GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορυφαίος της ΝΔ ζήτησε σύλληψη επιβάτη επειδή ...έκραζε τους πολιτικούς! Απίστευτο...

Από το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/ Σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδος (Ηράκλειο Κρήτης) ΠΑΤΡΙΣ 31/5/2011 , πριν...

Από το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/
Σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδος (Ηράκλειο Κρήτης) ΠΑΤΡΙΣ 31/5/2011, πριν λίγες μέρες συνέβη το εξής στο αεροδρόμιο Ηρακλείου Νίκος Καζαντζάκης. Επιβάτης τόλμησε να πει ότι για όλα τα κακά φταίνε οι πολιτικοί. Πολιτικός, βουλευτής παρακαλώ που στεκόταν δίπλα του επιτέθηκε με μανία και ζήτησε τη σύλληψη του επιβάτη και υπό το κράτος απειλών εξευτέλισε τον συμπατριώτη μας αναγκάζοντας τον να ζητήσει δημόσια και με δυνατή φωνή μπροστά στο επιβατικό κοινό.
Καταλάβατε παιδιά με τι φασιστόμουτρα έχουμε να κάνουμε; Αντί να πάει να κρυφτεί το ρεμάλι τόλμησε να απειλεί κιόλας. Το όνομα του "κυρίου" αυτού θα...
δοθεί στη δημοσιότητα όταν πρέπει (σ.σ. πρόκειται για πολύ υψηλόβαθμο κομματικό και κοινοβουλευτικό στέλεχος της ΝΔ).
 Όμως νομίζω ότι αυτό που είπε ο επιβάτης το φωνάζουν κάθε μέρα επί έξι μέρες σε όλες τις πλατείες της χώρας. Γιατί λοιπόν δεν κάνει μήνυση σε όλο τον Ελληνικό λαό; Θα τον καλούσα να πάει στο σύνταγμα να διαμαρτυρηθεί απέναντι στον κόσμο. Βέβαια το ευχάριστο είναι ότι στο αεροδρόμιο τον έκραξαν οι άμοιροι αστυνομικοί οι οποίοι δεν μπορούσαν να βρουν αδίκημα. Ο φασίστας αυτός δεν γνώριζε ότι στις δημοκρατίες κανείς δεν διώκετε για τις πολιτικές του απόψεις. Τέλος πάντων όμως εδώ ισχύει αυτό που λέει ο λαός "Μας χρεωστάγανε μας πήραν και το βόδι".
Επ' ευκαιρία όμως θα πω και κάτι. Ρε παιδιά τόσες μέρες διαδηλώνει ο κόσμος και αυτά τα παχύδερμα δεν ιδρώνει το αυτί τους. Συνεχίζουν το ξεπούλημα κανονικά. Και όχι μόνο. Κάποιοι πιο θρασείς κοροϊδεύουν κιόλας. Βλέπε Πάγκαλο. Μήπως η συνταγή μας είναι λάθος; Το μεγαλειώδες αυτό κίνημα πρέπει να βρει ένα δρόμο ώστε να γίνει εναλλακτική πρόταση. Γρηγορείτε όμως γιατί αυτοί δεν αστειεύονται. ΠΑΛΛΑΪΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΩΡΑ!

15 σχόλια

  1. Οπως η ηλιθιότητα, έτσι και η αλητεία ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟΝ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ!.....ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ Ή ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ. Ή ΜΗΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί δεν λές το ΄'ονοιμά του ρε καραγκιόζη πασόκε σιβυλλομακάκα;
    Μήπως επειδή δεν υπάρχει:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΗΤΗΡΙΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΦΕΥΡΑΝ ΤΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ
    ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΛΗΤΗ
    ΟΝΟΜΑΤΑ
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
    ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΒΡΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΟΡΘΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ 5.30 ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΗΡΕ ΛΕΕΙ ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΕ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2009 ΜΑΣ ΕΙΧΑΝΕ ΠΕΙ.....ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ!! ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΞΕΓΑΝΤΖΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΟΥΤΗΞΕΙ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ. Ο ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. Ο Π Ρ Ο Δ Ο Τ Η Σ !!!! ΜΠΑ ...ΘΑ Φ Υ Γ Ω . ΘΑ ΖΗΣΩ ΣΤΗΝ ΤΑΥΛΑΝΔΗ..ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ? ( ΜΙΑ ΚΡΗΤΙΚΙΑ) ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ ΜΙΑ ΚΡΗΤΙΚΙΑ ΠΟΥ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΚΡΗΤΗ ΕΚΑΨΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙΑ ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και γιατι ζητησε συγγνωμη ο επιβατης ; Τοσο κοττα ηταν κι' αυτος ; Η μηπως εβρισε τον πολιτικο σε προσωπικο επιπεδο ; Γιατι δεν μας λετε τις λεπτομερειες του περιστατικου ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝ ΤΟ ΕΓΡΑΦΕ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΑΞΙΑ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΤΟ ΓΡΑΒΕΙ Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΝΑΡΧΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΗΣ! ΟΥΣΤ ΡΕ! ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΟΥΣΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τώρα πού η Φατάχ τά βρήκε μέ τή Χαμάς,
    ο-η sibilla άλλαξε τό τροπάρι.
    Άαα,χαιρετήσματα στόν Γκάλγουέϊ.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. βασιλοθεομπαίχτοχουντοδεξιοστρατόκαυλη νοοτροπία...

    να τιμωρηθεί ο πολίτης (ναι αυτός ο μαλάκας) που τους κρατάει στην εξουσία !!!

    ονοματάκια δεν δημοσιεύουμε ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ______________________________________________
    Τωρα οπου τολμουν να πανε,
    θα ρωτανε πρωτα αν εχει πισω πορτα
    και μηχανακι ή βαρκα !
    ______________________________________________


    Ισως απο τις ποιο προκλητικες (σε υφος...ανικανοτητα και θρασσος)
    στην κυβερνηση Παπανδρεου...
    Απορω με ΤΟ ΡΑΓΚΟΥΣΙΟ βυσμα την κρατανε
    και την αφησαν να χαλασει και αρκετα χρηματα για ανακαινησεις....!!!!

    Η μουρη της ειναι παραμορφωμενη η απο τις πλαστικες η απο την κλαψιαρικη μουσικη του συζυγου της...ΕΜΕΤΟΣ...ηθελε και θαλασσινα ο πισινος της με την αλλη την ηθοποια και ξενους εκπροσωπους στην Κερκυρα να συζητησουν
    (και με τι προσοντα...).
    Κατσε εκει στις συναυλιες ξερεις ΚΑΛΑ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$...εσυ...
    Η πολιτικη δεν θα σου βγει σε καλο..

    Δεν σε χαλασε μωρη μπαλοτσα..........
    Ακομα εμφανίζονται ειναι τρελές μαζόχες......!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. το ονομα να κανονισω γιαουρτακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οταν στις τελευταίες δημοτικές εκλογές,το ποσοστό της αποχής έφτασς το 60%,ο επικεφαλής υπέρτατος αρχων της πατρίδας,ερμήνευσε το γεγονός σαν συναίνεση, στο έργο που εργολαβικά ανέλαβε, *τοις κείνων ρήμασι ποιθόμενος * σαν *πλάτη που έβαλε ο λαός * για να τον στηρίξει.
    Νομίζετε λοιπόν ότι αυτός και οι συν αυτώ,έχουν καμμία αντίληψη,για το πώς είναι η διαβίωση στην αντίπερα όχθη?
    Εφτασε στο σημείο να σχολιάσει για την μεγαλειώδη προχθεσινή συγκέντρωση,ότι ο λαός έχει δίκιο να διαμαρτύρεται και αν δεν ήταν αυτός που ήταν,θα ήθελε να κατέβει και αυτός στο Σύνταγμα.Είπατε τίποτα?Νομίζετε ότι αυτοί οι άνθρωποι καταλαβαίνουν από τίποτα? Πάρτε το χαμπάρι.
    Δεν νοιώθουν τίποτα,δεν νοιάζονται για κανέναν μας,αρκεί να αποδείξουν στους εντολείς τους πόσο αποτελεσματικοί μπορούν να γίνουν, θυσιάζοντας το μέλλον μας στο βωμό του κέρδους τους.
    Η δική τους εκδοχή για το έργο που παίζεται αυτές τις μέρες είναι,μπόρα είναι,θα περάσει.
    Αστους να ξεσπάσουν,αρκεί να μην κάνουν φασαρία και μας ενοχλούν.
    Και αν το παρακάνουν τραβήξτε τους τα αυτιά,αν το παρακάνουν πολύ παραδώστε τους στα ΜΑΤ,που θα πρέπει να ανταποκριθούν με μεγάλη ευαισθησία.
    Εν ολίγοις,ζώα μας θεωρούν,χειρότερα από ζώα μας συμπεριφέρονται και δεν πα να μουτζώνουμε,δεν πα να φωνάζουμε,στα τέτοια τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αληταρά φασίστα, νομίζεις ότι μόνο εσύ έχεις το δικαίωμα να μειώνεις δημόσια κάποιον; Καλά του έκανε ο πολιτικός.
    Έχεις εσύ και οι όμοιοί σου φασιστική νοοτροπία και κατηγορείτε τους άλλους για φασίστες. Παλιοτόμαρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΟΜΑΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ.
    ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕ ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ, ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΝΑΣ, ΕΝΑΣ, ΟΙ ΣΚΑΤΟΓΛΕΙΦΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ... ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΩΣ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση