GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίντεο με τους διαδηλωτές να απαντάνε με χειροκροτήματα και τύμπανα στα δακρυγόνα...

Από το http://www.tsantiri.gr/ Το βίντεο ξεκινά με πολίτες που έχουν σταματήσει τα ΜΑΤ και τους μιλούν . Τους καλούν να πάψουν να είναι...


Από το http://www.tsantiri.gr/
Το βίντεο ξεκινά με πολίτες που έχουν σταματήσει τα ΜΑΤ και τους μιλούν. Τους καλούν να πάψουν να είναι οι μπράβοι της κατοχικής κυβέρνησης. Ξαφνικά αρχίζουν επεισόδια, πέτρες, δακρυγόνα. Οι διαδηλωτές προσπαθούν να...
 κάνουν αλυσίδες. Τα ΜΑΤ βρίσκονται κυριολεκτικά ανάμεσα στους πολίτες. Μια ομάδα νέων παιδιών κάθεται στις πλάκες και με χειροκροτήματα σταματά τα ΜΑΤ. Ύστερα έρχονται οι τυμπανιστές της πλατείας… Δείτε το βίντεο μέσα από τα γεγονότα.

7 σχόλια

  1. XAXAXA διαβάζω μερικά σχόλια να κατέβουν -λέει- οι βουλευτές της ΝΔ στην πλατεία και άλλα ωραία. Κανένας πολιτικός δε θα αντέξει πάνω από 2 λεπτά στην πλατεία. Θα τον λιντσάρουν, καλώς ή κακώς.

    Όσο για τα Σινούκ που ελπίζουμε να τα δούμε αύριο, πάλι δεν υπάρχει περίπτωση, διότι οι μπαχαλάκηδες θα κάνουν καλά τη δουλειά τους. Η χούντα του 2011 είναι πολύ πιο οργανωμένη και διαθέτει περισσότερη τεχνογνωσία από αυτή του 1967.

    Χρειάζεται 1.000.000 κόσμο, αποφασισμένο να πεθάνει την ώρα που κάνει “ντου” στη Βουλή, ώστε να μην ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο, το οποίο εναγωνίως περιμένουν οι Ευρωπαίοι ώστε να σωθεί το υπερκοστολογημένο δημιούργημα που λέγεται ευρώ και οι “φούσκες” οικονομίες των χωρών τους. Όλα αυτά στην πλάτη (για να μην πω στον κ-λο ) του Έλληνα πολίτη που θα φτύνει αίμα για να επιβιώση σε ένα κράτος ανάλγητο, υπό κατοχή, χωρίς καμία λαϊκή εξουσία.

    Όσο και αν βλέπω ότι ο Σαμαράς αποτελεί μοναδικό διέξοδο, ωστόσο είναι συνυπεύθυνος γιατί με την ήπια αντιπολίτευση που έκανε, δεν πέτυχε να μην ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο και άρα να πέσει η κυβέρνηση των δοσίλογων προδοτών. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η ΝΔ τούτες τις ιστορικές στιγμές που βιώνει η πατρίδα , δεν κατέβασε τον κόσμο στο Σύνταγμα , ώστε να υπερασπιστούν το άρθρο 120 του Συντάγματος “Η ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ.”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΚΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ! ! !

    Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΩΜΙΚΑ!!!

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ, ΜΕ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΘΕΑΤΡΟ, ΡΙΧΝΟΥΝ ΑΠΡΟΚΛΗΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ,ΤΩΝ....
    ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΜΜΕ

    ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!

    ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ Η ΑΘΗΝΑ

    ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κόψτε κάτι ρε παλικαράδες...
    Άθλιο και προπαγανδιστικό και το "ΜΑΤ της κατοχικής κυβέρνησης"...
    Άσχετοι τεμπέληδες των κούφιων πορδών, όσο κι αν χτυπιέστε, ούτε ελικόπτερα θα έρθουν, και το μεσοπρόθεσμο θα ψηφισθεί, και θα το βουλώσετε το τσάμικο της με το στανιό ανυπακοής για τα κόμπλεξ σας, και θα πείτε και ένα πραγματικά πατριωτικό τραγούδι υπέρ του σαθρού μεν, απαραίτητου δε κοινοβουλευτισμού.

    Αν περιμέναμε να ενεργοποιήσουμε το ακροτελεύτειο άρθρο του συντάγματος έπειδή μερικοί σαχλαμαράκηδες (2-3 χιλ καθημερινά...) παίρνουν μερικούς πόντους σε δημοσκοπική συμπάθεια και επειδή ο Σαμαράς και καλά είναι αντίθετος με το μνημόνιο, τότε θα μας άξιζε όντως η μοίρα που ονειρεύεστε για μας. Του απόλυτου δήθεν δίκαιου μπάχαλου. Αι σιχτιρ κωλοπαιδαράδες που ξεσηκώνετε τους κολλημένους... Άιντε σε κανέναν ιντερνετ καφέ να ξεδώσετε με κανένα πολεμικό παιχνίδι. Αφήστε την πολιτική, είναι για μεγαλύτερα παιδιά από σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ...ΣΚΥΛΙ 7,37 ΠΑΣΟΚ
    ΨΩΡΙΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΧΙΛΙΟΓΑΜΗΜΕΝΟ..ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ !!
    ΜΑΥΡΟ ΣΚΥΛΙ ΠΑΣΟΚ.
    -----------------------------------------------
    Ο αξιόπουστας θέλει να μας αλλάξει τη... νοοτρυπίδα !!!
    Και ενώ η Ελλάδα ψάχνει απεγνωσμένα να βρει ποια είναι τα ΑΞΙΟΠΟΥΣΤΑ μέτρα που θα προτείνει ο πρωθυπουργός (τι; ΠΙΠΕΡΙ; σε εμένα; μα,
    δεν το 'πα εγώ...ο Γιώργος το'πε...)
    ...υπάρχουν κάποιοι ψηφοφόροι του κυβερνώντος κόμματος που μιλούν την ίδια γλώσσα με τον πρωθυπουργό...και μας λένε οτι πρέπει να αλλάξουμε ΝΟΟΤΡΥΠΙΔΑ...:

    "Μην ακούτε τιποτα . Η Ελλαδα της στρεβλωσης και του παλαιοκομματισμου θα συντριφτεί.
    Αν η ελληνική κοινωνία δεν αλλάξει νοοτρυπίδα....." (Φώτο1)

    Ξαναδείτε εδώ για να μην λέτε ότι τα βγάζω απ'το μυαλό μου ο έρμος!

    Δεν ξέρω για εσάς σύντροφοι και συντρόφισες αλλά εγώ ΜΕ ΑΞΙΟΠΟΥΣΤΕΣ δεν παίζω την ΝΟΟΤΡΥΠΙΔΑ μου κορώνα γράμματα !
    Γ@μω την ατυχία μου !

    http://i-am--write.blogspot.com/2011/06/blog-post_27.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στειλτε δανεικά χανομαστε μας κοψανε και τα επιδόματα καβουροσαλάτας

    ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝΕ ΧΟΝΤΡΟΚΩΛΗΔΕΣ

    Οποιος υποστηρίζει το δημόσιο να πάει να ζητάει ελεημοσύνη απο τους ξυσαρχήδηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 7:53 τζούζει η αλήθεια, τζούζει κομπλεξάρα που με ένα σχόλιο νομίζεις ότι ξεσηκώνεις σε επανάσταση; Βρίσε αγόρι μου να εκτονωθείς. Χαλάλι σου. Για σένα δουλέυουμε και χρεωνόμαστε οι σοβαροί, για σένα τον ανίκανο που βρίζει μπας και διαλυθεί το σύμπαν και ξεχαστεί η ασημαντότητά του και το ναυάγιό του. Χαχαχαχα, χρεοκοπημένε κοινωνικά και διανοητικά, όσο και αν κρώζεις την αλήθεια δεν την βάζεις κάτω. Και πέρα από τα κομματόσκυλα υπάρχουμε και εμέίς που αποτελούμε τους πραγματικά δημοκρατικούς πατριωτικούς πολίτες. Και τη δημοκρατική παράταξη δεν τη χαρίζουμε σε σας τους μηδενιστές!!!

    Χαχαχαχαχαχααααααα, ωραίος, πολύ ωραίος, διασκεδάσαμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΣΥ ΠΟΝΑΣ ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙΣ
    ΖΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ..ΠΑΣΟΚ.

    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ
    ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΟΣΟ ΘΕΣ
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΕΤΡΑΣ ΜΕΡΕΣ.

    ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΟΥΝ
    ΕΣΥ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΑΡΧΙΔΙ ΕΔΩ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ
    ΑΛΛΑ...ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟ.

    Κανε πρόβα στο ΟΥΡΛΙΑΓΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση