GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ομαδική απόδραση από τις φυλακές Νέων Κασσαβέτειας...

Aπόδραση οκτώ ανήλικων κρατουμένων σημειώθηκε χθες το απόγευμα από το Ειδικό Αγροτικό Κατάστημα Νέων Κασσαβέτειας Η αστυνομία εντόπισε ...

Aπόδραση οκτώ ανήλικων κρατουμένων σημειώθηκε χθες το απόγευμα από το Ειδικό Αγροτικό Κατάστημα Νέων Κασσαβέτειας Η αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε τέσσερις εξ αυτών, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται και για τον εντοπισμό των υπολοίπων τεσσάρων. Πέντε από τους κρατούμενους κρατούνταν με ποινές φυλάκισης 6 μηνών έως 3 ετών και οι υπόλοιποι τρείς ήταν υπόδικοι.
Εκτιμάται ότι δραπέτευσαν από τη νότια πλευρά των φυλακών, αφού πρώτα...
 διάνοιξαν το πλέγμα εσωτερικής περίφραξης, πέρασαν στο νεκρό προαύλιο, διάνοιξαν την περίφραξή και αναρριχήθηκαν στην εξωτερική περίφραξη. Οι ανήλικοι δεν έγιναν αντιληπτοί από τον σκοπό, καθώς όπως προκύπτει από την αναφορά της διευθύντριας του Καταστήματος, παραδέχτηκε ότι παρακολουθούσε τηλεόραση.
Για το περιστατικό διετάχθη και πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση την οποία θα διενεργήσει  εισαγγελέας ενώ σε διαθεσιμότητα τέθηκε με εντολή του υπουργού Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου σωφρονιστικός υπάλληλος.

1 σχόλιο

  1. Κάλεσμα προς τον ΚΩΝ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει
    με ένα νέο κόμμα , για να ξαναφέρει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της χώρας μας που χάθηκε .
    Και να επανέλθει η οικονομία μας όπως ήταν μέχρι τον Οκτώβριο του 2009 .
    ΕΠΙ ΚΩΝ . ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ :
    Spreads : κάτω από 150 μονάδες , τώρα με τον Γ.Παπανδρέου είναι : 1400 μονάδες .
    Δανεισμός : επιτόκιο 1.56 % , τώρα με τον Γ. Παπανδρέου είναι : Από 5% -15% .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση