GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στημένη η υπόθεση Στρος Καν...

Από το http://tamgr.blogspot.com/ Μολις ετοιμαζόταν για μια μεγάλη αποκάλυψη. Κατι ξέρει ο Βλαδίμηρος που δεν το ξέρουν οι άλλοι.........

Από το http://tamgr.blogspot.com/

Μολις ετοιμαζόταν για μια μεγάλη αποκάλυψη. Κατι ξέρει ο Βλαδίμηρος που δεν το ξέρουν οι άλλοι........
Αυτα αναφερονται σε εκθεση που συντάχθηκε από τις μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας και βρίσκεται στα χέρια του Ρώσου πρωθυπουργού Βλαντιμίρ Πούτιν.
Όπως γράφει η ιστοσελίδα της εφημερίδας «European Union Times», η μυστική έκθεση...
 της FSB αναφέρει πως η σεξουαλική επίθεση προς την καμαριέρα ξενοδοχείου της Νέας Υόρκης σχεδιαστηκε και έγινε γνωστή όταν ο Στρος - Καν έμαθε πως ο χρυσός των ΗΠΑ λείπει από το θησαυροφυλάκιο του Φορτ Νοξ!!
Γι αυτο και η αμερικανικη κυβερνηση δεν μπορουσε να παραδοσει στο Δ.Ν.Τ. τους 191,3 τοννους χρυσου, που ειχε υπογραψει να κανει!!!
ΠΟΥ ΠΗΓΕ Ο ΧΡΥΣΟΣ;!!!Τι εχουν να πουν τωρα ολοι εκεινοι οι κατηγοροι του Στρος για την συμπεριφορα του..... στην καμαριερα;!!!
Αυτα τα στοιχεια στα χερια του Στρος Καν ήταν ικανά να καταστρέψουν την παγκόσμια Οικονομία, γι' αυτο επρεπε να βγει απο την μεση!!
Οπως και εγινε!!
http://www.eutimes.net/2011/05/russia-says-imf-chief-jailed-for-discovering-all-us-gold-is-gone/
ΤΑΜΙS

7 σχόλια

  1. Μην σκύβετε το κεφάλι! Μην τρομοκρατείστε! Ελληνικό νόμισμα εδώ και τώρα!
    Μόνο έτσι πληρώνουν οι έχοντες και όλοι γνωρίζουμε με ποιόν τρόπο κατέχοντες, και αντιδρούμε ουσιαστικά στην δουλεία που μας έχει επιβληθεί από την εποχή του Βυζαντίου έως τις μέρες μας από τις οικονομικές αυτοκρατορίες που μας υποδουλώνουν για να μας εκμεταλλεύονται και να μας χρησιμοποιούν για δικά τους οφέλη. Αυτή η τόσο μικρή κουκκίδα στον παγκόσμιο χάρτη, μα τόσο πλούσια και αυτάρκης σε φυσικούς πόρους και ανθρώπινο πολιτισμό,ένα σημείο που ενώνει τρεις από τις πέντε ηπείρους του πλανήτη και σαν κάτοχός αυτής της μοναδικής γεωπολιτικής αξίας αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα που ορέγεται ο κάθε ισχυρός που επιθυμεί να κυριαρχήσει από την εποχή του Δαρείου έως τις μέρες μας, δεν έχει ανάγκη από την φιλία τέτοιων φίλων. από την συμμαχία τέτοιων συμμάχων, από τον συνεταιρισμό με τέτοιους εταίρους. Με υπεύθυνο, αδιάφθορο και άμεσα αυτοελεγχόμενο νομοθετικό σώμα, ανεξάρτητη και πραγματικά "τυφλή" Δικαιοσύνη, ξεπερνώντας και τα τελευταία σύνδρομα των κωλοβασιλέων, των κωλόγερων, των κωλοεθναρχών και των κωλοαπογόνων τους,εστιάζοντας στην ευρύτερη κοινωνική μόρφωση των νέων της και όχι σε μία πανάκριβη, στείρα και ανούσια εκπαίδευση που τους προορίζει για αυριανούς δούλους, η Ελλάδα μπορεί να κάνει πάλι την υπέρβαση και να προσφέρει πολιτισμό διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την ανεξαρτησία της και την ελευθερία της από όλους αυτούς τους λαούς που αδυνατούν να δουν πιο μακρυά από την μύτη τους και να αντικαταστήσουν το "εγώ" με το "εμείς", διότι είναι μοιραίο για τους ανθρώπους που κατοικούν σε αυτόν τον τόπο, δεχόμενοι τόσο μεγάλες πιέσεις, να εξελίσσονται ταχύτερα από τους υπόλοιπους πληρώνοντας το βαρύ τίμημα της πρωτοπορίας, η οποία φανερώνει τον δρόμο και ορίζει την διαδρομή της ανθρωπότητας.
    Έλληνες τολμήστε και για ακόμα μία φορά επαναστατήστε και όλοι αυτοί που σήμερα σας πολεμούν όταν βρεθούν εκεί που πάλι πρώτοι εσείς θα πάτε θα σας ευγνωμονούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι μόνο ο Στρος Καν το ήξερε. Εδώ έχει βουϊξει το σύμπαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. OI MOGOLOI IRTHANAI APO THN ASIA STHN EBROPH KAI KATASTREPSANAI THN ELLADA POU EXH DOSH TOSA POLA STHN ANTHROPOTITA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σιγά τα (γνωστά σε όλους) αυγά! Πάλι ο Βλαδίμηρος ανακαλυψε την Αμερική με καθυστερηση 500 χρόνων! που να μην έσωνε να την είχαν ανακαλυψει από την αρχή.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και πως βγηκε απ`τη μεση ρε μεγαλε πεθανε?δεν μπορει να μιλησει? που απευθυνεσαι σε ζωα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ

    ΠΟΥ ΠΗΓΕ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ
    TO FORT KNOX ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΕΚΑΝΕ ΦΤΕΡΑ
    ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΤΟΝ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΚΡΥΦΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΘΑΝ ΠΩΣ Ο ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑΣ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.
    ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΤΟΝ ΕΚΛΕΨΕ ΚΑΠΟΤΕ Ο CLINT EASTWOOD
    ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ FORT KNOX ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΨΕΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ 2-3 UFO's
    ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΙΑΣΕΙ ΣΤΙΣ ΞΟΒΕΡΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ.
    ΠΟΛΛΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΣΤΟ FORT KNOX ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΡΥΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ELVIS PRESLEY
    ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΏΣΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΑΡΑΝΕ ΕΠΙΧΡΥΣΟΜΕΝΟ ΣΙΔΗΡΟ.

    ΟΜΩΣ ΟΙ ΠΟΝΗΡΟ ΚΙΝΕΖΟΙ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΟΝΟΜΑΤΙ MAHMOUD ABDEL SALAM OMAR ΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΕΙΧΕ ΣΥΛΗΦΘΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ.

    ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΑ ΔΙΚΗ ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΡΩΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟΥ ΔΕΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΟΜΠΟ.

    ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟ, ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΝΑ ΜΕΛΑΜΨΟ PLAY BOY MODEL ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ ΑΛΛΑ Ο ΜΑΓΚΑΣ ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΠΑΡ' ΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

    ΚΩΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ Η ΛΑΙΛΑΠΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση