GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκλογές αμέσως μετά την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου(;)...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο Το νέο σενάριο που συζητείται, ύστερα από τις τελευταίες πυκνές διεργασίες, προβλέπει τα εξής: Να φέρει η κ...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο

Το νέο σενάριο που συζητείται, ύστερα από τις τελευταίες πυκνές διεργασίες, προβλέπει τα εξής: Να φέρει η κυβέρνηση το Μεσοπρόθεσμο κανονικά προς ψήφιση στη Βουλή για να εξασφαλιστεί η πέμπτη δόση και να δηλώσει ότι, ύστερα από την ψήφισή του, θα...
προκηρυχθούν αμέσως εκλογές. Προφανώς εντός Ιουλίου...

5 σχόλια

  1. ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΩΝ ΣΚΛΗΡΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΒΑΨΑΜΕ , ΑΦΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΠΑΘΗΤΙΚΑ , ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΤΙ ΜΕΤΡΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ , ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΦΟΥΣΚΕΣ , ΧΑΒΑΛΕΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΙΛΟΥΣ .

    Με τον χαβαλέ και το πανηγύρι που στήνετε στην Πλατεία Συντάγματος δεν κάνετε τίποτα , καλύτερα για πάτε στις παραλίες η για καφέ με τάβλι .
    Μόνο όταν μπείτε μέσα θα καταλάβουν ότι ΔΕΝ παίζουμε και ότι είμαστε αποφασισμένοι και τα παίζουμε όλα για όλα και ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ .
    Οργανωθείτε κάντε σχέδιο και βρείτε ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ .
    ΟΧΙ στη Συγκέντρωση παθητικών αγανακτισμένων , αλλά ΝΑΙ στη συγκέντρωση ενεργών αγανακτισμένων πολιτών με νοημοσύνη που να βράζει το αίμα τους .

    Αν και μέχρι την ψήφιση των σκληρών μέτρων , δεν μπούμε μέσα στην βουλή, με σχέδιο, ακόμα κατάληψη του Μάξιμου, του προεδρικού μεγάρου το σπίτι του γ.α.π του αδελφού του, του προέδρου της δημοκρατίας , τότε την βάψαμε , αφού αντιδρούμε παθητικά , το ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ θα μας περνάνε ότι μέτρα γουστάρουν αυτοί , και με το δίκιο τους αφού μας βλέπουν σαν φούσκες , χαβαλέδες και δειλούς .
    Τι περιμένουμε να εξεγερθούμε, περιμένουμε να μας πουν ευγενικά, ορίστε σας δίνουμε τα δικά σας που σας χρήματα που σας βουτήξαμε πίσω , αφού όλα έγιναν κάτω από το τραπέζι παράνομα χωρίς την έγκριση από τους 180 βουλευτές και θέλουν τώρα να επικυρώσουν το μνημόνιο 1 που ΔΕΝ έχει επικυρωθεί , με το μνημόνιο 2 που ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ επικυρωμένο ,και περιλαμβάνει τα νέα σκληρά μέτρα, τις υποθήκες των Ελληνικών νησιών όπως τα Δωδεκάνησα , Επτάνησα , Κρήτη , Θράκη και ένα μεγάλο μέρος της Μακεδονίας λιμάνια αεροδρόμια το νεράκι μας , το φώς μας όπως και άλλες υποθήκες .
    Εξ αλλού τα χρήματα που λένε ότι μας δάνεισαν ούτε κατά φαντασίαν ΔΕΝ μπήκαν στα Ελληνικά ταμεία του κράτους τα έχουν στο λογαριασμό τους , αυτοί που μας τα έδωσαν , είναι όλα εικονικά .
    Είναι κάτι σαν το σχέδιο Μάρσαλ σε νέα μορφή .
    Πρέπει να αγωνιστούμε . Η ελευθερία δεν χαρίζεται, κερδίζεται μετά από πόλεμο και τώρα έχουμε πόλεμο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παπακωνσταντίνου: Καθεστώς η καθυστέρηση δημοσίευσης των στοιχείων του προυπολογισμού... λόγω μαγειρέματος

    Έχουμε γράψει και παλαιότερα ότι στις 10 κάθε μήνα πρέπει βάσει Νόμου να δημοσιεύονται τα προσωρινά και στις 20 τα τελικά στοιχεία εκτέλεσης του προυπολογισμού για τον προηγούμενο μήνα.

    Εδώ και πολλούς μήνες ο Παπακωνσταντίνου το έχει κάνει σύστημα να καθυστερεί τη δημοσίευση (δείτε εδώ, εδώ και εδώ για τους προηγούμενους μήνες και δείτε στη φώτο τι γινόταν παλαιότερα).

    Έτσι και σήμερα ο Ιούνιος έχει 14 και ακόμα να δημοσιεύσει ο Παπακωνσταντίνου τα νούμερα των εσόδων-εξόδων... ο λόγος προφανής:
    Το μαγείρεμα μιας και όλα έχουν πλέον καταρρεύσει ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Και όταν τα δημοσιεύσει και φανεί η ανικανότητά τους, για άλλη μια φορά θα μας πει, ότι για την υστέρηση εσόδων φταίει ότι φέτος τον Ιανουάριο δεν εισπράχθηκαν τα τέλη κυκλοφορίας όπως έγινε τον Ιανουάριο του 2010 όταν για να αυξήσουν το έλλειμμα του Καραμανλή το 2009 έδωσαν παράταση μέχρι τον Ιανουάριο του 2010
    ώστε έσοδα του 2009 να πάνε στο δικό του 2010...
    για τέτοιο καραγκιοζιλίκι μιλάμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 2.07# AN ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ (ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΑΝ ΑΣΠΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ) ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΤΙ ΕΝΟΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΒΑΡΝΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΙΚΑ?? ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ Ή ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΤΟΥΣ??? ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΑΚΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΡΗΞΩ ΠΟΛΕΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυριο στην περικυκλωση της βουλης
    και καποιων σπιτιων κωλουπουργων,

    παρτε μαζι σας απο λεηζερ μεχρι δυναμιτακια,
    μολοτοφ, κροτιδες, αεροβολα και καυστικα υγρα.

    Τελος το παρτυ 300 ατημωρητα λαμογια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολλά παλικάρια της φακής μαζεύτηκαν...
    Είναι αξιοσημείωτη η προτροπή στον όχλο να συμπεριφερθεί ... ως όχλος. Δηλαδή όχι μόνο τυφλά αλλά ΚΥΡΙΩΣ ανώνυμα, δηλαδή ανεύθυνα. Εγώ συμφωνώ με τα κομάντα του μπούγιου στη Βουλή. Αλλά προτού ορμήσουν όλοι αυτοί οι παλικαράδες, ας μαζέψουν το τάγμα εφόδου να κάνουν αναφορά και να πάρουν παρουσίες. Επώνυμα. Να αναλάβουν επώνυμα και γραπτώς την ευθύνη για το εγχείρημα και μετά ... ας χυμήξουν. Όχι από τη μία αυτή που βάζουν την υπογραφή τους στην ψήφο τους και από την άλλη όσοι μίζεροι θέλουν ... ανατροπή. Έτσι αόριστα. Θα είναι μια χρυσή ευκαιρία να δούμε τα ευγενή τους κίνητρα.
    -Την ΄κλαψομουνίαση της άχρωμης άοσμης 35 χρόνια δημοσίου υπαλλήλου (από την πίσω πόρτα βεβαίως βεβαίως) που της καθυστερούν τη σύντακη και το εφάπαξ - ω τι ευγενής και διαρκής στόχος για επίθεση εναντίον της Βουλής
    -το κόμπλεξ του αλογοουρά μηχανόβιου που είναι και πολύ trendy τόσα χρόνια αλλά 'δεν τον καταλαβαίνουν'
    -του βιαστικού άνεργου πτυχιούχου - σιγά ρε φίλε, εδώ οι πατεράδες μας έπιασαν δουλειά στα 28-30, εσύ βρήκες ευκαιρία να επιβάλλεις την δήθεν απασχόλησή σου στα 22; με τι επαγγελματικό προσανατολισμό ρε μάγκα; Τρούπωσα στο πανεπιστήμιο, βγήκα και απαιτώ έτοιμη θέση;
    -του 'χρωστάω παντού τα πάντα' και αν χρεοκοπήσουμε θα σβηστεί το χρέος μου, μου θυμίζει αυτούς που κάνουν διάρρηξη στα αρχεία του σχολείου για να χαθούν κακοίο βαθμοί και αδικαιλόγητες απουσίες

    ΕΠΩΝΥΜΑ λοιπόν η έφοδος για να δούμε και ποιους θα δείρουμε και να γνωρίζουμε και το λόγο

    ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΟΒΑΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση