GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο πανευρωπαϊκό ραντεβού από τους «Αγανακτισμένους»...

Νέο πανευρωπαϊκό ραντεβού , το τέταρτο κατά σειρά, δίνουν το απόγευμα οι «Αγανακτισμένοι». Μέσω διαδικτύου απευθύνεται και πάλι κάλεσμα για ...

Νέο πανευρωπαϊκό ραντεβού, το τέταρτο κατά σειρά, δίνουν το απόγευμα οι «Αγανακτισμένοι». Μέσω διαδικτύου απευθύνεται και πάλι κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας εναντίον της ακολουθούμενης οικονομικής πολιτικής τόσο στην πλατεία Συντάγματος όσο και στις άλλες μεγάλες πλατείες της χώρας.
Xθες η Γαλλίδα σκηνοθέτης και ιδρύτρια του θεάτρου του Ήλιου, Αριάν Μνουσκίν, πλημμύρισε μαζί με το θίασό της την πλατεία Συντάγματος, παρουσιάζοντας ένα εντυπωσιακό θεατρικό δρώμενο.
Μία τεράστια μαριονέτα ντυμένη στα λευκά, με ένα σπαθί στο χέρι, που συμβόλιζε την Δικαιοσύνη, ήταν...
 η πρωταγωνίστρια της αυτοσχέδιας παράστασης. Πληγωμένη και γεμάτη αίματα προσπαθούσε να ξεφύγει από τεράστια μαύρα πουλιά που την καταδίωκαν.
«Τα συναισθήματά μας εξεγείρονται. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που συμβαίνει όλες αυτές τις ημέρες στην πλατεία Συντάγματος. Το αίτημα του κόσμου για Δικαιοσύνη. Όλα τα βλέμματα της ανθρωπότητας είναι στραμμένα σε αυτές τις πλατείες αυτήν τη στιγμή. Αυτές είναι που θ' αλλάξουν τον κόσμο. Από εδώ θα γεννηθεί η ελπίδα και η δικαιοσύνη ξανά» ανέφερε η 72-χρονη σκηνοθέτις Αριάν Μνουσκίν, που παρουσιάζει αυτές τις μέρες στη χώρα μας την παράσταση «Οι Ναυαγοί της Τρελής Ελπίδας» στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών.

2 σχόλια

  1. Πασοκ

    Με παρεμβαση των σκληρων εντιμων πρασινοφρουρων της Μηλιωνη ο Γιωργος δεν παρεδωσε στον Σαμαρα....
    Θα παραμεινει αρκετα και μετα ο Βαγγελης.
    Οταν τελειωσει ο Βαγγελης ερχεται
    ο δρ Κουτσουκος

    Η δεξια σε εικοσι χονια και αν...ελεγαν οι εντιμοι πρασινοφρουροι σημερα σχολιαζοντας την νεα Κυβερνηση...

    Το δημοψηφισμα, αν γινει πρεπει να εχει πολλα ερωτηματα...οχι μονο ενα...

    Ματθαιος πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΕ ΦΩΤΟΠΟΥΛΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΗΛΩΣΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ "ΒΥΘΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ",
    ΑΣΦΑΛΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ
    ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΕΣ ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΙΣΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.
    ΘΕΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ή ΣΤΟΝ ΛΑΟ ;
    ΣΕ ΠΙΟ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ "ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ"
    ΚΑΙ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΛΥΩΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ;
    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΕΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΙΧΩΣ ΝΕΡΟ;
    ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ,ΩΣΤΟΣΟ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΧΤΕΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ .
    ΑΣ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΥΠ' ΟΨΗ ΣΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 3 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 5 ΤΗΣ ΟΔΗΓΙΑΣ 54 ΤΟΥ 2003 ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ,ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ.
    ΤΥΧΟΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΣΤΙΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ !
    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΧΤΕΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΠΑΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΙΟ ΑΝΕΤΑ
    ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση