GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βράζει το "ηφαίστειο"...

Από το http://attikipress.gr/ «Το μη χείρον βέλτιστον» οι νέες συμφωνίες, που προωθούνται για την οικονομία Σε τι ελπίζει τώρα η κυ...

«Το μη χείρον βέλτιστον» οι νέες συμφωνίες,
που προωθούνται για την οικονομία
Σε τι ελπίζει τώρα η κυβέρνηση
Αστάθμητος παράγοντας για τις εξελίξεις οι «Αγανακτισμένοι»
Η κοινωνική ένταση  «εξουδετερώνει» την πολιτική συναίνεση
Ο φόβος νέων διαρροών στο ΠΑΣΟΚ και η απειλή Καρατζαφέρη
Βαθιά ανάσα επιτρέπει να πάρει στη χώρα -και παράλληλα στην κυβέρνηση-  η λύση, που δρομολογείται στο πρόβλημα του δανεισμού και του χρέους, αφενός με την παροχή νέου δανείου και αφετέρου με την επαναγορά ομολόγων από τους ιδιώτες κατόχους τους.
 Την ίδια ώρα, ωστόσο, το εσωτερικό ηφαίστειο συνεχίζει να βράζει σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο. Οι δυσκολίες στη συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων, όπως καταγράφηκαν και στη σύσκεψη των αρχηγών υπό τον Κάρολο Παπούλια, το κίνημα των «Αγανακτισμένων» που φουντώνει, ο αποκλεισμός της Βουλής από διαδηλωτές και η διαφυγή βουλευτών μέσω… του Εθνικού Κήπου, καθώς και...
 η δήλωση του Γ. Καρατζαφέρη περί απόσυρσης των βουλευτών του ΛΑΟΣ από το Κοινοβούλιο, συνθέτουν ένα εκρηκτικό τοπίο, επαναφέροντας ακόμη και εκλογικά σενάρια, που κάνουν ακόμη πιο ρευστό το κλίμα και αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.
Η διαχείριση της πολιτικής και κοινωνικής πραγματικότητας μοιάζει πλέον πολύ δύσκολη, καθώς οι διεργασίες που συντελούνται, ξεπερνούν τις εξελίξεις στο στενά οικονομικό και δημοσιονομικό πεδίο. Γι’ αυτό και η μεγάλη πρόκληση –για την κυβέρνηση κατ’ αρχάς- είναι να μπορέσει να διαμορφώσει ένα αίσθημα ισορροπίας στην κοινωνία και να πείσει ότι πραγματικά αρχίζει να διαφαίνεται μια μικρή χαραμάδα στο γκρίζο και μελαγχολικό ορίζοντα. Με άλλα λόγια, όπως σημειώνεται, να εδραιώσει, σε συγκεκριμένες βάσεις όμως, την άποψη ότι τα σχετικώς «καλά νέα» από πλευράς των δανειστών μας μπορούν να αποτελέσουν μια νέα αφετηρία για τη σταδιακή έξοδο από την κρίση. Αυτό παραμένει επί του παρόντος ζητούμενο.
Άλλωστε, στις μέρες που ακολουθούν μέχρι και τη σύνοδο κορυφής της Ε.Ε. θα πρέπει να «κλειδώσουν» οι συμφωνίες, που φαίνεται ότι προωθούνται. Ύστερα μάλιστα από το σοκ της προηγούμενης εβδομάδας με την απειλή για την μη καταβολή της πέμπτης δόσης και τον άμεσο κίνδυνο χρεοκοπίας , η ανάταξη της κατάστασης, ακόμη και από ψυχολογική πλευρά, δεν είναι και πολύ εύκολη υπόθεση.
Τί θέλει η «Βιέννη» στην Ελλάδα;
Με βάση «το μη χείρον βέλτιστον» η Ελλάδα αποφεύγει την αναδιάρθρωση του  χρέους της, που όλοι συμφωνούσαν ότι σύμφωνα με τα υπάρχοντα δεδομένα θα ήταν καταστροφική. Από την άποψη αυτή δικαιώνεται η στάση της κυβέρνησης, που επέμενε σταθερά, κόντρα σε όλα τα σενάρια, τις πιέσεις και τις εικοτολογίες των προηγούμενων εβδομάδων, ότι δεν πρέπει να γίνει αναδιάρθρωση.  Αυτό που προωθείται είναι η πρόταση για τριετή εθελοντική επιμήκυνση των ελληνικών ομολόγων, που λήγουν από το 2012 ως το 2014. Το σχέδιο έχει τη βάση του στη λύση που δόθηκε το 2009 για  τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την οικονομική κρίση και έγινε γνωστό ως «Πρωτοβουλία της Βιέννης».  Ήδη κορυφαία στελέχη της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας το χαρακτήρισαν ως «θετική πρωτοβουλία», επειδή  σημαίνει «ψήφο εμπιστοσύνης» σε αυτό που κάνει η χώρα μας και «υπονοεί το ενδιαφέρον του ιδιωτικού τομέα για την αναχρηματοδότηση της ελληνικής οικονομίας».   
Ταυτόχρονα, ύστερα από τη στροφή της Γερμανίας και την άμβλυνση της άκαμπτης στάσης της κας Μέρκελ, που μέχρι τώρα ήταν αντίθετη, προχωρά και το δεύτερο σκέλος της λύσης για την παροχή του νέου δανείου από την Ε.Ε. και το ΔΝΤ προς την Ελλάδα ύψους 60 δισ. ευρώ, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες της χώρας μας για το 2012 και το 2013. Ο φόβος του ντόμινο στην ευρωζώνη, όπως έχει ξαναγράψει η «Αττική Περιφέρεια», έπαιξε μεγάλο ρόλο προς την κατεύθυνση αυτή, δεδομένων και των κοινωνικών αντιδράσεων, που εξαπλώνονται πλέον σε όλες σχεδόν τις ευρωπαϊκές χώρες και όχι μόνο σε εκείνες, που έχουν ήδη πιαστεί στο δόκανο του ΔΝΤ.
Σκληρό αντίτιμο
Αυτά τα «καλά νέα», που επιτρέπουν στην Ελλάδα να συνεχίσει να «λειτουργεί», συνοδεύονται όμως από το ισχυρό αντίτιμο των νέων μέτρων, που θα περιλαμβάνονται στο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα. Εκτός από τις περικοπές, στην αιχμή βρίσκεται το ζήτημα των ιδιωτικοποιήσεων, που όλα δείχνουν ότι θα τεθεί υπό την ουσιαστική εποπτεία των ξένων δανειστών, ώστε να είναι σίγουροι ότι θα προχωρήσουν.
Εν όψει του νέου σκληρού πακέτου μέτρων, οι αντιδράσεις, που διαπερνούν οριζόντια όλους τους κομματικούς χώρους, κινδυνεύουν για πρώτη φορά να αποδειχθούν «εκτός ελέγχου». Η πολιτική και κοινωνική ένταση τροφοδοτείται από τις πολλές δεκάδες χιλιάδες κόσμου, που κατεβαίνει καθημερινά στην πλατεία Συντάγματος, σηματοδοτώντας ενδεχομένως μια «νέα μεταπολίτευση», χωρίς να μπορεί να προβλεφθεί επακριβώς το περιεχόμενό της. Η κυβέρνηση, ορθώς πράττοντας, αποφεύγει να στραφεί κατά των «Αγανακτισμένων», αποδοκιμάζοντας  εμμέσως πλην σαφώς ακόμη και τον κ. Πάγκαλο, που μίλησε υποτιμητικά γι’ αυτούς.
Ποιος θα αντέξει…
Το ερώτημα είναι σε ποιο βαθμό το νέο αυτό σκηνικό ενδέχεται να επηρεάσει τις διεργασίες στο εσωτερικό των κομμάτων, αλλά και τις σχέσεις αντιπολίτευσης και κυβέρνησης. Διότι, μπορεί επί παραδείγματι να μην θέτει επισήμως στο τραπέζι κανένα από τα δύο μεγάλα κόμματα το θέμα των εκλογών, αλλά η ανησυχία ενυπάρχει έντονη για το κατά πόσο το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα θα ψηφιστεί -υπό το βάρος αυτού του κοινωνικού κλίματος- από το σύνολο των μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ. Ένα τέτοιο ενδεχόμενο ακυρώνει εν τοις πράγμασι κάθε συζήτηση για την ανάγκη συναίνεσης κυβέρνησης και Ν.Δ., αφού τυχόν νέες διαρροές από το ΠΑΣΟΚ δεν αφήνουν άλλη επιλογή από την προσφυγή σε κάλπες. Άλλωστε, και η προειδοποίηση Καρατζαφέρη για την αποχώρηση του κόμματός του από τη Βουλή δείχνει σε τελική ανάλυση ότι οι πολιτικές εξελίξεις κινούνται πλέον σε τεντωμένο σχοινί.
Γίνεται, δηλαδή, προφανές ότι η επιδιωκόμενη ισορροπία μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για την προώθηση των αλλαγών και μεταρρυθμίσεων «απειλείται» ανά πάσα στιγμή από άλλους, απρόβλεπτους παράγοντες.  Ακόμη κι αν –παρά το ναυάγιο της σύσκεψης υπό τον κ. Παπούλια- διαμορφώνεται ένα modus vivendi στις σχέσεις των κ. Παπανδρέου και Σαμαρά, με τις θέσεις που εκφράζουν επί συγκεκριμένων θεμάτων, αυτό δεν επαρκεί πλέον. Οι φυγόκεντρες τάσεις στο πολιτικό πεδίο και ο κοχλασμός στο κοινωνικό προοιωνίζονται  ένα «καυτό» από κάθε άποψη καλοκαίρι.

10 σχόλια

  1. Μαγκες δεν παει αλλο, αυτα που εγιναν το 2008 δεν ειναι τιποτε μπροστα σε οτι τους περιμενει.
    Ή ταν η επι τας,
    ως εδω δεν εχει αλλη ανοχη.

    Νέα συνταγή ! γιαουρτόπετρα !
    ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ
    ΤΟ ΧΟΝΤΡΕΛΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΛΩΤΗ
    ΝΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΓΕΡΑ ΜΕ ...ΑΥΓΑ
    ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΜΥΓΛΑΛΩΤΟ..ΧΑΛΒΑ !

    Πιάνει και στους χοντρούς και στους Πεταλωμένους..ΠαΣόκους, και στις Δρακουλοκόρες και στου Καρατζαφεροκώλους..

    ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΞΥΛΟ !

    Ισχύς τους, η "αΓΑΠη" του λαόυ...τους.(ΔΝΤ-τράπεζες-τρόικα)..

    Ουσττ ρε....... ΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΟΙ..
    ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
    ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΠΙΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΕ.....μα πιά !!!
    θα αρχίσει να αναρωτιέται
    και ο Γιωργάκης του ΔΝΤ..
    (που ως γνωστόν δεν έχει και μυαλό).
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ
    ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΜΥΑΛΑ..!


    Διαβάζω δεξιά και αριστερά τα ιστολόγια να πανηγυρίζουν και να γράφουν διάφορα ωραία για τους 40 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που στη πορεία έγιναν 25,μετά 16 και μέχρι να ξημερώσει έχουμε καιρό.
    ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ. ΣΕ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ και άλλα τέτοια.

    Μου φαίνεται τσάμπα γράφουμε τόσο καιρό.
    ΕΙΠΑΜΕ και το ΞΑΝΑΛΕΜΕ μήπως και το χωνέψετε επιτέλους.
    Το ΠΑΣΟΚ είναι ΜΑΦΙΑ, είναι ΚΑΜΟΡΑ,
    είναι ΣΥΜΜΟΡΙΑ.
    Σε αυτές τις περιπτώσεις ΙΣΧΥΕΙ
    Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑΤΟΣ,
    Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ,
    Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ.
    Υπάρχουν συμβόλαια ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ.

    ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.
    Το ΠΑΣΟΚ θα πέσει με αγώνες,όχι σαν αυτούς των "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ" για μία καρέκλα Υπουργού,
    ΒΟΛΕΥΤΩΝ του παΣΟΚ.
    αλλά με ΙΔΡΩΤΑ, με συνεχή αγώνα
    και ΑΙΜΑ (δυστυχώς).

    ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΣΤΙΣ ΧΟΥΝΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΤ ΘΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ "ΠΕΡΑΣΤΕ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Μακρόνησος και τα γκουλάγκ ωχριούν μπροστά στα μαρτύρια των Ελλήνων βουλευτών.......χοχοχο.

    Με τον κόσμο στις πλατείες, όλες τις φράξιες του ΠΑΣΟΚ στα κάγκελα, τα υπόλοιπα κόμματα να εξαπολύουν μύδρους, ο Καρατζαφέρης προσφέρει πολύτιμες «ανάσες» στην Κυβέρνηση.

    Είναι βέβαιο ότι ο Πρωθυπουργός θα τον θυμηθεί στον ανασχηματισμό. Ένας ακόμη «σωτήρας» στην Κυβέρνηση, δεν έγινε και τίποτα. Αφήστε που είναι και ο πλέον τηλεοπτικός.

    Προσωπικά θεωρώ ότι πιο πιθανό είναι γίνει ο Κώστας Μητσοτάκης Υπουργός στην κυβέρνηση του παρά ο Καρατζαφέρης.

    Άρα η μοναδική ευκαιρία είναι τώρα με τον ΓΑΠ. Επενδύεται και με μια δραματική επίκληση της σωτηρίας του Έθνους και καθάρισε. Έχει το χαρτοφυλάκιο στη τσέπη.

    Έξαλλοι είναι στην κυβέρνηση και στο μέγαρο Μαξίμου – για άλλη μια φορά – με τον γνωστό σατιρικό καλλιτέχνη Λάκη Λαζόπουλο. Θεωρούν ότι ξεπέρασε τα εσκαμμένα στην προχθεσινή του εκπομπή Αλ Τσαντίρι Νιούζ, όπου έπαιξε βίντεο με το πρόσωπο του Γιώργου Παπανδρέου και τη φωνή του… δικτάτορα Γεώργιου Παπαδόπουλου!

    Πράγματι έχει δίκιο το Μαξίμου.
    Χάθηκαν οι ταγοί της Σοσιαλιστικής Διεθνούς ;
    ο Μουμπάρακ, ο Μοαμάρ, ή ο ερωτικός «Στρος Καν».
    Θα μπορούσε και ο Τσαουσέτσκου να ντουμπλάρει τον Γιώργο αλλά δεν ήταν αθλητής.

    Εν τω μεταξύ στην Κέρκυρα οι Έλληνες αλλά και οι Ευρωπαίοι βουλευτές υπό βροχή σφοδρών και καυστικών συνθημάτων από το πλήθος, που τους αποθέωνε απόλαυσαν μία όμορφη βόλτα εντός προγράμματος της εκδήλωσης («σας έπεσε βαριά η μακαρονάδα, τώρα θα χωνέψετε, κάνοντας βαρκάδα!», «τέτοιο ρεζιλίκι, σας παίρνει το καΐκι…»)

    Επίσης με τη βαρκάδα κάνουν ρίμα η φασολάδα, η βυσσινάδα, αλλά και η Αρσακειάδα…

    Professor Moriarty: Με συγκλόνισε το δράμα της βουλευτίνας του ΠΑΣΟΚ! Η Μακρόνησος και τα γκουλάγκ ωχριούν μπροστά στο μαρτύριο στο οποίο εξαναγκάστηκε η σοσιαλίστρια Αντουανέτα (η οποία κατάγεται και από αγροτική οικογένεια!) Άκου να διασχίζει μέσα στην μαύρη νύχτα πεζή την ζούγκλα του εθνικού κήπου και να ακούει τους βρυχηθμούς των ουραγκοτάγκων!

    KillTheKing: Ο Πεταλωτής πήγε στην Αργυρούπολη μονός του με το αυτοκίνητο του. Προφανώς ήθελε να δείξει ότι δεν μασάει και με αυτόν τον τρόπο να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στον πολιτικό κόσμο. Το μήνυμα βέβαια που έστειλε ήταν το έξης: ΠΟΥ ΠΑ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ

    ΝΙΚΟΛΑΣ, Στην Κερατέα ο Πάγκαλος είδε Συριζαίους να του πετούν γιαούρτια, κι ο Πεταλωτής στο ΚΑΠΗ.
    Φαίνεται το ΠΑΣΟΚ όταν ακούει ΣΥΡΙΖΑ καταλαβαίνει στρούγκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το μόνο μη απαξιωμένο στην χώρα δεν είναι δυνατόν να είναι το "κίνημα των αγανακτισμένων " που θα γεννήσει το νέο μέσα από την ισοπέδωση, τις αντισυγκεντρώσεις και την ενθάρρυνση του από τα μη απαξιωμένα (ξαφνικά) μέσα μαζικής ενημέρωσης!!!

    Εξ ορισμού αγανακτισμένος και πολίτης δε γίνεται, εξ ορισμού ο αγανακτισμένος και κινούμενος «από την καζούρα των Ισπανών» (νέος μύθος, τάχα μη ξυπνήσουν οι Έλληνες ) είναι με ημερομηνία λήξης και δρόμους και προσβάλουν απωθούν και προκαλούν!!!

    Αγανακτισμένος ήταν ο Γκοτζαμάνης σε αντισυγκέντρωση για τον Λαμπράκη , αγανακτισμένα ήταν τα παιδία της ΟΝΝEΔ απέναντι στο Τεμπονέρα , αγανακτισμένοι και αυτοί που μετά 1 χρόνο, 14 περίπου γενικές απεργίες δίνουν , τώρα, το αγωνιστικό τους παρών με χάπενινγκ και τηλεοπτικές καλύψεις στο γιαούρτωμα , τη μούντζα και το κυνήγι των «οχτρών της πατρίδας».

    Μη χάσουμε τη λογική και το δίκιο μας πυροβολώντας τη Δημοκρατία μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ?
    ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μόνο για μια στιγμή να σκεφτείς, Ανώνυμε 3 Ιουν 2011 9:09:00 μ.μ., εάν κάποιοι που διαφωνούν μαζί σου, σου έριχναν ένα αβγό,πως θα αισθανόσουν;
    Όπως εσύ μπορείς να ρίξεις εύκολα ένα αβγό, το ίδιο εύκολα μπορεί να ρίξει κάποιος και σε σένα.
    Εάν έχεις καλή πίστη, θα καταλαβαίνεις ότι αυτός ο τρόπος,δεν λύνει προβλήματα, αντίθετα οδηγεί στον αυταρχισμό κάθε κρατικής εξουσίας, με απρόβλεπτες συνέπειες για όλους!
    Κάνε υπομονή και στις εκλογές βγάλε αυτούς που ως πλειοψηφία θεωρείς καλλίτερους.
    Αυτή είναι η μόνη ασφαλής οδός διεξόδου. Κάθε μορφή βίας και αυταρχισμού, οδηγεί στη στέρηση των δικαιωμάτων των πολλών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ. ΠΕΡΥΣΙ ΠΗΓΕ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ. ΤΟ ΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΟΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σκληρές "διαπραγματεύσεις" ΓΑΠ με πανάκριβo σούσι στο Λονδίνο !

    Προχθές, κι ενώ ο πρωθυπουργός υποτίθεται πως θα βρισκόταν καθ' οδών για το Λουξεμβούργο, ώστε να διαπραγματευθεί την περαιτέρω καταδίκη της Ελλάδας, το Μνημόνιο ΙΙ δηλαδή, το paidi αποφάσισε να το ρίξει λίγο έξω μη και μας πάθει καμιά υπερκόπωση...

    Έτσι αυτή τη φορά εθεάθη στις 2 Ιουνίου, μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα βορειότερα του Λουξεμβούργου, σε υπερπολυτελές εστιατόριο του Λονδίνου, το Zuma στην περιοχή Knightsbridge!

    Από τις 9.30 μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα ο ΓΑΠ "διαπραγματευόταν" για ώρες με τα πανάκριβα Ιαπωνικά εδέσματα, την ίδια στιγμή που εκατομμύρια Ελλήνων ζουν υπό συνθήκες οικονομικής και ψυχολογικής εξαθλίωσης!

    Κύκλοι του αντιπροέδρου της κυβερνήσεως, φέρουν τον κο Πάγκαλο να είναι έντονα δυσαρεστημένος για την απουσία του από το τσιμπούσι. Οι ίδιοι κύκλοι σημειώνουν με νόημα πως αν επαναληφθεί τραπέζωμα χωρίς τον αντιπρόεδρο, αυτός θα προσχωρήσει στην κίνηση των 16.

    Σε απάντηση, συνεργάτες του Πρωθυπουργού αναφέρουν με νόημα πως δεν υπήρχε διαθέσιμο C-130, παρά μόνο το πρωθυπουργικό learjet...

    ΩΩΩΩΩΩ...ΝΑΙ.....!!!
    ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ
    ΤΗΣ ΥΔΡΟΓΕΙΟΥ.

    ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΜΑΣ.
    ΩΩΩ...ΝΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.
    ΠΛΕΟΝ
    ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ
    ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση