GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ΔΝΤ βάζει χέρι και στην Ισπανία...

Σημαντικούς κινδύνους για την ισπανική οικονομία βλέπει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο εκτιμώντας ότι το μεταρρυθμιστικό έργο που πραγμα...

Σημαντικούς κινδύνους για την ισπανική οικονομία βλέπει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο εκτιμώντας ότι το μεταρρυθμιστικό έργο που πραγματοποιείται από την κυβέρνηση είναι ανεπαρκές και ότι είναι αναγκαία «συμπληρωματικά μέτρα».
«Το έργο της αποκατάστασης της οικονομίας είναι ελλιπές και οι κίνδυνοι είναι...
 σημαντικοί» αναφέρει το ΔΝΤ στα προκαταρκτικά συμπεράσματα μιας αποστολής αξιολόγησης στην Ισπανία.

2 σχόλια

  1. Καλά ένας,ένας να μπαίνουμε στην σειρά.
    Να δούμε πώς θα ξεμπερδέψουν με μας τους λωποδύτες,τους απατεώνες και όλα όσα κοσμητικά μας αποδίδουν οι αρχιλωποδύτες,οι αρχιαπατεώνες και όλα τα λοιπά με την προσθήκη του αρχι....
    και μετά ας βάλουν χέρι και στους άλλους.
    Στο κάτω κάτω κάποιοι από τους άλλους έχουν και πολιτικούς με ευαισθησία παραίτησης όταν αποκαλύπτονται τα έργα και οι ημέρες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρέπει κάτι να γίνει με αυτόν τον ανεύθυνο άνθρωπο, τον Σαμαρά.
    Όσο και να μην συμφωνώ με τη ΝΔ και την πολιτική της συμπεριφορά, είναι ένα κόμμα με άξιους ανθρώπους, που δεν τους αξίζει ο συγκεκριμένος τύπος για αρχηγός. Το ίδιο οφείλει να κάνει και το ΠΑΣΟΚ με τους λαϊκιστές ΠΑΣΟΚΟΥΣ, μόνο που στη ΝΔ το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο, αφού τον λαϊκισμό τον εκφράζει ο ίδιος ο αρχηγός της.

    Φυσικά, για να είμαστε δίκιαιοι, το πρόβλημα προϋπάρχει του Σαμαρά. Δυστυχώς είναι αρκετά βαθύτερο και έχει να κάνει με την ίδια τη δομή της αστικής τάξης στη χώρα μας. Δεκαετίες τώρα ο παραγωγικός ιστός αποσαθρώνεται προς χάριν των κρατικοδίαιτων-νταβατζήδων στον ιδιωτικό τομέα και των ορδών των ρουσφετοδιορισμένων ΔΥ.
    Συνεπώς η κρίσιμη μεταρρυθμιστική μάζα είναι μειοψηφία στα δύο μεγάλα κόμματα.

    Και πριν τον Σαμαρά, δεν είχαμε την πεφωτισμένη δεξιά, τον κουρασμένο είχαμε και τους οπαδούς του, που έτρωγαν με χίλιες μασέλες.

    Γι αυτό και βλέπουμε αυτή την ιδεολογική αντι-μνημονιακή σύμπλευση ΝΔ-αριστεράς με έντονο αντι-ευρωπαϊσμό.

    Πρέπει να αφυπνιστούμε όλοι. Δεν γίνεται να αφήνουμε τους χιλιάδες άσχετους της πλατείας Συντάγματος, που επειδή είδαν το zeitgheist και το debtocracy, νομίζουν ότι ανακάλυψαν την Αμερική. Η μιζέρια και η μετριότητα είναι ο αντίπαλός μας και πρέπει να τα αναδεικνύουμε. Να μην παίζουν μπάλα μόνοι τους. Να μην νομίζουν ότι έχουν δίκιο μόνο και μόνο γιατί κανείς δε θέλει να μιλήσει και να αντιπαρατεθεί μαζί τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση