GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι αγανακτισμένοι μιλάνε – Το Σύστημα θα απαντήσει;...

Του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου Δώδεκα συγκεντρώσεις με διαρκώς αυξανόμενη συμμετοχή από τους «αγανακτισμένους» σε Σύνταγμα, Λευκό Πύ...

Του Καθηγητή
Γιώργου Πιπερόπουλου

Δώδεκα συγκεντρώσεις
με διαρκώς αυξανόμενη συμμετοχή από τους «αγανακτισμένους» σε Σύνταγμα, Λευκό Πύργο και άλλες πόλεις της στέλνουν πολύ δυνατά και πρωτόγνωρα μηνύματα στο πολιτικό μας Σύστημα.
Η 2η Κυριακάτικη σύναξη, μάλιστα απίστευτη σε παλμό και όγκο καταγράφτηκε από...
 όλα τα Διεθνή ΜΜΕ ως απτή απόδειξη ότι οι Έλληνες έχουν φτάσει πλέον στα όριά τους και αποφάσισαν να σηκωθούν από τους καναπέδες και να βγούνε στους δρόμους.
Προχτές, απευθυνόμενος στο πολιτικό μας Σύστημα και τους άνδρες και τις γυναίκες που το στελεχώνουν, από τον Πρωθυπουργό μας μέχρι τους κλητήρες των βουλευτικών γραφείων, κατέθεσα τις απόψεις μου γράφοντας εδώ στο blog με τίτλο «Οι αγανακτισμένοι αρχίσουν να σας τσούζουν;»
Σήμερα, καθώς ήδη ξεκίνησαν οι διεργασίες που προβλέπει το σχετικό τελετουργικό εισαγωγής, συζήτησης και εφαρμογής του «μεσοπρόθεσμου» σχεδίου δράσης που μας επέβαλε η τρόικα θα ήθελα, πολύ σύντομα να ρωτήσω τους κυρίαρχους «παίκτες» που πρωταγωνιστούν ως Κυβέρνηση και Κόμματα αντιπολίτευσης στο Ελληνικό πολιτικό μας παλκοσένικο να απαντήσουν στα όσα καταλογίζουν και όσα ζητάνε οι «αγανακτισμένοι;»
Και εγώ ως ένας από τους «συνταξιούχους αγανακτισμένους» ζητώ και προτείνω για να υπάρξει ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ότι το Σύστημα παίρνει τα μηνύματα, τα καταλαβαίνει και θα φροντίσει να ανταποκριθεί με τρόπους που θα δείχνουν ότι «μαζί υποφέρουμε» (σε αναλογία του «μαζί τα φάγαμε» του κ Πάγκαλου):
Πρώτον, να μειωθεί άμεσα ο αριθμός των Βουλευτών στο ελληνικό Κοινοβούλιο από 300 σε 200 λαμβάνοντας υπόψη μας το γεγονός ότι στην Αυστρία των περίπου 8,5 εκατομμυρίων κατοίκων οι βουλευτές είναι 183, στο Βέλγιο των 10,5 περίπου εκατομμυρίων κατοίκων είναι 190 (150 στη Βουλή και 40 στην γερουσία), στην Πορτογαλία των 10,7 εκατομμυρίων κατοίκων όπου χτες είχαν εκλογές οι βουλευτές είναι 230 και στην Ολλανδία των 16,5 εκατομμυρίων κατοίκων είναι 150…
Δεύτερον, να καταργηθεί άμεσα το δικαίωμα σύνταξης στους Βουλευτές μετά τη συμπλήρωση 8τίας στα Βουλευτικά έδρανα και να θεσπισθεί η διάταξη όπου ο κάθε επαγγελματίας που εκλέγεται βουλευτής θα συνεχίσει να ανήκει στο Ταμείο του (του Δημόσιου ή του ιδιωτικού τομέα) και οι εισφορές της Βουλής θα καταβάλλονται στο σχετικό Ταμείο για όσα χρόνια αυτός ή αυτή θα υπηρετούν τον Λαό ως εκλεγμένοι αντιπρόσωποί του…
Τρίτον, να αρθεί άμεσα η «θρυλική» και αρρωστημένη μορφή Βουλευτικής Ασυλίας που προσβάλλει και τη Δημοκρατία και τον Ελληνικό Λαό ως «πρωτόγνωρο επίτευγμα απόλυτα ελληνικής σύλληψης και εφαρμογής» που μας καθιστά «γελοίους» στο σύνολο των Δημοκρατικών χωρών της Ευρώπης και της Υφηλίου…
Τέταρτον, να καταργηθεί άμεσα το εντυπωσιακό στήριγμα της διαφθοράς, της μίζας, της ρεμούλας και της ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ νόμος περί ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ Υπουργών (το Σύστημα τον έχει βαφτίσει σε σχήμα προσβλητικά οξύμωρο ως Νόμο «περί ευθύνης Υπουργών») που έχει συσσωρεύσει πολλά δεινά στην Ελλάδα και τους Έλληνες και ευθύνεται σε μεγάλο μέρος και για το γεγονός ότι καλούμαστε ΟΛΟΙ εμείς να πληρώσουμε για αβλεψίες, για ανικανότητες ή ακόμη και γα εσκεμμένους και εκ προθέσεως λανθασμένους χειρισμούς του Εθνικού πλούτου και του ιδρώτα του ελληνικού Λαού….
Πέμπτον, να εξηγήσει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας και οι Αρχηγοί των Κομμάτων της Αντιπολίτευσης ΠΩΣ, από ΠΟΙΟΥΣ και ΓΙΑΤΙ συσσωρεύτηκαν χρέη 300 και πλέον δισεκατομμυρίων ευρώ που έφεραν στο σβέρκο μας την Τρόικα, τον εθνικό μας εξευτελισμό και πιθανόν την εκποίηση όλου του Εθνικού μας πλούτου σε ξένα συμφέροντα που αποκαλούνται ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ!..
Έκτον, να μας εξηγήσουν επίσημα στη Βουλή σε ποια Υπουργεία ανήκουν ποια ποσοστά του χρέους, ποιοι ήταν οι Υπουργοί που τα προκάλεσαν και σε τι ακριβώς ωφελήθηκε ο ελληνικός Λαός από τη δημιουργία αυτών των χρεών!
Έβδομον, να ανακοινωθεί πότε θα μάθουμε τους ενόχους για την κατάντια μας και πότε θα δημευθούν τα περιουσιακά στοιχεία των ίδιων και μελών των οικογενειών τους που αποκτήθηκαν από κατάχρηση της εξουσίας, από μίζες και κλοπές του ιδρώτα μας…
Το ΣΥΣΤΗΜΑ πότε θα δώσει απαντήσεις στα παραπάνω
6 απλά ερωτήματα για να αποδείξει ότι:
Το μήνυμα ελήφθη και…Over!
Οι «αγανακτισμένοι» διαδήλωσαν, έκραξαν, ζήτησαν και θα συνεχίσουν να στέλνουν μηνύματα…
Εάν το ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ πολύ φοβάμαι ότι το τελικό μήνυμα ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ θα είναι:
Ούστ και…out!!!

11 σχόλια

  1. Με τον χαβαλέ και το πανηγύρι που στήνετε στην Πλατεία Συντάγματος δεν κάνετε τίποτα , καλύτερα για πάτε στις παραλίες η για καφέ με τάβλι .
    Μόνο όταν μπείτε μέσα θα καταλάβουν ότι ΔΕΝ παίζουμε και ότι είμαστε αποφασισμένοι και τα παίζουμε όλα για όλα και ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ .
    Οργανωθείτε κάντε σχέδιο και βρείτε ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ .
    ΟΧΙ στη Συγκέντρωση παθητικών αγανακτισμένων , αλλά ΝΑΙ στη συγκέντρωση ενεργών αγανακτισμένων πολιτών με νοημοσύνη που να βράζει το αίμα τους .

    Αν και μέχρι την ψήφιση των σκληρών μέτρων , δεν μπούμε μέσα στην βουλή, με σχέδιο, ακόμα κατάληψη του Μάξιμου, του προεδρικού μεγάρου το σπίτι του γ.α.π του αδελφού του, του προέδρου της δημοκρατίας , τότε την βάψαμε , αφού αντιδρούμε παθητικά , το ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ θα μας περνάνε ότι μέτρα γουστάρουν αυτοί , και με το δίκιο τους αφού μας βλέπουν σαν φούσκες , χαβαλέδες και δειλούς .
    Τι περιμένουμε να εξεγερθούμε, περιμένουμε να μας πουν ευγενικά, ορίστε σας δίνουμε τα δικά σας που σας χρήματα που σας βουτήξαμε πίσω , αφού όλα έγιναν κάτω από το τραπέζι παράνομα χωρίς την έγκριση από τους 180 βουλευτές και θέλουν τώρα να επικυρώσουν το μνημόνιο 1 που ΔΕΝ έχει επικυρωθεί , με το μνημόνιο 2 που ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ επικυρωμένο ,και περιλαμβάνει τα νέα σκληρά μέτρα, τις υποθήκες των Ελληνικών νησιών όπως τα Δωδεκάνησα , Επτάνησα , Κρήτη , Θράκη και ένα μεγάλο μέρος της Μακεδονίας λιμάνια αεροδρόμια το νεράκι μας , το φώς μας όπως και άλλες υποθήκες .
    Εξ αλλού τα χρήματα που λένε ότι μας δάνεισαν ούτε κατά φαντασίαν ΔΕΝ μπήκαν στα Ελληνικά ταμεία του κράτους τα έχουν στο λογαριασμό τους , αυτοί που μας τα έδωσαν , είναι όλα εικονικά .
    Είναι κάτι σαν το σχέδιο Μάρσαλ σε νέα μορφή .
    Πρέπει να αγωνιστούμε . Η ελευθερία δεν χαρίζεται, κερδίζεται μετά από πόλεμο και τώρα έχουμε πόλεμο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΙΔΡΩΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥΣ !!!!
    ΔΕ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΕΝΝΟΙΩΝ !!!!!
    ΑΛΛΑ ΑΝΤ' ΑΛΛΩΝ ....
    (Ή ΑΛΕ ΝΤΕΛΟΝ, ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ)

    .... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΗΔΗ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΤΟ ΚΑΠΕΛΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προκλητικό αναμάσημα των συκοφαντιών του Υπουργείου Παιδείας από την «ΗΜΕΡΗΣΙΑ»









    Αφορά: Συνδικαλιστικές Ανακοινώσεις | Ζητήσατε και τα δημοσιεύουμε | Γερμανική Γλώσσα |
    Για ερμηνεία των αρκτικόλεξων δείτε εδώ...
    Μην ξεχνάτε να ελέγχετε τις καταληκτικές ημερομηνίες των θεμάτων που σας ενδιαφέρουν


    τελευταία ενημέρωση: 12/06/2011 στις 10:21


    Πλήρες διαζύγιο από την πραγματικότητα έχει πάρει η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας ΔΒΜΘ.
    Δύο ώρες πριν το συλλαλητήριο των επιστημονικών ενώσεων Γερμανικής και Γαλλικής Φιλολογίας και με προφανή στόχο να πλήξει επικοινωνιακά το κύρος και την αξιοπρέπεια των εκπαιδευτικών Γερμανικής και Γαλλικής Γλώσσας ανάρτησε στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας κείμενο με τον ψευδεπίγραφο τίτλο «Ενημερωτικό Σημείωμα σχετικά με τη διδασκαλία της δεύτερης Ξένης Γλώσσας σε Δημοτικά και Γυμνάσια» (πατήστε εδώ).







    Μοναδικός σύμμαχος στην "επικοινωνιακή αυτή καταιγίδα" βρέθηκε στο πρόσωπο της εκπαιδευτικής συντάκτριας της εφημερίδας «ΗΜΕΡΗΣΙΑ» κα. Χαράς Καλημέρη.



    Τι έγραψε η κα. Καλημέρη στην «ΗΜΕΡΗΣΙΑ»
    ΝΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
    Ολοήμερα χωρίς μαθητές – 17 ξενόγλωσσα σε μία τάξη!
    Ολοήμερα τμήματα σε δημοτικά σχολεία της περιφέρειας με μηδενικό αριθμό μαθητών, αλλά και γυμνάσια στην πρωτεύουσα που παραδίδουν «ιδιαίτερα» μαθήματα ξένων γλωσσών ακόμα και σε έναν μαθητή, είναι μερικά μόνο από τα εκπαιδευτικά «ευτράπελα» σε διάφορες περιοχές της χώρας τα οποία κατέδειξε η καταγραφή του υπουργείου Παιδείας… συνέχεια

    Ευχαριστούμε τους εκπαιδευτικούς συντάκτες των υπόλοιπων έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων της χώρας που κάλυψαν με αξιοπρέπεια και τηρώντας τους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας το θέμα.

    deutsch.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυριε καθηγητα οι προτασεις σου ειναι παλιες, τα ιδια και τα ιδια τιποτα το καινουργιο που θα αποδωσει και θα φερει χρημα σαυτον τον τοπο, αυτο μετραει, τα αλλα ειναι μπουρδες.
    Εσυ καλα βολευτηκες σαν συνταξιουχος.
    Οσο για τον ιδρωτα που λες ας ειναι καλα οι αλβανοι που δουλευαν τα τελευταια χρονια οι δικοι μας καλοπαιρναγαν απο μικρους μεχρι μεγαλους...
    Τωρα δυστυχως ηρθε η μακρα περιοδος των ισχνων αγελαδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην σκύβετε το κεφάλι! Μην τρομοκρατείστε! Ελληνικό νόμισμα εδώ και τώρα!
    Μόνο έτσι πληρώνουν οι έχοντες και όλοι γνωρίζουμε με ποιόν τρόπο κατέχοντες, και αντιδρούμε ουσιαστικά στην δουλεία που μας έχει επιβληθεί από την εποχή του Βυζαντίου έως τις μέρες μας από τις οικονομικές αυτοκρατορίες που μας υποδουλώνουν για να μας εκμεταλλεύονται και να μας χρησιμοποιούν για δικά τους οφέλη. Αυτή η τόσο μικρή κουκκίδα στον παγκόσμιο χάρτη, μα τόσο πλούσια και αυτάρκης σε φυσικούς πόρους και ανθρώπινο πολιτισμό,ένα σημείο που ενώνει τρεις από τις πέντε ηπείρους του πλανήτη και σαν κάτοχός αυτής της μοναδικής γεωπολιτικής αξίας αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα που ορέγεται ο κάθε ισχυρός που επιθυμεί να κυριαρχήσει από την εποχή του Δαρείου έως τις μέρες μας, δεν έχει ανάγκη από την φιλία τέτοιων φίλων. από την συμμαχία τέτοιων συμμάχων, από τον συνεταιρισμό με τέτοιους εταίρους. Με υπεύθυνο, αδιάφθορο και άμεσα αυτοελεγχόμενο νομοθετικό σώμα, ανεξάρτητη και πραγματικά "τυφλή" Δικαιοσύνη, ξεπερνώντας και τα τελευταία σύνδρομα των κωλοβασιλέων, των κωλόγερων, των κωλοεθναρχών και των κωλοαπογόνων τους,εστιάζοντας στην ευρύτερη κοινωνική μόρφωση των νέων της και όχι σε μία πανάκριβη, στείρα και ανούσια εκπαίδευση που τους προορίζει για αυριανούς δούλους, η Ελλάδα μπορεί να κάνει πάλι την υπέρβαση και να προσφέρει πολιτισμό διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την ανεξαρτησία της και την ελευθερία της από όλους αυτούς τους λαούς που αδυνατούν να δουν πιο μακρυά από την μύτη τους και να αντικαταστήσουν το "εγώ" με το "εμείς", διότι είναι μοιραίο για τους ανθρώπους που κατοικούν σε αυτόν τον τόπο, δεχόμενοι τόσο μεγάλες πιέσεις, να εξελίσσονται ταχύτερα από τους υπόλοιπους πληρώνοντας το βαρύ τίμημα της πρωτοπορίας, η οποία φανερώνει τον δρόμο και ορίζει την διαδρομή της ανθρωπότητας.
    Έλληνες τολμήστε και για ακόμα μία φορά επαναστατήστε και όλοι αυτοί που σήμερα σας πολεμούν όταν βρεθούν εκεί που πάλι πρώτοι εσείς θα πάτε θα σας ευγνωμονούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πέστα Χρυσόστομε.
    Αλλά,προτού βιαστούμε να χαρούμε σκεπτόμενοι ότι μπορεί και να τα λάβουν υπόψν τους,ας είμαστε εκ των προτέρων σίγουρι ότι αυτό,όπως και τα άλλα αξιόλογα κείμενα που ετέθησαν εις γνώσιν ημών και εις περισυλλογήν εκείνων,θα διέλθουν ως φωνή εις ώτα μη ακουόντων.
    Διότι είναι βδέλλες.
    Και ο μόνος τρόπος αποκόλλησης τους είναι ο καυστηριασμός.Κανένας άλλος.
    Νομίζετε ότι δεν γνωρίζουν ότι η μεγάλη αιμορραγική σπατάλη του δύσμοιρου κράτους προέρχεται από τις δικές τους δαπάνες?
    Δεν είναι τόσο αφελείς δυστυχώς.
    Αλλά προσποιούμενοι ,εθελοτυφλώντες και χωρίς αιδώ,προτιμούν να γονατίσουν τους ασθενέστερους παρά να περιορίσουν έστω και κατ'ελάχιστον την ασύδοτα σπάταλη διαβίωση αυτών και των οικείων τους.
    Και όλα αυτά, με πόνο ψυχής.
    Και με τόσο κακής ποιότητος ηθοποιία που σου προκαλεί αηδία.
    Χρησιμοποιούν ιερής σημασίας λέξεις όπως καθήκον, θυσία,κακοποιώντας τες βάναυσα και χυδαία,αφαιρώντας από αυτές τον όποιο συμβολισμό τους.
    Δεν αντιλήφθησαν ακόμη ότι οι μάσκες,δεν καλύπτουν πιά τα πρόσωπά τους.
    Και ενώ,όπως σε κάθε κακοπαιγμένη παράσταση,η αυλαία έπεσε και ο κόσμος τους αποδοκιμάζει,αυτοί απτόητοι συνεχίζουν να παίζουν τον ρόλο της Ισμήνης,της Ιφιγένειας,νίπτοντας τα χείρας ως Πόντιοι Πιλάτοι αποποιούμενοι κάθε ευθύνης.
    Και το καλύτερο,εμφάνώς έκπληκτοι και αναρρωτώμενοι γιατί δεν γίνεται αποδεκτό ότι εμείς θα πληρώσουμε το δικό τους φταίξιμο,πράγμα που θεωρούν τόσο φυσιολογικό.
    Να τι σημαίνει να βρίσκεσαι σε παράλληλο σύμπαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΤΩΡΑ!
    ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ
    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ
    (ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ) ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ
    Η ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΣΤΑ CDS KANOYME
    ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ
    ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ
    ''ΜΟΥΤΖΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΚΑΙ ΒΕΡΜΟΥΔΑ
    FACEBOOK ΑΝΤΙΣΚΗΝΟ ΠΑΡΤΟΥΖΑ''.
    ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ
    ΤΣΙΡΚΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προτείνω στους επάνω και στους κάτω της πλατείας του συντάγματος να ενωθείτε με συντονιστή τον κ. Πιπερόπουλο. Θέλω να πιστεύω ότι πρόθεση σας είναι μόνον η επίλυση των προβλημάτων. Άλλη ευκαιρία νομίζω δεν θα παρουσιασθεί. Μα τι άλλο περιμένετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ν Α Ι στην αυθόρμητη αγανάκτηση και την διαμαρτυρία
    Ο Χ Ι στα συμφέροντα των βολεμένων τόσα χρόνια στην πλάτη μας στις ΔΕΚΟ και σε πολλούς καλοβολεμενους Δημοσιοθεσητες συνδικαλιστές, Αλλιώς θα παίξουμε πάλι το παιχνίδι που συμφέρει μόνο αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προσοχή!

    Διώξτε αυτή την Περσεφόνη Σιμένη καί τον άλλο, πού παρουσιάζονται ώς δήθεν διοργανωτές στο κόμμα τής Παγκόσμιας Δημοκρατίας, γιατί πιθανόν να ανήκουν σε κάποια σέχτα καί πάνε να καπελώσουν το κίνημα!

    Ψηφιστήκανε μεταξύ τους καί από μόνοι τους, φέρανε καί Υπολογιστές, φτιάξανε καί Γραμματεία στήν κάτω Πλατεία, διοριστίκανε καί από μόνοι τους νομίζοντας τούς άλλους κορόϊδα, καί βγήκανε στίς τηλεοράσεις κάνοντας τον αντιπρόσωπο τών Αγανακτισμένων..

    Διώξτε τους πρίν είναι αργά...

    Αγανακτισμένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τί να απαντήσει το ΣΥΣΤΗΜΑ κ Πιπερόπουλε όταν ο ένας επιμένει να είναι Πρωθυπουργός, κυρίαρχος του παιχνιδιού και ο άλλος επιθυμεί σφόδρα να γίνει...Πρωθυπουργός;
    Και οι άλλοι ΄τρείς, η Αλέκα επιμένει στην τρόικα του 1917, ο Αλέξης συνεχίζει να ευφυολογεί και ο κυρ-Γιώργης οραματίζεται τον εαυτό του και κανα δυό δικούς του...Υπουργούς!
    Δεν ακούνε και δεν βλέπουνε, οπότε το μέλλον είναι πολύ πιό δύσκολο από ότι νομίζουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση