GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπράβο στον κ. Λιάνη...

Επιτέλους κάποιοι από το ΠΑΣΟΚ ξυπνάνε από τον επιβεβλημένο λήθαργο που ως άλλη Ναυσικά τους επέβαλε ο Πρωθυπουργός κ. ΓΑΠ και ανεξαρτη...

Επιτέλους κάποιοι από το ΠΑΣΟΚ ξυπνάνε από τον επιβεβλημένο λήθαργο που ως άλλη Ναυσικά τους επέβαλε ο Πρωθυπουργός κ. ΓΑΠ και ανεξαρτητοποιούνται και εγκαταλείπουν τη κυβερνητική μέγγενη που σπάζει τα κόκαλα του ελληνικού λαού. Μπράβο στο κ. Λιάνη και ευχόμαστε να τον ακολουθήσουν και οι περισσότεροι βουλευτές του κάποτε σοσιαλιστικού κόμματος.
Διονύσης Στ.

12 σχόλια

  1. Όταν κάποιοι στο παρελθόν κατηγορούνταν εύκολα και στέλνονταν στο πυρ το εξώτερον από την πλειοψηφία των βολεμένων Ελληναράδων τύπου «Πέρα-Βρέχει» και «Δε Βαριέσαι, μωρέ», ως νεο-φιλελεύθεροι (βλέπε Μάνος, Ανδριανόπουλος, Αλέκος Παπαδόπουλος κ.ά.), ενώ οι ίδιοι, ζητούσαν απλώς την οικοδόμηση μιας κανονικής, λειτουργούσας οικονομίας της αγοράς δυτικού τύπου, που να παράγει κι όχι μόνο να καταναλώνει τα «ξένα» (βλέπε πλάνο Μάρσαλ στον Ψυχρό πόλεμο και αργότερα ΕΟΚικά φράγκα...), ήταν οι μόνοι, που διέβλεπαν τον κίνδυνο της κρίσης που βιώνουμε σήμερα.
    Μην αυταπατάστε μερικοί, ότι αν ήταν σήμερα (οι …«τσαμπουκάδες» πολιτικοί) ο Ανδρέας ή ο «εθνάρχης» Καραμανλής (και ενώ ο κρατισμός και ο κρατικοδίαιτος «καπιταλισμός», που είχαμε, διαπερνούσε όλο το πολιτικό φάσμα- είχαμε την πιο κρατικίστικη Δεξιά, για τους γνωστούς «ελληνικούς» λόγους: να μπορεί να κάνει πολιτικό παιχνίδι με τα ρουσφέτια και τις προμήθειες…), με την «πυγμή» τους θα έκαναν κάτι διαφορετικό (αυτό που προσπαθεί να πείσει και ο Σαμαράς ότι μπορεί να κάνει σήμερα...)!
    Απλά σε εκείνες τις εποχές του διπολικού κόσμου (ψυχρού πολέμου ΕΣΣΔ-ΗΠΑ) και ενώ ήμασταν το ΙΔΙΟ ζήτουλες όπως και τώρα (πάλι δεν παράγαμε τίποτα και μόνο καταναλώναμε) , επιβιώναμε και περνούσαμε καλά για καθαρά ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ και ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!!!
    ΚΑΙ ο Α. Παπανδρέου ΚΑΙ ο Κ. Καραμανλής κουνούσαν απειλητικά το δάχτυλο στη Δύση (ΝΑΤΟ, ΕΟΚ, ΗΠΑ) λέγοντας τους ότι "εάν δεν μας δέχεστε με τα προβλήματα μας, τα χρέη μας και πριν απ' όλα ΕΑΝ ΔΕΝ τσοντάρετε, θα στραφούμε αλλού...υπάρχουν κι αλλού «πορτοκαλιές». Εξού και το παιχνίδι που έκαναν και ο Α. Παπανδρέου και ο Κων. Καραμανλής με αδεσμεύτους του τρίτου κόσμου, Άραβες, Σοβιετικούς κλπ.
    Και η απειλή τους έπιανε τόπο...
    Οι δυτικοί τί κάνανε, μέχρι το 1989??
    Κλείνανε τα μάτια και τσοντάρανε, συντηρώντας το μύθο της «Ισχυρής Ελλάδας» που καταναλώνει, αλλάζει αυτοκίνητο κάθε 2 χρόνια (ούτε οι Γερμανοί δεν το κάνανε αυτό!!) και «ώπα-ώπα στα μπουζούκια» , «δε βαριέσαι μωρέ», «οι Βόρειοι ασπροκώληδες νά'ναι καλά, να μας πληρώνουν τα κορόιδα», για να περνάμε εμείς οι εξυπνάκηδες οι Ελληναράδες μια χαρά!!!
    Δυστυχώς σε αυτήν την Μπανανία Ελλάδα ζούμε- των αεριτζήδων, των απατεώνων, του «δε βαριέσαι» και του «…έχει ο Θεός».
    Δεν υπήρξαμε ΠΟΤΕ Καπιταλιστική χώρα!!!
    Ήμασταν και είμαστε μια αεριτζίδικη οικονομία "Τύπου" "οικονομίας της αγοράς", με 70% δημόσιο τομέα, με κρατικοδίαιτους απατεώνες επιχειρηματίες στραμμένους εξολοκλήρου στην εσωτερική αγορά (βλέπε Κράτος), αερολόγους πολιτικάντηδες με κύριο εργαλείο το ρουσφέτι και συντηρούμενοι οικονομικά από τη Δύση εδώ και 60 χρόνια (κι όχι με δικές μας δυνάμεις), μην τυχόν και τους φύγουμε κι αλλάξουμε "στρατόπεδο".
    Το παραμύθι όμως τελείωσε, όταν ο διπολικός κόσμος γκρεμίστηκε και πήρε τη θέση του η παγκοσμιοποίηση!
    Τότε εξέλειπαν πιά οι λόγοι που μας συντηρούσαν επί 60 χρόνια!!!
    Τώρα δεν τους είμαστε πλέον τόσο σημαντικοί και θα πρέπει να μάθουμε να κολυμπάμε μόνοι μας!!!
    Δεν παίζουμε πλέον κανένα σημαντικό γεωστρατηγικό ρόλο στο νέο περιβάλλον, σε αντίθεση με τον Ψυχρό Πόλεμο, που συνορεύαμε με τον "εχθρό" (και μην ακούτε τις γελοιότητες εκπομπών, τύπου Χαρδαβέλλα, που προσπαθούν να μας πείσουν ότι είμαστε σημαντικοί, έχουμε πετρέλαιο κι άλλες μπούρδες!!!).
    Σήμερα κανείς δεν θα ασχολιόταν μαζί μας, ΕΑΝ δεν ήμασταν στο Ευρώ!!!
    Θα είχαμε την τύχη της Αργεντινής και άλλων χωρών και δεν θα ακουγόταν τίποτα για μας. Θα τραβούσαμε μόνοι μας το Γολγοθά μας!

    Αυτή είναι η πραγματικότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είσαι ευχαριστημένος με το Λιάνη και κάθε Λιάνη που κάνει αυτό που δεν μπορεί να κάνεις εσύ και το κόμμα σου. Να ρίξει την Κυβένηση και να έλθουν οι κουμπάροι.

    Καλή η τοποθέτηση του 14 Ιουν 2011 9:28:00 μ.μ.

    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΙ ΜΑΚΡΥΧΕΡΗΔΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΝΗΘΗΚΑ ΤΟΜΑΡΙΑ .ΤΟ ΜΗΛΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΛΙΑ.ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ,ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΤΙΣ ΓΕΝΝΙΕΣ. Ο ΣΟΦΟΣ ΣΟΛΩΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Η
    ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΗΡΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΜΕΡΙΔΕΣ ΣΚΥΛΩΝ ΠΟΥ ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΣΟΝΤΑΝ. ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΛΕΜΕ .Η ΤΙΜΗ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφού θέλει να εγκαταλείψει την κυβέρνηση ο ελέω Μιμής υπουργός, ας παραιτηθεί και ας αναλάβει ο πρώτος επιλαχών (ο οποίος, φυσικά, θα πάρει και τις υψηλές αποδοχές και τα βουλευτικά προνόμια, από τα οποία δεν μπορεί να ξεκολλήσει ο ξάδερφος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΓΑΠ αύριο θα ζητήσει ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι μπράβο ρε καραγκιόζηδες. Βουλευτές για να γλείφουν τους πρωθυπουργούς για καμιά θεσούλα και να χαιδεύουν τον κωλόκοσμο που γυρεύει ρουσφέτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΙΜΗΤΗ ΟΤΑΝ
    ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΖΕΣ!!!!!!!

    ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ?????????

    ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΕΝΣΗΜΩΝ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΤΑΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΛΕΨΑΝΕ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πασοκ

    Να γινει ανασχηματισμος εδω και τωρα!

    Εξω οι πολιτικα γκευ και πορνες!

    Να βγουν αμεσως εντοκα γραμματια ετησια, διετη και τριετη με 4 έως 5% επιτόκιο, αφού αποκλείσει τους τραπεζλίτες
    Θα βρει από τους πολίτες αμέσως 20 δις!

    Αυτα ελεγε ο δρ Κουτσουκος πριν λίγο στην Μηλιώνη σε μεγάλη σύναξη πρασινοφρουρών, που δεν θα φύγουν ποτέ από το Πασοκ

    Μιλτος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ασε ρε Μεγάλε!
    Ο ξαδερφος "έκανε ταμείο", είδε ότι δεν ξαναβγαινει στις εκλογες κ την αναγκη φιλοτιμία ποιήσας, ετολμησε την Ηρωϊκή (κατά την γνώμη του) έξοδο!

    Όσο για το αν θα μαζεψει 20 δις από τον κόσμο αν προχωρήσει σε έκδοση εντόκων γραμματίων, βεβαίως θα μαζεψει 20 δις. 20 δις μούτζες, σφαλιάρες κ κλωτσιές......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Διονύση Στ., όταν θα βιάζουν τη γυναίκα σου και θα κάνουν πλιάτσικο στο σπίτι σου στην κατάσταση αναρχίας και χάους που θα επικρατήσει τις μέρες που θα έρθουν, να ευγνωμονείς το Λιάνη και τους ομοίους του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ήταν ανέκαθεν λίγος και προβληματικός χαρακτήρας ο Λιάνης. Λαϊκιστής, πολυλογάς, γλύφτης, φωνακλάς, ρηχός, υποκριτής. Πού φτάσαμε, να εξαρτάται από την ψήφο του κάθε Λιάνη ο εκσυγχρονισμός του κράτους και η απαλλαγή του από τα συνδικαλιστικά αποβράσματα. Άνθρωποι σαν κι αυτόν δεν έχουν συναίσθηση του ρόλου τους, αισθάνονται ως εκπρόσωποι συντεχνιών και όχι ως εκπρόσωποι του έθνους. Μια ασήμαντη και οριακή προσωπικότητα θα βάλει σε κίνδυνο το δάνειο, από το οποίο θα πληρωθούν οι μισθοί και συντάξεις του λαού. Θα πτωχεύσει και θα καταστραφεί η χώρα εξαιτίας του ξαδέλφου της μαθήτριας ...του Κούντερα. Θεέ μου, λυπήσου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο κ.ΛΙΑΝΗΣ με την απόφασή του αυτή προσπαθεί να εξιλεωθεί για την περίοδο που η ξαδέλφη του κυβέρνησε την Χώρα αυτή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση