GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε ποιους απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα για τα «στημένα» παιχνίδια...

Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα επιβλήθηκε στους 68 κατηγορούμενους για την υπόθεση των «στημένων» παιχνιδιών, μεταξύ των οποίων βρίσκεται ...


Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα επιβλήθηκε στους 68 κατηγορούμενους για την υπόθεση των «στημένων» παιχνιδιών, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΑΕ Θανάσης Κανελλόπουλος και ο διεθνής αμυντικός Αβραάμ Παπαδόπουλος.
Τα συγκεκριμένα πρόσωπα κρίθηκαν ύποπτοι φυγής από τις αρχές, καθώς...
 στο πόρισμά της η εισαγγελέας Πόπη Παπανδρέου αναφέρει ότι ορισμένοι από τους εμπλεκόμενους προετοίμαζαν τη φυγή τους στο εξωτερικό.
Η δικογραφία
Δίωξη για απλή συνέργεια σε εγκληματική οργάνωση (κακούργημα), τα μέλη της οποίας επιδιώκουν οικονομικό ή άλλο όφελος και για απλή συνέργεια σε δωροδοκία, για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα, τελεσθείσα κατ' εξακολούθηση ασκήθηκε στους Βαγγέλη Μαρινάκη και Θανάσση Κανελλόπουλο.
Ακόμα, κατηγορίες για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα (κακούργημα) και δωροδοκίας και δωροληψίας για την αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα αντιμετωπίζουν οι Θωμάς Μητρόπουλος, Ιωάννης Κομπότης, Σπύρος Καλογιάννης, Αντώνης Μανίκας, Ευάγγελος Κιοτζένης. Aγγελος Τραυλός, Γεώργιος Πουλόπουλος, Ευστάθιος Προβατίδης, Πέτρος Ρουτζιέρης, Τάκης Γιαννόπουλος, Γιώργος Μποροβίλος, Δημήτρης Μπάκος, Ιωάννης Ναυρινιάδης, Βασίλειος Αδαμάκης, Ιωάννης Αρφάνης, Αθανάσιος Γιάχος, Δημήτρης Λυμπαντσής, Περικλής Αδαμαντίδης, Παύλος Δήμου, Παναγιώτης Σπάρταλης, Γιώργος Σαλαμαστράκης, Χοσέ Λουίς Ρέγιες, Μαρσέλο Γκούντμαν, Ιωάννης Τσιγιάννης, Δημήτρης Καλόπουλος, Σπυρίδων Τρύφωνας, Ακης Πάσσαρης, Γεώργιος Χριστοβασίλης, Γεώργιος Γρηγορόπουλος, Κώστας Χρυσοχοΐδης και Ιωάννης Σπάθας. Οι παραπάνω αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της νομιμοποίησης
Κατηγορούμενοι επίσης είναι και οι: Γιώργος Γεωργιάδης, Έλενα Νεούζα-Θεοσόγλου-Ζοσέ-Λαορένσο, Λουκάς Αποστολίδης, Γιώργος Πράττος, Γιώργος Βαρούτσικος, Γιώργος Τόρης, Γιώργος Γεωργόπουλος, Ιωάννης Τσιγιάννης, Ευθύμιος Σιδηρόπουλος, Δημήτρης Μουστάκας, Ανθιμος Καραμανίδης, Λουκάς Καραμανής, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Γιώργος Χαβενετίδης, Δημήτρης Δημητρίου, Βαγγέλης Δήμου, Σταμάτης Φασουλής, Μανόλης Αρβανιτάκης, Γιάννης Οικονομίδης, Νίκος Λυράκης, Σάββας Παντελίδης, Χρήστος Σφήκας, Νικόλαος Θεοχαρίδης, Λεωνίδας Παπασταθόπουλος, Ιωάννης Καλυβίτης, Κωνσταντίνος Μενδρινός, Δημήτρης Βίλλας, Μιχαήλ Τζιβελέκης, Μιχαήλ Αλβέρτης, Γιαννάκης Ανδρέου, Μάριος Μπουλουγούρης, Μαρία Αυγίδου, Διονύσης Κοτίνης, Μαρία Βυθοπούλου και Αθανάσιος Κωστουλέας, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες, ανά περίπτωση, για απάτη, κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια (κακούργημα), νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα (κακούργημα) και παραβάσεις του νόμου περί στοιχημάτων από κοινού και κατ' εξακολούθηση.
Υπενθυμίζεται ότι εκκρεμούν πέντε εντάλματα σύλληψης που εξέδωσε η εισαγγελία για πρόσωπα που βαρύνονται με το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης, μεταξύ των οποίων και ο Μάκης Ψωμιάδης που, κατά τις εισαγγελικές αρχές, είχε διευθυντικό ρόλο, μαζί με τους Αχιλλέα Μπέο και Γιώργο Τσακογιάννη. Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας οι εγκληματικές ομάδες ήταν τρεις, με κοινά πρόσωπα ωστόσο στην καθεμία.
Σε διαθεσιμότητα οι ύποπτοι διαιτητές
Εν τω μεταξύ, σε διαθεσιμότητα τέθηκαν από την ΕΠΟ όσοι διαιτητές εμπλέκονται στη δικογραφία για το σκάνδαλο των «στημένων» αγώνων.
Πρόκειται για τους Δημήτρη Καλόπουλο, Θανάση Γιάχο (Σούπερ Λίγκα), Βαγγέλη Κιοτζένη, Χρήστο Σφήκα (Football League) και το βοηθό Σπύρο Τρύφωνα, τους οποίους η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας έθεσε αρχικώς στο «ψυγείο», ενώ στη συνέχεια θεωρείται πολύ πιθανή η οριστική διαγραφή τους από τους πίνακες.

5 σχόλια

  1. Όλος ο κόσμος έβλεπε ότι ο Ολυμπιακός κέρδιζε με μεγάλες βοήθειες από τους διαιτητές . Ο κόσμος το έχει τούμπανο και 'μεις κρυφό καμάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν το κρατος ειναι της πλάκας ο καθενας κανει ότι θελει. Δε θα τιμωρηθει κανένας από τους "μεγάλους", θα το δειτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΗΤΑΝ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΗΘΕΛΕ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ (ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ) KAI ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΥΠ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ.

    Η ΕΥΠ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΜΑΣ .
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΚΗ ΤΟΥ ΜΑΝΤΕΛΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΛΗΤΗ ΕΠΙΟΡΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ.

    ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ Η ΕΥΠ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ Η ΣΑΠΙΛΑ ΕΧΕΙ ΦΘΑΣΕΙ ΩΣ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ.

    ΟΤΑΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΥΦΛΩΘΕΙ ΙΣΩΣ ΔΟΥΜΕ ΦΩΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τη μεγαλύτερη μαλακία την έκανε ο Γιάννης Μπουρούσης, ο παίκτης της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού που βγήκε και απολογήθηκε δημοσίως, αντί να πλακώσει στις μηνύσεις (για ηθική βλάβη) τους πάντες, περιλαμβανομένων και των διωκτικών αρχών. Στη θέση του, έτσι και με εβγαζαν στη σέντρα τα ΜΜΕ, θα έβγαινα και θα έλεγα:

    "Ρε αλήταράδες, είναι παράνομο να πίνω ότι μαντζούνι γουστάρω, απο το χέρι του Ψωμιάδη, όταν αυτό δεν είναι παράνομο? Βρέθηκε παράνομη ουσία στον οργανισμό μου? Όχι! Τι σας νοιάζει εσάς αν οι γιαγιάδες που γνωρίζει ο Μάκαρος φτιάχνουν φυτικό placebo (και με παραμυθιάζουν στην αυθυποβολή) ή απόσταγμα από φασκόμηλο? Ούστ απο δω τομάρια! Αν είχατε αρχίδια ας βγάζατε συνομιλίες του πολιτκού με τα 180 εκατομμύρια στην τράπεζα. Αλλα δεν τα έχετε... Απλά, βολευόσαστε με το να ποινικοποιείτε την συνομιλία με Ψωμιάδη και όχι την ίδια την ουσία που υποτίθεται μου έδωσε..."
    Αυτό θα έκανα εγω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ'ΣΤΗΣΕΣ, ΤΟ ΄ΠΑΙΞΕΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση