GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πολιτικές προτάσεις...

Πολιτικές Προτάσεις των Βουλευτών: Θεοδωρίδη Ηλία Μιχελογιαννάκη Ιωάννη 1. Δήμευση παράνομου πλούτου κατά τις δεκαετίες ανάπτυξης, μοναδ...

Πολιτικές Προτάσεις των Βουλευτών: Θεοδωρίδη Ηλία
Μιχελογιαννάκη Ιωάννη


1. Δήμευση παράνομου πλούτου κατά τις δεκαετίες ανάπτυξης, μοναδικός τρόπος ελάφρυνσης των βαρών της κρίσης και δημοσιονομικής προσαρμογής.
2. Επιτέλους δημιουργία μητρώου πόθεν έσχες ελλήνων πολιτών.
3. Ουσιαστική μεταρρύθμιση της δικαιοσύνης με ανάγκη επιτάχυνσης δημιουργίας μηχανισμού απονομής οικονομικής δικαιοσύνης.
4. Δημιουργία εθνικού αναπτυξιακού συμβουλίου και 13 περιφερειακών αναπτυξιακών συμβουλίων για ταχεία προώθηση παραγωγικών επενδύσεων παρακάμπτοντας την κρατική γραφειοκρατία.
5. Η αξιοποίηση των δημόσιων επιχειρήσεων, πρέπει να...
αναζητηθεί στη βάση κυρίαρχων κριτηρίων:
α) την κερδοφόρα λειτουργία τους και
β) τον στρατηγικό τους χαρακτήρα για την ανάπτυξη της χώρας.
6. Στην αξιοποίηση του ορυκτού πλούτου της χώρας υπάρχει ιδιαίτερη βαρύτητα ή ανάπτυξη μεταποιητικής βιομηχανίας που θα αυξήσει την προστιθέμενη αξία του στην εθνική οικονομία.
7. Ο στόχος της ποσοτικής μείωσης του δημόσιου τομέα στην Ελλάδα επιτυγχάνεται απολύτως με τις συνταξιοδοτήσεις και τον κανόνα 1/10 που ρυθμίζει τις προσλήψεις, κατά συνέπεια δεν απαιτούνται απολύσεις.
8. Όσον αφορά τη δημοσιονομική προσαρμογή, στο σκέλος εσόδων υπάρχει υστέρηση λόγω ανοχής, ανισοτήτων και ύφεσης, κατά συνέπεια επιβάλλεται τώρα από μηδενική βάση εξέταση όλων των κωδικών δαπανών του προϋπολογισμού.
9. Αναμόρφωση του πολιτικού συστήματος της χώρας που εμπεριέχει τη συνταγματική μεταρρύθμιση, την μεταρρύθμιση του αντιπροσωπευτικού συστήματος προς την κατεύθυνση της άμεσης συμμετοχικής δημοκρατίας.
10. Αναποτελεσματική και κοινωνικά άδικη για το 2011-2015 η συνταγή των οριζόντιων περικοπών του 2010, ιδιαίτερα σε ότι αφορά χαμένους μισθούς και συντάξεις. Η δημοκρατία της αναλογικότητας πρέπει να διαπερνά όλα τα μέτρα, τη δημοσιονομική προσαρμογή και οικονομική πολιτική.
11. Αναπροσανατολισμός της φορολογικής πολιτικής με εξειδικευμένους δείκτες φορολόγησης ανά τομέα οικονομικής δραστηριότητας όπου: α)οργανωτικός τομέας β) τουριστικός τομέας γ) εξαγωγική επιχείρηση δ) σούπερ μάρκετ, ε) τράπεζες.
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΜΙΧΕΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

13 σχόλια

  1. ΜΕΙΩΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΤΟΥΣ 200

    ΜΕΙΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ 80%

    ΑΠΟΛΥΣΗ 90% ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΟΥΛΗΣ

    ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ



    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε βαλτε δρ Κουτσουκο

    να μαθει ο κοσμος πως δουλεψε ο Γιωργος τον Σαμαρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτή τη στιγμή όλες οι Ύαινες των πολιτικών κομμάτων και παρατάξεων είναι σκυμμένες πάνω απ' το πτώμα της Ελλάδος και λυσσαλέα μάχονται ποια θα πάρει το μεγαλύτερο κομμάτι Σάρκας. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αποχρωματιστούμε μια και καλή, Δεν πρέπει Αυτή τη φορά να Μαλώσουμε μεταξύ μας.
    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΑ ΧΑ ΓΕΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΜΗΛΙΩΝΗ ΜΕ ΤΟ "ΠΑΘΗΜΑ ΣΑΜΑΡΑ"

    Α ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΓΑΠ...

    ΡΕ ΒΑΛΤΕ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε βαλτε δρ Κουτσουκο

    να μαθει ο κοσμος πως δουλεψε ο Γιωργος τον Σαμαρα!!

    ΧΑ ΧΑ ΓΕΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΜΗΛΙΩΝΗ ΜΕ ΤΟ "ΠΑΘΗΜΑ ΣΑΜΑΡΑ"

    Α ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΓΑΠ...

    ΡΕ ΒΑΛΤΕ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ...


    15 Ιουν 2011 7:16:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
    ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ
    ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ
    ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΟΠΛΩΝ
    ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

    ΜΟΥΥΥΥΥΥΓΚΑΑΑΑΑΑΑΑ .....

    ΡΕ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΚΑΒΑΔΙΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!!!!!!

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    Α ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΥΝΗΓΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚ ΠΗΡΑΤΕ ΑΕΡΑ !!!!
    ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ, ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ?!?!?
    ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟ ΠΑΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κοιτα ποιος μιλαει

    http://mizathskardias.blogspot.com/2011/01/o-tempora-o-mores.html

    http://mizathskardias.blogspot.com/2011/02/blog-post_18.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. re axaristi ratsa kai atimi pu imaste.ama mas dinan kamia monimi thesi kanenas den tha elege oxi.ama epefte to xrima oli tha aplonan to xeri,alla mono murmura imaste(ta kaimena adikimena leme).imaste kaloperasakides,mas aresi o eautulis mas,den pa na kaun i alli.alla kata ta alla kseroles os to kokalo,karga filotimi,kai apo imimathia protathlites.gia omadiko harakiri imaste,gia tipota allo.mono me to mastigio,kai me fobo auth i xora pai mprosta.Tora pi mpike to augo ston kolo psaxnete gia folia,ma ine arga.den tha mas lipithi kanenas.tha kopun sintaksis,tha pane spitaki tus meriki bolemeni(thelo na pisteuo arketi),ase pu den tha parun misthus,ante na plirosun ta amaksakia tus kai tis bilitses,ke tis xreostikes ke pistotikes kartules.exi na pesi pina os to kalokeri,tha dite ke moni sas.Xreokopisame parte to xambari,ola ta ala ine malakies bu mas servirune.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΜΠΡΟΣ ΡΕ ΚΟΤΕΣ!!!!!!

    Απάνω σας! Εμπρός πεδίον δόξας λαμπρόν….
    Εκλογές δεν θέλετε κυρίες και κύριοι του ΚΚΕ, του ΛΑΟΣ, του ΣΥΡΙΖΑ, της, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ, για να σωθεί η χώρα από τους ανίκανους του ΠΑΣΟΚ;
    Το συμφέρον της Ελλάδας και του λαού της δεν είναι κατά τα λεγόμενα σας υπεράνω των προσωπικών και κομματικών συμφερόντων σας;
    ΕΜΠΡΟΣ ΡΕ ΚΟΤΕΣ! Ναι, έτσι απλά. ΕΜΠΡΟΣ ΡΕ ΚΟΤΕΣ.!
    Αν έχετε το ελάχιστο φιλότιμο, την στοιχειώδη τσίπα και ανθρωπιά, το στοιχειώδες μέχρι και τελευταίας λεπτομέρειας επεξεργασμένο σχέδιο εξόδου από την κρίση που περνούμε τώρα, την ελάχιστη έως μεγέθους βακτηριδίου πίστη μέσα σας ότι εσείς μπορείτε να σώσετε την ΕΛΛΑΔΑ και τους ΕΛΛΗΝΕΣ συνασπιστείτε, ενωθείτε σε ένα κόμμα, μια δύναμη, και ορμήστε στην εξουσία για την σωτηρία της ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    Σε έξη μήνες το πολύ θα είσαστε κυβέρνηση και τότε με την σοφία σας, με την δύναμη και τον ενθουσιασμό σας, θα ξαναγεννηθεί όπως τώρα αφήνετε να εννοηθεί η κάθε μια και καθένας σας ο Χρυσούς Αιώνας του Περικλέους, θα αναπνεύσουμε ελευθερία, δημιουργικότητα, εθνική περηφάνια…
    Και σας λέω ΚΟΤΕΣ γιατί δεν μπορείτε να κάνετε ΤΙΠΟΤΑ, απλά φωνασκείτε, και μερικές φορές κλείνετε λιμάνια, μουσεία, υπουργεία, εφορίες, παροτρύνετε τους πολίτες να μην πληρώνουν διόδια, και εισιτήρια στα ΜΜΜ, ως εκεί φτάνει η συνεισφορά σας στην Εθνική προσπάθεια για να βγούμε από τα σκατά….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πασοκ

    Ποιος ειναι ο εγκεφαλος της στροφης Γιωργου και της "χυλόπιτσας στον Σαμαρα"?

    Μα ο δρ Κουτσουκος φυσικα!

    Ο δρ κουτσουκος οταν αντιληφθηκε οτι οι δεξιοστροφοι στελνουν τον Γιωργο στην συνταξη εβαλε κατω το κινητο και κομπιουτερ και εστειλε τα μηνυματα που επρεπε να στειλει σε καποιους...

    Εστι ο Γιωργος

    πηρε στροφη 180 μοιρων και το πασοκ θα ανακαμψει πληρως αν αλλαξει τον Παπακωνσταντινου, Μπιρμπιλη Νταλαρα Γερουλανο Τσοκλη Ραγκουση Δρουτσα κλπ...

    ΤΟ "ΠΑΘΗΜΑ ΣΑΜΑΡΑ"


    ειναι ενα δημιουργημα του εντιμου Πασοκ!

    Ο Γιωργος μπορει να βρει την χαμενη του δημοτικοτητα αφου διωξει τους γkευ και πορνες που εχει διπλα του και πρεπει να ωριμαστε!

    τελος τα ποδηλατα και τα κολλαν!!!

    Νασος πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. δεν χρειάζονται άρθρα περισπούδαστα να πάνε στα σπιτιτια τους και ο τόπος θα ξαναβρεί την ησυχία του, η μονη υπηρεσία που μπορούν να προσφέρουν τώρα, μπορουν να το καταλάβουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΦΑΝΤΑΣΟΥ,
    ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΠΡΟΦΤΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΟΓΚΟΛΑ, ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ !!!!
    ΚΑΛΑ ΡΕ ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ, ΔΕ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση