GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλ. Αθανασιάδης (βουλευτής ΠΑΣΟΚ): «Θα καταψηφίσω το Μεσοπρόθεσμο»...

Σε δηλώσεις του στον ΒΗΜΑ FM ο βουλευτής Κοζάνης του ΠαΣοΚ Αλέξανδρος Αθανασιάδης είπε ότι « δεν θα ψηφίσω το Μακροπρόθεσμο Πρόγραμμα κ...

Σε δηλώσεις του στον ΒΗΜΑ FM ο βουλευτής Κοζάνης του ΠαΣοΚ Αλέξανδρος Αθανασιάδης είπε ότι «δεν θα ψηφίσω το Μακροπρόθεσμο Πρόγραμμα και είμαι έτοιμος να αναλάβω τις ευθύνες μου».
Για το αν θα ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο: «Δεν θα το ψηφίσω. Έχω αποφασίσει. Έχω μάθει να υπηρετώ τις αξίες μου και τα πιστεύω μου. Δεν θα το ψηφίσω, διότι πιστεύω ότι δεν θα έπρεπε να έλθει πακέτο. Έπρεπε να έλθει αναλυτικά. Είμαι έτοιμος να αναλάβω και τις ευθύνες μου. Δεν γνωρίζω αν...
 υπάρχουν και άλλοι βουλευτές που θα το καταψηφίσουν, αλλά πάρα πολλοί βουλευτές μου λένε ότι η στάση μου είναι ειλικρινής, ξεκάθαρη και προς το συμφέρον της χώρας»Για τη ΔΕΗ: «Μπορεί να με λένε γραφικό που φωνάζω, κάποιοι αναλυτές με αποκάλεσαν στόκο, αλλά κανένας δεν με κάλεσε να καταθέσω τις απόψεις μου τεκμηριωμένες για την επιχείρηση που δραστηριοποιείται στη Δυτική Μακεδονία και δεν πρέπει να πουληθεί σε καμία περίπτωση. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να δοθεί σε ξένο επενδυτή, γιατί η επιχείρηση αυτή είναι η ατμομηχανή της ανάπτυξης. Γιατί δεν λέμε ότι ο ξένος που ενδιαφέρεται για τη ΔΕΗ είναι οι Γερμανοί και η RWE που εδώ και επτά χρόνια ενδιαφέρεται να μπει στο σύστημα καύσης λιγνίτη και για τα νερά, τα υδροηλεκτρικά που παράγουν ρεύμα με μηδενικό κόστος;»Για τον κ. Παπακωνσταντίνου: «Μπορεί να ανέβει στην Κοζάνη, δεν νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα. Έχει πολλούς φίλους και το όνομα Παπακωνσταντίνου είναι βαρύ στην περιοχή, με τον θείο του που άφησε καλό όνομα ως υπουργός. Δεν είμαι ικανοποιημένος με τις αλλαγές που έφερε στο μεσοπρόθεσμο. Το δεύτερο μνημόνιο δημιουργεί ένα τεράστιο πρόβλημα στην περιοχή μου και στη χώρα, κατά την άποψή μου»Μιλώντας στην ηλεκτρονική σελίδα του Βήματος ο πρώτος βουλευτής του ΠαΣοΚ που δηλώνει δημόσια ότι θα καταψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα (που εισάγεται αύριο στη Βουλή) λέει: «Ναι θα καταψηφίσω το μεσοπρόθεσμο. Γνωρίζω ότι θα διαγραφώ. Τα έχω μετρήσει όμως όλα έως και την τελευταία λεπτομέρεια».
Ο κ. Αθανασιάδης εδώ και αρκετό καιρό δήλωνε ότι διαφωνούσε με την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και μόλις σήμερα εξεδήλωσε δημοσίως την πρόθεσή του να καταψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο: «Πουλάμε μία κερδοφόρα επιχείρηση, αντί πινακίου φακής. Για μένα η περιουσιακή αξία της ΔΕΗ είναι πάνω από 16 δισ. ευρώ και τα υπολογίζουν σήμερα στα 2,4 δισ. Δεν μπορώ να στηρίξω αυτή την πώληση, γι΄ αυτό αποφάσισα να καταψηφίσω το Μεσοπρόθεσμο. Γενικά είμαι αντίθετος στις πωλήσεις κερδοφόρων ΔΕΚΟ. Η ΔΕΗ είναι ατμομηχανή της ελληνικής οικονομίας», είπε συγκεκριμένα.
Σε ερώτηση εάν υπάρξουν και άλλοι βουλευτές που θα καταψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμό, τι θα συμβεί εάν η κυβέρνηση απολέσει την δεδηλωμένη ο κ. Αθανασιάδης είπε: «Αυτό είναι το μεγάλο δίλημμα. Εγώ υπηρετώ τις αξίες μου και θα πράξω το καθήκον μου, αυτό που συμφέρει την χώρα. Εάν δοθεί η ΔΕΗ σε ιδιώτες επενδυτές τότε τα τιμολόγια θα εκτοξευθούν».
Πηγή: http://www.tovima.gr/

16 σχόλια

  1. Γι αυτό σας λέμε:
    ΠΑΣΟΚ = Camora
    -Κολοτούμπα Αθανασιάδη για τη ΔΕΗ

    Πρέπει να τον πονάνε ακόμη τα …αυτιά του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Αλέκου Αθανασιάδη από το… τράβηγμα της Ιπποκράτους. Μετά τη δήλωση που έκανε πριν από 3 ημέρες που έλεγε ότι αν δεν αλλάξει η ρύθμιση για τη ΔΕΗ δεν ψηφίζει το μεσοπρόθεσμο και θα παραιτηθεί, βγήκε χθες… και σαν να μην συμβαίνει τίποτα είπε:

    «Στη διάρκεια της ζωής μου δεν έχω παραιτηθεί ποτέ και από πουθενά. Δεν έχω μάθει ούτε να κρύβομαι ούτε να παραιτούμαι. Έχω μάθει να υπηρετώ τις αξίες μου και θα πράξω το καθήκον μου με μόνο γνώμονα πρώτα το συμφέρον της χώρας και δεύτερον του τόπου μου και των συμπολιτών μου».

    Κι αυτοί οι απίθανοι τύποι που έγιναν βουλευτές θέλουν να τους πάρουμε στα σοβαρά… Ευτυχώς πλησιάζει η ώρα των εκλογών και κάποιοι…. Αθανασιάδηδες θα πάρουν αυτό που τους αξίζει από τους πολίτες.

    Η πρώτη δήλωση Αθανασιάδη στον realfm, για να μην ξεχνιόμαστε:

    «Δεν είναι δυνατόν να εκποιείται μια περιουσία που για εμένα έχει μία αξία πάνω από 16 δισεκατομμύρια και να πωλείται αντί πινακίου φακής». Αυτή η ιστορία με έχει στεναχωρήσει πολύ. Θα δω στη συνέχεια, όταν θα γίνει η επεξεργασία των στοιχείων και των αποφάσεων, μετά τη Βουλή που θα εκδοθούν οι σχετικές υπουργικές αποφάσεις και τα προεδρικά διατάγματα, θα περιμένω και αυτά και σ’ ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, βεβαίως και θα παραιτηθώ».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμε 1:43

    Βλέπει κανένας με λύπη του ότι αρχίσατε να απειλείτε εμμέσως πλην σαφώς τους βουλευτές που με το θάρρος της γνώμης τους προτιμούν να παραιτηθούν αντί να καταπατήσουν τη συνείδησή τους.

    Μην μιλάτε, εσείς οι απειλούντες και τρομοκρατούντες, εξ ονόματος του ελληνικού λαού.

    Ο λαός άλλα καταλαβαίνει και διαφορετικά θα ενεργήσει όταν έλθει εκείνη η ώρα και δεν θα παρακολουθήσει την τρομοκρατία σας.

    Φυλάτε τις δυνάμεις σας για άλλες σκευωρίες,γιατί θα σας χρειαστούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΕΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ,ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΔΗΜΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΚΛΕΠΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ.ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ.ΤΗΝ ΔΕΗ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΗΔΕΣ ΚΟΒΟΥΝ ΡΑΒΟΥΝ ΤΟΣΑ ΕΣΥ ΤΟΣΑ ΕΓΩ. ΒΡΕ ΟΥΣΤ.ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ ,ΚΑΙ ΤΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΕΝΝΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1,52 ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ ΓΟΜΑΡΙ.

    ΕΔΩ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΙΟΛΑΣ
    ΓΟΜΑΡΕ !!!!

    ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΣΤΗΝ ΓΟΥΡΝΑ
    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ
    ΔΟΣΙΛΟΓΟ ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΟ ΚΩΛΟΔΕΡΜΑ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλύτερα να χάσεις με τιμή
    παρα να κερδίσεις με απάτη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1:54

    Δηλαδή εσύ ευγενέστατε ανώνυμε, δεν θέλεις την αντίδραση και παραίτηση βουλευτών, αλλά λαχταράς διακαώς την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου χωρίς καμμία αποχή και απώλεια;
    Νομίζεις ότι με αυτόν τον τρόπο θα σωθεί η χώρα;
    Αν ναι, τότε σου ζητώ ταπεινά συγγνώμη που έχω διαφορετική γνώμη.
    ¨Όσο για τον κομματικό τίτλο που που αποδίδεις, σε πληροφορώ ότι και τα δύο κόμματα τα έχω γραμμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΩΝ ΣΚΛΗΡΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΒΑΨΑΜΕ , ΑΦΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΠΑΘΗΤΙΚΑ , ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΤΙ ΜΕΤΡΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ , ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΦΟΥΣΚΕΣ , ΧΑΒΑΛΕΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΙΛΟΥΣ .Με τον χαβαλέ και το πανηγύρι που στήνετε στην Πλατεία Συντάγματος δεν κάνετε τίποτα , καλύτερα για πάτε στις παραλίες η για καφέ με τάβλι .
    Μόνο όταν μπείτε μέσα θα καταλάβουν ότι ΔΕΝ παίζουμε και ότι είμαστε αποφασισμένοι και τα παίζουμε όλα για όλα και ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ .
    Οργανωθείτε κάντε σχέδιο και βρείτε ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ .
    ΟΧΙ στη Συγκέντρωση παθητικών αγανακτισμένων , αλλά ΝΑΙ στη συγκέντρωση ενεργών αγανακτισμένων πολιτών με νοημοσύνη που να βράζει το αίμα τους .

    Αν και μέχρι την ψήφιση των σκληρών μέτρων , δεν μπούμε μέσα στην βουλή, με σχέδιο, ακόμα κατάληψη του Μάξιμου, του προεδρικού μεγάρου το σπίτι του γ.α.π του αδελφού του, του προέδρου της δημοκρατίας , τότε την βάψαμε , αφού αντιδρούμε παθητικά , το ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ θα μας περνάνε ότι μέτρα γουστάρουν αυτοί , και με το δίκιο τους αφού μας βλέπουν σαν φούσκες , χαβαλέδες και δειλούς .
    Τι περιμένουμε να εξεγερθούμε, περιμένουμε να μας πουν ευγενικά, ορίστε σας δίνουμε τα δικά σας που σας χρήματα που σας βουτήξαμε πίσω , αφού όλα έγιναν κάτω από το τραπέζι παράνομα χωρίς την έγκριση από τους 180 βουλευτές και θέλουν τώρα να επικυρώσουν το μνημόνιο 1 που ΔΕΝ έχει επικυρωθεί , με το μνημόνιο 2 που ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ επικυρωμένο ,και περιλαμβάνει τα νέα σκληρά μέτρα, τις υποθήκες των Ελληνικών νησιών όπως τα Δωδεκάνησα , Επτάνησα , Κρήτη , Θράκη και ένα μεγάλο μέρος της Μακεδονίας λιμάνια αεροδρόμια το νεράκι μας , το φώς μας όπως και άλλες υποθήκες .
    Εξ αλλού τα χρήματα που λένε ότι μας δάνεισαν ούτε κατά φαντασίαν ΔΕΝ μπήκαν στα Ελληνικά ταμεία του κράτους τα έχουν στο λογαριασμό τους , αυτοί που μας τα έδωσαν , είναι όλα εικονικά .
    Είναι κάτι σαν το σχέδιο Μάρσαλ σε νέα μορφή .
    Πρέπει να αγωνιστούμε . Η ελευθερία δεν χαρίζεται, κερδίζεται μετά από πόλεμο και τώρα έχουμε πόλεμο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αθανασιάδης-Μελισσανίδης:
    Χθες έλεγε ότι θα ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο ... και στο BHMA 99,5 λέει δεν θα το ψηφίσει!!!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Γράψαμε προηγουμένως για την κολοτούμπα του Αθανασιάδη που εξελίσσεται σε Μελισσανίδη μιας και πριν προλάβουν να περάσουν μερικές ώρες έκανε νέα κολοτούμπα και τώρα δηλώνει στο BHMA 99,5 ότι δεν θα ψηφίσει τελικά το μεσοπρόθεσμο ενώ χθες έλεγε ότι δεν έχει μάθει να κρύβεται ή να παραιτείται στη ζωή του!!

    Μετά έχουν άδικο να τον παίζουν στο ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Θα το ψηφίσει δεν θα το ψηφίσει ;
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΒΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΟΥ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗ Δ.Ε.Η.ΣΟΥ ΜΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΝΗΡΟΥΛΗ Ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δε βαριέσαι κ. Αθανασιάδη! Πήγαινε και συ με τον άλλο "επαναστάτη" (παραιτούμαι,δεν παραιτούμαι) Γ.Δημαρά! Το "συνεπή".......
    Είσαι νούμερο και συ.
    Βρώμισε ο τόπος από "σωτήρες"!
    Μη ξεχάσεις να δώσεις και τους χαιρετισμούς μου στον τραμπούκο Φωτόπουλο της ΔΕΗ,που θα ξηλώσει τους διακόπτες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΝΑΙ ΡΕ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΚΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΟΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ. ΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΛΕΩ) ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. ΕΧΕΙΣ ΠΑΓΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ¨?? ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΕΞΥΓΟΥΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για να μην χάσει μερικές ψήφους στο χωριό του ο βουλευτάκος Αθανασιάδης θα καταψηφίσει το μνημόνιο και θα κινδυνεύσει η επόμενη δόση του δανείου. Θα μείνουν εκατομμύρια συνταξιούχοι και υπάλληλοι απλήρωτοι και θα πεινάσουν οικογένειες, επειδή ένας κακομοίρης πολιτικάντης παρανόσησε τον ρόλο του και νομίζει ότι είναι κοινοτικός σύμβουλος στο χωριό του και όχι βουλευτής όλων των Ελλήνων. Πώς αντέχει ο Παπανδρέου και δεν παθαίνει εγκεφαλικό με όλους τους διαταραγμένους που έχουν μαζευτεί στην κοινοβουλευτική ομάδα του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 14 Ιουν 2011 4:30:00 μ.μ.

    ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΑΜΑΣΗΤΟ, Ε ????
    ΤΟΟΟΟΣΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ....

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ, ΘΑ ΤΟ ΠΑΘΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ, ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΙΕΤΑΙ !!!!!

    ΤΕΤΟΙΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ, ΤΕΤΟΙΟΣ ΨΕΥΤΗΣ, ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ, ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ, ΔΕ ΜΑΤΑΠΕΡΑΣΕ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. τι συμβαινει στο υπουργειο παιδειας?
    τα πιανουν για να καλυπτουν παρανομιες δεξιών?

    Η Διαμαντοπούλου τι ξερει??

    14 Ιουν 2011 6:10:00 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε...
    την Ευανθια Μακρη Μποτσαρη την γνωριζει η Διαμαντοπουλου?


    ελα ντε!!!

    14 Ιουν 2011 6:15:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Να κι ενας μαλακοπιτουρας που απεκτησε παλι τ αρχιδια του!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτό που έχει σημασία σήμερα είναινα πάρει μπρός η οικονομία, το ταχύτερο δυνατόν. Δηλαδή, χρειάζονται χρήματα, αλλιώς καμιά οικονομία παγκοσμίως και ιστορικά, δεν πήρε μπρός.

    Κύριε βουλευτά, πώς θα πληρωθούν αρχές Ιουλίου τα επιδόματα ανεργίας σε 800.000 ανέργους και πως θα πληρωθούν οι συντάξεις?,για να μην πούμε ότι δεν θα υπάρχει ούτε ευρώ στην αγορά για τις επιχειρήσεις. Από ποιούς, λοιπόν, θα τα ζητήσουν αυτοί οι άνθρωποι (άνεργοι, συνταξιούχοι, μισθωτοί), αρχές Ιουλίου? Θα πουλήσετε την περιουσία σας, στις αρχές Ιουλίου, για να καλύψετε την ανάγκη να ζήσουν κάποιοι από αυτούς? Μήπως πιστεύετε ότι οι υπάλληλοι της ΔΕΗ θα συνεχίσουν να πληρώνονται, αν η Ελλάδα δεν πάρει τα δάνεια?
    Και σς έρθω στην προσωπική σας στάση. Αναφαίρετο, δικαίωμά σας να είναι να διαφωνήσετε. Εκλεχθήκατε με ένα κόμμα. Συγκεκριμένο. Παραιτηθείτε, σήμερα κιόλας, γιατί η βουλευτική έδρα δεν είναι προσωπική, του Αλέκου Αθανασιάδη. Και μετά κατεβείτε ως ανεξάρτητος ή με όποιον άλλο πιστεύετε ότι συμφωνείτε. Ο λαός και η ιστορία θα σας κρίνουν. Αυξήστε τις πιθανότητες να σας κρίνουν θετικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση