GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ...

Από τον Χρυσόστομο Μπούκα Τον τελευταίο καιρό τα συναισθήματα διαδέχονται το ένα το άλλο: τα κακά γίνονται χειρότερα! Έχουμε και τους...

Από τον Χρυσόστομο Μπούκα

Τον τελευταίο καιρό τα συναισθήματα διαδέχονται το ένα το άλλο: τα κακά γίνονται χειρότερα!
Έχουμε και τους.. “ανυπόμονους” δημοσιογράφους-τηλεοπαρουσιαστές των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ιδιαίτερα εκείνα της εθνικής εμβέλειας, που αθώα(;) και ταυτόχρονα πονηρά και με στοιχεία αποδόμησης, αναρωτιούνται δημόσια ποιό είναι το τελικό αίτημα των “αγανακτισμένων”.
Όλοι αυτοί που αναρωτιούνται δημόσια, είναι ηλικίας της εποχής του Πολυτεχνείου, μερικοί δε από...
 αυτούς έζησαν τα γεγονότα του Πολυτεχνείου.
Για το λόγο αυτό δεν χωράει αμφιβολία ότι τα ερωτήματά τους κάθε άλλο παρά “αθώα” μπορούν να χαρακτηριστούν.
Γιατί πριν φθάσουμε στην νύχτα της 17ης του Νοέμβρη όταν το τανκ εισέβαλλε στο Πολυτεχνείο που θεωρείται η κορύφωση του αγώνα, μέρες, μήνες, χρόνια πριν εξελίχθηκαν δραματικές καταστάσεις στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας με τους φοιτητές.
Ασφαλώς καμία έννοια σύγκρισης της χούντας με μία δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση. Θέλω όμως να πω τούτο: η πολιτική διεργασία απαιτεί το χρόνο της και είναι βέβαιο ότι έχουμε τέτοια διεργασία. Δεν χωράει καμία αμφιβολία ότι θα διατυπωθεί και το τελικό πολιτικό μήνυμα που θα αγκαλιάζει την μέγιστη πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού.
Γιαυτό δεν χρειάζεται να.. “ανυπομονούν με τους αγανακτισμένους” όσοι τέλος πάντων ανυπομονούν!
Είναι βέβαιο ότι στις μέρες μας πλάθεται μια νέα γενιά με έντονα πολιτικά χαρακτηριστικά (θάνατος Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, “γενιά χωρίς μέλλον”).
Κάπου, αυτή την ώρα στην πατρίδα μας, μεγαλώνει με αυτά τα βιώματα και θα ξεπεταχτεί ο ηγέτης που εκφράζοντας αυτή τη γενιά και εκπροσωπώντας την, θα σαρώσει την πολιτική της συντήρησης και του νεοφιλελευθερισμού.
Έρχεται! Και αν δεν είναι τώρα, είναι βέβαιο ότι θα είναι σύντομα.
Υ.Γ. Προς τους βουλευτές του Εθνικού μας Κοινοβουλίου:
μην θεωρείτε ότι οι “αγανακτισμένοι” θα μείνουν έτσι! Θα γίνουν κρίσιμη μάζα και πλέον θα ξεχειλίσουν από οργή. Θα γίνουν “οργισμένοι” και τότε…
Γιαυτό λοιπόν ακούστε καλά και γρηγορείτε!

5 σχόλια

  1. Πασοκ

    Αλλο οι διαδηλωτες οι κεντρω-αριστεροι και φτωχοι και αλλο οι "αγανακτισμενοι πολιτες" της δεξιας ειπε ο δρ Κουτσουκος στο Αλτερ ...και τον "κοψανε"

    Ομως επιβεβαιωνεται ο δρ Κουτσουκος μεσα από την δεξια που εριζουν ποιοι κατευθυνουν τους αγανακτισμενους....

    Απλά τραγικός...
    Διαρρέει πως καθοδηγεί τους αγανακτισμένους
    Οι διαρροές έχουν αρχίσει από χθες…
    Με εντολή του γνωστού ταβερνιάρη της Β΄Πειραιώς Γιάννη Τραγάκη, ο αρχιτσίρακας του γνωστός με το παρατσούκλι ΄Σαλέας΄ τηλεφωνεί δεξιά και αριστερά και κυρίως σε ηλικιωμένους, και διαρρέει πως ο Τραγάκης καθοδηγεί το κίνημα των ΄Αγανακτισμένων΄ και μαζεύει σε καθημερινή βάση χιλιάδες κόσμο στο Σύνταγμα… Είναι σε πανικό από τα γκάλοπ που τον δείχνουν σε μη εκλόγιμη θέση και σκαρφίζεται ένα σορό βλακείες μπας και ξαναμπεί στο παιχνίδι… Σε τραγική κατάσταση λέμε.

    http://dimotikosafari.blogspot.com/2011/06/blog-post_9046.html

    Αυτα για την ωρα!!
    Αλλο οι διαδηλωτες οι κεντρω-αριστεροι και φτωχοι και αλλο οι "αγανακτισμενοι πολιτες" της δεξιας ειπε ο δρ Κουτσουκος στο Αλτερ ...και τον "κοψανε"

    αλλα εστειλε ενα υπομνημα στον ΓΑΠ και στο πρεσσσ...

    Νικος Πασοκ

    Αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ” θα μείνουν έτσι! Θα γίνουν κρίσιμη μάζα και πλέον θα ξεχειλίσουν από οργή. Θα γίνουν “οργισμένοι” και τότε…

    Και τότε χαρές για τους νεκροθάφτες, και τους ιερόσυλους της Ελληνικής Ιστορίας και της ΓΗΣ.

    Πάντως η κυρία ΣΑΡΛΟΤ ΝΤΕ ΡΟΤΣΙΛΝΤ είναι διαβασμένη «Περνάτε δύσκολα αλλά είστε ευλογημένος τόπος»

    http://www.cool-stuff.gr/?p=5095

    και δεν ανήκει ούτε στην κατηγορία των νεκροθαπτών ούτε στους ιερόσυλους της ιστορίας.

    Μιας και οι γυναίκες των Ρότσιλντ , .., απαγορεύεται να ασχοληθούν με την τράπεζα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΚΟΥ ΡΕ ΣΥ ΕΓΚΑΘΕΤΕ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.Ο ΚΟΣΜΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΣ,ΑΠΛΩΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΔΙΑΚΙΟΛΟΓΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ. ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΔΙΦΡΑΓΓΑ ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΣΥΛΟ ΑΘΛΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΕΠΤΩΝ, ΨΕΥΤΟΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΩΝ. ΜΗ ΠΙΑΝΕΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ ΒΡΟΜΙΣΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΑΡΘΡΟΥ: Kαλά, σκέφτεσαι πριν γράψεις;;; Αφου όλα τα ΜΜΕ παίζουν απ'το πρωί ώς το βράδυ "αγανακτισμένους"!! Μας δουλεύεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση