GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Νεολαία ΠΑΣΟΚ και η νέα γενιά στο προσκήνιο…

  Σε μια δύσκολη περίοδο για τον ελληνικό λαό, σε μια ακόμα δυσκολότερη για την νέα γενιά, όλοι εμείς οι ενεργά σκεπτόμενοι νέοι οφείλο...

 Σε μια δύσκολη περίοδο για τον ελληνικό λαό, σε μια ακόμα δυσκολότερη για την νέα γενιά, όλοι εμείς οι ενεργά σκεπτόμενοι νέοι οφείλουμε να βγούμε μπροστά και να μετατρέψουμε την αμφισβήτηση στους πολιτικούς θεσμούς της χώρας, που παρατηρείται στον μέγιστο βαθμό τον τελευταίο καιρό, σε ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, προτάσσοντας το όραμά μας..
Αυτό το όραμα είναι μια νέα γενιά η οποία δεν θα χειραγωγείται και θα αποφασίζει η ίδια για το μέλλον της με βάσει την ιδεολογία της, τα θέλω και...
 τα πιστεύω της, με δημοκρατικές πάντα διαδικασίες..
Σαν Νεολαία ΠΑΣΟΚ Μεταμόρφωσης έχουμε πορευτεί με αυτό το όραμα και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε δυναμικά… Με προτάσεις και θέσεις για ζητήματα που ταλανίζουν την νέα γενιά, όσο και την κοινωνία συνολικά, οι οποίες προέρχονται από την πλειοψηφία της κοινωνίας και την βάση της οργάνωσης με αποδέκτες και οφέλη για την κοινωνία συνολικά.
Με λύπη μας όμως γινόμαστε μάρτυρες προσπαθειών χειραγώγησης οργανώσεων ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ καθώς και οργανώσεων ΠΑΣΠ από μη θεσμοθετημένα όργανά τους, παρακάμπτοντας την αυτονομία των οργανώσεων που έχει ψηφισθεί και θεσμοθετηθεί καταστατικά.
Ενημερώνουμε άπαντες πως τέτοιες προσπάθειες, που καταστρατηγούν βασικές αρχές της δημοκρατίας, δεν δύναται να συνεχιστούν, αλλά δεν θα μείνουν και «αναπάντητες» και από τα μέλη και τις οργανώσεις που βάλλονται.
Σύσσωμες αυτές οι οργανώσεις, αλλά και αυτές που αντιτάσσονται σε τέτοιου είδους τακτικές, που αποτελούν την πλειοψηφία της κοινωνίας και του κινήματος, θα βρίσκονται στις επάλξεις για να εναντιωθούν σε τέτοιες πρακτικές, από όπου και αν προέρχονται…
Για την οργάνωση,
Ο Γραμματέας
Παναγιώτης Σταθόπουλος

22 σχόλια

  1. Προς τον κύριο διοικητή του Ι.Κ.Α. , να παρέμβει και να κάνει ερεύνα γα την κομπίνα που έστησαν και διορίστηκε στο δημόσιο , το βουλγαρικό δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ –ΣΙΝΙΚΟΦ :
    Ονομάζομαι Elena Sesinova από Sofia και μένω στα κάτω πατησιά
    Επαγγέλλομαι καρδιολόγος και προσπαθώ να μπω και εγώ στο δημόσιο μόνιμη αλλά είμαι λίγο άσχημη και χοντρούλα και δεν μπορώ να μπω .
    Καταγγέλλω λοιπόν :
    το δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ –ΣΙΝΙΚΟΦ ,
    Ξέρετε πόσες Ντάλεβες και Σινίκοβοι έχουν διοριστεί μόνιμοι στο δημόσιο χωρίς να είναι Έλληνες .Ακλουθώντας τον δρόμο της ΠΟΡΝΕΙΑΣ και του ΣΕΞ για τον διορισμό και νομιμοποίηση τους .
    ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΣΙΝΙΚΟΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΓΙΑΤΡΟΣ. Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ , βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    Αυτοί οι δυο από την Βουλγαρία έπιασαν ΜΟΝΙΜΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγανακτισμένοι κοπρίτες του Πάγκαλου , που αποτελούν την ασπίδα προστασίας για το κοινοβούλιο της αμαρτίας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελληνική γλώσσα
    Από εδώ και πέρα όταν κοιτάμε το λεξικό τις λέξεις απατεώνας και πατριδοκάπηλος , θα βλέπουμε ότι είναι ταυτόσημες με τις λέξεις ΠΑΣΟΚ και οικογένεια Παπανδρέου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής το 1975 εξαγόρασε από τους Άγγλους κα Γάλλους τις μεγάλες εταιρείες ΟΤΕ , ΔΕΗ ,ΟΣΕ , ΕΥΔΑΠ , ΗΣΑΠ , ΟΑ και τις έκανε ελληνικές .
    Το 1979 τις παρέδωσε όχι μόνο χωρίς χρέος αλλά και με μεγάλα αποθεματικά κεφάλαια, στη συνέχεια το ΠΑΣΟΚ τα βρήκε έτοιμα , ρήμαξε αυτές τις Ελληνικές εταιρείες και τώρα τις πουλά κοψοχρονιά στα αφεντικά του ,Εβραϊκά , Αμερικανικά και Γερμανικά κεφάλαια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάλεσμα προς τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει
    με ένα νέο κόμμα , για να ξαναφέρει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της χώρας μας που χάθηκε .
    Και να επανέλθει η οικονομία μας όπως ήταν μέχρι τον Οκτώβριο του 2009 .
    ΕΠΙ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ :
    Spreads : κάτω από 150 μονάδες , τώρα με τον Γ.Παπανδρέου είναι : 1400 μονάδες .
    Δανεισμός : επιτόκιο 1.56 % , τώρα με τον Γ. Παπανδρέου είναι : Από 5% -15% .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα χρήματα που μας έδιναν για την συντήρηση των μεταναστών και λαθρομεταναστών έλαβαν τέλος .
    Τώρα και στο μέλλον πρέπει να τους συντηρεί ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του , με μνημόνια με μεσοπρόθεσμα προγράμματα , με τους κεφαλικούς φόρους με το κόψιμο των ακριβών φαρμάκων από τους ασφαλισμένους του Ι.Κ.Α και άλλων ταμείων και επακολουθούν πολλά ακόμα σκληρά μέτρα με χαράτσια έκτακτα , που θα μειώσει δραματικά το εισόδημα του Έλληνα φορολογούμενου .
    Στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο κοστίζει 1.000 (χίλια ευρώ ) τον μήνα , για τον κάθε έναν μετανάστη – λαθρομετανάστη
    Αναλυτικά : νοσοκομειακά έξοδα , παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης , συντάξεις (ήδη παίρνουν οι βούλγαροι και Ρουμάνοι ) συντήρηση κέντρων φιλοξενίας μεταναστών παροχή πλήρες διατροφής από κέτερινγκ παροχή ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , τηλεφωνικών καρτών ,κινητά τηλέφωνα , έξοδα που κάνει για αυτούς το λιμενικό και η αστυνομίας , έξοδα δικαστικά – δικαστές-φυλακές – δικηγόρους-μεταφραστές , χρηματοδότηση από την κυβέρνηση στις Μ .Κ . Ο. , επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ τον μήνα κ.λπ.
    Κάντε μόνοι σας λοιπόν τον λογαριασμό και θα καταλάβετε τι τεράστια ποσά χρειάζονται για να συντηρηθούν όλοι αυτοί που σύμφωνα με υπολογισμούς , διότι μπαίνουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας , είναι 6.000.000 και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βάση σχεδίου και εντολών που έχει πάρει είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες , και φυσικά με δικαίωμα ψήφου που θα τους το δώσει το ΠΑΣΟΚ , και που θα τους συντήρηση και θα τους φροντίζει ώστε να μην τους λείπει τίποτα όπως πάντα . . . . . . . . . .
    Ο Έλληνας φορολογούμενος . . . . . . . . . . . . . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν δεν ήξερα το πνευματικό επίπεδο του κυρίαρχου λαού,θα απορούσα πώς γίνεται να υπάρχει νεολαία του κατ'εξοχήν υπεύθυνου για την ολοκληρωτική καταστροφή της ελλάδας κόμματος.
    Ένας τόσο απίστευτα αποβλακωμένος, καλομαθημένος, ανίκανος και ανεύθυνος λαός,πώς μπορεί να ελπίζει σε τίποτα άλλο εκτός από το χειρότερο τέλος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 9,37 ποσο χρονο θελει να ερθει καποιος σαν εσενα απο τον Αρη;;;;;; Μαλλον το '75 θα εισουν μακρια νυχτομενος γιατι γραφεις μεγαλες ανακριβειες!!!
    Οι Γερμανοι ειχαν εχουν και θα εχουν απαιτησεις απο την Ελλαδα γιατι καποιοι σαν τον Καραμανλη ειχαν υπο την προστασια τους τους δωσιλογους και τους ηταν χρησιμος. Ρωτα ποιοι πουλησαν και την Κυπρο παραπλανοντας το στρατο μας οταν εγινε η εισβολη το 1974. Οσο για τους πολιτικους μας να ξερεις οτι οι χωματερες μπροστα τους ειναι πεντακαθαρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κωστα Καραμαλη ελα γιατι κοντευουν να καουν οι μπριζολες!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΘΕΛΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΡΩΜΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΓΙ'ΑΥΤΟ ΟΙ ΑΤΙΜΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΕΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΤΟΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΤΙΜΟΙ,ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αφού και οι -τελευταίοι- βλαμμένοι σας κατάλαβαν ... μονο οι πολύ καλα΄βολεμένοι έχουν απομείνει προσκολλημένοι στα κωλο-κόμματά σας! ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ¨ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ..ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ Η ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ του νεο ναζι Pasok.

    "Κατά συνείδηση" [NAI], δήλωσε ότι θα ψηφίσει για το Μεσοπρόθεσμο ο Σήφης Βαλυράκης....

    "Κατά συνείδηση" [η οποία θα του επιβάλλει να ψηφίσει ΝΑΙ δαγκωτό]....
    θα ψηφίσει ο βουλευτής Χανίων του ΠΑΣΟΚ Σήφης Βαλυράκης κατά τις ψηφοφορίες στη Βουλή για την έγκριση του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου και του εφαρμοστικού νόμου, όπως δήλωσε σήμερα κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στα Χανιά.

    Καθώς σκέφτηκε ότι δεν μπορούν να μονοπωλούν την επικαιρότητα τα νούμερα
    όπως ο Αθανασιάδης ο Ρομπόπουλος και ο Κουρουπλής, και να σιωπά αυτός, που είναι απ' τα παλιότερα νούμερα
    της Βουλής και έλυσε και το γρίφο της Siemens σαν Πρόεδρος της εξεταστικής..

    [αλήθεια τι έγινε μ΄αυτή την ιστορία;]....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΙ..
    Ραγκούσης-Νταλάρας μας περνάει για ηλίθιους:
    ΣΑΝ ΤΗΝ ΧΕΣΜΕΝΗ ΞΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΑΙΔΙΟΥ...

    Προτείνει έκτακτη και βαριά (sic),
    φορολόγηση σε όσους άσκησαν εξουσία από το 1974

    Τις προηγούμενες εβδομάδες που συζητιούνταν τα μέτρα που θα πάρει το ΠΑΣΟΚ έκανε την πάπια και ήταν μουγγός...
    Τώρα που όλα έχουν τελειώσει και για άλλη μια φορά όπως γίνεται στο Σοσιαλισμό ® το λογαριασμό θα τον πληρώσουν οι ταλαίπωροι, εμφανίστηκε να λαϊκίσει και να κοροϊδέψει ,
    καναν ηλίθιο για να κερδίσει κανα σταυρό στις εκλογές που έρχονται...
    Έτσι μετά από τόσες εβδομάδες έκανε την καινοτόμα πρόταση να φορολογηθούν "βαριά",
    το "βαριά" για να τσιμπήσουν ακόμα περισσότερο οι ηλίθιοι,
    όσοι κυβέρνησαν πριν από τους άχρηστους που μας έστειλαν στο ΔΝΤ και υπογράφουν ότι τους δίνουν χωρίς καν να το διαβάσουν...

    Η πρόταση περιλαμβάνει άραγε και τους αμόρφωτους μουσάτους πρασινοφρουρούς της δεκαετίας του 80 ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Elena Sesinova από Sofia

    Κάνε δίαιτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ρε αει στο διαολο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. καταστρεψατε τη χωρα ,την πουλατε,και ξανα αει στο διαολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Έλληνας φορολογούμενος . . . . . . . . . . . . . . .

    27 Ιουν 2011 10:03:00 μ.μ.

    Ο Έλληνας Kαραγκιόζης ο κουτοπόνηρος.
    Οι μετανάστες σε βάλανε στο μνημόνιο και σου τα φάγανε, σούργελο ε σούργελο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η ΕΝΝΟΙΑ "ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ" ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ.
    Τ Ε Λ Ε Ι Ω Σ Ε .....

    ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ, ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΙΣ.

    ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΡΕ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ 15 ΜΗΝΕΣ ΔΕ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟ.
    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ....

    ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
    ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΨΗΦΟΥ.
    ΤΗΝ ΑΟΖ.
    ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.
    ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟΙ.
    ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΗΔΕΣ.
    ΤΗΝ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ.
    ΤΟΥΣ ΡΩΣΙΚΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ.
    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΕΣ (ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
    ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ.

    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ, ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ,
    ΤΟΝ ΑΜΕΣΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.

    ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ "ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ" ... ΤΩΡΑ ?!?!?!?!
    ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ, Ή ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ?!?!?

    ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΘΕΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΕΝΤΕΛΩΣ, ΠΟΡΤΑ, ΠΟΡΤΑ,
    Ή ΑΥΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΑΣ ΑΠ' ΕΞΩ ?!?!?!

    ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ,
    ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑΚΙΑ !!!!!!!!

    ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΠΑΤΟ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.

    (ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο Έλληνας Kαραγκιόζης ο κουτοπόνηρος.
    Οι μετανάστες σε βάλανε στο μνημόνιο και σου τα φάγανε, σούργελο ε σούργελο!
    28 Ιουν 2011 8:04:00 π.μ.


    ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΚΑΤΟΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Tέτοιες ώρες σε μια τόσο κρίσιμη κατάσταση για την Ελλάδα το καλύτερο που έχετε να κάνετε απαχαυνωμένοι νεολαίοι του ήλιθιου της πρασινοσκουληκοφωλιάς τουλάχιστον βγάλτε τον σκασμό γιατί προκαλείτε με τις μαλακίες που αραδιάζετε.
    Το ΠΑ.ΦΟ.Κ (ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΟ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ) ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αναρωτηθήκατε τι βαθμού έγκλημα διαπράξατε στον εαυτό σας ,στις επόμενες γενιές που θα μας διαδεχθούν ρε απερίσκεπτη και στην Πατρίδα, τούβλα, καραμήτρηδες, ντενεκέδες που ψηφήσατε τον Γιώργο Παπανδρέου για αρχηγό στο ΠΑΣΟΚ το 07. Τον στήριξαν τα αρπακτικά, το βαθύ πασοκ για να συνεχίζουν να κάνουν την « δουλεία τους» ανενόχλητη διότι με τον Βενιζέλο στο τιμόνι ηλίθιοι δεν θα τολμούσαν. Τους το είπε η Βάσω Παπανδρέου στην ομιλία της τότε: Πλούτισαν κάποιοι σύντροφοι. Και εσείς βλάκες, κόπανοι ψηφήσατε τον Γιωργάκη….. Ρίξατε μούντζες κόπανοι στα μούτρα σας για την ηλιθιότητά σας, βλάκες. Μην ξαναλειτουργήσετε ποτέ πια με αυτή την ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ώ ρε θράσος, να συνεχίζουν να μιλάνε οι δεξιοί νεκροθάφτες της χώρας, οι εγγονοί και γιοί των δοσίλογων, των ταγματα(σφα)λητών, των συνεργατών των ναζί, των Χουντικών Υπανθρώπων, των προδοτών του έθνους και του ελληνικού λαού ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ για την οικονομική πολιτική??
    Αυτά τα τρισκατάρατα δεξιά καθάρματα, που μέσα στα 5 χρόνια της καταστροφικής τους διακυβέρνησης, ανέβασαν το δημόσιο χρέος της χώρας από 180 δις (που ήταν το Μάρτιο του 2004- ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΕΘΝΟΥΣ!!!!) σε 300 δις ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2009!!!
    120 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ!!!!
    ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΟΙ ΑΧΡΕΙΟΙ, ΟΙ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΟΙ, που μόλις έχασαν τον έλεγχο – ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ 54 ΔΙΣ(!!! ), ΕΛΛΕΙΜΜΑ 15,4% ΓΙΑ ΤΟ 2009 ?!?!?!?! (και μαζί τα αβγά και τα πασχάλια!!!), άρχισαν οι αχρείοι να λένε και ψέματα στην Ευρώπη, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΝ ΩΣ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΩΣ ΛΑΟ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!!!!

    ΟΥΣΤ, ΑΠΟ ΔΩ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!

    ΕΚΕΙ, ΕΚΕΙ, ΕΚΕΙ ΣΤΟ 20% ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ…
    ΚΑΙ ΘΑ ΞΥΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΓΙΑΤΡΕΥΤΕΣ ΠΛΗΓΕΣ ΣΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση