GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ήρθε η ώρα της γροθιάς μας...

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός e-mail: prevejohn@yahoo.gr Ο κ. Παπανδρέου στην μέχρι το 2009 πολιτική του σταδιοδρομία δεν επέδειξε ούτε...

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Ο κ. Παπανδρέου στην μέχρι το 2009 πολιτική του σταδιοδρομία δεν επέδειξε ούτε παρήγαγε κανένα σημαντικό έργο, σε όποιο πόστο και αν θήτευσε.
Πολλοί κρυφά αλλά και φανερά (ακόμα και στο κόμμα του π.χ Πάγκαλος) τον αμφισβητούσαν και τον αμφισβητούν θεωρώντας ότι κατέλαβε την πρωθυπουργία της Ελλάδας ως κληρονόμος και όχι ως αυτόνομη και ικανή προσωπικότητα. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά για να...
έχω ιδίαν άποψη για την καλλιέργεια, την γνώση και τον συναισθηματικό του κόσμο αλλά όπως όλοι μας βιώνω τα σημερινά καταστροφικά αποτελέσματα των πολιτικών του επιλογών.
Βέβαια δεν εκπλήσσομαι γιατί όπως λέει ο λαός η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται οπότε ο κ. Παπανδρέου έδωσε δείγματα γραφής από τις πρώτες μέρες που ανέλαβε την εξουσία όπου από το παραπλανητικό προεκλογικό του σύνθημα “Λεφτά υπάρχουν” κατέληξε να δηλώνουν οι συνεργάτες και υφιστάμενοι του ότι "Δεν υπάρχει σάλιο”
Η αδράνεια των πρώτων μηνών της (παρείστικης) κυβέρνησης του, καθώς και οι βαριές προσωπικές του κατηγορίες για τους πολίτες της ίδιας του της χώρα στους συνομιλητές του στο εξωτερικό, δεν ήταν αποτέλεσμα ανικανότητας ή ηλιθιότητας αλλά πιστεύω ακράδαντα ότι ήταν προσχεδιασμένες για να μας οδηγήσουν στα σημερινά μας αδιέξοδα.
Ο άνθρωπος αυτός εξυπηρετεί ένα ύποπτο σκοπό και αυτοί που τον ανέδειξαν και τον πατρονάρουν έχουν εναλλακτικές λύσεις (π.χ πρόσφατος ανασχηματισμός) εφεδρείες (π.χ Βενιζέλος) και για την παραπλάνηση και τον αποπροσανατολισμό μας χρησιμοποιούν ακόμα και τα ΜΜΕ με θέματα που όλως τυχαίως σκάνε την κατάλληλη στιγμή και μονοπωλούν την επικαιρότητα!.. όπως ανακάλυψη γιαφκών, τρομοκρατών και του τελευταίου που βιώνουμε αυτές τις μέρες και αφορά τα στημένα παιχνίδια του ποδοσφαίρου!!!
Δεν είναι λοιπόν ο Παπανδρέου και οι γλυφτοπαλαμοκρουστές του οι πραγματικοί μας αντίπαλοι αλλά πίσω τους κρύβονται άλλοι οι οποίοι απλά τους χρησιμοποιούν σαν σύγχρονους εφιάλτες για να αλώσουν και να υποθηκεύσουν για πολλά πολλά χρόνια, το μέλλον της πατρίδα μας.
Η ερχόμενη εβδομάδα ίσως είναι η κρισιμότερη των τελευταίων χρόνων μια και το μεσοπρόθεσμο που προωθούν για να ψηφίσουν θα μας οδηγήσει στο "Τετέλεσται" δηλ. στην εξαθλίωση και στο πισωγύρισμα της ζωής μας σε συνθήκες της κατοχικής περιόδου του 1940.
Ας ξυπνήσουμε λοιπόν όσο είναι καιρός και να ρίξουμε και ένα δυο χαστούκια στους συγγενείς, φίλους και γείτονες που ακόμα κοιμόνται για να γίνουμε όλοι μαζί ένας πελώριος χείμαρρος που θα ισοπεδώσει αυτή την Πολιτική Μαφία που μας οδηγεί στον αφανισμό.
Αν τους αφήσουμε θα είμαστε υπόλογοι όσο ζούμε στα παιδιά μας ότι πολεμήσαμε στις πλατείες και στους δρόμους με περαντζάδες, πράσινα λέιζερ, φωνές και φάσκελα και όχι με το αίμα και τις γροθιές μας!!!
Υποσημείωση
Στις μεγάλες διαδηλώσεις και πορείες που έρχονται, θα γίνουν ήρωες για εμάς όσοι από τις δυνάμεις καταστολής, (των επίορκων αφού πετάξουν καταγής τις πανοπλίες και τα χημικά) έρθουν με το μέρος του λαού!!!
Προσοχή: Οι χρωματιστές λέξεις παραπέμπουν σε Βίντεο και είναι επιλογές του αρθρογράφου.

12 σχόλια

  1. ΓΙΑ ΠΑΣΟΚ ΖΩΑ.... ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ !
    "Η ανάπαυλα των Πολεμιστών του Φωτός"....

    Θαυμάστε διθυράμβους που έγραφαν πριν λίγα χρόνια τα καθεστωτικά παπαγαλάκια , προσπαθόντας να μας πείσουν ότι ο πανηλίθιος Γιωργάκης ήταν ο ιδανικός ηγέτης, ο άνθρωπος που παράτησε τα μπανάκια του στην Πάρο για να σχεδιάσει την μεγάλη Ελλάδα.
    Από κοντά και κάποιοι ηλίθιοι blogger που αναπαρήγαγαν τις παπάρες.

    Ακολουθούν μικρά αποσπάσματα από τα κατάπτυστα κείμενα τους...

    Πάρος, 16 Αυγούστου 2009, ώρα 9μμ. Η ανάπαυλα των Πολεμιστών του Φωτός.
    Ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Γιάννης Ραγκούσης, θυμώνουν με την Ελλάδα της διαφθοράς, της αδιαφάνειας, των σκανδάλων, της σήψης και σχεδιάζουν την Ελλάδα που μας αξίζει.

    Δώδεκα μήνες πριν, τον έβλεπα εδώ στην ίδια άκρη του νησιού, να παλεύει με το δημοσκοπικό (παραγινομένο) φάντασμα του Καταλληλότερου. Ξυπνούσε νωρίς το πρωί για να κοντράρει με τα κύματα των στημένων μετρήσεων και τους διαρκείς εκβιασμούς των "σεσημασμένων" νταβατζήδων, η οποίοι με τα ΜΜΕ που ελέγχουν, φρόντιζαν ν απελευθερώνουν κάθε τόσο τα ζιζάνια της αμφισβήτησης στο πρόσωπό του.


    "Είμαι αποφασισμένος να συγκρουστώ με τα συμφέροντα. Δεν έχω τίποτα να φοβηθώ, ούτε μ ενδιαφέρει η εξουσία για την εξουσία. Γεννήθηκα μέσα σ αυτή, έχω ζήσει ξεχωριστές στιγμές στη μέχρι τώρα πορεία μου και δεν μ ενδιαφέρει η δόξα της εξουσίας. Παλεύω και θα παλέψω για να μπουν κανόνες και να υπάρξει εξυγίανση στη πολιτική ζωή του τόπου. Είμαι αποφασισμένος και δεν πρόκειται να καταθέσω τα όπλα με οποιοδήποτε κόστος..."

    Αυτά μας είπε ο Γιώργος κι οταν ήλθε η ώρα να τον αποχαιρετήσουμε, νιώθαμε οτι αυτά που λέει τα εννοεί. Διακρίναμε μια ατσάλινη θέληση και αποφασιστικότητα πίσω απ αυτές τις κουβέντες, που όταν τον ακούς....κ.τ.λ.π
    ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ,
    ΚΑΙ ΑΜΗΝ +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ

    Δεν είμαστε καλά μου φαίνεται.
    Όλη η ΕΛΛΑΔΑ κρέμεται στα @@@ του Ρομπόπουλου,του Κουρουπλή και στο @@ της Αράπογλου,στο αν ψηφίσουν τον ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΝΟΜΟ.

    Ρε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κανονικά οι ΜΙΣΟΙ τουλάχιστον έπρεπε ΗΔΗ να έχετε πάει και να έχετε πλακώσει στο ξύλο τον ΑΞΙΟΠΟΥΣΤΑ.
    Ρε ΑΝΩΜΑΛΙΑΡΗΔΕΣ ,θα ΓΕΛΑΝΕ από τον τάφο τους ο ΜΕΤΑΞΑΣ ,ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ και οι άλλοι οι "ΦΑΣΙΣΤΕΣ" που άκουγαν τον σφυγμό του λαού και τουλάχιστον κοίταζαν να μη του στερήσουν το ΨΩΜΑΚΙ του.

    Μωρή @@@ Δαμανάκη,εσύ που ούρλιαζες στο ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, σαν ΖΟΜΠΙ που ψάχνει το θύμα του μέσα στο σκοτάδι,τώρα τρως το ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ σου και φοράς τα ΑΡΜΑΝΙ στις Βρυξέλες.
    Ότι και να φορέσεις όμως ,θα είσαι ένα ΚΑΚΑΣΧΗΜΟ ΧΤΙΚΙΟ,και θα αντιπροσωπεύεις όλους εκείνους τους ΛΙΓΔΙΑΡΗΔΕΣ συναδέλφους σου που μέσα σε 35 χρόνια καταστρέψατε όλη την ΕΛΛΑΔΑ.

    Όσο για σένα γιωργάκη πόσο ΚΑΛΥΤΕΡΗ θα ήταν η ΕΛΛΑΔΑ μας αν ο ΠΑΤΤΑΚΟΣ αντί για ΑΠΕΛΑΣΗ στην Αμερική ( τότε που κυνηγούσαν τον πατέρα σου οι ΣΤΡΑΤΟΝΟΜΟΙ και αυτός είχε κρυφτεί μέσα στο πατάρι) , είχε κάνει μια ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ προς την ΕΛΛΑΔΑ.
    Μην έχετε αυταπάτες συμπατριώτες,το πολύ πολύ να ΜΗ ψηφίσουν΄ΕΝΑΣ-ΔΥΟ το νομοσχέδιο και να διαγραφούν.
    Χάνοντας όμως ένα -δυο βουλευτές κάθε φορά ο παπανδρέου,στο τέλος θα περάσει ΟΛΑ τα νομοσχέδια που θέλει,θα έχει τελειώσει το ΕΡΓΟ ΤΟΥ,θα την ΚΟΠΑΝΗΣΕΙ και θα αφήσει τον ΣΑΜΑΡΑ πίσω του να βγάλει το φίδι από την τρύπα.

    ΓΙΑΥΤΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ,
    ΜΟΝΟ ΜΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΘΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχετε μεγάλη ευθύνη όσοι ψηφήσατε τον Παπανδρέου για αρχηγό του ΠΑΣΟΚ το 07. Τι σας είχε πείσει ρε παιδιά και τον προτιμήσατε από τον Βενιζέλο ; Εγκληματήσατε, όχι άλλη φορά τέτοια απερισκεψία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτά τα έλεγε ο Πάγκαλος πριν τον μπουκώσουν με καρέκλες Αντιπροέδρου.Τώρα άλλαξε το τροπάριο και τό μόνο που τον ακούμε να λέει, είναι τα γνωστά του υβριστικά λόγια εναντίον του λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι ιδέες της παγκοσμιοποίησης είναι για μερικούς ανθρώπους πάνω και πέρα από την ιδέα του έθνους.
    Άλλωστε για κάποιους δεν πρέπει να υπάρχουν καθόλου έθνη.
    Έτσι εξηγούνται όλες οι ενέργειες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ ΠΑΣΟΚ ΜΕΡΙΑ, ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΝΑΖΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΑΣ ΦΥΛΗΣ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑΝ. ΠΑΣ ΜΗ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Mπορεί να είναι διασπασμένη η Νέα Δημοκρατία αλλά μας ενώνει πολύ περισσότερο ο κοινός αγώνας εναντίον του μεγάλου εχθρού.
    Μαζί με την αριστερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. περιμένουμε τον Σαμαρά σαν σωτήρα ελπίζοντας ότι έβαλε μυαλό μετά από 20 μήνες που έριξε την ΕΛΛΑΔΑ στον γρεμό,ξεχνώντας και το τσάμικο στην Αλβανία πριν 20 χρόνια προτρέποντας τους Αλβανούς να έρθουν στην Ελλάδα ο χαζοχαρούμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑ
    Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ
    ΣΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΑΠΙΘΟΥ ΚΑΘΑΡΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑ

    ΤΗΝΗ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ
    ΑΛΒΑΝΙΑΣ - ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ
    ΜΕ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑ.
    ------------------------------------------

    ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΕ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ
    ΑΠΟ ΑΥΤΑ
    ΠΟΥΣΤΗ ΑΛΗΤΗ ΨΕΥΤΗ ΚΑΘΑΡΜΑ ΒΟΛΕΜΕΝΟ 1,09 ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΥΣΤΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στη χώρα μας, που έρχεται τελευταία σε πάρα πολλύς δείχτες, όλοι γνωριζόμαστε δυστυχώς. ¨Όλοι επίσης γνωρίζουμε τα αίτια της θλιβερής κατάστασης στην οποία μας έφεραν τα τσιράκια του "κατλληλότερου". Οι έξυπνοι τον πήγαν τον άχρηστο στα άχρηστα και κάνανε λούφα για κάμποσο καιρό ως να μπορέσουν να βρουν τρόπο να δικαιολογήσουν την καταστροφή που επέφεραν στη χώρα. Βάλανε τα επιτελεία τους, που είναι μανούλες στις ίντριγκες και στην Γκαιμπελική προπαγάνδα, αγκαλιάσαν τους συνδαιτυμόνες τους των ΜΜΕ και βαλθήκανε να κάνουν το άσπρο μαύρο. Ο Ελληνικός λαός που στην πλειονότητά του είναι εύπιστος,αλλά και πονηρεμμένος και καχύποπτος, το άρπαξε το χαπάκι και κοντεύει να το χονέψει: το χρέος που φτάσαμε στα 16% από το 3% που το παραλάβαμε από το ΠΑΣΟΚ είναι αλήθεια αλλά το ήξαιρε ο Παπανδρέου και το έκρυψε για να μας πάρει την ψήφο!! Δεν μπορεί να μας βγάλει από την κρίση και το φταίξιμο είναι όλο δικό του! Εμείς τα φάγαμε αλλά μπορούμε να τα ξεράσουμε, λάθος : να τα βρούμε χωρίς να τα εισπράττουμε! Μην πληρώνετε, όπως τότε με μας, κλέβετε το ΦΠΑ όπως τότε. Ζητάτε αυξήσεις όπως τότε, μη δουλεύετε οι εφοριακοί όπως τότε, τα δικαστήρια τραβάτε του μάκρους τις υποθέσεις όπως τότε, οι εργατοπατέρες φάτε πιέτε, απεργείτε όπως τότε, γενικά πάρτε κόσμε και μην πληρώνετε. πάτε διακοπές με δάνεια, πάρτε όσες κάτες θέλετε από τις τράπεζες όπως τότε! Οι λαοί της Ευρώπης θα μας τα χαρίσουν . Τον τρόπο τον ξαίρει ο μαγάλος μας τώρα "καταλληλότερος" ο Σαμαράς!

    Αφού δεν υπάρχει ντροπή τι να κάνουμε; ο Λαός μας έχει πληρώσει εκατοντάδες φορές τέτοιες ηλιθιότητες που τις προβάλλουν όπως πάντα πληρωμένοι κονδυλοφόροι. Αλλά είπαμε: εκμεταλλεύονται έξυπνα το μίσος που θρέφουν οι ωφειλέτες προς τους δανειστές από τότε που φάνηκε ο θεσμός στηςν ιστορία του ανθρώπου και σπρώχνετε στους δρόμους τον αφελή που δεν κατάλαβε ακόμα πως όποιος χρωστά πρέπει να πληρώνει και πολλές φορές πολλαπλάσια από τα χρέη και όχι πάντα με δικαιο τρόπο, αφού υπάρχουν πολλοί που δεν χρωστούν ούτε χρωστούσαν ποτέ, αλλά ζούσαν με όσα έβγαζαν πολλά ή λίγα. Βέβαια ανάμεσα σε όλον αυτον τον κόσμο η συντριπτική πλειοψηφία έχει κερδίσει από τη μη πληρωμή των φόρων ΦΠΑ που έπρεπε να δίνει στο κράτος ή από τις απλήρωτες ασφαλιστικές του εισφορές. Δεν σκέφτετεαι πως στις περιπτώσεις αυτές εξανάγκης γινόταν το κράτος ωφειλέτης για λογαιασμό του προκειμένου να του εξασφαλίσει τα όσα έχει ανάγκη ως πολίτης και τώρα καλείται να τα πληρώσει και από πού θα τάβρει παρά από όλους καλοπληρωτές και κακαπληρωτές. Βέβαια πολλά φαγώθηκαν από τα λαμόγια ιδίως της τελευταίας πενταετίας της ΝΔ, αλλά ποις μπορεί να τους βρει και ποιος φταίει; Το κράτος είπαμε. Για τους εργαζόμενους σε όλους τους κρατικούς και ημικρατικούς φορείς που έγιναν οι μεγάλες λαμογιές πού ήταν οι συνδικαλιστάδες που μπαίνουν μπροστάρηδες τώρα γιατί; Για να μην αλλάξει τίποτα και χάσουν τα σιώπιστρα την αμοιβή δηλαδή του "μη μιλάς ό,τι κι αν βλέπεις" Αυτοί είναι οι αιώνιοι συνδικαλιστικοπατυέρες!
    Αντε γεια.


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. «Έφυγε νύχτα» από την Πάτμο ο Νικητιάδης

    Στο νησί της Αποκάλυψης… «αποκαλύφθηκε» στον υφυπουργό Τουρισμού, κ. Γιώργου Νικητιάδη, η αγανάκτηση του κόσμου.

    Ένταση επικράτησε, σε συμπόσιο της Ε.Ε στην Πάτμο, που μετείχε το Σαββατοκύριακο ο κ. Νικητιάδης, όταν μαθεύτηκε ότι από τις 800.000 ευρώ που είχαν εγκριθεί για τη συντήρηση του...
    Σπηλαίου, του σπουδαιότερου δηλαδή μνημείου του παγκόσμιου χριστιανικού τουρισμού, δόθηκαν τελικά μόλις 150.000 ευρώ!!

    Ο κ. Νικητιάδης άκουσε τα εξ΄ αμάξης από τους κατοίκους της Πάτμου.

    Μέσα σε όλα, τον κατηγόρησαν ότι δεν μπορεί να καταλάβει τι προβλήματα αντιμετωπίζουν ειδικά με την ακτοπλοϊα , μιας και ο ίδιος επισκέπτεται τα νησιά με…ελικόπτερο!!

    Λόγω των έντονων διαμαρτυριών, ο κ. Νικητιάδης δεν τόλμησε να παραμείνει έως το τέλος του συνεδρίου, αλλά «την έκανε» κακήν κακώς πολύ νωρίτερα…

    prionokordela

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εδώ η Ελλάδα καίγεται και κάποιοι ανεγκέφαλοι συνεχίζουν πασοκ ή νέα δημοκρατία!!!ή μήπως κάποιοι βάζουν επίτηδες τα σχόλια για να δημιουργήσουν αντιπαλότητες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση