GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι απαντά ο Μαρκόπουλος για τις ατασθαλίες στον ΕΟΤ επί των ημερών του...

Από τον  Αντώνη-Mάριο Παπαγιώτη Μετά τη  δημοσίευση  της είδησης  της διαβίβασης στον Άρειο Πάγο της δικογραφίας για ατασθαλίες στον Ε...

Μετά τη δημοσίευση της είδησης της διαβίβασης στον Άρειο Πάγο της δικογραφίας για ατασθαλίες στον Εθνικό Οργανισμό Τουρισμού, προκειμένου βάσει του νόμου περί ευθύνης υπουργών να αναζητηθούν ενδεχόμενες ευθύνες του αρμόδιου υπουργού της περιόδου 2008-2009, Κ. Μαρκόπουλου -έπειτα από πόρισμα φωτιά των Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης που έστειλε στη Δικαιοσύνη ο υπουργός Τουρισμού Π. Γερουλάνος- ανήρτησα στο προφίλ του πρώην υπουργού το σχετικό link, επιζητώντας προφανώς μια απάντηση. 
Σε πρώτο χρόνο, ο ίδιος ο κ. Μαρκόπουλος ή ο διαχειριστής των κοινωνικών μέσων δικτύωσής του έσπευσε να σβήσει τη σχετική δημοσίευση που ήταν σε κοινή θέα στο προφίλ του. Επανήλθε, όμως, στο δικό μου προφίλ, όταν ανέφερα το σχετικό συμβάν στους διαδικτυακούς μου φίλους και επέκρινα τη στάση του. Έτσι, σε δεύτερο χρόνο ο κ. Μαρκόπουλος...
απήντησε άμεσα...
"Kostas Markopoulos Ευτυχως για μενα τιποτα απο οσα αναφερονται δεν με αφορουν ουτε την διοικηση του ΕΟΤ που τοποθετησα και ευθυνομαι. και θα φανει συντομοτατα οποτε οσοι ευκολα κατηγορουν και λασπολογουν παρασυρομενοι απο το κλιμα της εποχης θα σιγησουν αφου ζητησουν πρωτα συγγνωμη αλλοι, κι αλλοι πληρωσουν γι αυτο.. και ο νοων νοειτο !
Antonis-Marios Papagiotis Να δω το Σώμα Ελεγκτών αλλά και τον υπουργό κ. Γερουλάνο να σας ζητούν συγνώμη και τί στο κόσμο! Μακάρι για σας, να μην σας αφορούν όσα αναφέρονται σε επίσημο πόρισμα. Δυστυχώς για την Ελλάδα, κάποιον αφορούν. Οι "μαύρες τρύπες" ψάχνουν το όνομα του σκαπανέα τους...
Kostas Markopoulos Σας ενημερωνω οτι η χρηση 2009 αφησε υπολοιπο 4-6 εκ ευρω. και οτι κατα την θητεια μου δεν υπηρξε η παραμικρη σπαταλη απο το ΔΣ του ΕΟΤ που εξαλλου ειναι απολυτα αυτοδιοικουμενος οργανισμος. Οτι δε πληρωθηκε ειχε τον ελεγχο του ελεγκτικου συνεδριου... για να αντιληφθειτε οτι θα πεσει πολυ γελιο σε λιγο.
Kostas Markopoulos για ολα τα παραπανω...δεν φοβαμαι να κανω αντιπολιτευση και δεν προκειται να με κανουν να το βουλωσω !"

11 σχόλια

  1. ΘΑ ΠΑΡΑΤΑΧΘΟΥΜΕ ΣΕ ΡΩΜΑΙΚΕΣ ΦΑΛΑΓΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΙΡΗΝΙΚΑ .
    Θα παραταχθούμε όπως οι ρωμαϊκές φάλαγγες και θα μπούμε μέσα στη βουλή ειρηνικά δεν θα μας τολμήσει να μας εμποδίσει κανείς , (εμείς είμαστε χιλιάδες )
    και όταν μπούμε μέσα στη βουλή θα κάνουμε καθιστική ειρηνική διαμαρτυρία , μέχρι και την ΝΙΚΗ
    ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ .
    ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΤΥΧΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΤΤΙΚΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ .
    ΕΚΚΛΗΣΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ .
    ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ ,λίγα μέτρα από το ΣΚΑΙ είναι το ξενοδοχείο ΚΗΦΙΣΟΣ δίπλα στο ποτάμι θα γίνει ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ , θα έρθουν να μείνουν μόνιμα 500 καθάρματα και θα αρχίσουν το εθνικό τους σπορ
    Ληστείες ,δολοφονίες ,βιασμούς , θα γίνουμε ο ΝΕΟΣ ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ .ΖΗΤΟΥΜΕ από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , και γενικά τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΕΣ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΟΥΝ .
    ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ , στο ξενοδοχείο ΦΟΙΒΟΣ κοντά στο ηλεκτρικό σταθμό του Μοσχάτου ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ με άλλα 500 καθάρματα ,αποβράσματα που θα αρχίσουν και αυτά τα καθάρματα ,αποβράσματα , ληστείες δολοφονίες βιασμούς .
    ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΟΛΑΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑ Ι ΚΕΝΤΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ .
    Επίσης να βρουν τους ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων και να τους πλακώσουν στο ξύλο το λιγότερο που μπορούν να κάνουν σε προδότες .
    Αντίσταση και αντίδραση τώρα να καταλάβουν ότι είναι ανεπιθύμητοι
    Διαφορετικά όλη η Αττική θα γίνει Άγιος Παντελεήμονας .
    Επιτάχτηκαν όλα τα ξενοδοχεία της Αττικής με της συμφωνία ιδιοκτητών και των φορέων του κράτους , και των δήμων.
    Τώρα κατά έγκυρες πληροφορίες
    Στα Ολυμπιακά ακίνητα που είναι στην παραλιακή δηλαδή στις περιοχές Νέου Φαλήρου Μοσχάτου Καλλιθέας Παλαιού Φαλήρου Άγιου Κοσμά και Γλυφάδας θα εγκαταστήσουν μετανάστες μέσα Σε κοντέινερς δηλαδή γίνουν παραγκούπολεις όπως βλέπουμε σε ντοκιμαντέρ στις λατινοαμερικάνικες χώρες και θα έχουμε επίσης πολύ μεγάλη εγκληματικότητα, δεν θα μπορούμε να κυκλοφορήσουμε .
    Δεν υπάρχει πολύς χρόνος τα περιθώρια λιγοστεύουν .
    ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.ΣΑΣ ΘΕΥΜΑΖΩ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΤΟΙΣ ΔΙΚΑΙΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΙ ΥΠΟΥΕΣΕΙΣ ΤΡΑΒΑΝΕ ΣΕ ΜΑΚΡΟΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ . ΔΕΝ ΕΝΟΙΩΣΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.ΚΛΕΒΟΥΝ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.ΕΧΟΥΝ ΓΔΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΧΟΥΝ ΓΔΑΡΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ 10.000.000.ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΔΕΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΤΟ CDS ΤΟΥ ΤΑΧ. ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ ΤΩΝ 27 ΔΙΣ. ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ
    Ο ΜΑΞ ΚΕΙΖΕΡ ΓΙΑΤΙ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΡΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1.ΟΟΟΕΥΡΩ (ΧΙΛΙΑ ΕΥΡΩ) ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ- ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ . ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΕΡΙΚΟΠΤΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ , ΜΙΣΘΟΥΣ , ΚΟΙΝΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ .
    Ο κάθε μετανάστης η λαθρομετανάστης κοστίζει για τον Έλληνα φορολογούμενο 1.000 € τον μήνα .Αναλυτικά: νοσοκομειακά έξοδα, ιατρούς , φάρμακα, τροφή, στέγη, έξοδα λιμενικού, αστυνομίας, έξοδα δικαστικά - δικαστές, δικηγόρους , μεταφραστές , φυλακές, ασφαλιστικά δικαιώματα, συντάξεις, επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ , Δ.Ε.Η . , Ε.Υ.Δ.Α.Π., ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ (όλοι τους με ένα κινητό στο χέρι είναι, και σε καρτοτηλέφωνα σταθερά του Ο.Τ.Ε είναι και μιλάνε , ποιος πληρώνει ; ) ,
    Μ .Κ .Ο .κ. λ .π .
    Κάντε τον λογαριασμό μόνοι σας και θα καταλάβετε ότι τα ελλείμματα προέρχονται από αυτούς και χρεωνόμαστε με δάνεια από το εξωτερικό για να ταΐζουμε αυτούς.
    Και εμείς έχουμε και θα έχουμε και άλλες μειώσεις μισθών, συντάξεων, κοινωνικών παροχών για να τα δίνουμε σε αυτούς ( τους μετανάστες ) που βάσει σχεδίου, της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριοι,
    Εγώ τα έφαγα τα λεφτά στον ΕΟΤ, Ούτε ο Μαρκόπουλος, ούτε ο Σπηλιωτόπουλος, ούτε ο γκομενάκιας.
    Συλλάβετέ με
    Λέγομαι Λαουτζίκος
    Μένω στον Βούθουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δυο ερωτήματα:
    1) Ποιος πολιτικός φώναζε "κλέφτες" στο δελτίο του Mega πριν λίγες μέρες;
    2) Έβλεπε στο μόνιτορ τη μούρη του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ασφαλως γιατι να το βουλωση στο χωριο μου λενε ειναι αλλοι να φτυσουν.
    Με αυτους τους φωστηρες του καραμανλη που διπλασιασε το χρεος της πατριδας μας σε πεντε χρονια και που παραμονες των εκλογων του 2009 καταλαβε οτι κανενας δεν κλεβει ουτε στο ΠΑΣΟΚ ουτε στη Ν.Δ. και ζητησε συγνωμη απο τον Σιμητη που τον αποκαλεσε στη βουλη αρχιερεα της διαπλοκης ξεχνωντας το χρηματηστηριο Ολυμπιακα εργα και τοσα αλλα θα μας βγαλη απο την κριση ο Σαμαρας
    Π.Κ.ΑΡΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΑΣ ΒΟΥΛΙΑΞΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άλλος δημοκράτης, του μονόλογου και της λογοκρισίας, ετούτος.

    Βέβαια τα περί Σκύρου και Μ. Μ. Λαύρας είναι ασήμαντα ουσίας, εκτός από δηλώσεις συμπόνιας για ψηφοθηρικά ερίφια, σιγά μη τον νοιάζει αν οι ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ψηφοφόροι στη Σκύρο, ταλαιπωρούνται βάναυσα από τους καταχραστές της δημόισας περιουσία στη Σκύρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση