GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ετοιμος να αποσύρει τον ΛΑΟΣ από τη Βουλή ο Καρατζαφέρης...

Στη δήλωση ότι μελετά το ενδεχόμενο να αποσύρει τον ΛΑΟΣ από τη Βουλή προχώρησε  ο Γιώργος Καρατζαφέρης, υποστηρίζοντας ότι μία τέτοια κ...

Στη δήλωση ότι μελετά το ενδεχόμενο να αποσύρει τον ΛΑΟΣ από τη Βουλή προχώρησε  ο Γιώργος Καρατζαφέρης, υποστηρίζοντας ότι μία τέτοια κίνηση μπορεί να λειτουργήσει ως «χαστούκι στο λιποθυμισμένο σύστημα».  «Σκέφτομαι να παραιτηθούμε όλοι από τη Βουλή. Να ταρακουνήσω το πολιτικό σύστημα που κοιμάται» είπε.
Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1, ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού υποστήριξε: «Βλέπω τον πρωθυπουργό που τα έχει χάσει, την αξιωματική αντιπολίτευση που...
 αρνείται να μπει στο παιχνίδι. Μία αριστερά που είναι στον κόσμο της». Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι «σκέφτομαι να αποσύρω τον ΛΑΟΣ από τη Βουλή».
Παράλληλα, μιλώντας στον Real FM, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Αδ.Γεωργιάδης δήλωσε πως εάν το πολιτικό σύστημα δεν μπορέσει να δώσει στον λαό να καταλάβει τι συμβαίνει, «θα δρέψουμε φοβερές θύελλες, θα δούμε αίμα».
Υποστήριξε, επίσης, ότι το ενδεχόμενο να αποσυρθεί το κόμμα του από τη Βουλή, προκειμένου να προκαλέσει εκλογές, είναι μία λύση, ώστε οι πολίτες να αποφασίσουν για την πορεία της χώρας.
Τέλος, επανέλαβε ότι ο ΛΑΟΣ δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, γι' αυτό και επιμένει είτε για μία οικουμενική κυβέρνηση, είτε για προσφυγή στις κάλπες.
Πηγή:  http://news.in.gr/

12 σχόλια

  1. ΚΑΝΤΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΒΑΡΕΘΕΙ ΑΛΛΑ ΣΥΧΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΑΣΟΚ ΕΦ'ΟΠΛΟΥ ΛΟΝΧΗ. ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ, ΜΑ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΗΞΕΙ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H KAΛYTERH ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ.ΓΙΑΤΙ Α ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΗΔΙΕΣ.Β ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΦΗΦΟ ΤΟΥ , ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπα δεν θα το κανει διοτι εχει υποσχεθει στο περιστερι που καθησε στο κεφαλι του εκεινα τα Θεοφανεια οτι θα γινει πρωθυπουργος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΤΙ ;;;;
    ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ..ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ ΜΟΝΙΜΑ !!


    O Γ. Καρατζαφέρης κτηματομεσίτης με μαύρο χρήμα στο Λονδίνο ;
    Είναι δυνατόν....ΡΕ χοντρομαλάκα ;


    Οι ελληνες δημοσιογράφοι ρίχνουν πάλι αυτές τις μέρες ευθύνες σ' όσους έλληνες νόμιμα επενδύουν σε ακίνητα στο Λονδίνο όπως έχουν κάθε δικαίωμα. Κανείς όμως δεν ασχολείται πραγματικά μ' όσους ξεπλένουν μαύρα χρήματα στην αγορά ακινήτων του Λονδίνου.

    Πρώτος απ' όλους ο συνάδελφος τους και πρόεδρος κόμματος Γ. Καρατζαφέρης !
    Ο Γ. Καρατζαφέρης εδώ και χρόνια δουλεύει χωρίς να πολυφαίνεται στην κτηματαγορά του Λονδίνου με δυο εταιρίες:

    την Papas property center

    και την Properties.com

    σε θέση Manager μάλιστα είναι ο ίδιος όπως μπορείται να δείτε και εδώ: http://www.checksure.biz/

    Το ενδιαφέρον είναι ότι και οι δυο εταιρίες ελέγχθηκαν από τις βρετανικές αρχες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος!

    Οι βρετανοί και οχι οι έλληνες αποκάλυψαν επενδύσεις σε ακίνητα πολλών εκατομμυρίων με εικονικές αγοραπωλησίες, παράνομη εισαγωγή συναλλάγματος κ.α. Η Ελλαδα όμως κοιμάται...

    Η τεράστια αυτή περιουσία δεν δηλώνεται προκειμένου ο Καρατζαφέρης να γλυτώνει τους φόρους που όλοι οι άλλοι πληρώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βλέπουμε στην φωτογραφία αυτούς που συνοδεύουν τον Καρατζαφέρη.
    Ο Γεωργίου έχει μίά προσωπικότητα.
    Ο άλλος δίπλα όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΚΟΥΓΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ. ΡΕ ΣΥ ΡΩΤΗΣΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ, ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΞΑΜΕΤΡΩΝ MERCEDES? ΑΝΤΕ ΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΔΩΡΟ ΕΝΑ PIAGGIO 50cc!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι ηγέτες κυβερνούν και καθοδηγούν το λαό με τη δύναμη του παραδείγματος.
    Θα μπορούσαν οι πολιτικοί ηγέτες να συμφωνήσουν και να δώσουν ένα ισχυρό
    και δυνατό παράδειγμα τώρα που η χώρα διέρχεται τραγικές στιγμές όπως:
    • Περικοπή βουλευτικού μισθού κατά 50%
    • Καλλικράτης και στους βουλευτές (αναλογία βουλευτών πληθυσμού Ελλάδος με αυτά που ισχύουν στη Γερμανία (65-70 βουλευτές)
    • Όλοι οι Έλληνες ασφαλισμένοι να δικαιούνται μία μόνο σύνταξη ( κατάργηση της βουλευτικής – συνδικαλιστικής-νομαρχιακής-δημαρχιακής σύνταξης)
    • Κατάργηση βουλευτικής ασυλίας και οι κλέφτες πολιτικοί ανεξαρτήτως χρώματος να πηγαίνουν φυλακή αφού θα δημεύεται η περιουσία τους και θα περιέρχεται στο Δημόσιο

    Οι θρησκευτικοί ηγέτες να αποφασίσουν να εκχωρήσουν το 50% τουλάχιστον της εκκλησιαστικής περιουσίας στο κράτος για τη μείωση του χρέους και να ηγηθούν προσπάθειας ανέγερσης του πεσμένου ηθικού του λαού.
    Οι κατέχοντες το πλούτο αυτής της χώρας να αποφασίσουν να ανοίξουν τα πουγγιά τους και να επαναπατρίσουν το χρήμα που έχουν βγάλει στο εξωτερικό νόμιμα ή παράνομα. Εάν είναι παράνομα να πάνε να το δηλώσουν αυθόρμητα εάν θέλουν να λέγονται Έλληνες για να μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι ότι έπραξαν αυτό που έπρεπε.
    Γρηγορείται καιροί ου μενετοί ο λαός βλέπει, κρίνει και η ιστορία θα είναι αμείλικτη για αυτούς που ολιγώρησαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΕΔΡΑ.....κουτσουλισμένε
    Εσύ δεν χρειάζεσαι συνταγματολόγο... ψυχίατρο χρειάζεσαι μάλλον

    Έκτακτη συνάντηση Γ. Καρατζαφέρη με Ευ. Βενιζέλο, στη Βουλή
    Νωρίτερα και σε ερώτηση δημοσιογράφων για το τι προτίθεται να πράξει, ο κ. Καρατζαφέρης απάντησε: «Αυτή τη στιγμή, αυτό που χρειάζεται είναι ένας συνταγματολόγος».
    [Βρε εσένα ψυχίατρος σου χρειάζεται αλλά ποιος θα σε πείσει να τον επισκευθείς;]

    Κάποιος από τους νεότερους βουλευτές του ας τον μαζέψει πριν γίνει ρεντίκολο...
    πριν μερικές μέρες κατηγορούσε τον Σαμαρά που δεν συναινεί στα όσα κάνει το ΠΑΣΟΚ και σήμερα θέλει να ρίξει τον Γιωργάκη!!!
    Γελάει όλη η Ελλάδα με τα καραγκιοζιλίκια σας ρε
    Έλεος ρε γελοίε... λυπήσου μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να πάρει τον 'ΛΑΟΣ' και να πάει στο διάολο και ακόμα παραπέρα!

    Αν θα μπορούσε να πείσει και τα λοιπά κόμματα να τον ακολουθήσουν, τότε πράγματι, βοηθάει την πατρίδα!

    Ανα χαθείτε ζώα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΩΡΓΟΣ,ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ,ΝΤΟΡΑ,ΚΟΥΒΕΛΗΣ.

    ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βρε άσχετοι ,αν τους αποσύρει δεν πάμε σε γενικές εκλογές αλλά σε αναπληρωματικές μόνο στίς εκλογικές περιφέρειες και για της θέσεις θέσεις που μένουν κενές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση