕΣΥ ΘΑ ..ΤΑΛΑΝΤΕΥΑΣΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ..ΙΣΟΒΙΩΝ
    ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ. +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κύριε Καχριμάκη,
    κάτι υποκείμενα σαν κι εσάς φταίνε που έφτασε το ΠΑΣΟΚ στα χάλια που έφτασε.
    Ότι κάνατε τόσα χρόνια, στο απυρόβλητο, κι όποιος έκανε κριτική, τρελλός.
    Τώρα φταίνε οι άλλοι για τα χρέη και την καταστροφή...
    Δεν το καταλάβατε, ή κάνετε πως δεν καταλάβατε, αλλά το είπε ο Πάγκαλος: η μεταπολίτευση τελείωσε πέρυσι, την τελειώσατε εσείς.
    Ο Αντώνης (Σαμαράς) αφού μας ξεφόρτωσε από τον βρυκόλακα και την κόρη του, ξεκαθαρίζει το ΠΑΣΟΚ. Ο Γιωργάκης κάηκε πολιτικά, όπως και οι κολλητοί του. Ο Βαγγέλης, κάηκε χτες, οπότε θα αρχίσετε όλοι εσείς οι παλαιοπολιτικοί (στην αντίληψη) να φυλλοροείτε.
    Αρκετά φάγατε, κλέψατε, καταστρέψατε.
    Τέρμα τα τζάκια, οι "Δελφίνοι", τα σόγια. Η αυριανή ημέρα δεν σας περιλαμβάνει.
    Ξοφλήσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πότε είναι η επόμενη πανσέληνος?
    Γαάαουου-ουου καί ξανάμανα γίχ γάβ ουοού.
    Τί είναι αυτοί ρέ?
    Ο Δαρβίνος θά δημοσιουποιούσε νέο είδος.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΜΑ ΗΔΗ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ,ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αιχμές κατά Κ. Καραμανλή από Γ. Αλογοσκούφη σε συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής»
    Αιχμές κατά του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή διατυπώνει για τις εξελίξεις στην οικονομία, ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Αλογοσκούφης με δηλώσεις του στο ΒΗΜΑ της Κυριακής.


    «Εγώ ήθελα να λάβω μέτρα διότι έβλεπα την κατάσταση της Οικονομίας, αλλά κανένας άλλος στην κυβέρνηση δεν ήθελε» αναφέρει ο πρώην υπουργός και προσθέτει ότι ο τότε πρωθυπουργός του έλεγε «άστο για αργότερα», λόγω της ισχνής κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας και τις αντιδράσεις υπουργών και βουλευτών. Από το 2004 Ευρωπαίοι αξιωματούχοι πίεζαν λόγω των μεγάλων ελλειμμάτων για προσφυγή στο ΔΝΤ, όπως αποκαλύπτει ο Γ. Αλογοσκούφης, αλλά η πρόταση δεν έγινε δεκτή και προτιμήθηκε «η ήπια προσαρμογή».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Με μια ιστορική αναδρομή στο χρέος που παρέλαβε και το παρέδωσε διπλάσιο η Νέα Δημοκρατία επί Κ. Καραμανλή η ιταλική εφημερίδα Il Sole 24 Ore ασκεί σκληρή κριτική στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέγοντας πως παίζει το χαρτί του λαϊκισμού και αναφέροντας χαρακτηριστικά πως “ίσως δεν κατάλαβε ακόμη ότι θέτει σε κίνδυνο την αξιοπιστία της Αθήνας και του ευρώ”Η ιταλική εφημερίδα αναφέρεται στα τελευταία γκάλοπ που φέρνουν πρώτη τη Ν.Δ. και τον Αντώνη Σαμαρά να κλείνει την ψαλίδα με το Γ. Παπανδρέου λέγοντας πως δίνουν μια ακόμη αφορμή στον αρχηγό της ΝΔ να διατηρήσει την ίδια αντιμνημονιακή στάση, σχολιάζει ωστόσο ότι “ο Σαμαράς ποντάρει σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι, κυνηγώντας το χαρτί του λαϊκισμού. Αντιτάχθηκε στο σχέδιο λιτότητας που θέλησαν το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και η Ευρωπαϊκή Ένωση και ζήτησε να μειωθούν οι φόροι, σε μια φάση κατά την οποία η χώρα πρέπει να προχωρήσει σε ιδιωτικοποιήσεις και να πουλήσει την πολυτιμότερη περιουσία της, για να προσπαθήσει να αποπληρώσει ένα δημόσιο χρέος που βρίσκεται στο 150% του ΑΕΠ.”

    Ούτε λίγο ούτε πολύ η εφημερίδα του Μιλάνο λέει τον Αντώνη Σαμαρά ανεύθυνο... “Είναι πράξη ανευθυνότητας να παίζει, κανείς, με την (ελληνική) φωτιά σε μια φάση κατά την οποία, για να κερδηθεί μια εύκολη υποστήριξη γίνεται χρήση του λαϊκισμού, με την κρυφή πρόθεση να μπει σε δύσκολη θέση η σημερινή κυβέρνηση που αντιμετωπίζει την σοβαρότερη κρίση μετά το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Αυτή την στιγμή, ο Σαμαράς- εκπρόσωπος της κεντροδεξιάς και του μεγαλύτερου κόμματος της αντιπολίτευσης- θα έπρεπε να δημιουργήσει ένα κοινό μέτωπο με τον Γιώργο Παπανδρέου και όταν ξεπεραστεί η φάση εκτάκτου ανάγκης και -μόνον τότε- να προσπαθήσει να διαδεχθεί τον σοσιαλιστή ηγέτη. Διαφορετικά, κινδυνεύει να αναγκασθεί να διαχειριστεί τα συντρίμμια μιας κατεστραμμένης χώρας”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ
    Α) ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ, ΜΕ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΙ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ(ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ - ΧΑΧΑΧΑΧΑ - ΒΛΕΠΕ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ), ΑΛΛΑ ΚΑΙ
    Β)ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ, ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,
    ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ (ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΙΧΕ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΦΕΚΙΣΜΟ ΣΤΑ 6 ΜΕΤΡΑ)Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΜΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΓΥΑΛΑΚΙΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ,
    ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΤΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΤΡΕΜΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΣΥ ΤΑ ΣΚΑΤΩΝΕΣ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΞΕΣΚΑΤΩΝΑΝ.
    ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΧΟΛΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΣΚΑΤΩΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΩΣ ΤΟ 2009, ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2011 ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΞΕΣΚΑΤΩΣΕΙΣ.
    ΚΑΘΕ ΠΑΣΟΚΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΑ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΜΕΓΑΛΕ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΑ 35 ΧΡΟΝΙΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ.ΕΜΑΘΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΛΙΤΕΥΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Tο κείμενο σας κύριε Καρχιμάκη είναι υβριστικό, προσβάλλει την νοημοσυνη μας και κακώς δημοσιεύτηκε...Θα μπορούσε να δημοσιευτούν μόνο τα σχόλια των ανωτέρω bloggers...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΜΙΧΑΛΗ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ.ΗΔΗ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΣΚΟΥΛΑΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ.ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ.ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΟΠ ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΤΟ 19% ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ,ΡΕ ΞΥΠΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση