GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι Αγανακτισμένοι Πλωμαρίτες πάνε ξανά Μυτιλήνη...

Από το http://www.lesvosnews.com/ Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Πρωτοφανή προσέλευση αγανακτισμένων πολιτών είχε η τελευταία Ανοιχτή Λαϊκ...

Από το http://www.lesvosnews.com/
Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Πρωτοφανή προσέλευση αγανακτισμένων πολιτών είχε η τελευταία Ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση της Παρασκευής, στο “Μεγάλο Καφενείο” όπου συζητήθηκαν οι επόμενες κινήσεις που θα γίνουν για να διεκδικήσει το Πλωμάρι τα αυτονόητα.
Η βασική απόφαση που πάρθηκε είναι...
 η επίσκεψη-διαμαρτυρία των πολιτών του Πλωμαρίου ξανά στη Μυτιλήνη και στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λέσβου. Όπως έγινε επίσης γνωστό η μεταφορά θα είναι δωρεάν αφού θα μπουν 1 ή 2 λεωφορεία. Αυτή τη φορά πρέπει να είμαστε περισσότεροι από την προηγούμενη. Πρέπει να δώσουμε δυναμικό παρόν για να καταλάβουν ότι το Πλωμάρι δεν μπορεί να υφίσταται αυτή την αδιαφορία.
Τα κανάλια δεν αναμεταδίδονται, ο βιολογικός δεν λειτουργεί και τα λύματα επιπλέουν μπροστά στα μάτια μας, το νερό είναι αμφιβόλου ποιότητος, η μαρίνα κάθε μέρα χειροτερεύει και σε διάφορες γωνιές του Πλωμαρίου μυρίζει άσχημα. Δεν θα δυσφημιστεί το Πλωμάρι λόγω της ασυδοσίας κάποιων….
Καλείστε να δώσετε δυναμικό παρόν την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011 στην Μυτιλήνη. Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι συνέβη στην προηγούμενη επίσκεψη των αγανακτισμένων Πλωμαριτών στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λέσβου:

Πορεία-Διαμαρτυρία Πλωμαριτών στη Μυτιλήνη from Dimitris Malliaros on Vimeo.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση