GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραιτείται (από την Σούπερ Λίγκα) ο Μαρινάκης...

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως διαρρέει από κύκλους του Ολυμπιακού, θα παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου της Σούπερ Λίγκας. Η Λάρισα, η Α...


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως διαρρέει από κύκλους του Ολυμπιακού, θα παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου της Σούπερ Λίγκας.
Η Λάρισα, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός εξέδωσαν το βράδυ του Σαββάτου ανακοινώσεις ζητώντας την παραίτηση τόσο του Βαγγέλη Μαρινάκη, όσο και του Γιώργου Μποροβήλου από τη διοργανώτρια αρχή, καθώς...
 τα ονόματά τους εμπλέκονται στην υπόθεση με τα «στημένα».
Η πίεση φαίνεται πως απέφερε αποτέλεσμα, μια και ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα παραιτηθεί από τη θέση του στη Σούπερ Λίγκα. Από «ερυθρόλευκες» πηγές ωστόσο, διαρρέει ότι ο λόγος που θα οδηγηθεί στην παραίτηση ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών είναι άλλος, καθώς κανένας δεν έχει παραμείνει στην προεδρία της Σούπερ Λίγκας δεύτερο χρόνο και ο ίδιος θέλει να ακολουθήσει παρόμοιο δρόμο.
Υπενθυμίζεται πάντως ότι ο Μαρινάκης έχει αποσπάσει την ψήφο του ΔΣ της Σούπερ Λίγκας για δύο χρόνια και κατά συνέπεια, μόνο αν παραιτηθεί ή απολέσει την ψήφο εμπιστοσύνης από τις ομάδες του συνεταιρισμού, μπορεί να φύγει από πρόεδρος. Όλα αυτά βεβαίως, είναι οι πρώτες πληροφορίες που προέρχονται από «ερυθρόλευκους» κύκλους και θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη τοποθέτηση του ίδιου του Μαρινάκη, προτού γίνει αναφορά σε οριστικές αποφάσεις.
Πηγή: http://www.gazzetta.gr/

6 σχόλια

  1. Τα χρήματα που μας έδιναν για την συντήρηση των μεταναστών και λαθρομεταναστών έλαβαν τέλος .
    Τώρα και στο μέλλον πρέπει να τους συντηρεί ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του , με μνημόνια με μεσοπρόθεσμα προγράμματα , με τους κεφαλικούς φόρους με το κόψιμο των ακριβών φαρμάκων από τους ασφαλισμένους ΤΟΥ Ι.Κ.Α και άλλων ταμείων και επακολουθούν πολλά ακόμα σκληρά μέτρα με χαράτσια έκτακτα , που θα μειώσει δραματικά το εισόδημα του Έλληνα φορολογούμενου .
    Στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο κοστίζει 1.000 (χίλια ευρώ ) τον μήνα για τον κάθε έναν μετανάστη – λαθρομετανάστη .
    Αναλυτικά : νοσοκομειακά έξοδα , παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης , συντάξεις (ήδη παίρνουν οι βούλγαροι και Ρουμάνοι ) συντήρηση κέντρων φιλοξενίας μεταναστών που υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα με την παροχή πλήρης διατροφής από κέτερινγκ ,παροχή ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , τηλεφωνικών καρτών ,κινητά τηλέφωνα , έξοδα που κάνει για αυτούς το λιμενικό και η αστυνομίας , έξοδα δικαστικά – δικαστές-φυλακές – δικηγόρους-μεταφραστές , χρηματοδότηση από την κυβέρνηση στις Μ .Κ . Ο. , επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ τον μήνα κ.λπ.
    Κάντε μόνοι σας λοιπόν τον λογαριασμό και θα καταλάβετε τι τεράστια ποσά χρειάζονται για να συντηρηθούν όλοι αυτοί που σύμφωνα με υπολογισμούς , διότι μπαίνουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας , είναι 6.000.000 και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βάση σχεδίου και εντολών που έχει πάρει είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες ,
    που θα τους συντήρηση και θα τους φροντίζει ώστε να μην τους λείπει τίποτα όπως πάντα . . . . . . . . . .
    Ο Έλληνας φορολογούμενος . . . . . . . . . . . . . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΟΙ "ΕΝΤΙΜΟΙ" ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.
    ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΤΟΙΧΙΜΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΟΝΑΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΣΣΥΛΙΑ ΣΕ ΟΛΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ "ΠΙΑΣΕΙ";;;;;
    ΤΩΡΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΠΑΝΕ, ΦΥΛΑΚΗ,ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΒΡΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΦΟΡΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΒΑΛΕ ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΓΚΟΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΡΥΝΟΥ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΘΑΡΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΣΟΚ : Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΖΕΙ !

    ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ....ΤΑΠΕΙΝΑ ΔΟΥΛΟΙ ΣΟΥ..ΑΦΕΝΤΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις μεταγραφές, αφού θα υποβιβαστεί; Καλύτερα θα ήταν να αρχίσει να πουλάει παίχτες αντί να αγοράζει. Τι θα γίνει με τα συμβόλαια των καινούργιων και παλαιών παιχτών, θα ισχύουν μετά τον υποβιβασμό; Θα δεχτούν πρωτοκλασάτα ονόματα να παίζουν με ομαδούλες της επαρχίας σε βουνά και σε λαγκάδια; Σύντομα και αναπόφευκτα θα τον εγκαταλείψουν όλοι τον Ολυμπιακό, προπονητής, παίχτες και υγιείς φίλαθλοι. Πρώτος ο Βαλβέρδε, που είναι σπουδαίος προπονητής και σοβαρός άνθρωπος. Δεν έχει λόγο να χαραμίζεται ή να ντροπιάζεται στην Ελλάδα. Πρέπει να σβήσει από το βιογραφικό του την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, για να μην του το χτυπάνε οι μελλοντικοί εργοδότες του. Κρίμα, γιατί έκανε καλή δουλειά. Κρίμα, γιατί έμπλεξε ο Ολυμπιακός σε κυκλώματα παρόλο που δεν το είχε ανάγκη. Ο ανταγωνισμός του με τον Παναθηναϊκό τον οδήγησε στην καταστροφή. Μετέτρεψαν αψυχολόγητα σε αγώνα ζωής και θανάτου το περιβόητο ματς στο Καραϊσκάκη και χρησιμοποίησαν παράνομα μέσα για να το κερδίσουν. Αν είχαν χάσει, όπως ήταν δίκαιο, πάλι θα έπαιρναν το πρωτάθλημα και όλοι θα το είχαν ξεχάσει. Επιπλέον ο Μαρινάκης θα είχε ήσυχο το κεφάλι του.
    Και οι υπόλοιπες ομάδες που δεν θα υποβιβαστούν θα δεχτούν τεράστιο πλήγμα. Γνώριζαν τι γίνεται επί χρόνια και δεν το κατήγγειλαν. Δεν υπάρχουν παρθένες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τώρα είναι αργά για όλους. Κανείς δεν θα πηγαίνει στα γήπεδα του χρόνου. Πληρώναμε σαν ηλίθιοι εισιτήρια και παγώναμε τον χειμώνα στις εξέδρες, ξενυχτούσαμε στις τηλεοράσεις για να δούμε βρώμικα ματς, πανηγυρίζαμε βλακωδώς στις πλατείες. Πάνε όλα αυτά, πέρασαν οριστικά και για πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν λέω ότι δεν επιδιώκουν ΟΛΕΣ οι ομάδες να έχουν ευνοϊκή μεταχείριση, Αλλά να Προσπαθούν λυσσαλέα να απαξιώσουν τα πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει ο Ολυμπιακός οι Θωμαιδιδες και οι Αδαμιδιδες και οι άλλοι, αντί να κοιτάξουν τα χάλια των ομάδων τους, και με το να εμπαίζουν τον κόσμο τους, το μόνο που θα κατορθώσουν είναι, να τους πάρουν με τις τομάτες οι ίδιοι οι οπαδοί τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση