GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το βίντεο με τη φυγάδευση πολιτικών (με ... καΐκι) στην Κέρκυρα!

01/06/11 Αγανακτισμένοι κατά βουλευτών! by jvnadr Από το www.corfupress.com/ Φυγάδεψαν με... καΐκι Ρ. Ζήση, Βρεττό, Γκερέκου και Δένδ...


01/06/11 Αγανακτισμένοι κατά βουλευτών! by jvnadr
Από το www.corfupress.com/
Φυγάδεψαν με... καΐκι Ρ. Ζήση, Βρεττό, Γκερέκου και Δένδια υπό βροχή συνθημάτων από τους "αγανακτισμένους στην Κέρκυρα"!

22 σχόλια

  1. ΘΑ ΠΑΡΑΤΑΧΘΟΥΜΕ ΣΕ ΡΩΜΑΙΚΕΣ ΦΑΛΑΓΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΙΡΗΝΙΚΑ .
    Θα παραταχθούμε όπως οι ρωμαϊκές φάλαγγες και θα μπούμε μέσα στη βουλή ειρηνικά δεν θα μας τολμήσει να μας εμποδίσει κανείς , (εμείς είμαστε χιλιάδες )
    και όταν μπούμε μέσα στη βουλή θα κάνουμε καθιστική ειρηνική διαμαρτυρία , μέχρι και την ΝΙΚΗ
    ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ .
    ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΤΥΧΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΕ ΒΡΕ,
    ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν βοηθάει, η έκφραση ανοικείων λέξεων καί φραστικών επιθέσεων κατά της κυρίας Νταλάρα-Ραγκούση καί των άλλων κυριών καί κυρίων που αποτελούν αυτό το άθλιο συνονθύλευμα που αποκαλείται κυβέρνηση.
    Η λύση βρίσκεται αλλού.
    Διαρκής αποδοκιμασία όλων καί παντού, σε κάθε τους εμφάνιση, μέχρι να αναγκασθούν να πάνε στα τσακίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΑΝΤΖΕΛΑ ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ
    ΙΔΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Εκτακτη είδηση . Ο Πεταλωτής τώρα αποκλεισμένος σε ΚΑΠΗ και του πετάνε γιαούρτια"

    Ο Πεταλωτής πριν από λίγο πήγε σε ΚΑΠΗ στην Αργυρούπολη στην οδό Αλεξουπόλεως για να μιλήσει.
    Απέξω μαζεύτηκαν γύρα στους 100 Αγανακτισμένους και άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν και να πετάνε γιαούρτια, αυγά και πέτρες . Αυτή την στιγμή ο Πεταλωτής μιλάει αλλά είναι αποκλεισμένος στο ΚΑΠΗ και οι συγκεντρωμένοι είναι στα 20 μέτρα, και αναμεσα τους τα ΜΑΤ.

    χοχοχοχο....
    Δεν περιμενε να βρει εκει αγανακτισμενους εε;;;
    Καθηκι ειναι σε ολη την Ελλαδα.
    Ρημαξατε το κοσμο στη πεινα και θελετε να σας πεταει τριανταφυλλα ;

    Σε λίγο θα είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους που θα γίνουν φυλακές, αυτοί φυλακισμένοι και εμείς δεσμοφύλακες.

    ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ του ΔΝΤ, ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ, ΚΑΙ ΘΩΡΑΚΙΖΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ.

    Σκοτωστε την θηλυπρεπη φωκια, να πουλήσουμε το λίπος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτο δεν ειναι αγανακτιση αυτο ειναι ΦΑΣΙΣΜΟΣ και διστυχως αυτοι που θα την πληρωσουν στο τελος ειναι αυτοι που το προκαλουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κοπρίτες δημόσιοι υπάλληλοι του ΠΑΜΕ ένας προς έναν. Εκπαιδευτικοί με τις οικογένειές τους ως επί το πλείστον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εδώ και τώρα! Στην Ελλάδα που ουσιαστικά έχει χρεοκοπήσει με τις άφρονες επιλογές των πολιτικών μας ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ και αυτών που κυβέρνησαν και αυτών που δεν κυβέρνησαν να μειωθούν οι μισθοί τους ΣΤΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ, και οι συντάξεις τους στα ΧΙΛΙΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ και να καταργηθούν παντός είδους διευκολύνσεις τους που έχουν οικονομικό βάρος, γιατί και αυτοί που δεν κυβέρνησαν ξέρανε πως το καράβι που λέγετε Ελληνική Οικονομία έμπαζε από παντού αλλά όλοι τους σφύριζαν αδιάφορα.
    Έτσι όλοι τους θέλανε με δανεικά να στηρίξουν την εκλογική τους πελατεία, να εκμαυλίσουν συνειδήσεις, να εξαγοράσουν ανθρώπους, να χρηματοδοτηθούν άχρηστα έργα και υπηρεσίες αλλά που θα τους επέφεραν ψήφους για να μπορούν από το έδρανο της Βουλής να κοκορεύονται το βουλευτιλίκι τους ή το υπουργιλίκι τους, και το εκλογικό τους ποσοστό!
    Και αυτοί που έδιωξαν στο όνομα της επαναστατικής γυμναστικής από την Ελλάδα την GENERAL MOTORS όταν έστησε ένα εργοστάσιο συναρμολόγησης αυτοκινήτων στην χώρα μας, και αυτοί που στο όνομα της ΕΛΛΑΔΑΣ, με νύχια και με δόντια δεν το κράτησαν, και τόσα άλλα.
    Και ακόμη αυτοί που τάχατες αντιτίθενται σε περικοπές μισθών παντός είδους εργατοϋπαλλήλων, γιατί καθημερινά σε κάθε τους εμφάνιση μέσα και έξω από την Βουλή κυβερνητικοί και αντιπολιτευόμενοι δεν υποστηρίζουν να μειωθούν δραστικά οι μισθοί και οι συντάξεις τους;
    ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ τους;
    Πολύ καλά το είπε ο γκομενιάρης του ΔΝΤ ότι είμαστε βουτηγμένοι στα σκατά αλλά δεν το είπε μέχρι τέλους, δηλαδή ότι στα σκατά μας ρίξανε ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ!
    Εδώ και τώρα, ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΜΗΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ!
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μαγκες δεν παει αλλο, αυτα που εγιναν το 2008 δεν ειναι τιποτε μπροστα σε οτι τους περιμενει.
    Ή ταν η επι τας,
    ως εδω δεν εχει αλλη ανοχη.

    Νέα συνταγή ! γιαουρτόπετρα !
    Πιάνει και στους χοντρούς και στους Πεταλωμένους..ΠαΣόκους, και στις Δρακουλοκόρες
    και στου Καρατζαφεροκώλους..

    ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΞΥΛΟ !

    Δώστε διεύθυνση να πάμε και εμείς....
    Α ρε κάστορα Πεταλωμέν ...θα γίνεις ο πρώτος Οσιομάρτυρας της δωσιλογικής κυΒέρνησης του Μπατσοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η αρχή του ΤΕΛΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οταν οι διαμαρτυρίες ξεφεύγουν και διαταράσσουν την μακαριότητα που τους εξασφαλίζει η βουλευτική τους ιδιότητα,μαζί με όλα τα σκανδαλώδη προνόμια τους,συλλήβδην καταδικάζονται από όλους σαν απειλή για την δημοκρατία.
    Και ρωτώ.Οταν σου επιβάλλουν,για το καλό σου,να ζήσεις,να ονειρευτείς ,να δημιουργήσεις οικογένεια με 500 ευρώ,αυτό πόσο δημοκρατικό μπορεί να είναι? Οταν σε οδηγούν στο έλεος του εργοδότη,χωρίς δικαιώματα,χωρίς ωράριο,χωρίς δικαίωμα απόλυσης,αυτό πόσο δημοκρατικό μπορεί να είναι?
    Σου λένε διαμαρτυρήσου,αλλά μην κάνεις πολλή φασαρία γιατί μας ενοχλείς.
    Ο σκοπό της ύπαρξης σου είναι για να περνάμε εμείς καλά.
    Είσαι απλά αναλώσιμος.
    Μπορούμε να σε βιάσουμε σαν ηθική και πνευματική οντότητα,αλλά δεν μπορείς να μας καταγγείλεις γιατί ένα ολόκληρο σύτημα είναι φτιαγμένο για να μας υπηρετεί.Και πληρώνεται αδρά γι αυτό.Γιατί μπορούμε να εξαγοράζουμε και συνειδήσεις,αφού πρώτα πουλήσαμε την ψυχή μας στον διάβολο για να περνάμε εμείς καλά.Για σας ποιός χ.........?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιατί τους κυνήγησαν άραγε; Μα δεν κατάλαβαν οι ηλίθιοι πως οι βουλευτές μας, στο ναυτικό όμιλο της Κέρκυρας, έδιναν έναν ακόμη απ' τους χιλιάδες ΑΓΩΝΕΣ τους για το καλό του ελληνικού λαού !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτούς τους αλητοφασίστες της Κέρκυρας,θα τους πληρώσουμε όλοι πολύ ακριβά.
    Στις δημοκρατικές χώρες όλοι έχουν τα ίδια δικαιώματα. Ακόμα και οι κλέφτες! Τα δικαστήρια τους καταδικάζουν, όχι ο όχλος!
    Και αυτός ο όχλος της Κέρκυρας ξεφτίλισε διεθνώς τη χώρα του ξένιου Δία , γιατί οι προπηλακισθέντες ήταν και ξένοι βουλευτές.
    Μήπως ξέρουν, όμως, τα "αριστερά" φασιστοειδή, τί σημαίνει Ξένιος Δίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΒΑΡΚΑ ΓΙΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. TON GIAKOUMATO POTE THA TON GIAOURTOSETE?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. TON GIAKOUMATO POTE THA TON GIAOURTOSETE?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΤΥΧΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΑΥΓΑ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΓΙΟΥΧΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΒΟΥΤΥΡΟ-ΛΟΥΚΟΜΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΗΤΕ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΛΗΤΕΣ,ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 74 ΚΑΙ ΜΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 11.23 ασε τα ψοφια ρε, εμας μας καταδικαζουν σε θανατο δια της πεινας.Που το ξερεις ρε εσυ τον ξενιο Δια.Πες τους μια και εχεις τα μεσα να κανουν συντομα εκλογες.Αυτα που κανουν ειναι ολα παρανομα. Ψηφιζουν μνημονια παρανομα,κατασχουν μισθους και συνταξεις που ειναι ακατασχετα και αδιαφορουν αν εκθετουν τους πολιτες σε δικαστικες διωξεις για δανεια που εχουν παρει, αφηνουν παιδια νηστικα σε πολεις που σπουδαζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 11.23 ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ.ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΣΕΝΑ.ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΟΗΤΟΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η χώρα μας διέρχεται την δυσκολότερη κρίση στην οποία βρέθηκε ποτέ, από συστάσεως Ελληνικού κράτους.
    Τη κρίση αυτή, επεδίωξαν και το πέτυχαν να τη διαχειριστούν, οι πλέον ακατάλληλοι και επικίνδυνοι άνθρωποι που γέννησε ποτέ αυτός ο τόπος. Πρόκειται για μια καλά σχεδιασμένη και προμελετημένη επιλογή με γνωστές τις συνέπειες και γνωστά τα αποτελέσματά της.
    Σήμερα πλέον πωλείται η πατρίδα μας, το παρόν και το μέλλον των παιδιών μας, με μεσάζοντα την κυβέρνηση και με συμβούλους πωλήσεων τους ....... αγοραστές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Είναι πρωτοφανές, ακόμη και να το συλλάβει ανθρώπινος νους.
    Πρόκειται για έγκλημα εσχάτης προδοσίας. Να εγκαταλείψουν το σχέδιο, και να αποδράσουν ταχέως απο τη χώρα, πριν είναι πολύ αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γέμισε η Ελλάδα ηλίθιους αγανακτισμένους.Αντε δείτε Λαζόπουλο και πιείτε καμμιά φραπεδιά επαναστάτες της ανοησίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση