GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περί σωτηρίας...

5 σχόλια

  1. O Γιούνκερ προτείνει επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου !

    Ακόμα και μέχρι χθές μας έλεγαν ότι το Μνημόνιο είναι …αδιαπραγμάτευτο! Ό,τι δεν αλλάζει τίποτα!
    Κατηγορούσαν τον Σαμαρά ότι λαϊκίζει, όταν ζητάει την επαναδιαπραγμάτευση!

    Και ήρθε σήμερα ο καθ΄ ύλην αρμόδιος, ο Πρόεδρος του....
    Eurogroup, να προτείνει:
    - Πρώτον, νέα επέκταση της χρονικής διάρκειας του Μνημονίου Ι
    - Δεύτερον, περαιτέρω μείωση του επιτοκίου δανεισμού!
    - Τρίτον, χρηματοδότηση των μεγάλων έργων από την ΕΕ χωρίς εθνική συνεισφορά! Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να εισρεύσει στην Ελλάδα «ζεστό χρήμα» ύψους περίπου 20 δις!!!

    Άρα, και περιθώρια υπήρχαν και καλύτερους όρους μπορούσαμε να εξασφαλίσουμε και η Ε.Ε. δεν είναι τελικά και τόσο ,,αντίθετη στην επαναδιαπραγμάτευση!
    Λογικό είναι να ρωτήσουμε:

    Πρώτον, γιατί ο κ. Παπανδρέου δεν διαπραγματεύτηκε καλύτερους όρους στο Μνημόνιο Ι;
    Δεύτερον, γιατί τόσον καιρό παραπλανά συστηματικά τον ελληνικό λαό, λέγοντας ότι δεν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης των όρων του Μνημονίου;

    ΚΡ
    http://www.antinews.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι δεξιοι εχουν σκασει που τους εκοψε τα ρουσφετια ο Γιωργος και βγαζουν τη χολη τους στα μπλοκς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλ. Τσίπρας: Η κοινωνία δεν σας δίνει ψήφο εμπιστοσύνης ΤΟ 3% ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΝ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΝΕΙ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ.Ο ΑΧΤΕΝΙΣΤΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΓΛΩΣΣΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΙ ΤΟΥ.Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΠΑΣΟΚ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΚΟΥΡΑΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΠΟΥ ΤΗ ΦΕΡΑΤΕ ΕΣΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΠΙΑΣΜΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΙΓΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ 1.57 ΑΚΟΜΗ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΡΕΛΙ ΤΟ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΑΓΩΓΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ 15ΜΕΛΟΥΣ?? ΑΠΟΡΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
    Η ΝΔ ΖΗΤΑ ΤΩΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΩΡΑΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ. ΘΕΛΕΤΕ κ ΣΑΜΑΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΨΗΦΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ Ή ΜΕΤΑ??? ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΨΕΥΤΑΡΑΣ ΕΙΣΤΕ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΑΡΚΟΥΝ. ΟΣΟΑΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΣΕ ΟΣΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟ ΜΝΗΜΟΝΙΚΟ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ''ΜΕΓΑ'' ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΗΤΑΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΤΟ ΝΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΙΓΜΑ Η ΙΔΙΑ ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΛΕΙΠΕ ΟΥΤΕ ΚΟΜΜΑ, ΑΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΑΡΡΟΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΑΠ. ΤΟ ΜΕΓΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΕΤΣΙ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝΕ ΜΙΑ ΜΠΛΟΦΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΨΑΤΕ ΤΟ ΔΟΛΟΜΑ ΣΑΝ ΧΑΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά, ο άνθρωπος δεν παίζεται με τίποτα, ο εγκέφαλός του είναι τύφλα στην αμερικανιά !
    Πότε θα κόψετε τον ομφάλιο λώρο με τη μαμά σας κύριε πρωθυπουργέ ;

    Είστε μεγάλο παιδί και έχετε το δικαίωμα να σκέφτεστε από μόνο σας και μάλιστα να λέτε και όχι στην μπιγκ μάδερ!

    Λοιπόν ο γαπ πήρε στο στόμα του τις λέξεις και τα νοήματα που χρησιμοποιούν στα αιτήματα τους οι αγανακτισμένοι πολίτες για να τους κάνει να πιστέψουν ότι τα συμμερίζεται - αφού τα εισάγει στο λόγο του - και ότι μας άκουσε επιτέλους, και τούτο για να μας κλέψει την εμπιστοσύνη μας όπως έκλεψε και τη ψήφο αυτουνών που τον ψήφισαν!
    "Λεφτά υπάρχουν" έτσι λοιπόν μας λέει ότι και "Δημοψήφισμα υπάρχει"!!

    Είναι απίστευτος, δεν καταλαβαίνει ότι, αργά η γρήγορα, τα ψέματα πάντα πέφτουν πάνω σ' αυτόν που τα λέει; Ο λόγος σου δεν έχει πλέον μπέσα. Είναι εικονικός, βυρτουαλ.
    Αν τυχόν υπάρξει δημοψήφισμα να δούμε πως θα το εκφέρει, τι μορφή θα έχει!; Θα είναι κάτι του στυλ : "μνημόνιο η μνημόνιο;"η κάτι άλλο ακόμα πιο μπερδεμένο για να μας μπερδέψει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση