GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σύσταση Διακομματικής Επιτροπής...

Από το dimsim.gr «Σύσταση Διακομματικής Επιτροπής για την αντιμετώπιση της Ανομίας και την εφαρμογή του Νόμου και της Τάξης» Η πρόεδρ...

Από το dimsim.gr

«Σύσταση Διακομματικής Επιτροπής για την αντιμετώπιση της Ανομίας και την εφαρμογή του Νόμου και της Τάξης»

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Για 30 χρόνια η ελληνική κοινωνία ανέχεται:...
Την αυθαιρεσία και την καταστροφή από τους κουκουλοφόρους, με την κάλυψη ορισμένων δυνάμεων της αριστεράς που τεχνητά καλλιεργούν και υποθάλπουν το χάος και την αναταραχή.
Αλλά, υφίσταται και τη διαχρονική αδυναμία των κυβερνήσεων και του αρμόδιου υπουργείου να αντιμετωπίσει την ασυδοσία και να συλλάβει τους τραμπούκους που σπάνε και καταστρέφουν με το έτσι θέλω ανενόχλητοι.
Έτσι το αίσθημα ανασφάλειας στην κοινωνία και τους πολίτες εντείνεται και το οικονομικό πρόβλημα της χώρας δεν αντιμετωπίζεται. Δεν μπορεί να υπάρξει οικονομική ανάπτυξη και βιώσιμες ιδιωτικές επενδύσεις εκεί που δεν υπάρχει αίσθημα ασφάλειας.
Η Δημοκρατική Συμμαχία, καλεί όλα τα κόμματα να συμφωνήσουν στη σύσταση Διακομματικής Επιτροπής με τη συνδρομή ειδικών, στοχεύοντας στην αντιμετώπιση της ανομίας και την εφαρμογή του νόμου και της τάξης.
Τώρα, δίχως άλλες αναβολές και καθυστερήσεις οφείλουμε να θυμηθούμε την πανάρχαια αξία: «Εύτακτον το Ελεύθερον».

16 σχόλια

  1. Προς τον κύριο διοικητή του Ι.Κ.Α. , να παρέμβει και να κάνει ερεύνα γα την κομπίνα που έστησαν και διορίστηκε στο δημόσιο , το βουλγαρικό δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ –ΣΙΝΙΚΟΦ :
    Ονομάζομαι Elena Sesinova από Sofia και μένω στα κάτω πατησιά
    Επαγγέλλομαι καρδιολόγος και προσπαθώ να μπω και εγώ στο δημόσιο μόνιμη αλλά είμαι λίγο άσχημη και χοντρούλα και δεν μπορώ να μπω .
    Καταγγέλλω λοιπόν :
    το δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ –ΣΙΝΙΚΟΦ ,
    Ξέρετε πόσες Ντάλεβες και Σινίκοβοι έχουν διοριστεί μόνιμοι στο δημόσιο χωρίς να είναι Έλληνες .Ακλουθώντας τον δρόμο της ΠΟΡΝΕΙΑΣ και του ΣΕΞ για τον διορισμό και νομιμοποίηση τους .
    ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΣΙΝΙΚΟΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΓΙΑΤΡΟΣ. Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ , βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    Αυτοί οι δυο από την Βουλγαρία έπιασαν ΜΟΝΙΜΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΤΡΙΩΤΗΣΕΣ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΑΞΕ Η ΝΤΑΛΕΒΑ
    ΚΑΛΑ ΓΑΜΗΣΙΑ
    elena Sesinova

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργος ΤΣΟΓΛΑΝΟΓΛΟΥ Παπανδρέου ! !
    Xωρίς αμφιβολία, ο πιο επικίνδυνος άνθρωπος που θα μπορούσε ποτέ να τοποθετηθεί σε ηγεσία κράτους.

    Κάτω από την συναισθηματική φόρτιση των τελευταίων ωρών, με τις εκκλήσεις για βοήθεια να ηχούν ακόμα στα αυτιά μας και τις ομάδες των πολιτών να τρέχουν με ανοιγμένα κεφάλια προς κάθε κατεύθυνση προκειμένου να....μπορέσουν να σωθούν από την δολοφονική μανία των ΜΑΤ, αναρωτιώμαστε πού βαδίζουμε και τι θα απογίνει αυτός ο τόπος…

    Με έναν μισότρελο δικτάτορα που εμφανώς δεν έχει αντίληψη της πραγματικότητας, έναν παράφρονα που νομίζει ότι κυβερνάει τη χώρα περνώντας παράνομα από την Βουλή αυτό το έκτρωμα με 155 ψήφους αντί των ....180 που απαιτεί το Σύνταγμα, με την απόλυτη εναντίωση του συνόλου του πολιτικού κόσμου αλλά και του λαού, ενός λαού για τον οποίο έχει δώσει εντολή στις δολοφονικές κατασταλτικές δυνάμεις της αστυνομίας να τον εξοντώσουν με κάθε χημικό μέσο και με απόλυτη φασιστική βία, με μια πρωτεύουσα να καίγεται απ’ άκρη σ’άκρη και με τους πραιτωριανούς του να βρίσκονται όλοι σε διατεταγμένη υπηρεσία φύλαξης των υπολοίπων μελών της χουντικής κυβέρνησης.

    Δίχως αμφιβολία, ζούμε την πιο στυγνή μορφή χουντικής διακυβέρνησης. Το αύριο της Ελλάδας διαγράφεται με τα πιο μελανά χρώματα, αλλά….εμείς, ο λαός, δεν έχουμε πει ακόμα την τελευταία μας λέξη στον τρελό δικτάτορα !
    Γιατί ας μην ξεχνάνε όλοι αυτοί οι άθλιοι κοινοβουλευτικοί παλιάτσοι που τον ακολούθησαν σκεπτόμενοι τα μεγαλεία που τους περιμένουν, ότι τα αρπακτικά της Ευρώπης, όταν δεν θα τους χρειάζονται πια για να τους κάνουν τις βρωμοδουλειές τους, θα τους πετάξουν στα σκουπίδια.

    Και τότε…τα μόνα μεγαλεία που θα τους περιμένουν θα είναι οι κρεμάλες στο Σύνταγμα, αφού τα λυσσασμένα σκυλιά των ΜΑΤ δεν θα έχουν λόγο πια να τους σώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδή η εν λόγω κυρία πιστεύει ότι αυτή και η κάθε Κυβέρνηση διέπεται από αδυναμία αντιμετώπισης 300 κουκουλοφόρων?
    Επί 10 ώρες?
    Τι στο καλό?Στραβά είναι ο γιαλός ή στραβά βαδίζουμε?
    Μας θεωρούν τόσο βλάκες ώστε να παραδεχτούμε αδυναμία σύλληψης ?
    Η απλά θέλει να βρίσκεται σαν τον μαιντανό,μέσα στην επικαιρότητα?
    Αν το έλεγε η καρδιά σου κυρά μου,να ήσουν έξω,εκεί που χτυπιόταν ανελέητα ο κόσμος για να απολαμβάνεις εσύ και η κομπανία σου ανενόχλητα τα προνόμια της δημοκρατίας που εσείς την φτιάξατε έτσι ώστε να υπηρετεί τα δικά σας μόνο δικαιώματα και να πνίγει τα δικά μας δίκαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επιτέλους!!!!!!!!!!
    Με πρόφαση την πάταξη των κουκουλοφόρων, οι δυνάμεις καταστολής του Υπουργείου Προστασίας του πολίτη (διαγράφεται μια λέξη) Καθεστώτος, σε αγαστή συνεργασία με το ροπαλοφόρο παρακράτος, διέλυσαν τους "αγανακτισμένους" του Συντάγματος.
    Τώρα ο Γιωργάκης, ανενόχλητος, μπορεί να προχωρήσει απρόσκοπτα στην ολοκλήρωση του σχεδίου ξεπουλήματος της πατρίδας, με μεσίτη την κυβέρνηση και συμβούλους πωλήσεων τους αγοραστές !!!!!!!!!!!
    Αμ δέ!!! Τέτοια κάνουν και στο τέλος θα ... ψάχνονται, γιατί οι αγανακτισμένοι δεν κάνουν πίσω. Και απέχουν απ' τη Βουλή μονό 70 μέτρα. Ας το σκεφτούν καλά και ας βάλουν μυαλό. Και μην εξωθούν τα πράγματα στα άκρα!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχει καταντήσει αηδία αυτή η γυναίκα, για κάθε τι έχει να πετάξει και κάτι, τόσα χρόνια που ήταν υπουργός γιατί δεν έφτιαξε τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δώδεκα ερωτήματα για τον κ. Εισαγγελέα..

    Δώδεκα ερωτήματα για τον κ. Εισαγγελέα
    Τα εκτεταμμένα επεισόδια που συγκλόνισαν το κέντρο της Αθήνας το προηγούμενο διήμερο, αναμφίβολα προκάλεσαν εκ μια σειρά αμείλικτων ερωτημάτων, με την ανάγκη απάντησής τους και της ανάλογης απόδοσης ευθυνών να είναι πλέον επιτακτικές.

    -Προκαλούν προσωρινή παράλυση τα χημικά ισραηλινής προελεύσεως που εκτόξευσε η αστυνομία στο Σύνταγμα, ναι ή όχι;

    -Ποιες είναι -αν υπάρχουν- οι παρενέργειες των χημικών και των δακρυγόνων στον ανθρώπινο οργανισμό;

    -Έγιναν επώνυμες καταγγελίες από τους κ.κ. Λουράντο (πρόεδρος του φαρμακευτικού συλλόγου Αττικής) και Πατούλη (πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου). Υπάρχουν εξηγήσεις;

    -Η Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) πόσες φορές έχει ελέγξει την ΕΥΠ μέχρι σήμερα; Ο αριθμός των ελέγχων είναι ίδιος με αυτόν επί κυβέρνησης της ΝΔ;

    -Διερευνώνται από την Εισαγγελία οι καταγγελίες διαδηλωτών περί απρόκλητων επιθέσεων των αστυνομικών οργάνων;

    -Η βίαιη στάση των αστυνομικών οργάνων ήταν αποτέλεσμα άνωθεν εντολής ή οι αστυνομικοί έδρασαν κατά βούληση;

    -Είχαν εντολή οι αστυνομικές δυνάμεις να αδειάσουν «πάση θυσία» και με οποιονδήποτε τρόπο την Πλατεία Συντάγματος;

    -Υπάρχουν άνθρωποι που «ενισχύουν» τον ρόλο της αστυνομίας στις διαδηλώσεις, με τακτικές «προβοκάτσιας», όπως έδειξαν φωτογραφίες και βίντεο;

    -Γιατί κάποιοι κουκουλοφόροι κάνουν «φιλική κουβεντούλα» με αστυνομικούς;

    -Γιατί ο σταθμός του Μετρό στο Σύνταγμα παρέμεινε ανοιχτός ενώ ήταν υπαρκτός -και σχεδόν σίγουρος- ο φόβος επεισοδίων;

    -Γιατί δεν είχε προβλεφθεί η παρουσία επαρκούς ιατρικού προσωπικού στο σταθμό του Μετρό;

    -Διευρευνώνται από την Εισαγγελία οι καταγγελίες θαμώνων καταστημάτων πλησίον της πλατείας Συντάγματος περί χειρονομιών και επιθέσεων αστυνομικών την ώρα των επεισοδίων;


    Απο τα παραπάνω ερωτήματα, προκύπτει και άλλο ένα που αποτελεί, παράλληλα και τροφή προβληματισμού:
    Τελικά ποιος έχει δικαίωμα στη βία ;

    Χούντα στην πλατεία Συντάγματος | 29 Ιουνίου 2011
    RealDemocracyGr YouTube.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Την ηρωΐνη την πουλάνε οι μπάτσοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 10.18 Την χρησιμοποιούν κι'όλας,για να μπορούν να κάνουν όσα έκαναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ================================================
    Απόστολος Σουκαράς Ψευτοεργαζόμενος ΕΘΕΛ σήμερα στο MEGA.

    "Οι αστυνομικοί ήμασταν, ..." (sic)

    Κύριε Σουκαρά μουφάρετε ή μου φαίνεται!!!

    ===================================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΝΔ


    Η Επικεφαλής της ομάδας των ευρωβουλευτών της ΝΔ κα. Μαριέττα Γιαννάκου να καταγγειλει τωρα την Ευανθια Μακρη Μποτσαρη την μιζαδορισα που ειχε συμβουλο και με πλαστα πτυχια εγινε Καθηγητρια και εφαγε 100 εκτομυρια ευρωπαικα προγραμματα τα κλεφτα των νεοδημοπκρατων δηλαδη
    Εστι η κ. Γιαννακου δεν βγηκε βουλευτινα ενω το αξιζε

    Σε κοροιδεψε η κ. Μακρη Μποτσαρη Ευανθια η μιζαδορισα κ.Γιαννακου και γιαυτο πρεπει να την ξηλωσεις τωρα απο καθηγητρια

    Ν. ΔΑΠ ΣΠΑΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΝΔ


    Η Επικεφαλής της ομάδας των ευρωβουλευτών της ΝΔ κα. Μαριέττα Γιαννάκου να καταγγειλει τωρα την Ευανθια Μακρη Μποτσαρη την μιζαδορισα που ειχε συμβουλο και με πλαστα πτυχια εγινε Καθηγητρια και εφαγε 100 εκτομυρια ευρωπαικα προγραμματα τα κλεφτα των νεοδημοπκρατων δηλαδη
    Εστι η κ. Γιαννακου δεν βγηκε βουλευτινα ενω το αξιζε

    Σε κοροιδεψε η κ. Μακρη Μποτσαρη Ευανθια η μιζαδορισα κ.Γιαννακου και γιαυτο πρεπει να την ξηλωσεις τωρα απο καθηγητρια

    Ν. ΔΑΠ AΣΠΑΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΑΣΙΝΟ-ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ..ΠΕΡΙΣΕΨΕ Η ΑΛΛΑΖΟΝΙΑ Ο ΚΥΝΙΣΜΟΣ Η ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ Η ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ Η ΛΑΜΟΓΙΑ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΚΑΘΕ ΕΝΟΙΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ Η ΗΛΗΘΙΟΤΗΤΑ..ΑΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΛΑΟΣ ..ΚΑΙ Η ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΥΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΛΙΠΟΣ ΣΒΕΡΚΟΥΣ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ(ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΔΗΜΑΓΩΓΟΣ ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΡΑΤΗ ΔΕΞΙΑ) ΤΟΣΟ ΕΣΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΟΜΗΣΑΤΕ ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ..ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟ ΓΑΛΑΖΗ ΜΑΦΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. πανάρχαια αξία: «Εύτακτον το Ελεύθερον».

    Σύγχρονη αξία "arbeit macht frei"

    Ντόρα έχεις τελειώσει, μη το κουράζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το σούργελο ο Δρ Κουτσούκος που είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση